Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

cocuklarımın ikiside iyileşti şükür..
bu akşam ilk kez deliksiz bir uyku uyudum..

karataya devam ediyorum..

diyetimi hiç bozmadım..kaçamaklarım arada oluyor benim de malesef.aza indirmeye çalışıyorum..

kahvaltım klasik karatay kahvaltısı idi..

öğlen için kapuska yaptım..lahanayı bulunca son son kaçırmayayım dedim.

kaçamak olmadan olmuyor ya mutlaka oluyo arada ama kaçamağı da düzgün yapmak lazım ben geçen gün şu tarifi yaptım baklavadan güzel oldu valla....

http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/613434-kilo-aldirmayan-elma-tatlisi.html

bende teşekkür ederim izleyicin oldum şuan blogunu inceliyorum
ben de senin takipçin oldum

ben de bakayım bloglarınıza .izleyici olayım ..

benim de bloğum var

ben de beklerim..

dilektenfikirler.blogspot.com

oh hele şükür arka arkaya çok yordu seni
bu arada senin de bloguna hemen bakıyorum takipçin de olacağım dur hemen bakıym geliym

canım bloğunda gördüm zaten bu tarifi..

ama geçen gün kayınvalidem geldi ..yanında arkadaşıyla..torunu geliyormuş..bizim park yatağı onlara verdik.bizim oğlan yatmıyor içinde zaten..

o da gelirken çikolata getirmiş..Almanyadan geliyor..Alaman çikolatası..

yedim ya..

durup durup yedim...

bugun de başka bir paket açtım..
artık onların sonunu getirinceye kadar ben yerim..çocuklara diyorum yermisiniz..elimde kalmasın diye ağzıma atıyorum..

olsun artık..

ben de senin takipçin oldum

oh hele şükür arka arkaya çok yordu seni
bu arada senin de bloguna hemen bakıyorum takipçin de olacağım dur hemen bakıym geliym

ben ikinizin de takipçisi oldum zati...

evet arka arkaya..

allah dermansız dert vermesin..
uyumayız gerekirse 1 ay...yada ne bileyim 2 ay..

buna da şükür..

evet çantaları hakettim

canım dün hastaydım onedenle saatler olsun herşey saçma sapan oldu.
kuruyemiş+tarçın+yoğurt deniycem teşekkürler.
şöyle bir sıkıntım var çalışıyorum ve sabah kahvaltı yapamıyorum. kalksamda yiyebileceğimi düşünmüyorum fakat bu yönde kendimi motive etmeyi istiyorum. genelde sabah kahvaltısını açık süt biraz meyve ve biraz kuruyemişle geçiştirip meşhur karatay kahvaltısını öğlen yapıyorum. bu çok sorun yaratır mı?
fıstıkları dediğin şekilde kabuklu almıştım ama yinede kavrulmuştu. kuruyemişçileri dolaşayım bari:)))

:):) aynı durum benimde başıma geliyor canım, hatta geçenlerde misafirlerimden biri kola getirmişti dolapta ara sıra canımı çektiriyordu aldım hepsini lavabodan aşağı döktüm yoksa midemdeydi şimdi Evde böyle şeyler bulununca bende durup durup yiyorum o yüzden direk çöpe atıyorum artık

Geçmiş olsun canım, inşallah daha iyisindir. O da iyi bir yöntem. Saatlere dikkat edip akşam 19'dan sonra bir şey yememeye gayret ettiğin sürece bence gayet iyi.

Kabuklu fıstıkların kavrulduğunu hiç bilmiyordum, sor bakalım kuruyemişçiye, çiğ istiyorum dersen muhakkak bulursun canım.

olmasıııın:)) sonra sende benim gibi çantayı yersin

sağol canııım bugünde çok iyi uyabildiğimi söyleyemem ama düzene sokucam inşallah. hani hiç bişey yapamazsam 4 saat bişey yememe ve akşam 8 kuralına uymak lazım
:13:

bende diyetin başlarında kavrulmuş yiyordum kavrulmuş almamamızın nedenini öğrendim( hangi yağda kavurduklarını bilmiyoruz ve kavurma işlemi oksidasyonu artırıyor bundan dolayı mümkün olduğunca çiğ olarak tüketilmeliler)fıstığın kavrulmamışını bulmak zor oluyor ve kavrulmamış bana tatsız gelyor onun için badem fındık gibi şeyleri tüketiyrum

bebek emzırıyorum onun için içmedim içmiyorum form çayı az da olsa süt içiyo bıcırığım
Form çayının emzirmeye nasıl bir etkisi var?
Ben emziryorum ve form çayı dahil bir kaç çeşit bitki çayı içiyorum.Aklıma takıldı neden içmiyorsunuz?

Form çayının emzirmeye nasıl bir etkisi var?
Ben emziryorum ve form çayı dahil bir kaç çeşit bitki çayı içiyorum.Aklıma takıldı neden içmiyorsunuz?
yeşil çay vb metabolizma hızlandıran çayları hamileyken ve emzirirken içmeyin bebeğin kalp atışını hızlandırır emziren kadınların zaten metabolizması çok hızlı çalışır süt üretiminden dolayı

Son düzenleme:

YEMEEE yemee o çikolataları
ayrıca sevindim çocuklarının iyileşmesine.allah dermansız dert vermesin...

çiğdemcim hayırdır neoldu neden listeden çıkmak istiyorsun :44:

Açıkçasını söyleyeyim mi. Ki her zaman bundan yana olmuşumdur. İştahım kaçtı. O yüzden çıkmak istiyorum. Bazı kişilerin şeffaf olduğunu düşünmüyorum bu yüzden çıktım. Arada yanlış bilgilendirmeler görüyorum sırf bunlar için burada kalmayı düşündüm. Yeni gelenler için, bilmeyenler için doğru bilgilendirme yapmak için. Bir süre sonra buna gerek kalmayınca gidicem muhtemelen.
Yani bide en nefret ettiğim şey kendini mükemmel sanan insanlar. Başkalarını fazlasıyla eleştiren insanlar. Bir de en önemlisi empati kuramayan insanlar. Bu yüzden bu muhabbet beni gerdi. Bir ortamda eğer neşe yoksa can sıkıcı bir durum varsa neresi olursa olsun orayı terk ederim. Stres olmaya gelmedim çünkü. Kafa dağıtmaya ve kilo vermek için paylaşımda bulunmaya geldim. Bu yüzden sadece arada bildirim yapıp birde bilmeyenler için bilgilendirme yapacağım. Teşekkür ederim duyarlılığın için ayrıca deguacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…