- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
Kesinlikle denemelisin yeşil çay sevmeyene sevdiren türden:) Yalnız ismini yanlış yazmışım büyülü bahçe değil bohçaymış:$ Ayvalı hiç denememiştim ben de onu deneyim. :)
sabah muzlu tatlı sizin tarifiniz muz ceviz kakao üçlemesi ben içine tarçında ilave etttim
öğle etli türlü 1 tabak 1 kase yoğurt
akşam pırasa yemeği 1 tabak ve cacık
dışardayım nescafe içtim sütlü ve şekersiz
1 litre su içtim yatana kadar 1 litre daha anca içerim
havuza yüzmeye gidiyorum
mesajlara daha bakamadım akşam fırsatım olursa gelebilcem aklım da burda kaldı ama çıkmam lazım iyi akşamlar
arkadaşlar peki bu diyetle birlikte spor yapıyor musunuz?
Merhaba kızlar, nasılsınız? Umarım keyifler yerindedir. :)
Sizle çok sevdiğim birşeyi paylaşmak istiyorum belki denemek istersiniz. Belki de zaten deniyorsunuzdur.:)
Malum karatay diyetinde içecek kısıtlaması olduğu için resmen ayran ve bitki çayı bağımlısı oldum! Markette çay kısmına gelince gözlerim dönüyor hangisini alsam diye heyecanlanıyorum.Geçen hafta aldığım çaylar da hepsini solladı ve favorilerim oldu. Yeşil çayın faydasını bildiğim için sürekli tüketmeye çalışıyorun ve her çeşidini deniyorum sm doğadanın büyülü bahçe serisindeki güllü yeşil çaya resmen aşık oldum. Tadı bildiğimiz yeşil çay ama kokusu miss gibi gül. Diğeri de yine doğadanın tarçın karanfil çayı. Siz de benim gibi sahlepi sırf tarçın kokusu için sevenlerdenseniz eminim bu çaya bayılacaksınız. İnanılmaz güzel bi kokusu var benim rahatlama ve gevşeme iksirim oldu diyebilirim. Kokusunun yanısıra tarçının diyetlerdeki önemini biliyorsunuz şekeri dengeliyor ve tokluk hissi veriyor. Ben bu çayı gün içerisinde öğle yemeğinden 1 kadar önce içiyorum böylece hem daha az yiyorum hem de incir gün kurusuna bile saldırmıyorum artık. Yeşil çayı da akşam yemeğinden 2-3 saat sonra metabolizma yavaşlamaya başladığında içiyorum. Bu iki çayı gözüm kapalı tavsiye edebilirim.:)
Bu arada doğru tespitler. Tarçın karanfil çayını karatay hoca da tavsiye ediyor. Ayrıca doğadan marka aralarında en doğal üretilenmiş sanırım paket çayların.O güllü yeşil çayı denemek istiyorum Bende de ayvalı ıhlamur var doğadan onu da sevdim bn
bugün hiç menü yazmamıştım bakalım neler yemişim:)
sabah
7.30-8.00
1 yumurtayla mantarlı omlet
1 kk peynir
1 domates 1 salatalık
3 ceviz
1 saat pilates
öğle
1 tabak kısır
1 bardak ayran
2 ceviz 2 kayısı kısır yeyince canım tatlı bişeyler istiyo sizde de oluyor mu
akşam
1 saat yürüyüş
1 tabak z.yağlı patlıcan
1 bardak ayran
1 tane küçücük haşlanmış patates
3 lt su nihayet patlıcan bitti ama ben de bittim
kızlar az önce çok fena bişey yaptım kapın çantaları ben gardımı alıyorum
:83::83::83::83::83:
1 tane kerebiç yedim
Psikopata bağlamışsın senÇok güüzel ama ya bende seviyorum. Kaçamak gibi düşünüyorum onu kendimi öyle kandırıyorum napim
patates gözümden kaçmadı, ama sporun süper.
evet canım zaten karatay hoca da hergün yürüyüşü şart koşuyor mesela ben 3 gün pilates 2 gün bisiklet ve 7 gün yürüyüş yapıyorum gün içindeki kısa mesafeleri saymıyorum
patates gözümden kaçmadı, ama sporun süper.
yakalandımxc9, tamken ne oldu? Kerebiç nedir? bilmiyorum, ama sanırım kalorili bir şey.
yakalandım
kerebiç irmik ve tereyağıyla şekersiz bi hamur hazırlanır içine ceviz veya fıstık konur kurabiye gibi pişirilir beyaz şekerli ve bi bitkinin suyundan hazırlanan köpüğüyle serviz edilir mersinin cezerye gibi yöresel bi tatlısıdır kocam 1 er tane almış dayanamadım napiym regl yaklaşıyo
çok güzel di mi hele bi örgü ören var ki aklım gidiyor ama kullanacak yer bulamıyorumAa benim de smileylerim varmış, niye söylemediniz bana ayarlardan açıldığını kurcalarken buldum ben de falan yapıp duruyordum bende yok diye.
bilmiyorum hemen araştırayım senin blogda 90x (başında da bi harf vardı neydi yaa) diye bişey gördüm onu biraz araştırdım yazıdaki örnekler sen ve partnerindi galibabende insanity diye bişey var duymuşsunuzdur belki onu yapıyorum canım çok güzel yağ eritiyor.
çok güzel di mi hele bi örgü ören var ki aklım gidiyor ama kullanacak yer bulamıyorum
bilmiyorum hemen araştırayım senin blogda 90x (başında da bi harf vardı neydi yaa) diye bişey gördüm onu biraz araştırdım yazıdaki örnekler sen ve partnerindi galiba
kızlar ben kaçtım film izleyeceğim bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?