Kizlar cenazemiz vardi, Almanyadan misafirlerimiz vardi, biraz Karatay in disina ciktim.
Tartilmaya bile zamanim yoktu. Ins fazla kg almamisimdir. yeni yeni gelip gidenler seyreldi.
Aksilik bu ya tartim da bozuldu daha yeni almistim.
Bana dua edin ne olur yaza 65 kg olmam lazim.
bebek isteyenler varmış topiğimizde.bizde istiyoruz bir süredir ama olmuyor.
Istediğim dr memlekette olduğu için şimdilik beklemedeyiz.bu arada da zayıflamak istedim.
Sağlıkla hayırlısıyla tez zamanda hamile kalırız inşallah
her öğünde 1 çay bardağı mı?? Yerken kendimi kötü bir şey yapıyo gibi hissediyorum..kuruyemişlere 1 çay bardağı diye ölçü verilmiş. Birde fıstık kavrulmamış olması geekiyor.
Kizlar cenazemiz vardi, Almanyadan misafirlerimiz vardi, biraz Karatay in disina ciktim.
Tartilmaya bile zamanim yoktu. Ins fazla kg almamisimdir. yeni yeni gelip gidenler seyreldi.
hoşgeldin canım karatay+yürüyüş sana iyi gelecek kaçamak yapmak yok ama ayrıca kocan askerden geldiğinde seni her türlü güzel görür merak etme o kadar ayrılıktan sonraBende aranıza katılmayı çok istiyorum ama 10 gün sonra netim olmayacak ne yapacağımı bilemiyorum üstelik çok da acil kilo vermem lazım eşim askerden gelecek ve ben ona güzel görünmek istiyorum ne yapayım bilemedim
sabah aç karnına 1 kaşık zeytinyağını dene geçmiş olsun canımkabızım çokkkkkkkkkkkkk napcam şaşırdımmmmmmmmmmmm
gercekten üzüldüm.. bende esime cok özenerek ve seve seve yemek, tatli vs. yapiyorum.
ama tutturamayinca, esim yemiyorsa o kadar üzülüyorumki.
annemin helvalari cok güzel olurdu canim, uzun oldu yemiyeli ama istersen tarifi sorabilirim..
internettende bir arastiriver..
arkadaşlar slmlar,ben geçen seneden beri sizi takip ediyorum,geçen sene annem için takip ettim ve sayenizde annem 9 ayda 20 kilo verdi diabet hastasıydı şimdi şekeri de çok düzenli,tabi anneme canan hocanın kitaplarını da aldım onları da okudu buraya da üye yaptım ama okuyucu olarak sizden fikir aldı,ben geçen sene hamileydim şimdi 7,5 aylık bir bebeğim var malum kilo fazlam da var,ben de 1 ayı geçgin karataya başladım 4 kilom gitti,ama sanki şu son iki haftadır sabitlendi kilom veremiyorum,sizce normal mi?ya da ben eksik bişey mi yapıyorum acaba?tabi yapmadıklarımı söyleyeyim size:yürüyüş yapamıyorum(bebekten dolayı,hergün denk gelmiyo),limonlu su içmiyorum,günde 2-2,5 litre normal su içiyorum,akşamları da bazen çayın yanında az da olsa fındık fıstık yiyorum,yeşil çay da içemiyorum emzirdiğimden dolayı,sanırım bunalr yavaşlatıyo kilo vermemi,sizin de fikirlerinizi almak istedim,atladığım şeyler vardır mutlaka,yardımcı olursanız sevinirim....
hoşgeldin canım karatay+yürüyüş sana iyi gelecek kaçamak yapmak yok ama ayrıca kocan askerden geldiğinde seni her türlü güzel görür merak etme o kadar ayrılıktan sonra
sabah aç karnına 1 kaşık zeytinyağını dene geçmiş olsun canım
sea
bende de fıtık var sırt üstü yüzmek çok iyi geliyor
SelmaninKizi
bi yerde okumuştum 1 kg çilekteki şeker 1 kg limondakinden azmış diyabetlilere meyve olarak çilek önerilir ablam diyabetli ordan biliyorum dolu dolu yer şekerinde hiç yükselme olmaz ama biz zayıflama derdinde olduğumuz için ölçüyü kaçırmayalım di mi
estagfirullah
market yoğurduyla yaptığın yoğurt 2. veya 3. sefere normal yoğurt gibi oluyor ben de bazen öyle yapıyorum
kocanı daha fazla kızdırmadan tatlı konusunda uzmanlaş en iyisi
diyetteyim diye evdekileri de aç bırakmaya başlamıştım ki kocamdan ve kızımdan ültimatom aldım makarna pilav börek istiyoruz dediler ben el mahkum yapıyorum onlar yiyor ben kokluyorum:2:
Sivasıngülü
başınız sağolsun canım
birde şunu anladımki 2 öğün beslenmeyince kilo veremiyorum maalesef...3 öğün beslenince form tutuyorum sabit...
