Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

2-3 tane mantarı dğruyorum içine 2 yumurta kırıyorum biraz peynir ve biraz ceviz koyup çırptıktan sonra tereyağ veya z.yağı ile tavada önlü arkalı pişiriyorum. bu yeyince kahvaltım bitiyor ama bazen sadece mantar ve yumurta koyuyorum isterseniz karabiber ve kırmızıbiber de yakışıyor

akşam menümü yazmamıştım

1 saat yürüyüş
fırında çiğden imambayıldı gibi bişey yapmıştım 1 tabak ondan (denemeyin kötü oldu zor yedim)
1 bardak yoğurt
10 tane kuşbaşı et

3 lt su

Son düzenleme:

İmambayıldıyı daha sağlıklı olmasını istiyorsan, patlıcanları fırında közleyerek yapabilirsin, ben denedim, güzel oluyor tavsiye ederim. Patlıcanları biraz zeytinyağı ile ovala, sonra fırında pişir.

onu biliyorum da tembellik yaptım işte sosunu içine çekmemiş kötüydü ne yazık ki yarın da onu yiyeceğim evde kimse yemedi bu ne dediler

ayçekirdeğinin kalorisi baya fazlaydı.geçen eşim çitliyordu yanımda.dayanamadım aldım elime
biraz.sonra kalorisine bakayım dedim.anında bıraktım.

bebek isteyenler varmış topiğimizde.bizde istiyoruz bir süredir ama olmuyor.
istediğim dr memlekette olduğu için şimdilik beklemedeyiz.bu arada da zayıflamak istedim.
sağlıkla hayırlısıyla tez zamanda hamile kalırız inşallah

Bu sürede en azzından kan tablonu düzelt sağlıklı beslen ki canım bunlar engel teşkil etmesin

Son düzenleme:
Bu sürede en azzından kan tablonu düzelt sağlıklı beslen ki canım bunlar engel teşkil etmesin

ara ara test veriyorum.bunalımlı stresli zamanlarımda tiroidim yükseliyor.bunu takip ediyorum.
kansızlık vardı bende hep mesela.geçen sene bir dr kansızlıkta b12 de bakarız demişti.
hiçbir dr ona bakmamıştı.çok önemliymiş halbuki.ki o zamanda sınırdan bile çok çok düşüktü.o da iyi şimdi şükür.

iyi akşamlar hanımlar

sütlü kahvemi içerken geçmişi okudum:126:

ikinci oğünüm kahvaltı şeklinde oldu annem kara lahanalı mısır ekmeği yapmış bi kaç dilim ondan yedim
ama birazdan leslie 5 mil başlıycam

kızlar kilo bildirimi pzt olsun bence hafta sonu çoğumuz kaçamak yapıyoruz

Son düzenleme:
Yarın ben de aranıza katılıyorum ınş arkadas2lar boy 165 kilo 75 on aylık bir bebisim war artı 10 kilo onun hediyesi:)

hasta olan arkadaşlara çok geçmiş olsun,özelllikle kulak ağrısı berbattır,Allah şifa versin.Bebek isteyen arkadaşlar da inşallah dileğinz gerçek olur..

bu arada akşam yemekten sonra (yemeği erken yemiştim de)45 dk lık yürüyüş yaptım,ardından Türk kahvesi içtim.daha da bişey yiyip içmedim,su hariç...günlük 2,5 lt su içtim.bunun 1 ltresi limonlu,500 ml si tarçınlı suyduu,her ikisi de güzeldi..az sonra yatcamm,artık içmemm.size küçük bir tavsiye süt içmeyi seven arkadaşlar,sütün içine de 1 çubuk tarçın atarsanız tadı güzel oluyor,ayrıca şeker ihtiyacına birebir...

mantarlı omleti ben yulaf keğpeğiyle yapıyodum,dukan döneminde ,indikten sonra da kaşar rendeliyodum,güzel oluyodu,

Hayirli Geceler Karatay citirlari

Sabah. 12 Badem, 1 hurma, 2 kuru kaysi, 1 tas mercimek corbasi, 2 bardak su.
1 kasik krem peynir. 8 zeytin, cay.

Ögle. 3 bardak ayran, 2 sis, salata yedim. Su & cay.

Aksam. Bol su. 2 saat fitnes, 1 saati Callenetis. Kusura bakmayin arkadaslar ben kursa gidiyorum.
Buraya girmeye pek firsatim olmuyo gündüzleri.

Son düzenleme:
ne güzel az yemişsin.omega 3 tablt mi kullanıyosubnuz?ben bi ara yağını kullanmak zorunda kalmıştım da çok midem bulanmıştı.tabletse tadı nasıl acaba?

Canim omega 3 tabletini aliyorum. tadini fark etmiyorum. Tableti daha iyi bence.
Kizlar neye karar verdiniz Cuma mi yoksa pazartesi günlerimi kg bildirimi yapiyoruz.
Aramiza katilmak isteyen arkadaslar hosgeldiniz.
Selmanin kizi seni aramizda görmek cok güzel canim hosgeldin Sefalar getirdin.

Son düzenleme:

Selam sana ey Nebi.

