Çiğdemcan çok geçmiş olsun bacım. Endişeye strese mahal vermeyelim de olumlu düşünelim dedim, inşallah bir an önce geçer rahatsızlığın canım. amin. :)
Sağol canım. Güzel paylaşımlarımızı özledim ya. Ataklar halinde geliyor ilacı içince iyiyim bi 8 saat geçince üstünden fenayım. Tedavi şeklimi değiştiricemSaatlerini kendime göre düzenleyeceğim. Çok uzun aralar olunca kötü oldu. Stressiz hayat mümkün mü...Zaten stres tetikliyor bunu.
Eyvallah canım, bilmukabele. Tabi hep şu stres. O yüzden daha neşeli bir şey yazayım dedim. Kendimizi olumlu düşünmeye, hissetmeye yönlendirmedikten sonra stresten kurtuluş mu var.. Tekrardan çok geçmiş olsun canım. Normalde 12 saatte bir mi alman gerekiyor ilacı? Bir danış doktoruna, belki günde 3 kez almanda sakınca yoksa o zaman 8 saatte bir almış olursun. Bir de karnının ne kadar tok olması gerekiyor bu ilacı almak için, mesela yoğurt falan yesen yeterli olur mu acaba?
5 mili ve 2 mili art arda mı yaptın?bravo valla.5 mili yaptıktan sonra pilim bitiyor benim.ama arttırmam lazım.öğlen mesela.Selamlar,
Dun aksam yaklasık 1,5 saat leslie ile 2 mil ve 5 millik programları yaptım.
Tabi acayip yoruldum. Ancak cok ta iyi geldi.
Akşam sadece 1 muz yarım bardak süt içebildim.
Gece de biraz acktıgımdan ceyrek bardak kadar sut ictim sadece
içmesem de olurdu ama neyse iyi geldi.
Bu sabah kk kahvaltısı ama cok az da simit yedim.
Bugun gene 5 mil leslie yapmayı dusunuyorum.
bakalım
Ama sen yabancılaştırdın kendini demekki. olacak ya kim kimi tanıyor ki burada. Herkes herkesle burada samimi oldu dimi. Raht olcaksın rahat. Sal kendini dışarda da baskılıyorsun muhtemelen bari burda sal
Bu arada evet kulağım kötü. Yarına da azalmazsa doktora gidicem artık
bende katılmak istiyorum,fakathaftalık listemiz yazmayı unuttuğum varsa yada listeye dahil olmakisteyen varsa söylerseniz eklerim
birde herkes başlangıç ve hedef kglarını belırtse sevinirim
KARATAY DİYETİ İLE BİRLİKTE ZAYIFLAYALIM
başlangıç kg hedef kg geçen haftaki kg şuanki kg fark haftalık yüzde
seam
xc9
FZGUN
cgdemklcsn
chevrefeuille
Sİvasin gulu
muhen
Dilara_20
sea
nesmekaya
kuzu06
degua
5 mili ve 2 mili art arda mı yaptın?bravo valla.5 mili yaptıktan sonra pilim bitiyor benim.ama arttırmam lazım.öğlen mesela.
3 mil daha katmayı düşünüyorum artık.
kulak ağrısı çok fena.bende çektim hep geçmiş senelerde.
çok geçmiş olsun.
bende katılmak istiyorum,fakat
kilomuzu buraya mı yazacağız,yoksa özelden mi göndereceğiz?
Evet canım sabah kalkıp biraz penir flan yiyip atıyorum ilacımı. Normalde 2*1 24 mg lıktan 48 mg kullanıyorum. Ben şimdi 3*1 olarak 16 mg lıktan 48 mg almış olucam. Doz olarak bi farkı yok. Alım sıklığımı artırmış olucağımdan daha etkili olur diye düşünüyorum. Aman ne doktora danışıciiim bunun için
Aa süper o zaman diyeti bozman da gerekmez. Yemek saatleri dışında isen yoğurtla birlikte yutarsın ilacı, diyete çok etkisi olmaz böylece.
