Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kesinlikle bir sorun yaratmaz. Önemli olan yasaklıları yememen. Ve akşam yemek saatini kaçırmaman. Hatta ilaç falan kullanmıyorsan 6 gibi yiyip yemek işini bitir. Daha hızlı verdiğini göreceksin.

Merhaba arkadaslar,ben cuma zayiflama yarismasi 4. takim kaptaniyim,4.takimdan Ausencia arkadasimiz yemek yarismasina katilmistir,diger yarismacilar,es dosttan oy topluyorlar,bizim es dostumuzda diyet kardeslerimiz oldugundan sizlerin desteğinizi ve oylarınızı bekliyoruz arkadaşlar.
umarim mesajimi dkkate alir ve bize yardimci olursunuz,1 oy1 oydur
:13:

Yemegin adi "ZEYTINYAGLI KURU DOLMA VE BUGDAY SALATASI"

desteginiz icin simdiden tesekkürler

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...l#post29913445 (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar)

Kesinlikle bir sorun yaratmaz. Önemli olan yasaklıları yememen. Ve akşam yemek saatini kaçırmaman. Hatta ilaç falan kullanmıyorsan 6 gibi yiyip yemek işini bitir. Daha hızlı verdiğini göreceksin.
dikkat edicem.
sen ve diğer uzun süredir bu diyeti yapan arkadaşlar bize yol gösteriyorsunuz. tecrübelerinizden faydalanmak isteriz.

bilerek yanlış bilgilendirme yapılıyorsa tüm bilinçli arkadaşların meydanı boş bırakmaması gerek diye düşünüyorum.

Msjı hatalı olarak yanlış konuya yazdığımdan sildim.Şimdi farkettim.
Afedersinziz.

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim,yeşil çay form çayı ve birkaç çeşit çay daha var evde.
Bundan sonra bazılarını içmeyeceğim.
Zayıflayalım derken ,bebişi olumsuz etkilemiyim.

dikkat edicem.
sen ve diğer uzun süredir bu diyeti yapan arkadaşlar bize yol gösteriyorsunuz. tecrübelerinizden faydalanmak isteriz.

Elimden geldiğince aktarmaya çalışıyorum canım. Öyle de olacak bir süre daha

bilerek yanlış bilgilendirme yapılıyorsa tüm bilinçli arkadaşların meydanı boş bırakmaması gerek diye düşünüyorum.

Kasıtlı olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Bilgi yetersizliğinden kaynaklanıyor.

Çok teşekkür ederim,yeşil çay form çayı ve birkaç çeşit çay daha var evde.
Bundan sonra bazılarını içmeyeceğim.
Zayıflayalım derken ,bebişi olumsuz etkilemiyim.

Rezene, ısırgan çayı içebilirsiniz. Süt kalitesini artırır. Bol su içmek de sütü artırır. Ancak metabolizmayı aşırı hızlandıran baharat veya otları ödem atıcı yiyecekleri yiyip içmemenizde fayda var. Zira hem bebek hemde siz etkileniyorsunuz.

merhabalar
sabah :
2 yumurtalı omlet
öğlen :
salata mercımek çorbası ve kırmızı et

merhabalar
sabah :
2 yumurtalı omlet
öğlen :
salata mercımek çorbası ve kırmızı et

Menülerinde yasaklı bişey yok ama biraz az gibi sanki acıkmıyormusun afatmas ? Birde suyu 2.5 lt içiyorsun değil mi ?

Çok teşekkür ederim dikkat edicem bundan sonra.

kızlar aldığım kabuklu yerfıstıklarıda hep kavrulmuş. kavrulmamışını nerden bulucaz?

leneva, bu topicde daha önce konuşulmuştu, yer fıstığın kavrulmamışı yenilemiyormuş, sanırsam acı oluyordu. Ama kabuklu olanlarından alabilirsin.

Geçmiş olsun canım, ben de bugün lahana aldım, akşam çiğden salatasını yapacağım.

Form çayının emzirmeye nasıl bir etkisi var?
Ben emziryorum ve form çayı dahil bir kaç çeşit bitki çayı içiyorum.Aklıma takıldı neden içmiyorsunuz?

Bitki çaylarını hamile ve emzirenlere önermiyorlar canım.

