Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Herkese kocaman merhaba ;
Malum sınavlardan dolayı bir türlü giremedim.Sabahlara kadar çalışıyorum , oldukça zorlu bir süreç benim için
Ama bu hafta bitecekler inşaAllah,sonrasında takipteyim Kolaycacık,el birliğiyle gitsin kilolar gelsin sağlıklı yaşam
Listeye ismimin yazıldığını gördüm.Çook teşekkür ederim, bu benim için oldukça iyi bir motivasyon vesilesi olacak gibi Gerçi bir sıcak çikolatayı mideye indirdikten sonra görmem kötü oldu ama aslında tatlıyı azalttım, gerçekten Ufacık kaçamaklarımı sınav stresine veriyorum.Nasipse pazartesinden itibaren yeni bildirimlerle düzene girerim inşaAllah

Dualarınızı bekliyorum,hayırlı akşamlaaarrr

Canım Allah yardımcın olsun, zihin açıklığı, kolaylıklar versin ve çalışmalarında sabır, başarılı sonuçlar versin.

Dilara sınavında başarılar sana,umarım emeğinin kaşılığını alırsın,valal bravo öğrenci olup ta diyet yapabilmek ,büüyk başarı,ben öğrenciyken ıyyyy çok kötü beslenirdim,hep fast food,bazen gün boyu bişey yemeden geçiriir,gcenin bi yarısı cips yerdimmm...ayy ...düşününce kötü hissettim kendimii:26:

tvde izlediğim ünlü birinin yaptığı bir tatlıyı paylaşcam ama bilmiyorum karataya uygun olur mu?uygunsa yapalım,uygun değilse lütfen belirtinnn olur mu?
2 muzu doğrayıp tahta kaşıkla iyice eziyoruz.içine 1 tatlı kaşığı kakao katıp karıştırıyoruz.yarım çay bardağı kadar cevizi ezip içine katıyoruz.kek hamuru kıvamında bşey oluyo,streç filmle rulo şeklinde sarıp,buzluğa atıyoruz,2 saat beklettikten sonra yiyoruz,dondurma tarzında güzel bişey oluyo,ben bir ara buna takmış her haft yapıyodum.şimdi de eğer kakao yasak değilse bize uyar diye düşünüyorumm....

yarına kitabım gelcek,çok heyecanlıyımmm,artık kitabım olunca ben de sizlerle bilgilerimi paylaşcam ne güzel.....

ay bu nefis bişeye benziyor yalanmaya başladım ama bu saatte de söylenir mi be kardeşim saat olmuş 9 ağzımıza fermuarı çekmişiz oooff of

Haklısın bacım, malesef bir de hatırlıyorum bizim lisede abur cubur dışında bir tek döner ve hamburger satılıyordu. Son senede aklımız başımıza gelmişti de evden ekmek arası bişeyler getiriyorduk, elimizden gelen en sağlıklı yöntem buydu. Okullardaki bu sorunları bir an önce çözmeleri gerekiyor. Çocukların fast food'dan başka çaresi yok. Tabi çoğu çocuğun sağlıklı beslenmek ne demek haberi de yok, o da ayrı mesele.

Bu anlattığın tatlı şu şekilde uygun görünüyor canım, yumurta yiyeyemediğimiz kahvaltılarda 1 muz yiyoruz bazen, bu durumlarda bu tatlının yarısı kahvaltıda yenebilir. Ama muzun glisemik indeksinin çok yüksek olduğunu unutmayalım. Ve önümüze gelen kakaoyu da kullanmayalım, katkısız bir ürün bulmaya çalışalım. Bunun gibi bir kaç tarif daha paylaşılmıştı, çok orjinal tarifler vardı. Ben onları bulursam buraya yazayım inşallah.

