porsiyona gene dikkat etmek lazım mesala gözleminin yarısı o dönemde yenebilirmi
gerçi evet bitirince sabahları 1-2 dilim kızarmış ekmek bile yenebildiğinden bahsetişti ama ben ekmeksiz öyle alıştım kı hiçaramıyorum pek yiyeceğimide sanmıyorum
mesala ekmek yerine çok özlediğim 1 dilim böreği yerim tadını ala ala gibi
sporsuuz bi hayat düşünmek dahi istemıyorum benim kg almamda tek etken hareketsizlkdi çünkü aman aman bi yemem yok atıştırmayı sevmem amaaldığın azda olsa yakamayınca malesef kg olrak sana geri dönuyor
herkesden fikir alabılırsek oy birliği ile karar alalım
benimiçin de uygundur ptesi
hoşgeldin demeyi unutmuşum
liste pazartesi olması konusunda görüşünü yazarmısın?
ptesi liste yaayınlanması konusunda FZGÜN XC9 CİĞdemin onayı var diğer arkadaşlar nedıyor bu konuda?
al bende okdar sabah ekmeksiz kahvaltıya oturmazken şimdi 1 yumurta haşlasambile öğleye kadar göturuyor
seneelrce yumurta kolostrel bombası deyip uzaklaştırdılar bizi ne kolestrol ne bişey
karatayı yaptığımda beri kolestrolum sınırda 200 üdü şimdi 170 e düşmüşş
bişey sorcam;kuruyemiş serbest ya,3öğün,ayçiçeği çekirdği yiyebilir miyiz,abartmamak şartıyla tabiii...
simdiye kadar cuma ögle ye (12) kadar bildirim yapiliyordu, yetisemiyenler olmuyordu.
ama imkani olmiyan varsa aksamda olabilir tabiki.
pazartesi veya cuma olmasi benim icin fark etmez arkadaslar.
ben ikisinide uyarim. ama icimden bi ses degistirmiyelim diyor
Kızlar merhaba, yaklaşık 40 küsür gündür bu diyeti yapıyorum ve bu süreç boyunca 2 kere ciddi kaçamağım oldu onun dışında harfi harfine uymaya çalışıyorum diyete. Her gün 2 yumurta yemeye çalışıyorum ama artık aynı şeyleri yemekten sıkılmaya başladım. Kahvaltı için içinde yumurta olan değişik tarifleriniz var mı diyete uygun? Rafadan, yağda, omlet, menemen her çeşidini yedim sanırım şu 40 günde. :/
Kızlar merhaba, yaklaşık 40 küsür gündür bu diyeti yapıyorum ve bu süreç boyunca 2 kere ciddi kaçamağım oldu onun dışında harfi harfine uymaya çalışıyorum diyete. Her gün 2 yumurta yemeye çalışıyorum ama artık aynı şeyleri yemekten sıkılmaya başladım. Kahvaltı için içinde yumurta olan değişik tarifleriniz var mı diyete uygun? Rafadan, yağda, omlet, menemen her çeşidini yedim sanırım şu 40 günde. :/
mrb,çok merak ettim 40 günde kaç kilo verdiniz?
peynir maydanoz ve taze soğanla omlet börek gibi oluyor
mantarlı çok doyurucu oluyor
kıymalısı çok güzel oluyor
benim önerilerim bunlar
kızlar şimdi yürüyüşe çıkıyorum dönünce takılırım bye
Bütün gün evdeyim.
Ben spor yaparken yorulmalıyım terlemeliyim. Bana artık 3 mil yetmediği için 5 mile geçmiştim. 2 mil çok az geldi aslında gözüme :)
Ama dediğin gibi güne dağıtmak ta mantıklı.Bu şekilde denediğimde harcadığım kaloriyi yapmış
olduğum mesafeyi de ölçerim ki hangisi daha fazla olacak.ona göre o şekilde devam ederim.
Çok teşekkürler gerçekten.Bu yöntem aklıma gelmemişti :))
bişey sorcam;kuruyemiş serbest ya,3öğün,ayçiçeği çekirdği yiyebilir miyiz,abartmamak şartıyla tabiii...
Merhaba Ayçiçeği çekirdeği kavrulmamış ve tuzsuz olursa yenebilir. Diğer türlü yenmemesi gerekiyor. Abartmamak kaydıyla demişsiniz ya ölçü olması gerekiyor. Mesela 1 çay bardağını 3 e bölüp yiyebilirsinniz onun dışında her öğünde yerim derseniz kilo veremezsiniz. Ya da yavaşlarsınız.
