merhaba hoşgeldin aramıza dukana 2 ay dayanabildiysen sağlam iraden var demektir umarım sen de karatayla istediğin kiloya çabucak iner ve sağlıkla hamile kalırsın şimdiden kolay gelsinSelamlar...ben 2012 1 kasımda 87,5 kilo ile dukana başladım 2ay cok güzel gitti süperdi toplam 11 kilo verdim ama artık uygulayamaz oldum diyeti bıraktım arada bir iki dukan arada kaçamak bu güne geldimNe düşündüğünüzü biliyorum verdiklerimin hepsini geri almadım öyle söylendiği gibi alınmıyoo yani sadece + 800 gr aldım buda cok normal su geri geldi... Artık dukanı gzüm kesmiyoo bugün itibariyle karataya merhaba Boyum 1,75 şu anki kilom 77,3 bebek istiyorum ve hayalim 69 olmak ........
evet yemeklerimiz güzel olur üstelik çoğu da karatay mutfağına uygun mesela patlıcan kebabı gibi soğan kebabı da yapabilirsiniz o da çok lezzetli olur ve tam bizlik
bu arada arnavut ciğerine de bayılırım
sen çilekleri görünce yemeği unuttun galiba
öğle çilek akşam salatayla günü bitirebilirsen bravo sana benim başım ağrır şekerim düşer:94:
merhaba hoşgeldin aramıza dukana 2 ay dayanabildiysen sağlam iraden var demektir umarım sen de karatayla istediğin kiloya çabucak iner ve sağlıkla hamile kalırsın şimdiden kolay gelsinSelamlar...ben 2012 1 kasımda 87,5 kilo ile dukana başladım 2ay cok güzel gitti süperdi toplam 11 kilo verdim ama artık uygulayamaz oldum diyeti bıraktım arada bir iki dukan arada kaçamak bu güne geldimNe düşündüğünüzü biliyorum verdiklerimin hepsini geri almadım öyle söylendiği gibi alınmıyoo yani sadece + 800 gr aldım buda cok normal su geri geldi... Artık dukanı gzüm kesmiyoo bugün itibariyle karataya merhaba Boyum 1,75 şu anki kilom 77,3 bebek istiyorum ve hayalim 69 olmak ........
Bugünkü menüm
öğle :taze fasulye+ ayran+ hıyar+ biber+ 4 parmak kadar tavuk
ara :1 cay bard.fındık fıstık + 2 gün kurusu çok mu oldu ?
Akşam : Balık+ salata yemeyı düşünüyorum
haftalık listemiz yazmayı unuttuğum varsa yada listeye dahil olmakisteyen varsa söylerseniz eklerim
birde herkes başlangıç ve hedef kglarını belırtse sevinirim
KARATAY DİYETİ İLE BİRLİKTE ZAYIFLAYALIM
başlangıç kg hedef kg geçen haftaki kg şuanki kg fark haftalık yüzde
seam
xc9
FZGUN
cgdemklcsn
chevrefeuille
Sİvasin gulu
muhen
Dilara_20
sea
nesmekaya
kuzu06
degua
Soda yasak bilginiz olsun
2.5 ltnin 1 lt sini limonlu su öneriyor. Canan karatay
Canım omega-3 tabletleri genelde softjel şeklinde kapsül içinde balıkyağı oluyor. Bunları ağzında çok bastırmadan gevelemeden yutarsan patlamıyor kolayca, ağzına gelen herhangi bir tat da olmuyor. Ama bazen mideden ağza balık yemişsin gibi bir tat gelebiliyor, nadiren. Çok rahatsız edici değil bence.
hoşgeldiniz aramıza,umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınızz,ne kadar az kiloyla hamile kalırsnız tabiki o kadar iyi olur.Selamlar...ben 2012 1 kasımda 87,5 kilo ile dukana başladım 2ay cok güzel gitti süperdi toplam 11 kilo verdim ama artık uygulayamaz oldum diyeti bıraktım arada bir iki dukan arada kaçamak bu güne geldimNe düşündüğünüzü biliyorum verdiklerimin hepsini geri almadım öyle söylendiği gibi alınmıyoo yani sadece + 800 gr aldım buda cok normal su geri geldi... Artık dukanı gzüm kesmiyoo bugün itibariyle karataya merhaba Boyum 1,75 şu anki kilom 77,3 bebek istiyorum ve hayalim 69 olmak ........
ben olur derim.nasıl yapacağımızı anlatırsan ben de hazırlarımm lisyteyi...liste işini ozamn her hafta birimiz yapalım sizlerede uygun olursa
hepimiz hem sorumluluk alalım hemde lsitelerimiz aksamamış olur ne dersiniz
ara öğün olmamasına çok şaşırdım ve üzüldümmm.ben 4 saat bişey yemeden zor dururumm...küstüm canan teyzeye....
