Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım kuruyemiş ve kuru meyveleri sabah yersen daha iyi olur akşama kadar yakarsın onları...

sen kilo ver çizelgeyi hallederiz merak etme :)

kızlar aldığım kabuklu yerfıstıklarıda hep kavrulmuş. kavrulmamışını nerden bulucaz?

Satıcıya soracaksınız. Ya da yöre pazarlarında oluyor genelde oralara bakabilirsiniz.

Bu tarif karatay diyetinde tatlı krizleri için sürekli paylaşılıyor zaten. Farklı olması sadece buzluğa konması. Ama miktarı çok olmayacak az yenmesi gerekiyor. Ve sabah

dün akşam :
1 tabak türlü
yarım tabak pilav
salata
cacık yedim .

bu sabah:
biraz peynir
9 zeytin
2 gün kurusu
2 kuru erik
1 simit yedim :18:
1 fincan çay

bugün yeşil çay ve kabuklu tarçın getirdim iş yerime gün içinde 2 fincan içerim suyuda bol içecem.kuruyemişim kalmadı akşam işten çıkınca alırım yarına yumurtada haşlayıp gelirsem ohh tam bi karatay kahvaltısı yapmış olurum inş.
hepiniz kendinize iyi bakın görüşmek üzere....

Merhaba liste sorumlusu kim ise beni listeden çıkarır mısınız rica etsem.

ooohh sen tatlıcısın herhalde her öğünde incir hurma yersen bi sonraki öğüne kadar zor dayanırsın sonuçta şeker içeriyor bunlar eğer hergün yemek istiyorsan kendine bir sınır koy bence yani 1 incir 1 hurma 2 kayısı gibi mesela ve bence akşam öğününde yeme
bu arada leblebi yasak doğal olarak nohut da gi yüksek olduğu için onun dışında menün çok güzel kolay gelsin

dün yediklerim
08:00 1avuç yerfıstığı( kabuklu)
09:00 yarım simit
13:00 1 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek yedim. 1 adet köfte
20:00 1 kase keten tohumlu yoğurt, 1 kase salata, 5-10 zeytin, çok az yumurta yedim.

ayol sen naaptın simit ekmek
kavrulmamışı kuruyemişçiye soracaksın onlar çiğ alıp taze kavurup sattıkları için tezgahlarda göremezsin

leneva çantaları aldın bunlar da senin pilav ve simit için

onun dışındakiler için

Ayyy bana yorum yaptın diye sevindirik oldum sağol canım yalnız olmadığımı bilmek güzel

Tabi ki canım, hepimiz birbirimize destek olmak için buradayız. Sen de yorum yapmaktan çekinme

Lenevacığım öğünlerindeki karbonhidratların yanlış olduğunu sen de biliyon sanırım, onlara bişey demiyorum :) Ama onun dışında çok az yemişsin, belki de o yüzden simite ekmeğe ihtiyaç duydun. Kahvaltını 2 yumurtayla güçlü bir şekilde yaparsan uzun bir müddet acıkman mümkün değil inan. Eğer sabahları 8'de kahvaltı etmen gerekiyorsa, güçlü bir kahvaltı yap, kahvaltı çok erken edilince bir öğle öğünü de gerekebiliyor. Çalışıyor musun bilmiyorum ama her durumda öğleni biraz kuruyemiş yoğurtla, veya bir bütün meyve biraz peynir veya biraz yoğurtla geçirebilirsin saat 13'te. Mesela 1 elma, yanına biraz peynir yahut 1 küçük kase çilek yanına yoğurt. Ben bazen yoğurda kuruyemişleri doğrayıp tarçın serpiyorum güzel oluyor, yanına bir yarım elma falan yiyorum. Sonra akşam öğününü mümkünse 18'de ye. Böylece öğün aralarında tam 5 saat oluyor ve akşam yemeğin de 8'den sonraya kalmamış oluyor. Benim tecrübelerime göre akşam yemeği için 6 güzel bir saat. Hatta erken de yatacaksam ben daha da geriye alıyorum, 5 gibi yiyorum ve kaçta yatarsam yatayım acıkmıyorum. Böylece leptin salgılanmasına destek olmuş oluyoruz

kızlar aldığım kabuklu yerfıstıklarıda hep kavrulmuş. kavrulmamışını nerden bulucaz?

