Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

dün yediklerimle başlıyacatım ama vazgeçtim. çünkü bir doğum gününe katıldım. pasta yediiiiiiiiiiiim akşam yemeği niyetine yediysemde şekerden zehirleniyormuş hissi yaşadığım için çok daha fazla suçluluk hissediyorum.

selam kizlar bundan yaklasik bir sene once bende bu gruptaydim
hamile kaldim birakmak zorundaydim
ve suan yine katilmak istiyorum
sabahki menum
tereyagli 2 yumurtadan omlet
bir domates
6 7 zeytin
2 etimek uzeri tereyagli

sabahki menum
bir domates
6 7 zeytin
2 etimek uzeri tereyagli

Merhabalar hamileyken de bu diyeti uygulayabiliyorsunuz. Hatta bebeğinizin sağlığı için daha bile faydalı
Etimek yasak bu arada

Şeker =Zehir

Vucuttaki kanser hücreleri şekerle besleniyor.

hosbulduk kizlaaarr

yaa aslinda devam ediyordum ama asiri bulantim ardi zaten 9 ayda 7 kilo aldim
gebelik oncesi kilomdayim vermem gereken 4 5 kilo var 60 olsam kaafii

canım taşikardı ne demek

Şeker =Zehir

Vucuttaki kanser hücreleri şekerle besleniyor.

bunu duyduğumda çok etkilenmiştim. mümkün mertebe yememek lazım zaten.
birde hoca kolanın 1 saat içinde vücudumuza yaptıklarını yazmış. buda beni çok etkiledi. uzun zamandır kolada tüketmiyordum. dün akşam 1 bardak içtim ( çok acıkmıştım)
pişmanım

hele birde çoluk çocuğun elinde görünce nasıl üzülüyorum anlatamam...

hosbulduk kizlaaarr

ideali 12 kg dir. Bebeğinizde bir skıntı yoksa sorun yok. Ömür boyu sağlıklı olsun inşallah. Allah herkese güzel evlat nasip etsin

Ohoooo 1 ayda hemencik verirsiniz onları

canım taşikardı ne demek

Taşikardi. Kalp atışlarının normal sınırların üstünde olmasıdır. Bebeklerde 100-140 arasındaki atım normal kabul edilir. Yetişkinlerde ise 60-100 arası normal kabul edilir.

Ya çocuklarına kola veren annelere bağırıp çağırasım geliyor :99:
Kola nedir ya iğrenç pis bi sıvı. Öyk.

Evime sokmam hiç. Hiçbir türlüsünü sokmam. :120:

Son düzenleme:
geçen hafta aranıza katılmaya karar vermiştim ama tam da karışık bir döneme rastladı galiba. herneyse burda sizinle menülerimi paylaşmayı ve beraberce kilo vermeyi çok isterim.

sabahki menum
bir domates
6 7 zeytin
2 etimek uzeri tereyagli

hoşgeldiniz kızlar

kızlar ben misafirliğe gittiğimde falan hayır diyemiyorum. bununla başa çıkmam lazım((

kendini oruçmuşsun gibi düşün ben yemeklerimi bile 5 saat dolmadan ağzıma sürmüyorum evdekiler dalga geçiyor artık iftar saati gelmedi mi diye ama irade şart başaracaksın merak etme:13:

canım taşikardı ne demek

1 dakikadaki kalp atımının 100 ün üzerinde olması tabi ki sporcularda ve bebeklerde bu sayı daha fazla ama onun da normal sınırları var yeşil çay metabolizmayı hızlandırdığı için iyi ama günde 3-4 fincanla sınırlı
ama hamile ve emziren kadınlara yeşil çay kesin yasak bebeğin kalp atımını hızlandırdığı için ben yıllar önce de düzenli içerdim bebek yapmaya karar verdiğim anda bıraktım sonuçta hamile olup olmadığımızı anladığımızda 1 ay geçmiş oluyor

Son düzenleme:

Canım valla aynen ben de artık tatlı bir şey yediğimde hem aşırı tatlı geliyor - ki normalde tatlı yeme kapasitem çok geniştir, bu tatlı çok ağırmış dediğim nadir olurdu- hem de vücudumda rahatsızlık hissediyorum :) Bilmiyorum iyi mi kötü mü ama, motivasyon açısından gayet iyi oluyor.

hosbulduk kizlaaarr

Hoşgeldin canım. Ne kadar az kilo almışsınız maşallah en büyük hayallerimden biri :) Merak etmeyin verirsiniz geri kalan kiloları da inşallah. Çok kilo olmadığı için daha yavaş gidebilir ama burada mühim olan sağlıklı bir beslenme düzenine geçmek. Hele ki emziren anne olduğunuz için, siz ne yerseniz çocuğunuza onlar gidiyor unutmayın. O yüzden en dikkat edilmesi gereken nokta herşeyin doğalını bulmaya çalışmak. Ekmek de illaki yemeye devam edecekseniz, doğallığından emin olduğunuz, tam buğday unlu ve tuz miktarı çok az ekmekleri minimum miktarda tüketmeye çalışın. Daha hızlı kilo vermek için hiç yememek lazım. Normalde de en sağlıklı ekmeği bile fazla tüketmemek lazım. Onun yerine hayatımıza buğdayın kendisini sokmak daha iyi olur diyor Canan Karatay.

