- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
canım dün hastaydım onedenle saatler olsun herşey saçma sapan oldu.
kuruyemiş+tarçın+yoğurt deniycem teşekkürler.
şöyle bir sıkıntım var çalışıyorum ve sabah kahvaltı yapamıyorum. kalksamda yiyebileceğimi düşünmüyorum fakat bu yönde kendimi motive etmeyi istiyorum. genelde sabah kahvaltısını açık süt biraz meyve ve biraz kuruyemişle geçiştirip meşhur karatay kahvaltısını öğlen yapıyorum. bu çok sorun yaratır mı?
fıstıkları dediğin şekilde kabuklu almıştım ama yinede kavrulmuştu. kuruyemişçileri dolaşayım bari:)))
Kesinlikle bir sorun yaratmaz. Önemli olan yasaklıları yememen. Ve akşam yemek saatini kaçırmaman. Hatta ilaç falan kullanmıyorsan 6 gibi yiyip yemek işini bitir. Daha hızlı verdiğini göreceksin.
Açıkçasını söyleyeyim mi. Ki her zaman bundan yana olmuşumdur. İştahım kaçtı. O yüzden çıkmak istiyorum. Bazı kişilerin şeffaf olduğunu düşünmüyorum bu yüzden çıktım. Arada yanlış bilgilendirmeler görüyorum sırf bunlar için burada kalmayı düşündüm. Yeni gelenler için, bilmeyenler için doğru bilgilendirme yapmak için. Bir süre sonra buna gerek kalmayınca gidicem muhtemelen.
Yani bide en nefret ettiğim şey kendini mükemmel sanan insanlar. Başkalarını fazlasıyla eleştiren insanlar. Bir de en önemlisi empati kuramayan insanlar. Bu yüzden bu muhabbet beni gerdi. Bir ortamda eğer neşe yoksa can sıkıcı bir durum varsa neresi olursa olsun orayı terk ederim. Stres olmaya gelmedim çünkü. Kafa dağıtmaya ve kilo vermek için paylaşımda bulunmaya geldim. Bu yüzden sadece arada bildirim yapıp birde bilmeyenler için bilgilendirme yapacağım. Teşekkür ederim duyarlılığın için ayrıca deguacım.
yeşil çay vb metabolizma hızlandıran çayları hamileyken ve emzirirken içmeyin bebeğin kalp atışını hızlandırır emziren kadınların zaten metabolizması çok hızlı çalışır süt üretiminden dolayı
dikkat edicem.
sen ve diğer uzun süredir bu diyeti yapan arkadaşlar bize yol gösteriyorsunuz. tecrübelerinizden faydalanmak isteriz.
bilerek yanlış bilgilendirme yapılıyorsa tüm bilinçli arkadaşların meydanı boş bırakmaması gerek diye düşünüyorum.
Çok teşekkür ederim,yeşil çay form çayı ve birkaç çeşit çay daha var evde.
Bundan sonra bazılarını içmeyeceğim.
Zayıflayalım derken ,bebişi olumsuz etkilemiyim.
merhabalar
sabah :
2 yumurtalı omlet
öğlen :
salata mercımek çorbası ve kırmızı et
Rezene, ısırgan çayı içebilirsiniz. Süt kalitesini artırır. Bol su içmek de sütü artırır. Ancak metabolizmayı aşırı hızlandıran baharat veya otları ödem atıcı yiyecekleri yiyip içmemenizde fayda var. Zira hem bebek hemde siz etkileniyorsunuz.
kızlar aldığım kabuklu yerfıstıklarıda hep kavrulmuş. kavrulmamışını nerden bulucaz?
cocuklarımın ikiside iyileşti şükür..
bu akşam ilk kez deliksiz bir uyku uyudum..
karataya devam ediyorum..
diyetimi hiç bozmadım..kaçamaklarım arada oluyor benim de malesef.aza indirmeye çalışıyorum..
kahvaltım klasik karatay kahvaltısı idi..
öğlen için kapuska yaptım..lahanayı bulunca son son kaçırmayayım dedim.
