Sabah 3 yumurtaya peynirli omlet bir domates salatalık maydanoz yesil çay türk kahvesi yanında ceviz gun kuruşu ve hurma
Öglenn kayısı bitran kuru incir ve biraz leblebi çay eşliğinde de
Akşam balık domates yesil salata yine gun kuruşu ve hurma biraz da ceviz
esas2006
öncelikle başın sağolsun.65 olursun merak etme ne kadar kalmış ki şunun şurasında...
Canim kardesim tsk ediyorum. Dostlar sagolsun.
Ben de cok fena siskinlik var. regl oluyordum yeni bitti.
Ögle. 1 tabak etli kuru patlican yemegi, 1 kase yogurt, su.
Aksam. 1 kase un tarhanasi, 1 kepce haslama, 1 tane tavuk budu. Su, cay.
Aksam yemeginden sonra gezmeye gittim ama israrlara ragmen irsey yemedim.
Cay & 1 avuc kavurga disinda.
Kizlar benim bir sorunum var cizelgeyi yapamaiyorum.
Sagolsun Sersum yapiyordu. Oda ayri topik acti.
Cok denedim ama beceremedim su cizelgeyi yapmayi.. Pazartesi ola hayrola.
Misafiri seviyorum ama ekolojik dengemi bozuyorlar ya. iisn yoksa sporda mesai yap.
Allah hepinize rahatlik versin Karatay güzelleri.
kızlar aldığım kabuklu yerfıstıklarıda hep kavrulmuş. kavrulmamışını nerden bulucaz?
Dilara sınavında başarılar sana,umarım emeğinin kaşılığını alırsın,valal bravo öğrenci olup ta diyet yapabilmek ,büüyk başarı,ben öğrenciyken ıyyyy çok kötü beslenirdim,hep fast food,bazen gün boyu bişey yemeden geçiriir,gcenin bi yarısı cips yerdimmm...ayy ...düşününce kötü hissettim kendimii:26:
tvde izlediğim ünlü birinin yaptığı bir tatlıyı paylaşcam ama bilmiyorum karataya uygun olur mu?uygunsa yapalım,uygun değilse lütfen belirtinnn olur mu?
2 muzu doğrayıp tahta kaşıkla iyice eziyoruz.içine 1 tatlı kaşığı kakao katıp karıştırıyoruz.yarım çay bardağı kadar cevizi ezip içine katıyoruz.kek hamuru kıvamında bşey oluyo,streç filmle rulo şeklinde sarıp,buzluğa atıyoruz,2 saat beklettikten sonra yiyoruz,dondurma tarzında güzel bişey oluyo,ben bir ara buna takmış her haft yapıyodum.şimdi de eğer kakao yasak değilse bize uyar diye düşünüyorumm....
Sabah 3 yumurtaya peynirli omlet bir domates salatalık maydanoz yesil çay türk kahvesi yanında ceviz gun kuruşu ve hurma
Öglenn kayısı bitran kuru incir ve biraz leblebi çay eşliğinde de
Akşam balık domates yesil salata yine gun kuruşu ve hurma biraz da ceviz
dün yediklerim
08:00 1avuç yerfıstığı( kabuklu)
09:00 yarım simit
13:00 1 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek yedim. 1 adet köfte
20:00 1 kase keten tohumlu yoğurt, 1 kase salata, 5-10 zeytin, çok az yumurta yedim.
dün akşam :
1 tabak türlü
yarım tabak pilav
salata
cacık yedim .
bu sabah:
biraz peynir
9 zeytin
2 gün kurusu
2 kuru erik
1 simit yedim :18:
1 fincan çay
bugün yeşil çay ve kabuklu tarçın getirdim iş yerime gün içinde 2 fincan içerim suyuda bol içecem.kuruyemişim kalmadı akşam işten çıkınca alırım yarına yumurtada haşlayıp gelirsem ohh tam bi karatay kahvaltısı yapmış olurum inş.
hepiniz kendinize iyi bakın görüşmek üzere....
Ayyy bana yorum yaptın diye sevindirik oldum sağol canım yalnız olmadığımı bilmek güzel
dün yediklerim
08:00 1avuç yerfıstığı( kabuklu)
09:00 yarım simit
13:00 1 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek yedim. 1 adet köfte
20:00 1 kase keten tohumlu yoğurt, 1 kase salata, 5-10 zeytin, çok az yumurta yedim.
kızlar aldığım kabuklu yerfıstıklarıda hep kavrulmuş. kavrulmamışını nerden bulucaz?
Canım yer fıstığı için bence en iyi yöntem kuruyemişçilerden direk dış sert kabuğuyla almak. Hani oluyor ya kırıyoruz, 2 tane çıkıyor içinden. Onlar hem kavrulmamış hem tuzsuz hem daha taze oluyorlar.
NımnımnımnımmmmmÇok severim akşam aldırrayım da yarın sabah ya da öğlen ondan yiyim ya ni zamandır yemiyorum
Kız valla söyleyince benim de canım çekti. Ben de bi yerde bulursam alıcamCanım posta kutun dolmuş gönderemiyom bişeycik. Renklensek mi ne bu arada :)
Artık boş kiValla dimi olsa da yisek Ben hep renkliyim zaten Hiçbir zaman kısıtlamam kendimi bu konuda. Allah başımdan renkli kişileri ve renkleri eksik etmesin. Amin.
selam kizlar dun aksamki menumu yazayim
bir tabak alinazik
iki bardak ayran
suan icinse evde yumurta yok nasil kahvalti edebilirimmmmm
bende karatay diyeti yapıyorum ( aslında paleo ) diyete başladığım da ilk başta hiç kilo veremiyordum karbonhidratı kesince kilolar gitmeye başladınette gezinirken pasta bile yiyebileceğimiz öğrendim bu diyette, gün içinde yediğiniz kuruyemişlerden pasta kek yapılabiliyormuş ama türkçe kaynak çok az ben yabancı kaynaklardan yola çıkarak türkçeleştirerek yapıyorum.
bir tabak alinazik
iki bardak ayran
merhaba paleo dediğin galiba karatay gibi bir diyet galiba yanlış mı anladım yoksa
bana tarif bulduğun yabancı kaynakların linkini verebilir misin bi göz atayım
leneva çantaları aldın bunlar da senin pilav ve simit için
onun dışındakiler için
bir tabak alinazik
iki bardak ayran
teşekkür ederim dediğin siteye hemen bakacağım blogunu da ziyaret edeceğim ben de blog yazıyorum yazikeyfim.blogspot.comdoğru anladın karatay hocamız zaten paleo'dan esinlenmiş galiba
ben türkçeleştirdiklerimi denediklerimi bloguma yazıyorum tek bir siteden bulmuyorum mesela comfybelly.com var aklıma gelen buradaki bazı tarifleri kendi bloguma türkçeleştirip deneyip fotoğrafları çekip yazdım cukolata.blogspot.com bu da benim blog
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?