Sabah. 1 bardak süt. 1 kepce un tarhanasi, 2 kaysi, 1 incir, 1 muz. 8 badem.
Ögle cok yogundum kagit islemleri vardi 2 sise 0,5 litre su ictim. 2 hurma yedim.
Aksam. saat 4 te ekmeksiz dönerle salata yedim. 1 bardak ayran ictim.
1 saat 10.dk fitneste spor yaptim. 1 km yürüdüm.
Karatay sağolsun beni bu hale getirdi.Şikayet anlamında söylemiyorum tabii ki, daha önce nadiren ağzıma sürdüğüm şeyleri şimdi zevk alarak yiyorum, içiyorum. Yemeklerin tadı ayrı bi güzel gelmeye başladı bu diyetle. :)
iyi akşamalr herkese,
bir sürü alıntı yazmıştım,ama elektrikler gidince gittilerr,aklımda kalanlara yazayım,
SİVASIN GÜLÜBaşın sağolsun,Allah rahmet eylesin.
ÇİĞDEMBize tavsiyelerinizi dikkate alıyoruz,bilen insanların bilgisine hepimizin ihtiyacı var,paylaşımlarınız için teşekkürler.Bilmeyen insnlara bence kasıtlı yazmıyodur,bildiklerini sanıyoladrdır,bence olumusz düşünmeyin.
Blogu olan arkadaşlar bloglarınız güzel,artık ben de takip etcem,özellikle adil... arkadaşımızın bloğundaki tatlılar çok hoş,ilerde yaparızz artıkkk.Kolaylıklar dilerim.
MENÜM
SABAH 8:001 Bardak ılık suyla güne başladım.
08:30 KAHVALTI2 Ceviz+zeytinyağında pişmiş 1 yumurta+azcık kaşarlı omlet+maydonoz+zeytin+beyaz peynir
ÖĞLE 12:30 Kurutulmuş Yeşil fasulye+2 yemek kaşığı mantar yemeği
ARA 16:30Sade Türk kahvesi+10 yer fıstığı(kabuklu ama kavrulmuştu,ben düdüklüde haşlayıp yedim,kendi çapımda hafifletttimmm)
AKŞAM19:00Yemekten 10 dk.kadar önce 10 yeşil erik +yemekte Kuurtulmuş semizotu+kabak yemeği+cacık
İÇECEKLERİM:2 LT su+bugün limonlu suyu unutmuşum,şimdi yarım litre yatna kadar onu içicem.+2 yeşil çay+1 beşi bir yerde çayı+2 sade türk kahvesi
SPOR:Yine hva yağmurlu olduğundan yürüyemedim,ama 30dk Ebru Şallı ile pilates+3 mil Lesli ile yürüyüş+20 mekik çektimm.Bugün spor çok yaptımmm,yarınn nöbetçiyim,yorgun olur yapamamm diyeee,bugün depoladım sporumu
yakalandım
kerebiç irmik ve tereyağıyla şekersiz bi hamur hazırlanır içine ceviz veya fıstık konur kurabiye gibi pişirilir beyaz şekerli ve bi bitkinin suyundan hazırlanan köpüğüyle serviz edilir mersinin cezerye gibi yöresel bi tatlısıdır kocam 1 er tane almış dayanamadım napiym regl yaklaşıyo
iyi akşamalr herkese,
ÇİĞDEMBize tavsiyelerinizi dikkate alıyoruz,bilen insanların bilgisine hepimizin ihtiyacı var,paylaşımlarınız için teşekkürler.Bilmeyen insnlara bence kasıtlı yazmıyodur,bildiklerini sanıyoladrdır,bence olumusz düşünmeyin.
aksamki menum bir tabak hamsi :26: bol salata
yaa kizlar emzirdigimemi ne canim acayip tatli cekiyorr
sey yaptim
tatlandirici sekerle sutlu irmik tatlisi
uzerine krem santi yapicaktim cisssss dedimm ama bayiliyorum ona
Tatlandırıcılar dahil tüm şekerler yasak. Canın tatlı çekiyorsa kuru kayısı içine ceviz ve kaymak koyarak kaçamak yapabilirsin. Zehir verme bebeğine. Şeker= zehir unutma
sey yaptim
sey yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?