Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canım sen kilonla, boyunu yazarsan ben yeni çizelgeni hazırlayacağım.

[QUOTE=esas2006

sen kilo ver çizelgeyi hallederiz merak etme :)

Ins canim haftada 3-4 gün fitneste sporyapiyorum canim.
Birazcik kacamak yaptim son 3 haftadir.
Cok istiyorum 60 li kilolari görmeyi. Cizelgeyi benimde ögrenmem gerek.

Son düzenleme:

Kesinlikle ya. Ekmek ağızdaki tat alma dokularını kapladığı için yemeklerdeki tadı alamıyorduk

Kizlar bugün canim ciftlik yumurtasi cekti, 13 km ilerde bir ciftlik vardi.
Esimle oraya gittik Zili calinca köpek yan taraftan cikti ben daha orada dururmuyum.
Otomobile zor girdim. Ciftlik yumurtasi almak hayal oldu. :122::122:
Maraton kosularini biel gecerdim o anda.

Menü Bildirimi

2. Öğün - 16:30 :

6 çevapi (ızgara, İnegöl Köfte gibi birşey)
1 çanak salata, içine az ceviz doğranmış
1 büyük kase yoğurt, içine 1 sap taze soğan doğranmış, sumak serpilmiş
Kabuklu fıstık

Spor: Akşam yemeğinden önce 45 dk yürüyüş
Akşam yemeğinden 2 saat sonra 1 saat pilates

iyi akşamalr herkese,
bir sürü alıntı yazmıştım,ama elektrikler gidince gittilerr,aklımda kalanlara yazayım,
SİVASIN GÜLÜBaşın sağolsun,Allah rahmet eylesin.
ÇİĞDEMBize tavsiyelerinizi dikkate alıyoruz,bilen insanların bilgisine hepimizin ihtiyacı var,paylaşımlarınız için teşekkürler.Bilmeyen insnlara bence kasıtlı yazmıyodur,bildiklerini sanıyoladrdır,bence olumusz düşünmeyin.
Blogu olan arkadaşlar bloglarınız güzel,artık ben de takip etcem,özellikle adil... arkadaşımızın bloğundaki tatlılar çok hoş,ilerde yaparızz artıkkk.Kolaylıklar dilerim.
MENÜM
SABAH 8:001 Bardak ılık suyla güne başladım.
08:30 KAHVALTI2 Ceviz+zeytinyağında pişmiş 1 yumurta+azcık kaşarlı omlet+maydonoz+zeytin+beyaz peynir
ÖĞLE 12:30 Kurutulmuş Yeşil fasulye+2 yemek kaşığı mantar yemeği
ARA 16:30Sade Türk kahvesi+10 yer fıstığı(kabuklu ama kavrulmuştu,ben düdüklüde haşlayıp yedim,kendi çapımda hafifletttimmm)
AKŞAM19:00Yemekten 10 dk.kadar önce 10 yeşil erik +yemekte Kuurtulmuş semizotu+kabak yemeği+cacık
İÇECEKLERİM:2 LT su+bugün limonlu suyu unutmuşum,şimdi yarım litre yatna kadar onu içicem.+2 yeşil çay+1 beşi bir yerde çayı+2 sade türk kahvesi
SPOR:Yine hva yağmurlu olduğundan yürüyemedim,ama 30dk Ebru Şallı ile pilates+3 mil Lesli ile yürüyüş+20 mekik çektimm.Bugün spor çok yaptımmm,yarınn nöbetçiyim,yorgun olur yapamamm diyeee,bugün depoladım sporumu

Sabah iki haşlanmış yumurta , peynir, iki uc tane ceviz , iki hurma , uc gun kuruşu kayısı , bir incir , yesil çay, türk kahvesi
Öğlen bir kase keten tohumlu yoğurt biraz çilek
Akşam toplamda bir tabak kabak v3 ıspanak zeytinyağlı bir ceviz, bir kase yoğurt , bir incir , iki gun kurusu yapayım tatlısı yapamıyorum bu arada 1 saat plates yaptim

Bugün kitabım geldi,okula getirdiler,çocukların yanında açtım hemen .Merakla başıma toplandılar o ne diye.
Kitabın adını okudular,biri dediki: ondan bize de al da bi daha aşı olmayalım.ondan sonra tüm sınıf tekerleme gibi bağırmaya başladı al,al diye...o kadar hoşuma gitti ki,koptum gülmekten,hala anlatıp gülüyorum...

Tsk ederim canim. ALLAH razi olsun.

aksamki menum bir tabak hamsi :26: bol salata

yaa kizlar emzirdigimemi ne canim acayip tatli cekiyorr
sey yaptim
tatlandirici sekerle sutlu irmik tatlisi

uzerine krem santi yapicaktim cisssss dedimm ama bayiliyorum ona

kerebiçi lisedeyken mersinli sınıf arkadaşım sayesinde tanıdım ve çok memnun oldum.sonraki mersinli arkadaşlarımla tanışır tanışmaz ilk sorduğum tatlı ve tatil dönüşlerinde sipariş olarak hep getirttiğim tatlı oldu.Benim yediklerim hep cevizliydi,kdayıftan sonra sevdiğim 2.tatlı,bişey sorcam evde yapılabilir mi,yani tarifi var mı sende?en güzlede köpüklü kısmı,ayyy çok canım çektii,....

Bende aynı fikirdeyim. Zaten birkaç msj sonra bunu belirttim. Elimden geldiğince burdayım. Ama liste istemiyorum. Şimdilik böyle en azından...

sey yaptim

Tatlandırıcılar dahil tüm şekerler yasak. Canın tatlı çekiyorsa kuru kayısı içine ceviz ve kaymak koyarak kaçamak yapabilirsin. Zehir verme bebeğine. Şeker= zehir unutma

kızlar ben diğer topikteyim
ama burayada girip sizleri takip ediyorum
tatlılar tarifler muhteşem deniyeceğim devamı gelirse iyi olacak
öptüm sizleri

ŞEHRİYE çorbasının glisemik indeksi 1 miş,çok şşaırdım,tarhana, mercimek çok daha yüksek,ilginç buldum...
Arkadaşlar biliyorsunuzdur çoğunuz ama,diyetisyenden tavsiyeli bir bitki çayı tarifi vereyim,ben çok severek içiyorum,bilmiyosanız bence bir deneyinn..
1lt su için;
2 orta boy yeşil elma+3-4 top karabider+3-4 karanfil+1 kabuk tarçın+1limonu kabuğuyla 4 e dilimle.bu karışımı kısık ateşte 1 taşım kaynatın,5dk kadar dinlendikten sonra için..yağ yakımını hızlandıran ve tokluk hissi vren bir çaymış...

sey yaptim

Canım sakın, tatlandırıcıdansa normal şeker tüketmen daha iyidir. Çiğdem zaten yazmış en doğrusunu. Biraz bakarsan yasakları çiğnemeden yapabileceğin bir çok tarif bulursun.

Selamlar herkese,

bugun bir turlu giremedigim ve paylaşamadıgım menuyu yazayım..

sabah : guzel bir klasik karatay kahvaltı
oglen : iki ofis arası gezerken yogunluktan yemek saati kactı. Biraz badem, 1 bardak sut
ara: kaçamak 2 tane kucuk peynirli küçük pizza ( yiyecek başka bir sey bulamadım)
aksam: 1 bardak sut, az aysekadın fasulye, yogurt

şimdi de gece tekrar ofise gideceğim.
gece nöbetleri için hem tok tutacak hem de krize sokmayacak ne olur sizce?
süt mü? alternatif var mıdır?

herkese iyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…