Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhaba hoşgeldin aramıza dukana 2 ay dayanabildiysen sağlam iraden var demektir umarım sen de karatayla istediğin kiloya çabucak iner ve sağlıkla hamile kalırsın şimdiden kolay gelsin

aynen öyle oldu canim..
dün o kadar cok yemisimki, sabah bir bardak süt, ögle cilekle suan hala ac degilim..

neden kacamaklar oluyor anlamiyorum, o kadar yavaslattigini bile bile yenik düsüyorum pastalari görünce

Bugünkü menüm
öğle :taze fasulye+ ayran+ hıyar+ biber+ 4 parmak kadar tavuk
ara :1 cay bard.fındık fıstık + 2 gün kurusu çok mu oldu ?
Akşam : Balık+ salata yemeyı düşünüyorum

merhaba hoşgeldin aramıza dukana 2 ay dayanabildiysen sağlam iraden var demektir umarım sen de karatayla istediğin kiloya çabucak iner ve sağlıkla hamile kalırsın şimdiden kolay gelsin

bu mesaj yanlışlıkla 2 kere gelmiş pardon

Son düzenleme:
Bugünkü menüm
öğle :taze fasulye+ ayran+ hıyar+ biber+ 4 parmak kadar tavuk
ara :1 cay bard.fındık fıstık + 2 gün kurusu çok mu oldu ?
Akşam : Balık+ salata yemeyı düşünüyorum

sabah kahvaltı yapmadın mı
ara öğün yapmıyoruz maalesef sen arada yediklerini öğünlere paylaştısan daha iyi olur bence öğünler arası en az 4 saat olmalı ben 5 yapıyorum mesela
ama onun dıiında seçimlerin çok güzel

arkadaşım ben düzenli giremediğimden menü bildirmiyorum yani listede yokum,belirtmiştim fakat gözden kaçmış sanırım

Soda yasak bilginiz olsun

2.5 ltnin 1 lt sini limonlu su öneriyor. Canan karatay

ayy sodanın olmamasına çok üzüldümm:2:,limonlu su bugün içiyorum,çok hoşş,beğendmmm..

ben de kullanmayı düşünüyorum da,bakalım alıp bi deniycemmm,teşekkürlerr...

hoşgeldiniz aramıza,umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınızz,ne kadar az kiloyla hamile kalırsnız tabiki o kadar iyi olur.

liste işini ozamn her hafta birimiz yapalım sizlerede uygun olursa
hepimiz hem sorumluluk alalım hemde lsitelerimiz aksamamış olur ne dersiniz
ben olur derim.nasıl yapacağımızı anlatırsan ben de hazırlarımm lisyteyi...

ara öğün olmamasına çok şaşırdım ve üzüldümmm.ben 4 saat bişey yemeden zor dururumm...küstüm canan teyzeye....

ara öğün olmamasına çok şaşırdım ve üzüldümmm.ben 4 saat bişey yemeden zor dururumm...küstüm canan teyzeye....

hiç küsme ben ekmek yediğim zaman en fazla 3 saat dayanabiliyordum bişeyler atıştırmam gerekiyordu ama şimdi 6 saat bile duruyorum ve kendime hayret ediyorum glisemik indexi düşük gıdalar asla acıktırmıyor göreceksin

herkes pazartesi yapılması konusunda hemfikir ise pazartesi yapalım
günaydın hanımlar

sabah k.k kahvaltıma eşime krep yapmıştım yarım krep de dahil oldu şimdi çayımı içiyorum

beni de listeye alır mısınız
yklmcim hoşgeldin listeye seni ekledim

mısafirlikte ısrar ısrar bide okdar zahmetle hazırlanınca kıramıyorsun ılla yenıyor ama mıktarı azalmak lazım bütün tabakdaki çeşitleri değil tabiki
mesala mısafirlkteysem salata çeşitleri kısır varsatercih ederim yada bir çeşit börek tatlılara hiç dokunmam

porsiyona gene dikkat etmek lazım mesala gözleminin yarısı o dönemde yenebilirmi
gerçi evet bitirince sabahları 1-2 dilim kızarmış ekmek bile yenebildiğinden bahsetişti ama ben ekmeksiz öyle alıştım kı hiçaramıyorum pek yiyeceğimide sanmıyorum
mesala ekmek yerine çok özlediğim 1 dilim böreği yerim tadını ala ala gibi
sporsuuz bi hayat düşünmek dahi istemıyorum benim kg almamda tek etken hareketsizlkdi çünkü aman aman bi yemem yok atıştırmayı sevmem amaaldığın azda olsa yakamayınca malesef kg olrak sana geri dönuyor

herkesden fikir alabılırsek oy birliği ile karar alalım
benimiçin de uygundur ptesi

hoşgeldin demeyi unutmuşum
liste pazartesi olması konusunda görüşünü yazarmısın?
listeye ekledim hoşgeldin

kg nu hedef kg nu buraya yazarsan lısteleri düzenleyebilicem

ptesi liste yaayınlanması konusunda FZGÜN XC9 CİĞdemin onayı var diğer arkadaşlar nedıyor bu konuda?

