teşekkür ederim dediğin siteye hemen bakacağım blogunu da ziyaret edeceğim ben de blog yazıyorum yazikeyfim.blogspot.com
da benim adresim
bende teşekkür ederim izleyicin oldum şuan blogunu inceliyorum
cocuklarımın ikiside iyileşti şükür..
bu akşam ilk kez deliksiz bir uyku uyudum..
karataya devam ediyorum..
diyetimi hiç bozmadım..kaçamaklarım arada oluyor benim de malesef.aza indirmeye çalışıyorum..
kahvaltım klasik karatay kahvaltısı idi..
öğlen için kapuska yaptım..lahanayı bulunca son son kaçırmayayım dedim.
ben de senin takipçin oldumbende teşekkür ederim izleyicin oldum şuan blogunu inceliyorum
ben de bakayım bloglarınıza .izleyici olayım ..
benim de bloğum var
ben de beklerim..
dilektenfikirler.blogspot.com
oh hele şükür arka arkaya çok yordu senicocuklarımın ikiside iyileşti şükür..
bu akşam ilk kez deliksiz bir uyku uyudum..
karataya devam ediyorum..
diyetimi hiç bozmadım..kaçamaklarım arada oluyor benim de malesef.aza indirmeye çalışıyorum..
kahvaltım klasik karatay kahvaltısı idi..
öğlen için kapuska yaptım..lahanayı bulunca son son kaçırmayayım dedim.
kaçamak olmadan olmuyor ya mutlaka oluyo arada ama kaçamağı da düzgün yapmak lazımben geçen gün şu tarifi yaptım baklavadan güzel oldu valla....
http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/613434-kilo-aldirmayan-elma-tatlisi.html
ben de senin takipçin oldum
oh hele şükür arka arkaya çok yordu seni
bu arada senin de bloguna hemen bakıyorum takipçin de olacağım dur hemen bakıym geliym
Merhaba liste sorumlusu kim ise beni listeden çıkarır mısınız rica etsem.
ooohh sen tatlıcısınherhalde her öğünde incir hurma yersen bi sonraki öğüne kadar zor dayanırsın sonuçta şeker içeriyor bunlar eğer hergün yemek istiyorsan kendine bir sınır koy bence yani 1 incir 1 hurma 2 kayısı gibi mesela ve bence akşam öğününde yeme
bu arada leblebi yasak doğal olarak nohut da gi yüksek olduğu için onun dışında menün çok güzel kolay gelsin
ayol sen naaptın simit ekmek
kavrulmamışı kuruyemişçiye soracaksın onlar çiğ alıp taze kavurup sattıkları için tezgahlarda göremezsin
leneva çantaları aldın bunlar da senin pilav ve simit için
onun dışındakiler için
Tabi ki canım, hepimiz birbirimize destek olmak için buradayız. Sen de yorum yapmaktan çekinme
Lenevacığım öğünlerindeki karbonhidratların yanlış olduğunu sen de biliyon sanırım, onlara bişey demiyorum :) Ama onun dışında çok az yemişsin, belki de o yüzden simite ekmeğe ihtiyaç duydun. Kahvaltını 2 yumurtayla güçlü bir şekilde yaparsan uzun bir müddet acıkman mümkün değil inan. Eğer sabahları 8'de kahvaltı etmen gerekiyorsa, güçlü bir kahvaltı yap, kahvaltı çok erken edilince bir öğle öğünü de gerekebiliyor. Çalışıyor musun bilmiyorum ama her durumda öğleni biraz kuruyemiş yoğurtla, veya bir bütün meyve biraz peynir veya biraz yoğurtla geçirebilirsin saat 13'te. Mesela 1 elma, yanına biraz peynir yahut 1 küçük kase çilek yanına yoğurt. Ben bazen yoğurda kuruyemişleri doğrayıp tarçın serpiyorum güzel oluyor, yanına bir yarım elma falan yiyorum. Sonra akşam öğününü mümkünse 18'de ye. Böylece öğün aralarında tam 5 saat oluyor ve akşam yemeğin de 8'den sonraya kalmamış oluyor. Benim tecrübelerime göre akşam yemeği için 6 güzel bir saat. Hatta erken de yatacaksam ben daha da geriye alıyorum, 5 gibi yiyorum ve kaçta yatarsam yatayım acıkmıyorum. Böylece leptin salgılanmasına destek olmuş oluyoruz
Canım yer fıstığı için bence en iyi yöntem kuruyemişçilerden direk dış sert kabuğuyla almak. Hani oluyor ya kırıyoruz, 2 tane çıkıyor içinden. Onlar hem kavrulmamış hem tuzsuz hem daha taze oluyorlar.
