Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

alkali olayını tam bilmiyorum ama karatay hoca limonlu su için der hep ayrıca sirkeyi de kullanmak gerektiğini söyler ben sürahime limon dilimliyorum

alkali olayını tam bilmiyorum ama karatay hoca limonlu su için der hep ayrıca sirkeyi de kullanmak gerektiğini söyler ben sürahime limon dilimliyorum

bne de limonlu içeyim o zman,hem tadı da güzel olur.tşekkürlerr,alkali diytle de 30 günde 10 kg verilebileceğii yazıyo da,ben 1 hafta yapmayı düşünmüştüm,ama csaret edemedim,sağlıklı gelmedi bana,sadece su kısmını beğndim o kadar:)

limonu kabuklarıyla doğra kabukları nefis bi aroma veriyor
sen bugün menü bildirimi yaptın mı hergün yazıyoruz ya
neyse bugünlük benden bu kadar iyi geceler

sabah. 2 tane omega 3, menemen, 12 badem, 9 zeytin, 1 hurma, 2 kaysi, 1 dilim peynir, cay &

Aksam, 4 tane yesil biber, 5 tane et köftesi. cay su & kahve. su.
Baskada birsey yemedim

limonu kabuklarıyla doğra kabukları nefis bi aroma veriyor
sen bugün menü bildirimi yaptın mı hergün yazıyoruz ya
neyse bugünlük benden bu kadar iyi geceler

sağol ,şimdi sürahiye doğradımm,yatana kadar 2 bardak içerimm..menümü öğlen bildirmştimm,kendine iiiyi bak+sanada iyi gecelr..

sabah. 2 tane omega 3, menemen, 12 badem, 9 zeytin, 1 hurma, 2 kaysi, 1 dilim peynir, cay &

Aksam, 4 tane yesil biber, 5 tane et köftesi. cay su & kahve. su.
Baskada birsey yemedim

ne güzel az yemişsin.omega 3 tablt mi kullanıyosubnuz?ben bi ara yağını kullanmak zorunda kalmıştım da çok midem bulanmıştı.tabletse tadı nasıl acaba?

ben menümü erkenden paylaşmıştım,saçma olmuş,şimdi gün sonunda tekrarr paylaşıyorum,yaptığım sayfa israfından dolayı özür dilerimm:18:
diyetimin 1.günü menüm sizzlerle:
sabah:uyanınca 1 sade türk kahvesi
kahvaltı(11: 30 civarı):2 ceviz+1 haşlanmış yumurta+maydonoz+domates+salatalık+kendi yapımım tuzsuz peynir(2bardak süt içine azcık limon damlatıp 2saat beklettim , süzdüm ve peynir oldu)
zeytin+2 fincan tarçınlı yeşil çay
öğleden sonra:1 sade türk kahvesi içtim.
akşamatlıcan ymeği+yoğurt+salata
akşamdan sonra:1sade türk kahvesi(toplam 3 fincan içtim)+1 soda
saat 21 .30 civarı 1 tuzsuz salatalık yedim.
gün boyu 2 litre su içtim+akşamüstü 45 dakika tempolu yürüdüm.
herkese önce iyi geceler,yarın için de az kalorili,bol hareketli günler,akşam görüşürüzz,,ayy yarın en sevemdğimm gün

Herkese kocaman selamlar :)

sabah : 10 :30
2 kk yumurta
6 zeytin
4 ceviz
10 fındık
yarım avuç kara üzüm çekirdeği
domates
çökelek
bol maydanoz

15:30
bulgur
sebze yemeği

not : tam günü kapatırken börek gözüme ilişti malesef ki 2 dilim yedim :26::26:
h.sonları bana göre iyi değil ya da evde olmak bana göre değil

bende senin gibiyim samimiyetin bile dozunda olması güzel normal hayatta da böyledir
o tarz yazılar beni de rahatsız eder ama net işte herkesin tarzı başka
karayata başladığım ılk zamanlar gözleme yapıyrdum ve kg vermem çok zor oldu başda
küçük bi dilim olsada metobolizmayı allak pulllak ediyor malesef
evet ya sabah erken kalkınca bende erken acıkıyorum ama pazar kahvaltıları geç ve daha doyurucu olunca gün boyu acıkmıyor ınsan

