Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

degua....az önce diyet sayfalarını dolaşırken farkettim ki 4-5 sene öne pirinç lapası detoksu yapmışsın ve galiba kilo da vermişsin,merak ettiğim verdiklerini geri aldın mı?detoks gerçekten işe yarıyor mu?

HOŞGELDİn
bende aslına bakarsan yeni sayılırım ama muhabettte biyerlerden de dahil olmak istiyor ınsan çok haklısın
senin mesajın benım de demekkı gözumden kaçmıs kusura bakma ,kendini de yabancı hissetme muhabet muhabbeti açıyor
bundan sonra daha sık paylaşımlarda bulunucaz hepbirliktehepimiz için amaç ortak
degua..... bak listeye girmek isteyen arkadaşlarımız var,unutmadan not al da karışıklık olmasın:126:

listeye ekledim bile teşekurler canım hatırlattığn için benimde gözumden kaçmasın

pirinç lapası diyeti karatayı yaparken 1 kez uyguladım
1 gün yaptım 500 gr gittii ertesigünde hiç almadım
genelde rengli dönemıne 1-2 gün kala yapıyor vucuttakı şişliği alıyor hemde tartıda yüzü gülünce daha mutlu oluyor ınsan

seni hatırlıyorum paylaşımlarınıda göruyordum burda olmanada mutlu oldum hoşgeldin
2- farklı font, punto ve renk kullanarak kendimize ayrıcalıklı bir durum yaratmayalım bunu derken renk koyu yazmak yada alttaki smillerlar mı rahatsız etttıı seni anlayamadım?
evet inşlhh kg verip birdaaha aynı zahmetleri girmeden sağlıkla hayatlarımızı devam ederiz çabamız ve paylaşımız bu yönde

3 kitabıda var aklına takkılan var sa kıtaba bakarak da cevaplayabılırım bildiklerimide paylaşırım
nasıl beyendnim tarçınl yeşil çayı
peynir işine bende giriişsem hiç fena olmayacak yapanlara da özenıoyrum negüzel ya

çiğdemcim buraya takıldıkça beni tanıyacaksın kendimi baskılıyor muyum baskılamıyor muyum sal kendini diye tavsiyede bulunmuşsun ya

ben insanları ciddiye alırım o nedenle de ciddiye alınmak isterim bak beni tanımaya başladın bile

hoşgeldin

teşekkür ederim
hani bazıları koca koca harflerle renkli ya da italik yazıyordu ya okuyosun okuyosun birden dan diye koca bi yazı anlıyordum artık kim olduğunu
bilirsiniz sosyal medyada büyük harf ya da font bağırma anlamına gelir
bu arada liste işini tek başına yapman sana haksızlık olur sırayla yapabiliriz sen bu hafta yapacaksan beni 2. sıraya yaz diğer arkadaşların da katkı sağlayacağını düşünüyorum

hergün 6.30 kalkan bendeniz bugün 9.30 kalktım o nedenle 2 öğün yaptım

sabah
11.00-11.30
sucuklu 2 yumurta
peynir
8 zeytin
domates-salatalık
bizimkilerin kaşarlı gözlemesinden küçük bi dilim
gözleme yediğim için kuruyemiş yemedim
şekersiz çay

akşam 18.00-18.30
et haşlama 100 gr kadar
salata

1 saat yürüyüş 3 lt su

hoşgeldin,ben de dün katıldım,bnce motive açısından çok güzel ve topikteki arkadaşlar hemen yazdılar,çok mutlu oldumm.birbirimizle bilgilr paylaşır,kilolarımızdan daha rahat kurtuluruz..

"KARATAY diyetiyle yaşm boyu sağlık" kitabını siapriş etmiştim,yeterli olmaz mı ki?valla sizlere sorcam takıldığımda:):18: yeşil çay gerçekten daha güzel oldu,çok beğendimm,hem tatlı ihtiyacımı giderdii gibii,bugün hiç canım tatlı çekmedi.ben köyde yaşadığım için tükettiğim besinlerin çoğu organik,evdeki peynirlerimizde ev yapımı aslında,ama ben kendim yapmak istedimm,kendime özel.....