Merhaba Ayçiçeği çekirdeği kavrulmamış ve tuzsuz olursa yenebilir. Diğer türlü yenmemesi gerekiyor. Abartmamak kaydıyla demişsiniz ya ölçü olması gerekiyor. Mesela 1 çay bardağını 3 e bölüp yiyebilirsinniz onun dışında her öğünde yerim derseniz kilo veremezsiniz. Ya da yavaşlarsınız.
Hoşbulduk canım, buradaydım zaten :) Ben de pazartesi olsun diyorum. Liste için elbette yardımcı olurum.
Ekmek ben de aramıyorum, zaten çok yemezdim. Ekmekle bir iki tane keyfim vardır sadece onun dışında tamamen alışkanlık olduğunu düşünüyorum. Ama dediğin gibi diğer bazı şeyleri arıyor insan, daha doğrusu durup dururken aramıyorum ama gördüğüm zaman falan istiyorum. İnşallah ideal kilomuza ineriz de sporumuzla beraber onlardan da yiyebiliriz :)
Yumurtanın kolesterol bombası ilan edilmesi ile ilgili Canan Karatay'ın bir açıklaması vardı. Bu sonucun alındığı araştırmayı doktorlar yapmamış, ticari bir firma yapmış ve araştırmayı yaparken deney grubuna doğal yumurtayı pişirip yedirmek yerine, yumurta tozu vermişler. Bunun sonucunda yumurtanın kolesterolü yükselttiğine kanaat getirmişler. İnanabiliyor musunuz? Bu araştırmaların bir çoğu güvenilir değil malesef, hele ki bazı ilaç firmaları veya besin ticaret firmaları vs tarafından yapılmışlarsa.
peynir maydanoz ve taze soğanla omlet börek gibi oluyor
mantarlı çok doyurucu oluyor
kıymalısı çok güzel oluyor
benim önerilerim bunlar
kızlar şimdi yürüyüşe çıkıyorum dönünce takılırım bye
,nasılsınız umarım herkes için güzel bir gün olur...
ben hafta sonu malesef abarttım
cumartesi günü bir tanıdığımızn kızının doğum günü vardı malesef orda pasta ve poğaça yedim
dünde günümüz vardı abarttım sanırım biraz belki birazdanda fazla (tamam sopalığım hakettim çantayı)
ama bugünden itibaren daha iyi bir şekilde devam inş.
bu sabah biraz geç uyandım işe geç kalmamak için yumurta haşlayamadım.bi tane simit aldım peynir zeytin ve gün kurusu ve cevizle kahvaktı yaptım 1 fincanda çay.2 öğün yapıyorum zaten arada suyu bol içerim gayet güzel olur.neyse şimdilik bu kadar umarım gerçekten dikkatli olup istediğim kiloya ulaşırım...
unutmadan benide listeye alın.görüşürüz....
Selamlar...ben 2012 1 kasımda 87,5 kilo ile dukana başladım 2ay cok güzel gitti süperdi toplam 11 kilo verdim ama artık uygulayamaz oldum diyeti bıraktım arada bir iki dukan arada kaçamak bu güne geldimNe düşündüğünüzü biliyorum verdiklerimin hepsini geri almadım öyle söylendiği gibi alınmıyoo yani sadece + 800 gr aldım buda cok normal su geri geldi... Artık dukanı gzüm kesmiyoo bugün itibariyle karataya merhaba Boyum 1,75 şu anki kilom 77,3 bebek istiyorum ve hayalim 69 olmak ........
Bugünkü menüm
öğle :taze fasulye+ ayran+ hıyar+ biber+ 4 parmak kadar tavuk
ara :1 cay bard.fındık fıstık + 2 gün kurusu çok mu oldu ?
Akşam : Balık+ salata yemeyı düşünüyorum
tuzsuz fıstıkın ölçüsü nekdar olmalı pek tüketmem ama aklıma yeri gelmişssekn sorayim istedim:44:
evet kavrulammmış halde yiycem,3 öğün derken ben kuruyemiş yeme hakkını kastetmiştim,eçkirdeği 3 öğün yemem ,sabah ceviz yerim,öğlen bazen çekiyo da ,teşekkürlerr bilgilendirme için...
kuruyemişleri bende öğünlere bölerek uyguluyorum
örneğin sabah fındık yemişşsem cevizi öğleden sonra yada sabah öğle arası uyguluyorum
akşam kuruyemiş mumkun mertebe yemem
zaten sindirim yavaşlıyor pankreası yormayalım onunda dinlenmeye hakkı var
tuzsuz fıstıkın ölçüsü de ayçekirdeği gibi 1 çaybardağı kadarmı günlük?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?