Öğle: salata, yoğurt, köfte

Akşamda, balık lahana salatası düşünüyorum.

40 dk yürüyüş.

Çiğdemcan, biz seni renkli kişiliğinle seviyoruz canım. Her zaman seni burada görmek isteriz. Sevgiler.

Çiğdemcan, biz seni renkli kişiliğinle seviyoruz canım. Her zaman seni burada görmek isteriz. Sevgiler.

Elimden geldiğince olmaya çalışıcam.Taaaki içimin dur dediği zaman kadar. Sevgiler benden

Ayyy bana yorum yaptın diye sevindirik oldum sağol canım yalnız olmadığımı bilmek güzel

Canım yediklerin çok az değil mi bildiğim kadarıyla sabah kahvaltıda çok siki yemek gerek metebolizmayı hızlandırmak icin

Merhaba kızlar, nasılsınız? Umarım keyifler yerindedir. :)
Sizle çok sevdiğim birşeyi paylaşmak istiyorum belki denemek istersiniz. Belki de zaten deniyorsunuzdur.:)
Malum karatay diyetinde içecek kısıtlaması olduğu için resmen ayran ve bitki çayı bağımlısı oldum! Markette çay kısmına gelince gözlerim dönüyor hangisini alsam diye heyecanlanıyorum. Geçen hafta aldığım çaylar da hepsini solladı ve favorilerim oldu. Yeşil çayın faydasını bildiğim için sürekli tüketmeye çalışıyorun ve her çeşidini deniyorum sm doğadanın büyülü bahçe serisindeki güllü yeşil çaya resmen aşık oldum. Tadı bildiğimiz yeşil çay ama kokusu miss gibi gül. Diğeri de yine doğadanın tarçın karanfil çayı. Siz de benim gibi sahlepi sırf tarçın kokusu için sevenlerdenseniz eminim bu çaya bayılacaksınız. İnanılmaz güzel bi kokusu var benim rahatlama ve gevşeme iksirim oldu diyebilirim. Kokusunun yanısıra tarçının diyetlerdeki önemini biliyorsunuz şekeri dengeliyor ve tokluk hissi veriyor. Ben bu çayı gün içerisinde öğle yemeğinden 1 kadar önce içiyorum böylece hem daha az yiyorum hem de incir gün kurusuna bile saldırmıyorum artık. Yeşil çayı da akşam yemeğinden 2-3 saat sonra metabolizma yavaşlamaya başladığında içiyorum. Bu iki çayı gözüm kapalı tavsiye edebilirim.:)

bugün hiç menü yazmamıştım bakalım neler yemişim:)
sabah
7.30-8.00
1 yumurtayla mantarlı omlet
1 kk peynir
1 domates 1 salatalık
3 ceviz
1 saat pilates

öğle
1 tabak kısır
1 bardak ayran
2 ceviz 2 kayısı kısır yeyince canım tatlı bişeyler istiyo sizde de oluyor mu

akşam
1 saat yürüyüş
1 tabak z.yağlı patlıcan
1 bardak ayran
1 tane küçücük haşlanmış patates

3 lt su nihayet patlıcan bitti ama ben de bittim

Son düzenleme:

Bu arada doğru tespitler. Tarçın karanfil çayını karatay hoca da tavsiye ediyor. Ayrıca doğadan marka aralarında en doğal üretilenmiş sanırım paket çayların. O güllü yeşil çayı denemek istiyorum Bende de ayvalı ıhlamur var doğadan onu da sevdim bn

Kesinlikle denemelisin yeşil çay sevmeyene sevdiren türden:) Yalnız ismini yanlış yazmışım büyülü bahçe değil bohçaymış:$ Ayvalı hiç denememiştim ben de onu deneyim. :)

sabah muzlu tatlı sizin tarifiniz muz ceviz kakao üçlemesi ben içine tarçında ilave etttim
öğle etli türlü 1 tabak 1 kase yoğurt
akşam pırasa yemeği 1 tabak ve cacık

dışardayım nescafe içtim sütlü ve şekersiz
1 litre su içtim yatana kadar 1 litre daha anca içerim
havuza yüzmeye gidiyorum
mesajlara daha bakamadım akşam fırsatım olursa gelebilcem aklım da burda kaldı ama çıkmam lazım iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…