Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bende yarından itibaren aranıza katılmak istiyorum.

Yarın ben de aranıza katılıyorum ınş arkadas2lar boy 165 kilo 75 on aylık bir bebisim war artı 10 kilo onun hediyesi:)

hoşgeldiniz biz çoğaldıkça kilolarımız azalacak

Deguacım, galiba seam, sadece menü paylaşımı yapıyor, listede olmak istemiyor.

evet seam listeye girmeyecekmiş ben de okumuştum mesajını bu arada pazartesi olması iyi olmuş:130:

listeye gitmeyeğini farketmedim gözumden kaçmışım, listeyi düzenledim

havuza gitmeden sabahkı menümü paylaşayım
saat 6 da:1 yumurta
1 salatalık
kaşar peyniri
1 ceviz,5 badem
türk kahvesi şekersiz, 5 mürdüm eriği

dün sabah güzeldi ama ne olduysa 3 den sonra oldu birden yemeye başladım ve kendimi alamadım(((

plates yaptım ama yediklerimi yakmışmıyımdır bilemiyorum.....

bu sabah kahvaltıya misafirlerim var kaçırmam asla....kahvaltıda sıkıntım olmuyor...

birde şunu anladımki 2 öğün beslenmeyince kilo veremiyorum maalesef...3 öğün beslenince form tutuyorum sabit...
2 öğün beslenmem lazım...
birde bulgurdan özelliklede çiğköfteden uzak durmalıyım...

birde şunu anladımki 2 öğün beslenmeyince kilo veremiyorum maalesef...3 öğün beslenince form tutuyorum sabit...
2 öğün beslenmem lazım...
birde bulgurdan özelliklede çiğköfteden uzak durmalıyım...

öğünlerin arasını kaç saat tutuyorsun çok uzatıyorsan dayanamıyor olabilirsin ben her öğüne yoğurt veya bol salata ekliyorum o zaman acıkma pek hissetmiyorum eğer bunlar olmazsa 5 fındık hemen tıkıyor bunları denedin mi

2 öğün tabi ki daha iyi olu ben yapamıyorum erken kalktığım için ben de araları 5 saat yapıyorum

selamlar,
bence de olabilir. hem hafta bası durumumuzu gormus oluruz. cogunluk nasıl isterse ben de uyabilirim hanımlar..

günaydın işler yoğunnn
c.tesi
sabah : 3 yumurtalı omlet domates salatalık
ikindi : mercimek köftesi v ayran
pazar sabah: 2 yumurtalı omlet domates salatalık peynır
öğlen mercımek köftesi peynı
akşam bulgur pilavı fırında kaşarlı patlıcan
p.tesi sabah 1 ad muz 5 ceviz
öğlen patlıcan oturtma cacık
akşam döğme aşı
salı sabah: 2 yumurtalı omlet 3 ceviz

Bende aranıza katılmayı çok istiyorum ama 10 gün sonra netim olmayacak ne yapacağımı bilemiyorum üstelik çok da acil kilo vermem lazım eşim askerden gelecek ve ben ona güzel görünmek istiyorum ne yapayım bilemedim

Herkese gunaydın,

Benim liste konusunda cevap biraz geç olmuş ancak olsun :)

Guzel bir gun olur insallah. Valla bir gun giremedim. Aslında mesajları takip ettim. Ancak iş yogunlugundan yazamadım. Bir sürü sayfalar yazılmış. Ancak bitirdim.

Dünden başlayarak dun ve bugunun menusu:

Dun sabah: klasik karatay kahvaltısı
beyaz peynir, domates salatalık biber, dereotu, kırmızı biber, 1 kuru kayısı, ceviz, fındık
2 yumurta

oglen: zeytinyaglı semizotu, cacık

aksam: 2 kasık bulgur pilavı 2 kasık kadar kıyma kavurma (yemekte cocuklardan ancak bana o adar kaldı. iyi de oldu cok canım istemedi)

dun o kadar yorgundum ki hastalık sonrası 22:30 giibi uyudum uyumadan once 1 bardak ta sut içmiştim.

Bu Sabah : klasik karatay kahvaltısı
beyaz peynir, domates salatalık, dereotu, 1 kuru kayısı, 1 kuru incir,1 cay bardagı kadar ceviz, badem

bu aksam hedefim leslie ile 5 km bir de salon uyeligim vardı ama cocukalrdan gidemedim belki gidince biraz yuzerim.
Biraz bel rahatsızlıgım var. Arada o nuksetmekte fazla sorun cıkarmadan yuzme ile dengelesem çok iyi olacak.

Sevgiler..

