alkali olayını tam bilmiyorum ama karatay hoca limonlu su için der hep ayrıca sirkeyi de kullanmak gerektiğini söyler ben sürahime limon dilimliyorumbelirli miktarda su tüketmemiz lazım ya,bu suyun 1 litresini karbonatlı,sirkeli ya da limonlu içsek nasıl olur?alkali diyet izelmiştim tv de,burdanda baktım bu diyeti yapanlar var,bana su kısmı mantıklı geldi,yani karaty diyetine alkalinin su kısmını eklesem sizce olur mu?
alkali olayını tam bilmiyorum ama karatay hoca limonlu su için der hep ayrıca sirkeyi de kullanmak gerektiğini söyler ben sürahime limon dilimliyorum
limonu kabuklarıyla doğra kabukları nefis bi aroma veriyorbne de limonlu içeyim o zman,hem tadı da güzel olur.tşekkürlerr,alkali diytle de 30 günde 10 kg verilebileceğii yazıyo da,ben 1 hafta yapmayı düşünmüştüm,ama csaret edemedim,sağlıklı gelmedi bana,sadece su kısmını beğndim o kadar:)
limonu kabuklarıyla doğra kabukları nefis bi aroma veriyor
sen bugün menü bildirimi yaptın mı hergün yazıyoruz ya
neyse bugünlük benden bu kadar iyi geceler
sabah. 2 tane omega 3, menemen, 12 badem, 9 zeytin, 1 hurma, 2 kaysi, 1 dilim peynir, cay &
Aksam, 4 tane yesil biber, 5 tane et köftesi. cay su & kahve. su.
Baskada birsey yemedim
çiğdemcim buraya takıldıkça beni tanıyacaksın kendimi baskılıyor muyum baskılamıyor muyum sal kendini diye tavsiyede bulunmuşsun ya
ben insanları ciddiye alırım o nedenle de ciddiye alınmak isterim bak beni tanımaya başladın bile
hoşgeldin
teşekkür ederim
hani bazıları koca koca harflerle renkli ya da italik yazıyordu ya okuyosun okuyosun birden dan diye koca bi yazı anlıyordum artık kim olduğunu
bilirsiniz sosyal medyada büyük harf ya da font bağırma anlamına gelir
bu arada liste işini tek başına yapman sana haksızlık olur sırayla yapabiliriz sen bu hafta yapacaksan beni 2. sıraya yaz diğer arkadaşların da katkı sağlayacağını düşünüyorum
hoşgeldin,ben de dün katıldım,bnce motive açısından çok güzel ve topikteki arkadaşlar hemen yazdılar,çok mutlu oldumm.birbirimizle bilgilr paylaşır,kilolarımızdan daha rahat kurtuluruz..
hergün 6.30 kalkan bendeniz bugün 9.30 kalktım o nedenle 2 öğün yaptım
sabah
11.00-11.30
sucuklu 2 yumurta
peynir
8 zeytin
domates-salatalık
bizimkilerin kaşarlı gözlemesinden küçük bi dilim
gözleme yediğim için kuruyemiş yemedim
şekersiz çay
akşam 18.00-18.30
et haşlama 100 gr kadar
salata
1 saat yürüyüş 3 lt su
"KARATAY diyetiyle yaşm boyu sağlık" kitabını siapriş etmiştim,yeterli olmaz mı ki?valla sizlere sorcam takıldığımda:):18: yeşil çay gerçekten daha güzel oldu,çok beğendimm,hem tatlı ihtiyacımı giderdii gibii,bugün hiç canım tatlı çekmedi.ben köyde yaşadığım için tükettiğim besinlerin çoğu organik,evdeki peynirlerimizde ev yapımı aslında,ama ben kendim yapmak istedimm,kendime özel.....
selam karatay hatunlarıııı....
giremedim nete ama aklımdasınız....
dün sabah: 1 haşlanmış yumurta
7 zeytin
peynir çeşitleri
domates
salatalık
çay
öğlen: çiğ köfte
marul
ayran
akşam: çiğköfte
tavuk sote
busabah: 1 yumurta
zeytin
peynir
domates
salatalık
ceviz
çay
kahve
öğlen: çiğ köfte
domates
ayran
akşam: 3 çatal spagetti
patlıcan oturtma
yoğurt
bir küçük kase çekirdek
kendimi hiç zayıflamış gibi hissetmiyorum belkide adetli olduğumdandır bilemiyorum....
