bende sizleri sadece okuyarak takip ediyorum gecen sene bi karatay deneyimim oldu ama başarısızdı bu sene 2 hafta kadar evvel tekrar başladım diyetle berber sizlerelede yazışayım yanlış yapmamyayım dedim ama yazdığım hiç bişeye cevap yazılmadı dışardan görüntü zaten kurulu bi düzen var sen buna dahil olamazsın.işin acıkcası bu beni rahatsız etti yazmadım bi daha okuyunca gördümkü sade ben değilim başka arkadaşlarda rahatsız kabul ederseniz bende bildirim yaparım.listeye girmek isterim.
degua..... bak listeye girmek isteyen arkadaşlarımız var,unutmadan not al da karışıklık olmasın:126:
degua....az önce diyet sayfalarını dolaşırken farkettim ki 4-5 sene öne pirinç lapası detoksu yapmışsın ve galiba kilo da vermişsin,merak ettiğim verdiklerini geri aldın mı?detoks gerçekten işe yarıyor mu?
ben de karataycıyım 1,5 ay önce takılmıştım buraya ama kalabalıktan sıkılıp ayrılmıştımama düzenli bildirim yapmak motive ettiği için geri döndüm 2 gün sonra bölünme gerçekleşti öbür tarafta bikaç gün yazdım ama baktım ki sadece yaz çık yapıyorum ben de yeni karataycıların eski karataycıların muhabbetine fransız kaldığını gördüm böyle olmaz gibilerden bi mesaj attım haklısın deyip beni tıpışladılar ama durum devam etti
burada benimle aynı hissi paylaşanların devam ettiğini gördüm beni de listeye yazın artık burada takılırım amaaa bazı ricalarım olacak
1- hee kız türü avam ifadeler kullanmayalım
2- farklı font, punto ve renk kullanarak kendimize ayrıcalıklı bir durum yaratmayalım
3- zamanla yakınlaşanlar olsa bile 'özelden yazdığım gibi' vs vs ifadeleri genelin önünde dile getirmeyelim
daha önce beni rahatsız eden ve kaçmama sebep olan durumlar bunlardı
umarım seviyeli, samimi bir ortam oluşturur ve kilolarımızdan elbirliğiyle kurtuluruz
çabamıza sağlık
menü bildirimimi akşam yapacağım bye
degua,paylaşımın için teşekkürler,ben kitabı dün akşam sipariş ettim,çarşambaya ancak gelir,ben okuyup anlayana kadar bu piramitten yararlancam.şimdiy kadar ki menümü yazayım:
sabah:uyanınca 1 sade türk kahvesi
kahvaltı(11: 30 civarı):2 ceviz+1 haşlanmış yumurta+maydonoz+domates+salatalık+kendi yapımım tuzsuz peynir(2bardak süt içine azcık limon damlatıp 2saat beklettim , süzdüm ve peynir oldu)
zeytin+2 fincan tarçınlı yeşil çay
öğleden sonra:1 sade türk kahvesi içtim.
akşamatlıcan ymeği+yoğurt+salata yemeyi planlıyorum....
bugün haftasonu olduğu için öğle yemeğiyle kahvaltı birleşmiş durumda,ama hafta içi daha düzenli olacak beslenmem.akşamüstü 1 saat yürümeyi düşünüyorum...
Ama sen yabancılaştırdın kendini demekki. olacak ya kim kimi tanıyor ki burada. Herkes herkesle burada samimi oldu dimi. Raht olcaksın rahat. Sal kendini dışarda da baskılıyorsun muhtemelen bari burda sal
Bu arada evet kulağım kötü. Yarına da azalmazsa doktora gidicem artık
bende sizleri sadece okuyarak takip ediyorum gecen sene bi karatay deneyimim oldu ama başarısızdı bu sene 2 hafta kadar evvel tekrar başladım diyetle berber sizlerelede yazışayım yanlış yapmamyayım dedim ama yazdığım hiç bişeye cevap yazılmadı dışardan görüntü zaten kurulu bi düzen var sen buna dahil olamazsın.işin acıkcası bu beni rahatsız etti yazmadım bi daha okuyunca gördümkü sade ben değilim başka arkadaşlarda rahatsız kabul ederseniz bende bildirim yaparım.listeye girmek isterim.
seni hatırlıyorum paylaşımlarınıda göruyordum burda olmanada mutlu oldum hoşgeldin
2- farklı font, punto ve renk kullanarak kendimize ayrıcalıklı bir durum yaratmayalım bunu derken renk koyu yazmak yada alttaki smillerlar mı rahatsız etttıı seni anlayamadım?
evet inşlhh kg verip birdaaha aynı zahmetleri girmeden sağlıkla hayatlarımızı devam ederiz çabamız ve paylaşımız bu yönde.
3 kitabıda var aklına takkılan var sa kıtaba bakarak da cevaplayabılırım bildiklerimide paylaşırım
nasıl beyendnim tarçınl yeşil çayı
peynir işine bende giriişsem hiç fena olmayacak yapanlara da özenıoyrum negüzel ya
tickerfactory.com sitesine giriyorsun weigth loss tuşuna basıp istediğin skalayı seçiyorsun next yapıp tekrar seçim yapıyorsun tekrar next yapıp bilgilerini giriyorsunben klilo çizelgesi yapmk istiyorum,ama bulamadım,yardımcı olur musunuz?
ben klilo çizelgesi yapmk istiyorum,ama bulamadım,yardımcı olur musunuz?
selam karatay hatunlarıııı....
giremedim nete ama aklımdasınız....
dün sabah: 1 haşlanmış yumurta
7 zeytin
peynir çeşitleri
domates
salatalık
çay
öğlen: çiğ köfte
marul
ayran
akşam: çiğköfte
tavuk sote
busabah: 1 yumurta
zeytin
peynir
domates
salatalık
ceviz
çay
kahve
öğlen: çiğ köfte
domates
ayran
akşam: 3 çatal spagetti
patlıcan oturtma
yoğurt
bir küçük kase çekirdek
kendimi hiç zayıflamış gibi hissetmiyorum belkide adetli olduğumdandır bilemiyorum....
pazartesi çarşamba cumaları platese başladım....iyimi yaptım bilemiyorum bakalım hayırlısı...
çiğ köfteden kaç tane yiyorsun bize uygun sayı ne:44:
pilatese başlamakla çok iyi yapmışsın ben de 3 gün gidiyorum 1 ayda 1 kilo vermeme rağmen daha çok vermişim gibi sıkılaştım
selamlar herkese,
bugun sabahtan iyi başlamıştım. Aslında genelde iyidim. Arada da cocuklar uyuyunca leslie ile 2 mil ısınma 3 mil de yag yakma egzersizini yaptım.
Aksam da dısardan soylemiştik. İkizlerle patlıcanlı kebab salata bir etsiz çiğ köfte.
kızım eve gelince eski yip çokomeller vardı ya cocuklguumuzda onlardan almışlar. dayanamadım 1 tane yedim
Artık yatmadan yapabilirsem 1 üç mil daha süper olur :) olmazsa da yarın halledeceğim..
hepinize selamlar :)
altı bisküvi üstü maşmelov olan renkli alüminyuma sarılı olanlar mı onlardan hala var mı kağıdını kitabın arasınakoyardık hani
teşeşkürler,artık benm de bi çizelgemm varr.
ilk günümm sanıırmm iiyi geçiyo,şimdi de 1 soda içiyorum+yanında sade bi türk kahvesi..akşamüstü 45 dk tempolu yürüdüm.bugün reddettiklrimi yazmak istiyorum:çikolata ve yaş pastayı reddettim:)beni alkışlayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?