ben klilo çizelgesi yapmk istiyorum,ama bulamadım,yardımcı olur musunuz?
tickerfactory.com sitesine giriyorsun weigth loss tuşuna basıp istediğin skalayı seçiyorsun next yapıp tekrar seçim yapıyorsun tekrar next yapıp bilgilerini giriyorsun
sonra html kod geliyor 3 tane en alttakini kopyalayıp profiline gelip ekliyorsun
kolay gelsin

selam karatay hatunlarıııı....

giremedim nete ama aklımdasınız....
dün sabah: 1 haşlanmış yumurta
7 zeytin
peynir çeşitleri
domates
salatalık
çay

öğlen: çiğ köfte
marul
ayran

akşam: çiğköfte
tavuk sote

busabah: 1 yumurta
zeytin
peynir
domates
salatalık
ceviz
çay
kahve

öğlen: çiğ köfte
domates
ayran

akşam: 3 çatal spagetti
patlıcan oturtma
yoğurt
bir küçük kase çekirdek

kendimi hiç zayıflamış gibi hissetmiyorum belkide adetli olduğumdandır bilemiyorum....
pazartesi çarşamba cumaları platese başladım....iyimi yaptım bilemiyorum bakalım hayırlısı...

çiğ köfteden kaç tane yiyorsun bize uygun sayı ne:44:
pilatese başlamakla çok iyi yapmışsın ben de 3 gün gidiyorum 1 ayda 1 kilo vermeme rağmen daha çok vermişim gibi sıkılaştım

selamlar herkese,

bugun sabahtan iyi başlamıştım. Aslında genelde iyidim. Arada da cocuklar uyuyunca leslie ile 2 mil ısınma 3 mil de yag yakma egzersizini yaptım.
Aksam da dısardan soylemiştik. İkizlerle patlıcanlı kebab salata bir etsiz çiğ köfte.
kızım eve gelince eski yip çokomeller vardı ya cocuklguumuzda onlardan almışlar. dayanamadım 1 tane yedim
Artık yatmadan yapabilirsem 1 üç mil daha süper olur :) olmazsa da yarın halledeceğim..
hepinize selamlar :)

Son düzenleme:
çiğ köfteden kaç tane yiyorsun bize uygun sayı ne:44:
pilatese başlamakla çok iyi yapmışsın ben de 3 gün gidiyorum 1 ayda 1 kilo vermeme rağmen daha çok vermişim gibi sıkılaştım

5-6 tane yiyorum çiğköfte...ama ilk başlarda bulguru az tüketmeli malum zayııflamayı yavaşlatıyor...tecrübeyle sabittir ama canım çok çekmişti oyüzden dayanamadım...
inşallah bende sıkılaşırım bakalım hayırlısı..

altı bisküvi üstü maşmelov olan renkli alüminyuma sarılı olanlar mı onlardan hala var mı kağıdını kitabın arasınakoyardık hani

altı bisküvi üstü maşmelov olan renkli alüminyuma sarılı olanlar mı onlardan hala var mı kağıdını kitabın arasınakoyardık hani

evet ya bulmuslar bir de nestle yeni cıkarımıs sanırım biraz daha hafifi onun ama aynısı cok iyi geldi. :)

teşeşkürler,artık benm de bi çizelgemm varr.
ilk günümm sanıırmm iiyi geçiyo,şimdi de 1 soda içiyorum+yanında sade bi türk kahvesi..akşamüstü 45 dk tempolu yürüdüm.bugün reddettiklrimi yazmak istiyorum:çikolata ve yaş pastayı reddettim:)beni alkışlayın...

belirli miktarda su tüketmemiz lazım ya,bu suyun 1 litresini karbonatlı,sirkeli ya da limonlu içsek nasıl olur?alkali diyet izelmiştim tv de,burdanda baktım bu diyeti yapanlar var,bana su kısmı mantıklı geldi,yani karaty diyetine alkalinin su kısmını eklesem sizce olur mu?

alkışladık da canım sen zaten incecikmişsin diyete ihtiyacın yok ki

teşeşkküürler alkışlar için:)çok fazlalığım yok haklısın ama bölgesel fazallıklar beni rahatsız ediyor,kışın 2 kg aldım ama 1 beden büyüdüm,çok zor kilo veriyorum,yaza ancak aldığımı verirsem rahatlıycam .2 yıl öncede buraya 50-59 aralığındakilere menüler bildirerk,motiv olrakk zorunluu sporlar yaparak kilo vermiştmm,inşallah hepimizz verelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…