Herkese kocaman merhaba;
Malum sınavlardan dolayı bir türlü giremedim.Sabahlara kadar çalışıyorum , oldukça zorlu bir süreç benim için
Ama bu hafta bitecekler inşaAllah,sonrasında takipteyimKolaycacık,el birliğiyle gitsin kilolar gelsin sağlıklı yaşam
Listeye ismimin yazıldığını gördüm.Çook teşekkür ederim, bu benim için oldukça iyi bir motivasyon vesilesi olacak gibiGerçi bir sıcak çikolatayı mideye indirdikten sonra görmem kötü oldu ama aslında tatlıyı azalttım, gerçekten Ufacık kaçamaklarımı sınav stresine veriyorum.Nasipse pazartesinden itibaren yeni bildirimlerle düzene girerim inşaAllah
Dualarınızı bekliyorum,hayırlı akşamlaaarrr
Canım burada yanlış anlaşılacak bir nokta göremiyorum. Çocuk düşündüğüm için uzak durayım dedim
Dilara sınavında başarılar sana,umarım emeğinin kaşılığını alırsın,valal bravo öğrenci olup ta diyet yapabilmek ,büüyk başarı,ben öğrenciyken ıyyyy çok kötü beslenirdim,hep fast food,bazen gün boyu bişey yemeden geçiriir,gcenin bi yarısı cips yerdimmm...ayy ...düşününce kötü hissettim kendimii:26:
tvde izlediğim ünlü birinin yaptığı bir tatlıyı paylaşcam ama bilmiyorum karataya uygun olur mu?uygunsa yapalım,uygun değilse lütfen belirtinnn olur mu?
2 muzu doğrayıp tahta kaşıkla iyice eziyoruz.içine 1 tatlı kaşığı kakao katıp karıştırıyoruz.yarım çay bardağı kadar cevizi ezip içine katıyoruz.kek hamuru kıvamında bşey oluyo,streç filmle rulo şeklinde sarıp,buzluğa atıyoruz,2 saat beklettikten sonra yiyoruz,dondurma tarzında güzel bişey oluyo,ben bir ara buna takmış her haft yapıyodum.şimdi de eğer kakao yasak değilse bize uyar diye düşünüyorumm....
Dilara sınavında başarılar sana,umarım emeğinin kaşılığını alırsın,valal bravo öğrenci olup ta diyet yapabilmek ,büüyk başarı,ben öğrenciyken ıyyyy çok kötü beslenirdim,hep fast food,bazen gün boyu bişey yemeden geçiriir,gcenin bi yarısı cips yerdimmm...ayy ...düşününce kötü hissettim kendimii:26:
tvde izlediğim ünlü birinin yaptığı bir tatlıyı paylaşcam ama bilmiyorum karataya uygun olur mu?uygunsa yapalım,uygun değilse lütfen belirtinnn olur mu?
2 muzu doğrayıp tahta kaşıkla iyice eziyoruz.içine 1 tatlı kaşığı kakao katıp karıştırıyoruz.yarım çay bardağı kadar cevizi ezip içine katıyoruz.kek hamuru kıvamında bşey oluyo,streç filmle rulo şeklinde sarıp,buzluğa atıyoruz,2 saat beklettikten sonra yiyoruz,dondurma tarzında güzel bişey oluyo,ben bir ara buna takmış her haft yapıyodum.şimdi de eğer kakao yasak değilse bize uyar diye düşünüyorumm....
ay bu nefis bişeye benziyor yalanmaya başladım ama bu saatte de söylenir mi be kardeşim saat olmuş 9 ağzımıza fermuarı çekmişiz oooff of
Haklısın bacım, malesef bir de hatırlıyorum bizim lisede abur cubur dışında bir tek döner ve hamburger satılıyordu. Son senede aklımız başımıza gelmişti de evden ekmek arası bişeyler getiriyorduk, elimizden gelen en sağlıklı yöntem buydu. Okullardaki bu sorunları bir an önce çözmeleri gerekiyor. Çocukların fast food'dan başka çaresi yok. Tabi çoğu çocuğun sağlıklı beslenmek ne demek haberi de yok, o da ayrı mesele.
Okullarda kantilerde yasak aslında fast food,cips kola a,yrıca her fırsatta çocukları uyarıyosun ama bu yetrli bir çözüm olmuyo,çünkü evde ve dışarda sınırlama olmuyo,evde oluyosa bile illaki dışarda ulaşıyor çocukk bu gıdalara..yasal yaptırımlar olmalı bence...
ayy ne bileyimm aklıma geldi de belki adet döneminde falan canım ız tatlıya çekince yersekkkkk diyee yazdımm, pardonn kusura bakma,,:26:
estağfirullah
ben glisemik indeks olayını tamammen unuttum,ama muz hep görüncee uygun diye düşündümmmmm...aslında kakao türk kahvesi gibidir ya,yani çekirek öğütülür sanıırmm işlenmiş olmazzz,emin değilim amaaa,,yani doğalldır heraldetatlımı temize çıkarmak için elimden geleni yapıyorumm demiiiii
Sabah 3 yumurtaya peynirli omlet bir domates salatalık maydanoz yesil çay türk kahvesi yanında ceviz gun kuruşu ve hurma
Öglenn kayısı bitran kuru incir ve biraz leblebi çay eşliğinde de
Akşam balık domates yesil salata yine gun kuruşu ve hurma biraz da ceviz
Canım sabahki gün kurusu ve hurma dışındaki meyveleri çıkartırsan öğünlerin gayet güzel. Bir de leblebi yerine ceviz, badem, fındık gibi kavrulmamış tuzsuz kuruyemişleri tercih ettin mi tamamdır.
iyi akşamlar arkadaşlar
sabah:akşamdan kalan kaçamak
öğlen :4 çiğ köfte marul
akşam:enginar dolması.
bugün evi temizledim topladım.çok yorgunum leslie yapamıycam sanırım.
kaçamaklarım olunca başladığım kiloma gelirim diye korkmuştum ama sabah ki menümden
sonra tartıldığımda sabit gittiğim kilonun bile altına düştüğümü gördüm.
Bünyeye şaşırtma yaptım sanırım :44:
yarın da kısmetse misafirim gelecek ama fazla kaçırmak yok artık
Maşallah herkes çok güzel gidiyor.menüler süper
esas2006
öncelikle başın sağolsun.65 olursun merak etme ne kadar kalmış ki şunun şurasında...
Canim kardesim tsk ediyorum. Dostlar sagolsun.
Ben de cok fena siskinlik var. regl oluyordum yeni bitti.
Ögle. 1 tabak etli kuru patlican yemegi, 1 kase yogurt, su.
Aksam. 1 kase un tarhanasi, 1 kepce haslama, 1 tane tavuk budu. Su, cay.
Aksam yemeginden sonra gezmeye gittim ama israrlara ragmen irsey yemedim.
Cay & 1 avuc kavurga disinda.
Kizlar benim bir sorunum var cizelgeyi yapamaiyorum.
Sagolsun Sersum yapiyordu. Oda ayri topik acti.
Cok denedim ama beceremedim su cizelgeyi yapmayi.. Pazartesi ola hayrola.
Misafiri seviyorum ama ekolojik dengemi bozuyorlar ya. iisn yoksa sporda mesai yap.
Allah hepinize rahatlik versin Karatay güzelleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?