şanslısın herşey doğal taze ama şimdi pazarlar genişledi hertülü sebze meyve bulma olanığımz arttı
doğuda kaldım 5 sene orda sebze meyve bulmak sıkıntı oluyordu
haftanın belirli günlerinde marketlere gelıyordu pazar gibi de olmuyor tazecik
yeterli elbet olur hem nette de canan hocanın videoları var onlardan da takip et çok faydası oluyor
verdiğim linklerden izleyebilirsin

Video | Prof. Doktor Canan Efendigil Karatay

çiğ köfte marul ayran ahh ççok seviyorum
annem her hafta yapar diyetimi katlederr
4-5 adet yeme rağmen lavaşsızz 400-500 gr fazla çıkıyorum
sonraki günlerde fazlalığı geçirmek için spora yüklenıyorum
platese başlaman çokiyi olmuş vucutu şekle sokan en iyi egzersizlerden biri

yaş pasta 450 cal 1 dilimi bu demek ki 2 saaat en az tempoluyürümen gerekecekti
yani anlık bi zevk yaşayıp pişmanlığı cabası
ama fazlalıklardan kurtulunca tadımlık yenebilir nefis köreltmesi manasında
yaş pasta yemediğin içinnnn

içttiğim suyun içine hergün 1 litreye 1 dal tarçın atarak içiyorum ve kg vermemde çok faydasını gördum bunu deneyebilirsin

börekler olmasa menun güzelmiş börek işi bozmuş
olsun yarın hafif geçiştirrisn karbonhidratı yarın için azaltmaya bak derim naçizane fikirim

menümü paylaşayım

sabah omlet(lorlu yeşilbiber ve yeşil soğanlı)

öğle 1 tabak kereviz yemeği 2 kaşık yoğurt
5 çilek 1 ceviz

akşam salata 5 fındık

1.5 saat yüzme
2 litre su içtim

liste işini ozamn her hafta birimiz yapalım sizlerede uygun olursa
hepimiz hem sorumluluk alalım hemde lsitelerimiz aksamamış olur ne dersiniz

haftalık listemiz yazmayı unuttuğum varsa yada listeye dahil olmakisteyen varsa söylerseniz eklerim
birde herkes başlangıç ve hedef kglarını belırtse sevinirim

KARATAY DİYETİ İLE BİRLİKTE ZAYIFLAYALIM
başlangıç kg hedef kg geçen haftaki kg şuanki kg fark haftalık yüzde
seam
xc9
FZGUN
cgdemklcsn
chevrefeuille
Sİvasin gulu
muhen
Dilara_20
sea
nesmekaya
kuzu06
degua

Günaydın hanımlar,

Ekmekcim merhaba nasılsın canım, seni görmüyordum, ben de yeniden başladım.

Kızlar, isterseniz kilo bildirimlerini pazartesi günleri yapalım, böylece hafta sonu kaçamaklarına da bir çözüm olur. Neder siniz? Gelecek haftadan başlarız.

günaydın hanımlar

sabah k.k kahvaltıma eşime krep yapmıştım yarım krep de dahil oldu şimdi çayımı içiyorum

beni de listeye alır mısınız

nasılsınız umarım herkes için güzel bir gün olur...
ben hafta sonu malesef abarttım
cumartesi günü bir tanıdığımızn kızının doğum günü vardı malesef orda pasta ve poğaça yedim
dünde günümüz vardı abarttım sanırım biraz belki birazdanda fazla (tamam sopalığım hakettim çantayı)
ama bugünden itibaren daha iyi bir şekilde devam inş.

bu sabah biraz geç uyandım işe geç kalmamak için yumurta haşlayamadım.bi tane simit aldım peynir zeytin ve gün kurusu ve cevizle kahvaktı yaptım 1 fincanda çay.2 öğün yapıyorum zaten arada suyu bol içerim gayet güzel olur.neyse şimdilik bu kadar umarım gerçekten dikkatli olup istediğim kiloya ulaşırım...

unutmadan benide listeye alın.görüşürüz....