pazartesi çarşamba cumaları platese başladım....iyimi yaptım bilemiyorum bakalım hayırlısı...
teşeşkürler,artık benm de bi çizelgemm varr.
ilk günümm sanıırmm iiyi geçiyo,şimdi de 1 soda içiyorum+yanında sade bi türk kahvesi..akşamüstü 45 dk tempolu yürüdüm.bugün reddettiklrimi yazmak istiyorum:çikolata ve yaş pastayı reddettim:)beni alkışlayın...
belirli miktarda su tüketmemiz lazım ya,bu suyun 1 litresini karbonatlı,sirkeli ya da limonlu içsek nasıl olur?alkali diyet izelmiştim tv de,burdanda baktım bu diyeti yapanlar var,bana su kısmı mantıklı geldi,yani karaty diyetine alkalinin su kısmını eklesem sizce olur mu?
Herkese kocaman selamlar :)
sabah : 10 :30
2 kk yumurta
6 zeytin
4 ceviz
10 fındık
yarım avuç kara üzüm çekirdeği
domates
çökelek
bol maydanoz
15:30
bulgur
sebze yemeği
not : tam günü kapatırken börek gözüme ilişti malesef ki 2 dilim yedim :26::26:
h.sonları bana göre iyi değil ya da evde olmak bana göre değil
Herkese kocaman selamlar :)
sabah : 10 :30
2 kk yumurta
6 zeytin
4 ceviz
10 fındık
yarım avuç kara üzüm çekirdeği
domates
çökelek
bol maydanoz
15:30
bulgur
sebze yemeği
not : tam günü kapatırken börek gözüme ilişti malesef ki 2 dilim yedim :26::26:
h.sonları bana göre iyi değil ya da evde olmak bana göre değil
haftalık listemiz yazmayı unuttuğum varsa yada listeye dahil olmakisteyen varsa söylerseniz eklerim
birde herkes başlangıç ve hedef kglarını belırtse sevinirim
KARATAY DİYETİ İLE BİRLİKTE ZAYIFLAYALIM
başlangıç kg hedef kg geçen haftaki kg şuanki kg fark haftalık yüzde
seam
xc9
FZGUN
cgdemklcsn
chevrefeuille
Sİvasin gulu
muhen
Dilara_20
sea
nesmekaya
kuzu06
degua
çiğdemcim buraya takıldıkça beni tanıyacaksın kendimi baskılıyor muyum baskılamıyor muyum sal kendini diye tavsiyede bulunmuşsun ya
ben insanları ciddiye alırım o nedenle de ciddiye alınmak isterim bak beni tanımaya başladın bile
teşeşkürler,artık benm de bi çizelgemm varr.
ilk günümm sanıırmm iiyi geçiyo,şimdi de 1 soda içiyorum+yanında sade bi türk kahvesi..akşamüstü 45 dk tempolu yürüdüm.bugün reddettiklrimi yazmak istiyorum:çikolata ve yaş pastayı reddettim:)beni alkışlayın...
belirli miktarda su tüketmemiz lazım ya,bu suyun 1 litresini karbonatlı,sirkeli ya da limonlu içsek nasıl olur?alkali diyet izelmiştim tv de,burdanda baktım bu diyeti yapanlar var,bana su kısmı mantıklı geldi,yani karaty diyetine alkalinin su kısmını eklesem sizce olur mu?
kızlar karatay mutfağınsa sağlıklı kaçamaklar diye bir bölum var bunlar hangi öğünde ne sıklıkda tüketiliyor ve porsiyonlar hakkında bilginiz varmı
kıtapda herhangi bi açıklama yapılmamış kafama takıldı :44:
ne güzel az yemişsin.omega 3 tablt mi kullanıyosubnuz?ben bi ara yağını kullanmak zorunda kalmıştım da çok midem bulanmıştı.tabletse tadı nasıl acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?