Yirmibirinci yüzyildan bir günahkar ümmetinim,
Günahlarim cok, Acim sefaatine,
Semaya kalkan bu eller,
Önce ALLAH´imdan birde senden MEDET BEKLER,
Selam sana ey Nebi.

Affina mazhar eyle bu avare ümmetini,
kurtulusa erdir yanan su yüregimi,
Düsüyorum karanliklarin ortasina,
Medet senden Selam sana ey Nebi.

Sana en sevgili diyen RABBIM adina,
Ahirette yaninda olayim,
Bastigin yerde toz olayim,
Ayina turabin olayim,
Selam sana ey Nebi.

Ah bir erebilsem o murada,
Affedeilmis olarak gelip makaminda,
Ezanlar yükselirken arsi semaya,
Selam sana ey Nebi.

Kalbim pismanlik dolu,
Gittigim günah yolu,
acsin sinemde islamin gülü,
Selam sana ey Nebi.

Bir su serp yarali ciger pareme,
Düstüm bicare halimin derdine,
Kurtulusa ermek nasip eyle,
Selam sana ey Nebi.

Imanla Nuruna muzaffer eyle,
bana bir isaret ver, bir muzice eyle,
Sevgili peygamberim kabeler nasip eyle,
Selam sana ey Nebi.

Gül kokunu almayi hayal eyleme,
Gözlerimi kalbimi mühürleme,
beni unutup mecnun eyleme,
Selam sana ey Nebi.

Sivasin gülü.

Son düzenleme:
Bende yarından itibaren aranıza katılmak istiyorum.

Yarın ben de aranıza katılıyorum ınş arkadas2lar boy 165 kilo 75 on aylık bir bebisim war artı 10 kilo onun hediyesi:)

ulaşımız ve soniaa hoşgeldiniz

karatay dostları olarak hepbirlikte hem zayıflıyoruzhem güzel sohbetlerimiz oluyor hemde diyet konusunda bildiklerimizi paylaşıyoruz
ayrıca kurallamız hergün menü fiziksel aktive yapıyorsanız belirtmeniiz gerekıyor
2 hafta üstüste bildirim yapmamak diskalifiye sebebidir

listelerini pazartesi yapılması konusunda çoğunluğun kararı var
kursa gidiyorum demişssn kpssye mı hazırlanıyorsun yoksa üni sınavlarına mı ?
nasıl nezamn musayit olursan bekleriz ımkanlar dahilinde oluyor herşey

Yeni katılan üyerlerimiz için karatay diyetİnde dikkat edilmesi gereken hususlar

1-Öğünlerin arasında 4-5 saat olmalıdır.Çünkü Yemekden 4-5 saat sonra ağzımıza tek bir lokma dahi koymadığımızda Leptin hormano salgılanmaya başlar.Leptin hormonun görevi vucudumuzun çeşitli yerlerinde depolanmış yağları yıkararak,vucudumuza gerekli olan enerjiyi sağlamasıdır.Aksi halde insülin hormanı devreye girerek insilün direnci oluşarak kilo vermemız zorlaşacaktır.
2- Ara öğün yapmıyoruz.Canan hocanın önerisi günde 2 öğün yapılması yönundedir.
3- Saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenilip içilmeyecek.
4-Meyveler kilo verme sırasında 1 porsiyon mevsim meyvesi olarak sabah öğününde yenilecek.
5-Kuruyemişler 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındıkyerfıstığı, ancak tuzsuz kavrulmamış olmak şartıyla yenebilir.leblebi yasak)
6-Kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-Bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemelidir.
8-İçecekler şeker yada tatlandırıcı kullanılmadan içilecektir.
9-Bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor.
10-Süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek.
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1 serbest..
13-Patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-Türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...
15-Rafine edilmiş ve fabrikada işlenmiş tüm yiyecek ve içecekler yasaktır.

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz PAZARTESİ yapıyoruz.
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz

HErkese başarılar dilerim

Arkadaşlar Pazartesi yapacağımız liste sıralamasıdır
ilk hafta listeyi selmanın kızı arkadaşımız hazırlayacakdır.

Selmanin kızı 22/04/2013
degua 29/04/2013
seam 06/05/2013
xc9 13/05/2013
FZGUN 20/05/2013
cgdemklcsn 27/05/2013
chevrefeuille 03/06/2013
Sİvasin gulu 10/06/2013
muhen 17/06/2013
Dilara_20 24/06/2013
sea 01/07/2013
nesmekaya 08/07/2013
kuzu06 15/07/2013
yklm 22/07/2013
esas2006 29/07/2013
Seberra 05/08/2013
Cococio 12/08/2013
ulasımız 19/08/2013
soniaa 26/08/2013

Günaydın hanımlar,

Bende yarından itibaren aranıza katılmak istiyorum.

Aramıza hoş geldiniz. İnşallah hep birlikte vereceğiz o artı kiloları.

Sabah: 1 su b.süt, yarım dilim peynir, 2 zeytin, yeşillik, 1 yum., 1 ç.b. ceviz, 3 k.kayısı

İnşallah hepimiz için güzel bir gün olur. Sevgiler

Deguacım, galiba seam, sadece menü paylaşımı yapıyor, listede olmak istemiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…