Bak bakalım paylaşımlarıma menü bildirimlerime. Yazılarımın düzenine. Renk vardır evet. Ama düzen de vardır. Bold da vardır evet ama düzenden birşey kaybetmez. Tüm insanlar birbirine benzeyemez. Herkesin kendi düzeni içinde bir düzensizlik aykırılşık vardır. Tüm insanlar birbirine benzeseydi dünya gelişemezdi. O yüzden dedim sana biraz rahat ol. Herşeyi yanlış anlaşılır diye düşüneceksek ben bundan sonra burada ne paylaşım ne de yazı yazarım. Ya da yanlış anlayacaklara yazmam. Ne kötü dimi insanları üzmek. Hemde istemediğin halde?? Cevap vermek zaten o insanı ciddiye aldığınız gösterir. İllaki tek düze bir yazı ya da dil kullanmana gerek yok. YEEAAA YÖFJFKJHFJF yazmıyoruz değil mi yazdıklarımızı karşımızdakine göre tartarak yazıyoruz. Yazımızın mor ya da yeşil ya da sarı ya da mavi vs vs vs olması o insana hakaret mi oldu şimdi. Neyse ben bu konuyu uzatmak istemiyorum Benim görüşüm bu sizinki farklı. Aynı düşünmek zorunda da değiliz. O yüzden birbirimize saygı duyalım. Bu konuyu uzatmayalım. Ben kırıcı olmak istemiyrum. Sonuçta kilo vermeye çalışıyoruz şurda. Stres olmaya gelmedik hiçbirimiz... Hoşçakal.

Soda yasak bilginiz olsun

2.5 ltnin 1 lt sini limonlu su öneriyor. Canan karatay

Canım o kaçamaklar ideal kiloya geldikten sonra yenebilecekler olabilir gibi geldi bana. Yani kilonuzu verdikten sonra biraz daha diyeti rahatlatabilirsiniz diyor ya Karatay Hoca, bunlar da güzel, sağlıklı alternatifler olabilir. Sonuçta sağlık için yapıyoruz bu diyeti, kiloyu verdikten sonra karbnhidratı bir miktar hayatımıza sokmak istesek de bunu sağlığı bozmadan yapmak için bu tür tarifleri eskilerinin yerine koymak çok daha iyi olur gibime geliyor. Tabi sporu hiç aksatmadan.

ne güzel az yemişsin.omega 3 tablt mi kullanıyosubnuz?ben bi ara yağını kullanmak zorunda kalmıştım da çok midem bulanmıştı.tabletse tadı nasıl acaba?

Canım omega-3 tabletleri genelde softjel şeklinde kapsül içinde balıkyağı oluyor. Bunları ağzında çok bastırmadan gevelemeden yutarsan patlamıyor kolayca, ağzına gelen herhangi bir tat da olmuyor. Ama bazen mideden ağza balık yemişsin gibi bir tat gelebiliyor, nadiren. Çok rahatsız edici değil bence.

EKMEK86
böreğe kadar herşey iyiymiş ama en son 15.30 da yemek seni acıktırmaz mı bence böreğe o nedenle hayır diyemedin

degua
yazdığın listeye göre ben 3. sırada liste hazırlayacağım

FZGUN
pazartesi bence de mantıklı haftasonu kaçamak yapma şansımız kalmaz

Son düzenleme:
Çiğdemcan çok geçmiş olsun bacım. Endişeye strese mahal vermeyelim de olumlu düşünelim dedim, inşallah bir an önce geçer rahatsızlığın canım. amin. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…