Günaydın hanımlar,
Ekmekcim merhaba nasılsın canım, seni görmüyordum, ben de yeniden başladım.
Kızlar, isterseniz kilo bildirimlerini pazartesi günleri yapalım, böylece hafta sonu kaçamaklarına da bir çözüm olur. Neder siniz? Gelecek haftadan başlarız.
yklmcim hoşgeldin listeye seni ekledimgünaydın hanımlar
sabah k.k kahvaltıma eşime krep yapmıştım yarım krep de dahil oldu şimdi çayımı içiyorum
beni de listeye alır mısınız
mısafirlikte ısrar ısrar bide okdar zahmetle hazırlanınca kıramıyorsun ılla yenıyor ama mıktarı azalmak lazım bütün tabakdaki çeşitleri değil tabikinasılsınız umarım herkes için güzel bir gün olur...
ben hafta sonu malesef abarttım
cumartesi günü bir tanıdığımızn kızının doğum günü vardı malesef orda pasta ve poğaça yedim
dünde günümüz vardı abarttım sanırım biraz belki birazdanda fazla (tamam sopalığım hakettim çantayı)
ama bugünden itibaren daha iyi bir şekilde devam inş.
bu sabah biraz geç uyandım işe geç kalmamak için yumurta haşlayamadım.bi tane simit aldım peynir zeytin ve gün kurusu ve cevizle kahvaktı yaptım 1 fincanda çay.2 öğün yapıyorum zaten arada suyu bol içerim gayet güzel olur.neyse şimdilik bu kadar umarım gerçekten dikkatli olup istediğim kiloya ulaşırım...
unutmadan benide listeye alın.görüşürüz....
Canım o kaçamaklar ideal kiloya geldikten sonra yenebilecekler olabilir gibi geldi bana. Yani kilonuzu verdikten sonra biraz daha diyeti rahatlatabilirsiniz diyor ya Karatay Hoca, bunlar da güzel, sağlıklı alternatifler olabilir. Sonuçta sağlık için yapıyoruz bu diyeti, kiloyu verdikten sonra karbnhidratı bir miktar hayatımıza sokmak istesek de bunu sağlığı bozmadan yapmak için bu tür tarifleri eskilerinin yerine koymak çok daha iyi olur gibime geliyor. Tabi sporu hiç aksatmadan.
Canım omega-3 tabletleri genelde softjel şeklinde kapsül içinde balıkyağı oluyor. Bunları ağzında çok bastırmadan gevelemeden yutarsan patlamıyor kolayca, ağzına gelen herhangi bir tat da olmuyor. Ama bazen mideden ağza balık yemişsin gibi bir tat gelebiliyor, nadiren. Çok rahatsız edici değil bence.
EKMEK86
böreğe kadar herşey iyiymiş ama en son 15.30 da yemek seni acıktırmaz mı bence böreğe o nedenle hayır diyemedin
degua
yazdığın listeye göre ben 3. sırada liste hazırlayacağım
canım aslına bakarsan lısteyi yapacaklara göre sıralamamıştım sadece isimler belli olsun diye yazmıştım
ama istersen seni 3. sıraya yazarım
pazartesi günü yapılması hakkında sende onay veriyorsun anladığım kadarıyla
FZGUN
pazartesi bence de mantıklı haftasonu kaçamak yapma şansımız kalmaz
Selam hanımlar. Nasılsınız? Beni de alın listeye olur mu? Malesef hala tartı alamadım ama fırsatını bulursam kilo bildirimi de yapacağım.