Deguacım, galiba seam, sadece menü paylaşımı yapıyor, listede olmak istemiyor.

evet seam listeye girmeyecekmiş ben de okumuştum mesajını bu arada pazartesi olması iyi olmuş:130:

listeye gitmeyeğini farketmedim gözumden kaçmışım, listeyi düzenledim

günaydın kızlar evet düzenli giremediğimden( son 3-4 gündür sürekli takılıyorum ama...) listede yokum menü de paylaşmıyorum aksamasın diye ama takipteyimyeni arkadaşlarımız da var hoşgelmişler...

hosgeldin canim

on günlük süreni iste bizimle iyi degerlendir.. 10 gün sonra bizi ama karatayi birakmassam istedigin kilona kavusursun.
bizde sana bu 10 gün icinde yardimci olmaya calisiriz. kesinlikle dogru yerdesin

listelerini pazartesi yapılması konusunda çoğunluğun kararı var
kursa gidiyorum demişssn kpssye mı hazırlanıyorsun yoksa üni sınavlarına mı ?
nasıl nezamn musayit olursan bekleriz ımkanlar dahilinde oluyor herşey[/QUOTE]

Canim degua ben yurt disinda yasiyorum, Burada is bulma kursuna gidiyorum.
Tamam canim cogunluga uyarim canim. Hayirli olsun.

Sabah 1 bardak süt, 8 badem, 1 hurma, 2 kuru kaysi, 1 dilim peynir 4 zeytin. cay.
Deguacigim liste icin tsk ediyorum, ellerine o güzel yüregine saglik.

Son düzenleme:

ellerine saglik canim

dün söyledigim gibi günü bir salatayla bitiremedim..
üzerine birde sütlü kahce ictim :2:

kahvaltim:
bir bardak süt
10 adet cilek

cilegi cok seviyorum arkadaslar.. sizce en fazla ne kadar yiyebilirim günde, baska kuru meyve veya fruktozlu seyler yemesem.
Karatay günde bir adet meyve yenilebilir diyor.. ama cilek ne kadardir acaba?
ben yazin hep cilek yiyorum.. inshallah cok büyük kisitlama yoktur.

Kizlar cenazemiz vardi, Almanyadan misafirlerimiz vardi, biraz Karatay in disina ciktim.
Tartilmaya bile zamanim yoktu. Ins fazla kg almamisimdir. yeni yeni gelip gidenler seyreldi.
Aksilik bu ya tartim da bozuldu daha yeni almistim.
Bana dua edin ne olur yaza 65 kg olmam lazim.

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar, nasılsınız? Ben hala hastayım biraz. Ama daha iyi gibiyim elhamdülillah. Dün yaptığım, buzdolabına attığım yoğurt tutmuş, mutluyum :) Yine market yoğurduyla yapmak zorunda kalmıştım ama kıvamı gayet güzel olmuş.
Fakat bir de kötü haberim var. Dün akşam kocamın canı tatlı birşey isteyince evdeki günlük sütü de değerlendirmek adına un helvası yapayım demiştim. Gelin görün ki şimdiye kadar yaptığım un olsun irmik olsun bütün helvalar içinde yalnızca bir defa güzel bir kıvam tutturabildim. Helva konusunda sanki lanetliyim diyeceğim, bir de şekerpare. Sütlü çikolatalı tatlılar, kek, kurabiye vs çok güzel yaparım ama kocamın en sevdiği şekerpare, helva, kadayıf bunları bir türlü beceremiyorum. Kaç tane tarif kaç tane ölçü denediysem olmuyor. Dün akşam da nerdeyse kafayı sıyıracaktım. En kısık ateşte 1 saat unu kavurdum mis gibi tereyağı ile. Sonra sütü kaynatayım ki bozulmuş, partiküllerine ayrıştı resmen. Ben de dedim su ile yapayım bari. Kaynattım suyu şekerle, sonra döktüm çok güzel suyunu çekiyordu yavaş yavaş sonra birden bütün suyu çekip kupkuru un gibi kaldı helva :'( Noluyo ya dedim. Az daha kaynar su katayım dedim, biraz kıvam aldı ama unlar top top olduğu için birazı kıtır kıtır kaldı içinde. Sonra tabi eşim de beğenmedi, bi kere güzel helva yemek nasip olmayacak bana bu evde dedi Ne desin haklı aslında ama benim moralim çok bozulduğu için onun söylediğine de iyice alındım. Helvanın tadına da bakamadım tabi. Bütün akşam ve gece helva kafamdan çıkmadı. Sabah bi tadına bakarım dedim. Uyanınca gittim tadına baktım. Aslında içindeki kıtırlıklar dışında fena değildi. Ben de biraz yedim helvadan. Evde yumurta olmadığı için yarım muz yarım elma yapmayı düşünüyordum ama helvadan biraz yiyince onlar kaldı. Neyse amma uzattım kızlar, biriyle paylaşmak istedim sadece.

Menü Bildirimi
1. Öğün - 09:00 :

Bir miktar un helvası
Az kaşar peyniri
3 siyah zeytin
1 tatlı kaşığı keten tohumu
1 kase içine ceviz badem fındık doğranmış tarçın serpilmiş ev yoğurdu

gercekten üzüldüm.. bende esime cok özenerek ve seve seve yemek, tatli vs. yapiyorum.
ama tutturamayinca, esim yemiyorsa o kadar üzülüyorumki.

annemin helvalari cok güzel olurdu canim, uzun oldu yemiyeli ama istersen tarifi sorabilirim..
internettende bir arastiriver..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…