Günaydın hanımlar, günümüz güzel olsun inşallah.
Helva bazen iç bayıcı da olabiliyor. Bir yakınım, yoğurtla yerdi.
Sabah: 1 yum, az peynir, söğüş salata, 1 portakal, 1 ç.b. ceviz
ben yurt disinda yasiyorum. Türkiyede yasayanlar kadar sansli degilim maalesef. Herseyin dogalini bulmak zor.
cigdemklcsn light krem peynirdi, yedigim, kacamak olarak degilde, yiyebilirim diye düsündüm..
Bazen disarda hazirliksiz olunca ya light yogurt, yada biraz peynir tüketiyorum. Mesala dün 4 saatten fazla disaridaydim, bol su 50 gr peynir yedim.
Canım ben de yurtdışında yaşıyorum ve kendime aynı bahaneyi söylüyordum. Mesele şu ki Türkiye'de nerede neyi bulacağımızı iyi biliyoruz, tabi derdimizi de anlatabildiğimiz için sora soruştura buluyoruz. Ama bu demek değil ki yaşadığımız yerde bunlar yok. Çok niyetime koymuştum elhamdülillah Allah güzel kapılar açtı, doğal peynirimi de, yumurtamı da, sütümü de buldum. Kendim yoğurt yapmaya başladım. Biraz araştır bence. Köyleri dolaşın eşinle muhakkak bir yerlerde bir ineği 3 tavuğu olan bir teyze amca bulursunuz diye düşünüyorum. Olmazdan çok olura odaklanırsak olma olasılığı artar. Cümleye bak
Kesinlikle sana katiliyorum canim..
bende Almanyada yasiyorum, ve gercekten yok yok burada..
dogal süt, yumurta, yogurt, peynir.. ama dedigin gibi arastirmak lazim canim
Merhaba, bu diyete baslamayi düsünüyorum. Kitabi henüz okumaya baslamadim. Öglen yemegim ile ilgi bir sorum var. Quark yiyebiliyor muyuz?
Evde yaptığınız malzemelerle quark yapacaksanız neden olmasın. Bir tane tarif buldum bile ben aşağıya yapıştırıyorum kaynağını. Taze sütü kefirle mayalarsanız ev yapımı kefir elde etmiş olursunuz, böylece tamamen doğal bir quarkınız olur.Merhaba, bu diyete baslamayi düsünüyorum. Kitabi henüz okumaya baslamadim. Öglen yemegim ile ilgi bir sorum var. Quark yiyebiliyor muyuz?
Merhaba, bu diyete baslamayi düsünüyorum. Kitabi henüz okumaya baslamadim. Öglen yemegim ile ilgi bir sorum var. Quark yiyebiliyor muyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?