Bırakacaktım yazmayı neredeyse son durumdan dolayı. Dahil olan herkesle birlikte güzel gidiyordu çünkü, iki gruba ayrılmış olması benim hevesimi biraz kaçırmıştı ama ben de bu muhabbetin uzamamasından yanayım, o yüzden bu son yorumum olsun. Birlikte ilerliyor olmak, destek olmak, destek almak ve bildirimde bulunmak işi çok daha kolaylaştırıyor, o yüzden buradayım :)
listeye ekledim hoşgeldingünaydin kizlar,
benide alin araniza olurmu
nedense benim burada kalasim geldi.
sebebini gercekten bilmiyorum, herhalde ikinci bir gurubu gerek görmedigim icindir..
bu hafta liste sirasi galiba bende olacakti.. ondan dolayi birakinda burada ben yapayim, piskolojikmen hazirlamistim kendimi liste yapmaya..
5 mili ve 2 mili art arda mı yaptın?bravo valla.5 mili yaptıktan sonra pilim bitiyor benim.ama arttırmam lazım.öğlen mesela.
3 mil daha katmayı düşünüyorum artık.
kulak ağrısı çok fena.bende çektim hep geçmiş senelerde.
çok geçmiş olsun.
bende katılmak istiyorum,fakat
kilomuzu buraya mı yazacağız,yoksa özelden mi göndereceğiz?
hiç küsme ben ekmek yediğim zaman en fazla 3 saat dayanabiliyordum bişeyler atıştırmam gerekiyordu ama şimdi 6 saat bile duruyorum ve kendime hayret ediyorum glisemik indexi düşük gıdalar asla acıktırmıyor göreceksin
hiç küsme ben ekmek yediğim zaman en fazla 3 saat dayanabiliyordum bişeyler atıştırmam gerekiyordu ama şimdi 6 saat bile duruyorum ve kendime hayret ediyorum glisemik indexi düşük gıdalar asla acıktırmıyor göreceksin
daha da iyi olacak sabret 2 yumurta 2 ceviz yeyince zaten tıkanıyorsunayy inşalalhh öyle oluurummm,gerçi bugün 8:30da kahvaltı yaptım,12ye kadar sadece yarım çay bardağı süt içtim,bu da sanırımm olacağını gösteriyoooo
bu çok iyi bende de hipoglisemi atakları oluyordu elim ayağım titrerdi şimdi uzun süre aç kalınca hiçbirşey hissetmiyorum midem kazınırdı o bile kalmadı bu diyet gastrite de birebiral bende okdar sabah ekmeksiz kahvaltıya oturmazken şimdi 1 yumurta haşlasambile öğleye kadar göturuyor
seneelrce yumurta kolostrel bombası deyip uzaklaştırdılar bizi ne kolestrol ne bişey
karatayı yaptığımda beri kolestrolum sınırda 200 üdü şimdi 170 e düşmüşş
selmanın kızı senyapmak istiyorsan madem tabiki canım listeler sende
daha önce kaça kaddar bildirim yapılıyordu bu konuda birbilgim yok ama bence akşama en geç 19 ekadar kg bildirimndebulunulalım
malum çalışanlarımızda var herkes rahat raahat yazabilsin diye düşündüm
en geç 21:00 gibi de listeleri yayınlamış oluruz
daha da iyi olacak sabret 2 yumurta 2 ceviz yeyince zaten tıkanıyorsun
ben normalde de çok çok yiyen biri değilimdir,ama sık sık az az yerdimm,kışın pasta börek olayını abarrtım ondan kilo aldım.ben 2 gündür 1 yumurta yedim,yarın belki 2 yerimmm,garanti olsunnn....
Selamlar...ben 2012 1 kasımda 87,5 kilo ile dukana başladım 2ay cok güzel gitti süperdi toplam 11 kilo verdim ama artık uygulayamaz oldum diyeti bıraktım arada bir iki dukan arada kaçamak bu güne geldimNe düşündüğünüzü biliyorum verdiklerimin hepsini geri almadım öyle söylendiği gibi alınmıyoo yani sadece + 800 gr aldım buda cok normal su geri geldi... Artık dukanı gzüm kesmiyoo bugün itibariyle karataya merhaba Boyum 1,75 şu anki kilom 77,3 bebek istiyorum ve hayalim 69 olmak ........
evet yemeklerimiz güzel olur üstelik çoğu da karatay mutfağına uygun mesela patlıcan kebabı gibi soğan kebabı da yapabilirsiniz o da çok lezzetli olur ve tam bizlik
bu arada arnavut ciğerine de bayılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?