Form çayının emzirmeye nasıl bir etkisi var?
Ben emziryorum ve form çayı dahil bir kaç çeşit bitki çayı içiyorum.Aklıma takıldı neden içmiyorsunuz?
Açıkçasını söyleyeyim mi. Ki her zaman bundan yana olmuşumdur. İştahım kaçtı. O yüzden çıkmak istiyorum. Bazı kişilerin şeffaf olduğunu düşünmüyorum bu yüzden çıktım. Arada yanlış bilgilendirmeler görüyorum sırf bunlar için burada kalmayı düşündüm. Yeni gelenler için, bilmeyenler için doğru bilgilendirme yapmak için. Bir süre sonra buna gerek kalmayınca gidicem muhtemelen.
Yani bide en nefret ettiğim şey kendini mükemmel sanan insanlar. Başkalarını fazlasıyla eleştiren insanlar. Bir de en önemlisi empati kuramayan insanlar. Bu yüzden bu muhabbet beni gerdi. Bir ortamda eğer neşe yoksa can sıkıcı bir durum varsa neresi olursa olsun orayı terk ederim. Stres olmaya gelmedim çünkü. Kafa dağıtmaya ve kilo vermek için paylaşımda bulunmaya geldim. Bu yüzden sadece arada bildirim yapıp birde bilmeyenler için bilgilendirme yapacağım. Teşekkür ederim duyarlılığın için ayrıca deguacım.
Çiğdemcan, biz seni renkli kişiliğinle seviyoruz canım. Her zaman seni burada görmek isteriz. Sevgiler.
Ayyy bana yorum yaptın diye sevindirik oldum sağol canım yalnız olmadığımı bilmek güzel
dün yediklerim
08:00 1avuç yerfıstığı( kabuklu)
09:00 yarım simit
13:00 1 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek yedim. 1 adet köfte
20:00 1 kase keten tohumlu yoğurt, 1 kase salata, 5-10 zeytin, çok az yumurta yedim.
Merhaba kızlar, nasılsınız? Umarım keyifler yerindedir. :)
Sizle çok sevdiğim birşeyi paylaşmak istiyorum belki denemek istersiniz. Belki de zaten deniyorsunuzdur.:)
Malum karatay diyetinde içecek kısıtlaması olduğu için resmen ayran ve bitki çayı bağımlısı oldum! Markette çay kısmına gelince gözlerim dönüyor hangisini alsam diye heyecanlanıyorum.Geçen hafta aldığım çaylar da hepsini solladı ve favorilerim oldu. Yeşil çayın faydasını bildiğim için sürekli tüketmeye çalışıyorun ve her çeşidini deniyorum sm doğadanın büyülü bahçe serisindeki güllü yeşil çaya resmen aşık oldum. Tadı bildiğimiz yeşil çay ama kokusu miss gibi gül. Diğeri de yine doğadanın tarçın karanfil çayı. Siz de benim gibi sahlepi sırf tarçın kokusu için sevenlerdenseniz eminim bu çaya bayılacaksınız. İnanılmaz güzel bi kokusu var benim rahatlama ve gevşeme iksirim oldu diyebilirim. Kokusunun yanısıra tarçının diyetlerdeki önemini biliyorsunuz şekeri dengeliyor ve tokluk hissi veriyor. Ben bu çayı gün içerisinde öğle yemeğinden 1 kadar önce içiyorum böylece hem daha az yiyorum hem de incir gün kurusuna bile saldırmıyorum artık. Yeşil çayı da akşam yemeğinden 2-3 saat sonra metabolizma yavaşlamaya başladığında içiyorum. Bu iki çayı gözüm kapalı tavsiye edebilirim.:)
Bu arada doğru tespitler. Tarçın karanfil çayını karatay hoca da tavsiye ediyor. Ayrıca doğadan marka aralarında en doğal üretilenmiş sanırım paket çayların.O güllü yeşil çayı denemek istiyorum Bende de ayvalı ıhlamur var doğadan onu da sevdim bn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?