selmanın kızı senyapmak istiyorsan madem tabiki canım listeler sende

daha önce kaça kaddar bildirim yapılıyordu bu konuda birbilgim yok ama bence akşama en geç 19 ekadar kg bildirimndebulunulalım
malum çalışanlarımızda var herkes rahat raahat yazabilsin diye düşündüm
en geç 21:00 gibi de listeleri yayınlamış oluruz

ayy inşalalhh öyle oluurummm,gerçi bugün 8:30da kahvaltı yaptım,12ye kadar sadece yarım çay bardağı süt içtim,bu da sanırımm olacağını gösteriyoooo

al bende okdar sabah ekmeksiz kahvaltıya oturmazken şimdi 1 yumurta haşlasambile öğleye kadar göturuyor
seneelrce yumurta kolostrel bombası deyip uzaklaştırdılar bizi ne kolestrol ne bişey
karatayı yaptığımda beri kolestrolum sınırda 200 üdü şimdi 170 e düşmüşş

ayy inşalalhh öyle oluurummm,gerçi bugün 8:30da kahvaltı yaptım,12ye kadar sadece yarım çay bardağı süt içtim,bu da sanırımm olacağını gösteriyoooo
daha da iyi olacak sabret 2 yumurta 2 ceviz yeyince zaten tıkanıyorsun

bu çok iyi bende de hipoglisemi atakları oluyordu elim ayağım titrerdi şimdi uzun süre aç kalınca hiçbirşey hissetmiyorum midem kazınırdı o bile kalmadı bu diyet gastrite de birebir

simdiye kadar cuma ögle ye (12) kadar bildirim yapiliyordu, yetisemiyenler olmuyordu.
ama imkani olmiyan varsa aksamda olabilir tabiki.

pazartesi veya cuma olmasi benim icin fark etmez arkadaslar.
ben ikisinide uyarim. ama icimden bi ses degistirmiyelim diyor

Demek ben gibi hamilelik öncesi alarmları çalan başka hanımlar da var aramızda :) Ben de düşününce uzun süredir sağlıklı beslenme ve kilolarımı verme üzerine olan düşüncelerimi hayata geçirmeye karar vermiştim ve üstüne Karatay ile tanışınca çoh da güzel çok iyi güzel oldu taam mı? :) Yalnızca aynaya baktığımda gördüğüm değil, çocuk sahibi olduktan sonra bir anne artık iki hayattan mesul oluyor, dolayısıyla sağlıklı olmak bu durumda iyice ön plana çıkıyor. Totomu kaldırıp çocuğumla yeterince ilgilenecek halde olmadığımı düşününce bunun ona çok büyük bir haksızlık olacağını düşündüm. Üstelik hamile iken annenin sağlık durumunun ve nasıl beslendiğinin bebeği direk olarak etkilediğini de düşünürsek oldukça mühim bir işe başlamışız hanımlar, Allah hayırla devam ettirmeyi nasip etsin inşallah hepimize.

evet yemeklerimiz güzel olur üstelik çoğu da karatay mutfağına uygun mesela patlıcan kebabı gibi soğan kebabı da yapabilirsiniz o da çok lezzetli olur ve tam bizlik
bu arada arnavut ciğerine de bayılırım

Arnavut ciğeri güzel bir şeydir tabi ama bizim ailede sık yapılan bir yemek değildi. Daha çok Arnavut böreği, süt pide (sütlü bir tatlı), kaçamak, gurabiye gibi hamurişleri yapardı babannem oraya özgü olarak. Mişoriz vardır, domatesli pirinç ve tavuk but ile fırında pişirdiği. Daha var bir kaç tane daha, babannemin eli de maşallah pek iyidir, ondan bir el alabilsek iyi olacak. Sonuç olarak baba tarafı ailecek hamurişi ve tatlıya çok düşkünüzdür, bu da çocukluğumdan beri tombikliğimin sebebi olsa gerek :) 1 kardeşim daha benim gibi, diğer iki kardeşim anneme çekmiş, yer yer tık yok. Annem de 4 çocuktan sonra hala zapzayıftı ama bir an geldi kilo almaya başladı, armut oldu çıktı :) Yine de metabolizması hızlı insanlara oldum olası özenmişimdir, bütün hayatım boyunca burnumun dibinde öyle kişilerle yaşadımi zor valla bacım. Allah'ın takdiri diyip, Karatay'a devam ediyoruz!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…