Sorma canım, sadece çocuklar mı. Yürüyüşe çıkınca görüyorum bütün gençlerin elinde gazlı içecekler, şekerli sular, abur cuburlar. Hayatları bunlarla geçiyor. Artık nereye baksam böyle şeyler görmeye başladım :) Üzülüyorum sonra, acaba hiç sağlıklı şeyler de yiyorlar mı diye. Marketlerde de herkes nerede saçma sapan, işlenmiş, hiç bir faydası olmayıp aksine bir sürü zararı olan şeyleri arabalara doldurup duruyor. Bazen önlerine geçip durdurmak falan istiyorum. Allahtan dillerini o kadar konuşamıyorum :)

Kız aynen ben de, oruç gibi hissediyorum kendimi resmen, o yüzden bazen yemek saatim gelince ağzıma bişeyler tıkıştırırken buluyorum kendimi şu saatten sonra yiyemicem nasılsa diye Ne tıkıştırıyorsun dersen, ceviz, badem, peynir, yoğurt falan. Level atladım be, abur cuburlarım bile değişti! :)

Yeşil çayın bu etkisini bilmiyorum doğrusu, iyi oldu duyduğum. Hiç içmem zaten normalde :) Evde sallaması var, hiç sevemedim tadını ama metabolizmayı hızlandırıyor filan diye okuyunca içsem diye düşünmüştüm. İçmemeye devam ediyim bari :)

Merhaba hanımlar,

Maviaraba, arkadaşlar cevaplamışlar, ama ben de eklemek istedim. Bazen de daha önce uzun süre kaldığınız bir kiloya gelince vücut direnç gösteriyor. Akşam 8'den sonra yemedikten sonra fındık fıstıkta sorun yok, çok acıkırsanız 1 bardak süt/ayran içebilirsiniz.

sabahki menum
bir domates
6 7 zeytin
2 etimek uzeri tereyagli

geçen hafta aranıza katılmaya karar vermiştim ama tam da karışık bir döneme rastladı galiba. herneyse burda sizinle menülerimi paylaşmayı ve beraberce kilo vermeyi çok isterim.

Hoş geldiniz arkadaşlar.

sabahki menum
bir domates
6 7 zeytin
2 etimek uzeri tereyagli

Arkadaşlar hoşgeldiniz
pazartesi haftalık verdiğimiz kg lara göre düzenlediğimiz yarışmamız var katılmak isterseniz ve pazartesi ye kadar düzenli menu bildirimlerinde bulunursanız sizide listeye eklerim

ORKDM omlet terayağlı etimek üzeri terayağlı fazla olmuş etimek de ekmek grubunda yenilmemesi gerekıyor

lenevaa dün yedin oldu bitti yeni bir başlangıç yapıp zararlarını da düşünerek hayatından şekeri tamamen çıkartmaya bak
boş kalori üstelik çiğdem arkadaşımzda söylemiş kanser hücrelerini beslıyorken neden hastalıklara davetiye çıkaratalım
sağlıklı yaşaamak varken

bi dakika düzeltme yapalım yanlış anlaşılmasın yeşil çay metabolizmayı hızlandırdığı için zayıflamaya yardımcı ve aynı zamanda çok önemli bi antioksidandır mutlaka içmek gerekir ama günde 4 bardaktan fazlasını içmek doğru değil
bi de hamile ve emzirenler için sakıncalı yoksa yeşil çaya devam hem zayıflamak hem kansere karşı kalkan oluşturmak için
birazdan itirazlar gelir arkadaşları yanlış bilgilendirmeyelim kafaları karıştırmayalım

bu arada laflamaktan menümü yazmayı unutmuşum
sabah
7.30-8.00
2 dilim sucuk 2dilim kaşar ve 2 yumurtayla omlet
3 ceviz
çay
45 dk bisiklet

öğle
13.00-13.30
yarım tabak z.yağlı patlıcan
1 kase cevizli yoğurtlu kereviz salatası

akşam
1 saat yürüyüş
18.30-19.00
1 tabak kurufasülye
1 bardak ayran
az turşu soğan

3 lt su

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…