2 öğün beslenmem lazım...
birde bulgurdan özelliklede çiğköfteden uzak durmalıyım...
kabızım çokkkkkkkkkkkkk napcam şaşırdımmmmmmmmmmmm
benimde planlarım arasında ama kilo verdikten sonra benim 6 yaşında bir kızım var kısmetse ikinciiyi istiyorum.
her öğünde 1 çay bardağı mı?? Yerken kendimi kötü bir şey yapıyo gibi hissediyorum..
Birde tecrübeli arkadaşlara sorum olcak ben mercimek + az bulgurdan çorba yapmak istiyorum..fakat bunu yiyince yanında ne yemem lazım..yani sorum şu çorbanın yanına şu....etin yanında şuu... Gibi kurallarımız varmı ????? Hehh bide kısır canım istiyo onu yiyince ne kadar yemeliyim..ve yanında birşey yiyebilirmiyim...malum dukandan çıkmış biiri olarak.....
dün söyledigim gibi günü bir salatayla bitiremedim..
üzerine birde sütlü kahce ictim :2:
kahvaltim:
bir bardak süt
10 adet cilek
cilegi cok seviyorum arkadaslar.. sizce en fazla ne kadar yiyebilirim günde, baska kuru meyve veya fruktozlu seyler yemesem.
Karatay günde bir adet meyve yenilebilir diyor.. ama cilek ne kadardir acaba?
ben yazin hep cilek yiyorum.. inshallah cok büyük kisitlama yoktur.
arkadaşlar slmlar,ben geçen seneden beri sizi takip ediyorum,geçen sene annem için takip ettim ve sayenizde annem 9 ayda 20 kilo verdi diabet hastasıydı şimdi şekeri de çok düzenli,tabi anneme canan hocanın kitaplarını da aldım onları da okudu buraya da üye yaptım ama okuyucu olarak sizden fikir aldı,ben geçen sene hamileydim şimdi 7,5 aylık bir bebeğim var malum kilo fazlam da var,ben de 1 ayı geçgin karataya başladım 4 kilom gitti,ama sanki şu son iki haftadır sabitlendi kilom veremiyorum,sizce normal mi?ya da ben eksik bişey mi yapıyorum acaba?tabi yapmadıklarımı söyleyeyim size:yürüyüş yapamıyorum(bebekten dolayı,hergün denk gelmiyo),limonlu su içmiyorum,günde 2-2,5 litre normal su içiyorum,akşamları da bazen çayın yanında az da olsa fındık fıstık yiyorum,yeşil çay da içemiyorum emzirdiğimden dolayı,sanırım bunalr yavaşlatıyo kilo vermemi,sizin de fikirlerinizi almak istedim,atladığım şeyler vardır mutlaka,yardımcı olursanız sevinirim....
birde şunu anladımki 2 öğün beslenmeyince kilo veremiyorum maalesef...3 öğün beslenince form tutuyorum sabit...
2 öğün beslenmem lazım...
birde bulgurdan özelliklede çiğköfteden uzak durmalıyım...
öğünlerin arasını kaç saat tutuyorsun çok uzatıyorsan dayanamıyor olabilirsin ben her öğüne yoğurt veya bol salata ekliyorum o zaman acıkma pek hissetmiyorum eğer bunlar olmazsa 5 fındık hemen tıkıyor bunları denedin mi
2 öğün tabi ki daha iyi olu ben yapamıyorum erken kalktığım için ben de araları 5 saat yapıyorum
Herkese gunaydın,
Benim liste konusunda cevap biraz geç olmuş ancak olsun :)
Guzel bir gun olur insallah. Valla bir gun giremedim. Aslında mesajları takip ettim. Ancak iş yogunlugundan yazamadım. Bir sürü sayfalar yazılmış. Ancak bitirdim.
Dünden başlayarak dun ve bugunun menusu:
Dun sabah: klasik karatay kahvaltısı
beyaz peynir, domates salatalık biber, dereotu, kırmızı biber, 1 kuru kayısı, ceviz, fındık
2 yumurta
oglen: zeytinyaglı semizotu, cacık
aksam: 2 kasık bulgur pilavı 2 kasık kadar kıyma kavurma (yemekte cocuklardan ancak bana o adar kaldı. iyi de oldu cok canım istemedi)
dun o kadar yorgundum ki hastalık sonrası 22:30 giibi uyudum uyumadan once 1 bardak ta sut içmiştim.
Bu Sabah : klasik karatay kahvaltısı
beyaz peynir, domates salatalık, dereotu, 1 kuru kayısı, 1 kuru incir,1 cay bardagı kadar ceviz, badem
bu aksam hedefim leslie ile 5 km bir de salon uyeligim vardı ama cocukalrdan gidemedim belki gidince biraz yuzerim.