4 gündür şifayı kapmış bulunmaktayım. Şifalı otlar, sıcak limonatalar ve düzenli beslenme sayesinde sanırım olması gerektiğinden çok daha hafif geçiyor. Elhamdülillah. Yine de tabi sıkıcı tarafları var, hiç sevmem hasta olmayı. Kim sever ki derseniz, ben ekstra hoşlanmıyorum, iyice tembelleştiriyor beni, keyfim kalmıyor hiçNeyse bir yandan da doktorun kist için verdiği antibiyotiklerin son 4 tanesi kalmışken dün kaybettim ilacı evde, hala bulamadım :/ Şaka gibi. Umarım bitirmediğim için çok sorun olmaz ya da bulurum en azından kaldığım yerden devam ederim.
Bu sabah erken kalktım, baktım acil kayısı desteği lazım. 1 tatlı kaşığı keten tohumu üzerine 4 tane kaymaklı cevizli kayısı yedim 9 civarı :) Ama kahvaltıyı 10 gibi ettim. Kaç gündür taze süt ve yumurta alıcam bir türlü denk gelmedi. 1 tane yumurta kalmış evde, ben de onu biraz sütle çırptım, üstüne biraz peynir, baharat, zahter ve çörekotu kattım, öyle pişirdim tavada. Zahter değişik bi tat verdi. Şimdi ekmeği zeytinyağına banıp zahtere bulayamıyorum tabi öylece duruyor, değişik tariflerde deneyeyim dedim. Ama yumurtaya çok yakışmadı sanırım :).
geçmiş olsun canım
sen nerelisin zahteri bildiğine göre antep antakya o civardan olmalısın ben antepliyim gerçi mersinde yaşıyorum ben zahteri yoğurda karıştırıyorum çok lezzetli oluyor tavsiye ederim
Canım bütün gün evdeysen eğer söyle yapabilirsin sabah kahvaltısından sonra 2 mil öğle yemeğinden sonra 2 mil akşam yemeğinden sonra 3 mil. Eğer dayanabilrsen toplamda 7 mil oluyor ve ymeklerden hemen sonra değilde 2 şer saat sonra yaparsan mükemmel olur sporun.
Kilo bilidirim çizelgesine uyarak boşlukları doldurup gönderiyorsun canım. Cuma günleri yapılıyordu ama kızlar pazartesi olarak değiştirmeyi önerdi. Daha belli değil günü. Buraya yazıyorsun. O belirlenen günde. Sırası gelen arkadaş da düzenleyip yazıveriyor.
Sağolasın bacım. Hmm yoğurt demek, deneyeyim en kısa zamanda. Ben oralardan değilim canım, malesef mi desem :) Oraların mutfağının üzerine yok vallahi, bayılırım Hatay Antakya Antep, her türlü. İskenderunlu bir arkadaşımın evinde denemiştim ilk. Sonra bir tanıdığımız Suriye'den gelirken getirmiş, benim sevdiğimi duyunca bir paket hediye etmişti bana. Suriye'deki zahter Antakya'daki gibi değil ama daha kahverengi, fazla baharat yok, çok susam var içinde. Diğerini daha çok beğenmiştim ben. Ben nereliyim diye sorarsan Arnavut kökenliyim.
ögle yemegim bugün cok tuhaf oldu
yaklasik 15 tane cilek..
üzerinede 30dak hizli yürüdüm.
hava almanyada süper, tam yürümelik. suan 25 derece burasi
aksamida salatayla kapatmak istiyorum arkadaslar.
hafta sonum berbat gecti, pastalar börekler
Selamlar...ben 2012 1 kasımda 87,5 kilo ile dukana başladım 2ay cok güzel gitti süperdi toplam 11 kilo verdim ama artık uygulayamaz oldum diyeti bıraktım arada bir iki dukan arada kaçamak bu güne geldimNe düşündüğünüzü biliyorum verdiklerimin hepsini geri almadım öyle söylendiği gibi alınmıyoo yani sadece + 800 gr aldım buda cok normal su geri geldi... Artık dukanı gzüm kesmiyoo bugün itibariyle karataya merhaba Boyum 1,75 şu anki kilom 77,3 bebek istiyorum ve hayalim 69 olmak ........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?