Canım yer fıstığı için bence en iyi yöntem kuruyemişçilerden direk dış sert kabuğuyla almak. Hani oluyor ya kırıyoruz, 2 tane çıkıyor içinden. Onlar hem kavrulmamış hem tuzsuz hem daha taze oluyorlar.

Nımnımnımnımmmmm Çok severim akşam aldırrayım da yarın sabah ya da öğlen ondan yiyim ya ni zamandır yemiyorum

Merhaba
İçerik mesaj ve görüntüleme olarak Dukan Diyeti başlığını geçtiniz...

Tebrikler

Kız valla söyleyince benim de canım çekti. Ben de bi yerde bulursam alıcam Canım posta kutun dolmuş gönderemiyom bişeycik. Renklensek mi ne bu arada :)

Artık boş ki Valla dimi olsa da yisek Ben hep renkliyim zaten Hiçbir zaman kısıtlamam kendimi bu konuda. Allah başımdan renkli kişileri ve renkleri eksik etmesin. Amin.

Son düzenleme:
Menü Bildirimi

1. Öğün - 09:50 :

1 tatlı kaşığı keten tohumu + yoğurdun dibindeki yeşil su

Yarım elma
1 kk kaşar peyniri
5 siyah zeytin
Yarım muz
1 kase tarçınlı yoğurt
1 avuç dolusu ceviz-fındık

Gene bağırsaklarım çalışmayı reddediyor, ne zaman düzene girecek bunlar bilmiyom. Yoğurt suyundan ümidim var bacılar.

selam kizlar dun aksamki menumu yazayim
bir tabak alinazik
iki bardak ayran

suan icinse evde yumurta yok nasil kahvalti edebilirimmmmm

bir tabak alinazik
iki bardak ayran

Canım gene protein kaynaklı bir şeyle kahvaltı hazırlayabilirsin kendine. Yahut istersen bir meyve ile peynir,zeytin filan, bu şekilde de yapabilirsin. Bazen muz yenebiliyor yumurta yerine, 1 tane ithal muzdan fazlası değil ama.

bende karatay diyeti yapıyorum ( aslında paleo ) diyete başladığım da ilk başta hiç kilo veremiyordum karbonhidratı kesince kilolar gitmeye başladı nette gezinirken pasta bile yiyebileceğimiz öğrendim bu diyette, gün içinde yediğiniz kuruyemişlerden pasta kek yapılabiliyormuş ama türkçe kaynak çok az ben yabancı kaynaklardan yola çıkarak türkçeleştirerek yapıyorum.

merhaba paleo dediğin galiba karatay gibi bir diyet galiba yanlış mı anladım yoksa
bana tarif bulduğun yabancı kaynakların linkini verebilir misin bi göz atayım

bir tabak alinazik
iki bardak ayran

Zeytin, peynir, çeri domates, varsa yiyebilirisin. bunlara ek olarak bir tane meyve veya küçük taneliyse 1 kase yiyebilirsin. evde bulumam kuruyemişlerden kavrulmuş varsa 1 çay bardağı yiyebilirsin. Çay da iç yeter

merhaba paleo dediğin galiba karatay gibi bir diyet galiba yanlış mı anladım yoksa
bana tarif bulduğun yabancı kaynakların linkini verebilir misin bi göz atayım

doğru anladın karatay hocamız zaten paleo'dan esinlenmiş galiba

ben türkçeleştirdiklerimi denediklerimi bloguma yazıyorum tek bir siteden bulmuyorum mesela comfybelly.com var aklıma gelen buradaki bazı tarifleri kendi bloguma türkçeleştirip deneyip fotoğrafları çekip yazdım cukolata.blogspot.com bu da benim blog

Son düzenleme:
leneva çantaları aldın bunlar da senin pilav ve simit için

onun dışındakiler için

Haklısın valla hakettim çantayı...

bir tabak alinazik
iki bardak ayran

yumurta yerine muz yiyebilirisn yada diğer meyvelerden az miktarda...

teşekkür ederim dediğin siteye hemen bakacağım blogunu da ziyaret edeceğim ben de blog yazıyorum yazikeyfim.blogspot.com
da benim adresim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…