Biraz bel rahatsızlıgım var. Arada o nuksetmekte fazla sorun cıkarmadan yuzme ile dengelesem çok iyi olacak.
Sevgiler..
Bende aranıza katılmayı çok istiyorum ama 10 gün sonra netim olmayacak ne yapacağımı bilemiyorum üstelik çok da acil kilo vermem lazım eşim askerden gelecek ve ben ona güzel görünmek istiyorum ne yapayım bilemedim
listelerini pazartesi yapılması konusunda çoğunluğun kararı var
kursa gidiyorum demişssn kpssye mı hazırlanıyorsun yoksa üni sınavlarına mı ?
nasıl nezamn musayit olursan bekleriz ımkanlar dahilinde oluyor herşey
ellerine saglik canim
dün söyledigim gibi günü bir salatayla bitiremedim..
üzerine birde sütlü kahce ictim :2:
kahvaltim:
bir bardak süt
10 adet cilek
cilegi cok seviyorum arkadaslar.. sizce en fazla ne kadar yiyebilirim günde, baska kuru meyve veya fruktozlu seyler yemesem.
Karatay günde bir adet meyve yenilebilir diyor.. ama cilek ne kadardir acaba?
ben yazin hep cilek yiyorum.. inshallah cok büyük kisitlama yoktur.
deguacığım acaba listede beni unuttun mu? :)
benimde planlarım arasında ama kilo verdikten sonra benim 6 yaşında bir kızım var kısmetse ikinciiyi istiyorum.
her öğünde 1 çay bardağı mı?? Yerken kendimi kötü bir şey yapıyo gibi hissediyorum..
Birde tecrübeli arkadaşlara sorum olcak ben mercimek + az bulgurdan çorba yapmak istiyorum..fakat bunu yiyince yanında ne yemem lazım..yani sorum şu çorbanın yanına şu....etin yanında şuu... Gibi kurallarımız varmı ????? Hehh bide kısır canım istiyo onu yiyince ne kadar yemeliyim..ve yanında birşey yiyebilirmiyim...malum dukandan çıkmış biiri olarak.....
Arkadaşlar Pazartesi yapacağımız liste sıralamasıdır
ilk hafta listeyi selmanın kızı arkadaşımız hazırlayacakdır.
Selmanin kızı 22/04/2013
degua 29/04/2013
seam 06/05/2013
xc9 13/05/2013
FZGUN 20/05/2013
cgdemklcsn 27/05/2013
chevrefeuille 03/06/2013
Sİvasin gulu 10/06/2013
muhen 17/06/2013
Dilara_20 24/06/2013
sea 01/07/2013
nesmekaya 08/07/2013
kuzu06 15/07/2013
yklm 22/07/2013
esas2006 29/07/2013
estagfirullah 05/08/2013
Seberra 12/08/2013
Cococio 19/08/2013
ulasımız 26/08/2013
soniaa 02/09/2013
günaydin kizlar,
benide alin araniza olurmu
nedense benim burada kalasim geldi.
sebebini gercekten bilmiyorum, herhalde ikinci bir gurubu gerek görmedigim icindir..
bu hafta liste sirasi galiba bende olacakti.. ondan dolayi birakinda burada ben yapayim, piskolojikmen hazirlamistim kendimi liste yapmaya..
Selamlar...ben 2012 1 kasımda 87,5 kilo ile dukana başladım 2ay cok güzel gitti süperdi toplam 11 kilo verdim ama artık uygulayamaz oldum diyeti bıraktım arada bir iki dukan arada kaçamak bu güne geldimNe düşündüğünüzü biliyorum verdiklerimin hepsini geri almadım öyle söylendiği gibi alınmıyoo yani sadece + 800 gr aldım buda cok normal su geri geldi... Artık dukanı gzüm kesmiyoo bugün itibariyle karataya merhaba Boyum 1,75 şu anki kilom 77,3 bebek istiyorum ve hayalim 69 olmak ........
ara öğün olmamasına çok şaşırdım ve üzüldümmm.ben 4 saat bişey yemeden zor dururumm...küstüm canan teyzeye....
Kızlar merhaba, yaklaşık 40 küsür gündür bu diyeti yapıyorum ve bu süreç boyunca 2 kere ciddi kaçamağım oldu onun dışında harfi harfine uymaya çalışıyorum diyete. Her gün 2 yumurta yemeye çalışıyorum ama artık aynı şeyleri yemekten sıkılmaya başladım. Kahvaltı için içinde yumurta olan değişik tarifleriniz var mı diyete uygun? Rafadan, yağda, omlet, menemen her çeşidini yedim sanırım şu 40 günde. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?