selam kizlar bundan yaklasik bir sene once bende bu gruptaydim
hamile kaldim birakmak zorundaydim
ve suan yine katilmak istiyorum
sabahki menum
tereyagli 2 yumurtadan omlet
bir domates
6 7 zeytin
2 etimek uzeri tereyagli
sabahki menum
bir domates
6 7 zeytin
2 etimek uzeri tereyagli
dün yediklerimle başlıyacatım ama vazgeçtim. çünkü bir doğum gününe katıldım. pasta yediiiiiiiiiiiimakşam yemeği niyetine yediysemde şekerden zehirleniyormuş hissi yaşadığım için çok daha fazla suçluluk hissediyorum.
maviaraba
hoşgeldin emzirdiğin için zaten metabolizman hızlı çalışır bu da kilo vermeni hızlandırır ben de 1 aydır duraklama yaşıyorum bütün diyetlerde oluyor bu normal
çok önemli bir not emzirenler ve hamileler asla yeşil çay içmemeli metabolizmayı hızlandırdığı için bebeklerde taşikardi yapıyormuş
aman dikkat
seberra
anlaşılan yakında bu topik hamileler kulübü gibi olacakne güzel:)
her öğünde 1 çay bardağı yenmiyor günlük miktar bu ben baklagillerden bişey yediğimde yanında ya salata ya da yoğurt yiyorum yani glisemi indexi en düşük olan gruptan seçim yapıyorum
kısırı da bol yeşillikli az bulgurlu yapıyorum ben 1 tabak yiyorum arkadaşlar da hep 1 tabak yazıyorlar
Şeker =Zehir
Vucuttaki kanser hücreleri şekerle besleniyor.
hosbulduk kizlaaarr
yaa aslinda devam ediyordum ama asiri bulantim ardi zaten 9 ayda 7 kilo aldim
gebelik oncesi kilomdayim vermem gereken 4 5 kilo var 60 olsam kaafii
canım taşikardı ne demek
bunu duyduğumda çok etkilenmiştim. mümkün mertebe yememek lazım zaten.
birde hoca kolanın 1 saat içinde vücudumuza yaptıklarını yazmış. buda beni çok etkiledi. uzun zamandır kolada tüketmiyordum. dün akşam 1 bardak içtim ( çok acıkmıştım)
pişmanım
hele birde çoluk çocuğun elinde görünce nasıl üzülüyorum anlatamam...
geçen hafta aranıza katılmaya karar vermiştim ama tam da karışık bir döneme rastladı galiba. herneyse burda sizinle menülerimi paylaşmayı ve beraberce kilo vermeyi çok isterim.
sabahki menum
bir domates
6 7 zeytin
2 etimek uzeri tereyagli
kızlar ben misafirliğe gittiğimde falan hayır diyemiyorum. bununla başa çıkmam lazım((
canım taşikardı ne demek
dün yediklerimle başlıyacatım ama vazgeçtim. çünkü bir doğum gününe katıldım. pasta yediiiiiiiiiiiimakşam yemeği niyetine yediysemde şekerden zehirleniyormuş hissi yaşadığım için çok daha fazla suçluluk hissediyorum.
hosbulduk kizlaaarr
yaa aslinda devam ediyordum ama asiri bulantim ardi zaten 9 ayda 7 kilo aldim
gebelik oncesi kilomdayim vermem gereken 4 5 kilo var 60 olsam kaafii
bunu duyduğumda çok etkilenmiştim. mümkün mertebe yememek lazım zaten.
birde hoca kolanın 1 saat içinde vücudumuza yaptıklarını yazmış. buda beni çok etkiledi. uzun zamandır kolada tüketmiyordum. dün akşam 1 bardak içtim ( çok acıkmıştım)
pişmanım
hele birde çoluk çocuğun elinde görünce nasıl üzülüyorum anlatamam...
hoşgeldiniz kızlar
kendini oruçmuşsun gibi düşün ben yemeklerimi bile 5 saat dolmadan ağzıma sürmüyorum evdekiler dalga geçiyor artık iftar saati gelmedi mi diye ama irade şart başaracaksın merak etme:13:
1 dakikadaki kalp atımının 100 ün üzerinde olması tabi ki sporcularda ve bebeklerde bu sayı daha fazla ama onun da normal sınırları var yeşil çay metabolizmayı hızlandırdığı için iyi ama günde 3-4 fincanla sınırlı
ama hamile ve emziren kadınlara yeşil çay kesin yasak bebeğin kalp atımını hızlandırdığı için ben yıllar önce de düzenli içerdim bebek yapmaya karar verdiğim anda bıraktım sonuçta hamile olup olmadığımızı anladığımızda 1 ay geçmiş oluyor
arkadaşlar slmlar,ben geçen seneden beri sizi takip ediyorum,geçen sene annem için takip ettim ve sayenizde annem 9 ayda 20 kilo verdi diabet hastasıydı şimdi şekeri de çok düzenli,tabi anneme canan hocanın kitaplarını da aldım onları da okudu buraya da üye yaptım ama okuyucu olarak sizden fikir aldı,ben geçen sene hamileydim şimdi 7,5 aylık bir bebeğim var malum kilo fazlam da var,ben de 1 ayı geçgin karataya başladım 4 kilom gitti,ama sanki şu son iki haftadır sabitlendi kilom veremiyorum,sizce normal mi?ya da ben eksik bişey mi yapıyorum acaba?tabi yapmadıklarımı söyleyeyim size:yürüyüş yapamıyorum(bebekten dolayı,hergün denk gelmiyo),limonlu su içmiyorum,günde 2-2,5 litre normal su içiyorum,akşamları da bazen çayın yanında az da olsa fındık fıstık yiyorum,yeşil çay da içemiyorum emzirdiğimden dolayı,sanırım bunalr yavaşlatıyo kilo vermemi,sizin de fikirlerinizi almak istedim,atladığım şeyler vardır mutlaka,yardımcı olursanız sevinirim....
sabahki menum
bir domates
6 7 zeytin
2 etimek uzeri tereyagli
geçen hafta aranıza katılmaya karar vermiştim ama tam da karışık bir döneme rastladı galiba. herneyse burda sizinle menülerimi paylaşmayı ve beraberce kilo vermeyi çok isterim.
sabahki menum
bir domates
6 7 zeytin
2 etimek uzeri tereyagli
Kız aynen ben de, oruç gibi hissediyorum kendimi resmen, o yüzden bazen yemek saatim gelince ağzıma bişeyler tıkıştırırken buluyorum kendimi şu saatten sonra yiyemicem nasılsa diyeNe tıkıştırıyorsun dersen, ceviz, badem, peynir, yoğurt falan. Level atladım be, abur cuburlarım bile değişti! :)
Yeşil çayın bu etkisini bilmiyorum doğrusu, iyi oldu duyduğum. Hiç içmem zaten normalde :) Evde sallaması var, hiç sevemedim tadını ama metabolizmayı hızlandırıyor filan diye okuyunca içsem diye düşünmüştüm. İçmemeye devam ediyim bari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?