Son düzenleme:
ay bu nefis bişeye benziyor yalanmaya başladım ama bu saatte de söylenir mi be kardeşim saat olmuş 9 ağzımıza fermuarı çekmişiz oooff of

ayy ne bileyimm aklıma geldi de belki adet döneminde falan canım ız tatlıya çekince yersekkkkk diyee yazdımm, pardonn kusura bakma,,:26:
estağfirullah
ben glisemik indeks olayını tamammen unuttum,ama muz hep görüncee uygun diye düşündümmmmm...aslında kakao türk kahvesi gibidir ya,yani çekirek öğütülür sanıırmm işlenmiş olmazzz,emin değilim amaaa,,yani doğalldır heralde tatlımı temize çıkarmak için elimden geleni yapıyorumm demiiiii

Kakaoda -abartmamak kaydıyla- bir sakınca yok bildiğim kadarıyla, ama piyasadaki kakaolar sadece kakako değil o yüzden söyledim canım. İçine ne eklediklerine dikkat etmek lazım.

Sabah 3 yumurtaya peynirli omlet bir domates salatalık maydanoz yesil çay türk kahvesi yanında ceviz gun kuruşu ve hurma
Öglenn kayısı bitran kuru incir ve biraz leblebi çay eşliğinde de
Akşam balık domates yesil salata yine gun kuruşu ve hurma biraz da ceviz

Canım sabahki gün kurusu ve hurma dışındaki meyveleri çıkartırsan öğünlerin gayet güzel. Bir de leblebi yerine ceviz, badem, fındık gibi kavrulmamış tuzsuz kuruyemişleri tercih ettin mi tamamdır.

Canım sabahki gün kurusu ve hurma dışındaki meyveleri çıkartırsan öğünlerin gayet güzel. Bir de leblebi yerine ceviz, badem, fındık gibi kavrulmamış tuzsuz kuruyemişleri tercih ettin mi tamamdır.

Ayyy bana yorum yaptın diye sevindirik oldum sağol canım yalnız olmadığımı bilmek güzel

selamlar,
gece gece anca girdim. ama bugun dediğimi de yaptım 3 mil :)
aksam da yediklerim:
kayısılı ceviz ve kaymaktan yedim :)
gözüm dönmüştü hatırlamıyorum.
yemek olarak ta 1 bardak süt içtim..

Egzersizle de erittim birazını sanırım. Umarım bunlar bana yol su elektrik olarak geri dönmez :)

esas2006
öncelikle başın sağolsun.65 olursun merak etme ne kadar kalmış ki şunun şurasında...

Canim kardesim tsk ediyorum. Dostlar sagolsun.
Ben de cok fena siskinlik var. regl oluyordum yeni bitti.

Ögle. 1 tabak etli kuru patlican yemegi, 1 kase yogurt, su.

Aksam. 1 kase un tarhanasi, 1 kepce haslama, 1 tane tavuk budu. Su, cay.

Aksam yemeginden sonra gezmeye gittim ama israrlara ragmen irsey yemedim.
Cay & 1 avuc kavurga disinda.

Kizlar benim bir sorunum var cizelgeyi yapamaiyorum.
Sagolsun Sersum yapiyordu. Oda ayri topik acti.
Cok denedim ama beceremedim su cizelgeyi yapmayi.. Pazartesi ola hayrola.
Misafiri seviyorum ama ekolojik dengemi bozuyorlar ya. iisn yoksa sporda mesai yap.
Allah hepinize rahatlik versin Karatay güzelleri.

Son düzenleme:

temizlik yapmakla leslie yapmış kadar olmuşsundursmile

Günaydın hanımlar,

Küçük ölçülerde, sabahları yenebilir gibi.

Canım, istersen aşağıdaki adrese bak, takıldığın yer olursa, yardımcı olmaya çalışırım.
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/326993-takip-cizelgeleri-hakkinda.html

Sabah: yarım çay bardağı ceviz, 4 k.kayısı, 2 yumurta, yarım dilim peynir, yeşillik, 2 zeytin

dün yediklerim
08:00 1avuç yerfıstığı( kabuklu)
09:00 yarım simit
13:00 1 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek yedim. 1 adet köfte
20:00 1 kase keten tohumlu yoğurt, 1 kase salata, 5-10 zeytin, çok az yumurta yedim.

Aramiza hosgeldiniz yeni gelen arkadaslar, INSAALLAH hedefimize ulasirsiz.
Sonra bildirim yaparim henüz kahvalti etmedim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…