Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kesinlikle denemelisin yeşil çay sevmeyene sevdiren türden:) Yalnız ismini yanlış yazmışım büyülü bahçe değil bohçaymış:$ Ayvalı hiç denememiştim ben de onu deneyim. :)

Psikopata bağlamışsın sen Çok güüzel ama ya bende seviyorum. Kaçamak gibi düşünüyorum onu kendimi öyle kandırıyorum napim

Afiyet olsun. Beğendin mi canım? Ben bazı sabahlar, 1 portakal ya da elmayı küçük küçük kesip, ceviz ekliyorum, üzerine bol tarçın, tatlı gibi oluyor. Tavsiye ederim.

Bu arada akşam menüsüne ilave 1 k.kutusu helva. (balık vardı)

Ben tarçınlı yeşil çayı da tavsiye ederim. Ayvalı ıhlamur çayını da çok beğeniyorum.

kızlar az önce çok fena bişey yaptım kapın çantaları ben gardımı alıyorum

:83::83::83::83::83:
1 tane kerebiç yedim

patates gözümden kaçmadı, ama sporun süper.

arkadaşlar peki bu diyetle birlikte spor yapıyor musunuz?

40 dakikadan sonra yağlarınız yanmaya başlar vucutta kilo verme sürecinde mutlaka yürümelisiniz. 20 ile başlayıp her hafta 10 dakika artırarak. Toplamda 60 dakikaya ulaşınca her gün bir saat yürüyüş yapmanızı öneriyor canan karatay

Psikopata bağlamışsın sen Çok güüzel ama ya bende seviyorum. Kaçamak gibi düşünüyorum onu kendimi öyle kandırıyorum napim

Karatay sağolsun beni bu hale getirdi. Şikayet anlamında söylemiyorum tabii ki, daha önce nadiren ağzıma sürdüğüm şeyleri şimdi zevk alarak yiyorum, içiyorum. Yemeklerin tadı ayrı bi güzel gelmeye başladı bu diyetle. :)

taze patates almıştım haşlayınca sevimli sevimli yüzüme baktı beni ye diye ben de yedim asıl az önce kabahatim oldu bi geride itiraf ettim görmedin herhalde
sporum güzel ama yine de benden gram gram gidiyor mecburum bu kadar çırpınmaya

evet canım zaten karatay hoca da hergün yürüyüşü şart koşuyor mesela ben 3 gün pilates 2 gün bisiklet ve 7 gün yürüyüş yapıyorum gün içindeki kısa mesafeleri saymıyorum

bende insanity diye bişey var duymuşsunuzdur belki onu yapıyorum canım çok güzel yağ eritiyor.

Aa benim de smileylerim varmış, niye söylemediniz bana ayarlardan açıldığını kurcalarken buldum ben de falan yapıp duruyordum bende yok diye.

xc9, tam ken ne oldu? Kerebiç nedir? bilmiyorum, ama sanırım kalorili bir şey.
yakalandım
kerebiç irmik ve tereyağıyla şekersiz bi hamur hazırlanır içine ceviz veya fıstık konur kurabiye gibi pişirilir beyaz şekerli ve bi bitkinin suyundan hazırlanan köpüğüyle serviz edilir mersinin cezerye gibi yöresel bi tatlısıdır kocam 1 er tane almış dayanamadım napiym regl yaklaşıyo

Artık olan olmuş, afiyet olsun, dikkat et devamı gelmesin.

Aa benim de smileylerim varmış, niye söylemediniz bana ayarlardan açıldığını kurcalarken buldum ben de falan yapıp duruyordum bende yok diye.
çok güzel di mi hele bi örgü ören var ki aklım gidiyor ama kullanacak yer bulamıyorum

bende insanity diye bişey var duymuşsunuzdur belki onu yapıyorum canım çok güzel yağ eritiyor.
bilmiyorum hemen araştırayım senin blogda 90x (başında da bi harf vardı neydi yaa) diye bişey gördüm onu biraz araştırdım yazıdaki örnekler sen ve partnerindi galiba

kızlar ben kaçtım film izleyeceğim bye

evet p90x oda tatlım aynen öyle bi benzeri onun insanity işte

Prof.Dr.Canan Karatay'ın Karatay Diyeti'yle Yaşam Boyu Sağlık Kitabından: "Günde en az 20 dk yürüyüş yeterlidir ama bu ne kadar arttırılırsa o kadar faydalıdır. Tempolu yürüyüşten bahsetmiyorum! Normal bir şekilde yürüyebileceğiniz kadar yürüyüş demek istiyorum. Bunu bir hayat tarzı haline getirmek gerekiyor. Her gün 20-30 dakika açık havada, güneşte, yağmurda, karda, buzda, fırtınada yürünecek... "

Sabah. 1 bardak süt. 1 kepce un tarhanasi, 2 kaysi, 1 incir, 1 muz. 8 badem.

Ögle cok yogundum kagit islemleri vardi 2 sise 0,5 litre su ictim. 2 hurma yedim.
Aksam. saat 4 te ekmeksiz dönerle salata yedim. 1 bardak ayran ictim.
1 saat 10.dk fitneste spor yaptim. 1 km yürüdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…