canım bloğunda gördüm zaten bu tarifi..
ama geçen gün kayınvalidem geldi ..yanında arkadaşıyla..torunu geliyormuş..bizim park yatağı onlara verdik.bizim oğlan yatmıyor içinde zaten..
o da gelirken çikolata getirmiş..Almanyadan geliyor..Alaman çikolatası..
yedim ya..
durup durup yedim...
bugun de başka bir paket açtım..
artık onların sonunu getirinceye kadar ben yerim..çocuklara diyorum yermisiniz..elimde kalmasın diye ağzıma atıyorum..
olsun artık..
canım dün hastaydım onedenle saatler olsun herşey saçma sapan oldu.
kuruyemiş+tarçın+yoğurt deniycem teşekkürler.
şöyle bir sıkıntım var çalışıyorum ve sabah kahvaltı yapamıyorum. kalksamda yiyebileceğimi düşünmüyorum fakat bu yönde kendimi motive etmeyi istiyorum. genelde sabah kahvaltısını açık süt biraz meyve ve biraz kuruyemişle geçiştirip meşhur karatay kahvaltısını öğlen yapıyorum. bu çok sorun yaratır mı?
fıstıkları dediğin şekilde kabuklu almıştım ama yinede kavrulmuştu. kuruyemişçileri dolaşayım bari:)))
olmasıııın:)) sonra sende benim gibi çantayı yersincanım bloğunda gördüm zaten bu tarifi..
ama geçen gün kayınvalidem geldi ..yanında arkadaşıyla..torunu geliyormuş..bizim park yatağı onlara verdik.bizim oğlan yatmıyor içinde zaten..
yedim ya..
durup durup yedim...
artık onların sonunu getirinceye kadar ben yerim..çocuklara diyorum yermisiniz..elimde kalmasın diye ağzıma atıyorum..
olsun artık..
olmasıııın:)) sonra sende benim gibi çantayı yersin
Geçmiş olsun canım, inşallah daha iyisindir. O da iyi bir yöntem. Saatlere dikkat edip akşam 19'dan sonra bir şey yememeye gayret ettiğin sürece bence gayet iyi.
Kabuklu fıstıkların kavrulduğunu hiç bilmiyordum, sor bakalım kuruyemişçiye, çiğ istiyorum dersen muhakkak bulursun canım.
canım dün hastaydım onedenle saatler olsun herşey saçma sapan oldu.
kuruyemiş+tarçın+yoğurt deniycem teşekkürler.
şöyle bir sıkıntım var çalışıyorum ve sabah kahvaltı yapamıyorum. kalksamda yiyebileceğimi düşünmüyorum fakat bu yönde kendimi motive etmeyi istiyorum. genelde sabah kahvaltısını açık süt biraz meyve ve biraz kuruyemişle geçiştirip meşhur karatay kahvaltısını öğlen yapıyorum. bu çok sorun yaratır mı?
fıstıkları dediğin şekilde kabuklu almıştım ama yinede kavrulmuştu. kuruyemişçileri dolaşayım bari:)))
Form çayının emzirmeye nasıl bir etkisi var?bebek emzırıyorum onun için içmedim içmiyorum form çayı az da olsa süt içiyo bıcırığım
yeşil çay vb metabolizma hızlandıran çayları hamileyken ve emzirirken içmeyin bebeğin kalp atışını hızlandırır emziren kadınların zaten metabolizması çok hızlı çalışır süt üretiminden dolayıForm çayının emzirmeye nasıl bir etkisi var?
Ben emziryorum ve form çayı dahil bir kaç çeşit bitki çayı içiyorum.Aklıma takıldı neden içmiyorsunuz?
canım bloğunda gördüm zaten bu tarifi..
yedim ya..
durup durup yedim...
olsun artık..
çiğdemcim hayırdır neoldu neden listeden çıkmak istiyorsun :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?