lif yönünden eksik beslendiysem bende de kabızlık oluyorkerebiç köpüğüne bakcam nettn ,sağol,yaza inşalahhh yerimmm.ben doktorlardan çok çaçbuk etkilenen biriyimdir,bişeyin zararını duyayyım,doğru ya da yanlış araştırmadan hemen ondan vazgeçerim,sonradan arşatırmaya girer ve pişman olurum.ama artık inanmıycamm her doktoraa....insanda beyin bırakmıyolar...
ben de 4 gündür kabızlık başladı ,acaba normal mi?sizlerde de ilk zamnalrda olmuş muydu?yarın sabah kayısı yada erik yemeyi düşünüyorum...
sadece 3 top olduğu için sa nırımm çok acı olmuyo,hafif boğzı yakıyo ama o da kışın ,yada sürekli konuşanlar için rahatlatıcı oluyo.benim favori kış çayımmmm
GÜNÜN ÖZLÜ SÖZÜ:OLMAZDAN ÇOK OLURA ODAKLANIRSAK OLMA OLASILIĞI ARTAR.
Mayıs ayında BBosna Hersek'e geziye gelcem,inşallah,size geleceğim zaman özel sorular sorabilir miyim?(Hava durumu ,para,..v.b konularda)
Hoşgeldin,iyi dileğiniz için teşekkürler,umarımsiz de istediğiniz kiloya ulaşırsınız...
bazen hava kapalı olunca yürüyüşe çıkmak zorlaşıyor.bu durumda leslie sansone egzersizi yanısıra zumba denilen çalışma da ilgimi çekti yapmayı düşünüyorum.
Formda Kal: Zumba ile eğlenerek incelin
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/613127-zumba-10-gunde-1-beden-incelelim.html
Bir de benim için henüz fazla hızlı gibi ama eğlenceli şu link
Latin Dance Aerobic Workout - YouTube
hareket etmeden sağlıklı zayıflama olacağına inanmıyorum.
bastan sonra kadar tum yazılanları okuyacagımı umuyorum 20 li sayfalardayım 9000 küsur olmuş :! :)
hep zayıf olmayı hayal edip bunu başaramayan biriydim...
bir arkadaşımdan karatay diyetini duydum ve diyet hakkındaki düşüncelerimi tersine cevirdi
ve cok mantıklı geldi... ertesi gün uygulamaya başladım kitabı da aldım okuyorum
ve burda yazılanlar bana cok buyuk destek ve motivasyon saglıyor..
bir hafta ollmasına ragmen 2 kilo eksik :) bu ilk baslarda kaybedilen odem ve sudur diye dusunuyorum
umarım devamı gelir diyet konusunda hic bu kadar azimli hissetmemistim...
paylaştıklarınız benim icin cok onemli...
hepinize istediginiz kiloda olmanızı diliyorum ...
sevgiler...
Bir şey soracağım.sizler daha tecrübelisiniz bu diyette.Yemekleri ayçiçek yağı ile yapıyoruz biz.Sizler hocanın zeytinyağı ve tereyağ tavsiyesine kesin uyabiliyor musunuz?Önemli bir fark yaratıyor mu?
Canım o ayçiçeği sadece salatalada ve soğuk yenen mezelerde kullan. Zaytinyağı ve tereyağı daha çok ıyıya dayanıklı olduğu için kesinlikle zeytinyağı kullanmalısın. Ve yapabiliyorsan tereyağını kendin yap ya da yapan birinden hazır alFarkı şu. Zeytinyağı, kuyruk yağı, tereyağı haricindeki yağlar ısındığında hemen trans yağa dönüşüyor. Ancak bu saydığım yağlar o ısıyla karşılaştıklarında diğerlerine göre daha dayanıklı. Tabi yine aşırı ısıtmak kızartmamak gerekiyor. Yoksa yine bozuluyor
evet arkadaşlar bugün neler yemişim bi bakalım
sabah
7.30-8.00
1 yumurtayla mantarlı omlet
1 kk peynir
1 domates
3 ceviz
45 dk bisiklet
öğle
2 tavuk baget
salata
akşam
1 saat yürüyüş
6.30-7.00
1 tabak kıymalı kabak
1 kase cacık
çilek
3 lt su
deguacım bugün senle aynı şeyleri yemişiz
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz siz de hergün menü bildirimi yapın böylece ne yediğinizi topluca görmüş olursunuz ayrıca pazartesileri tartı günümüz listeye girmek isterseniz degua arkadaşımıza mesajla bildirin şimdiden kolay gelsin çabanıza sağlık:)
Karatay kahvaltisi
2 yumurta
Bir avuç içiniz kadar az tuzlu peynir
Bir ince belli çay bardağı ceviz, fındık, fıstık, badem veya yerfıstığı içi
10-15 adet zeytin
Domates, biber, salatalık, turp, maydanoz, nane, roka vb…
Limonlu çay veya süt
Arakadaslar bunu yiyen 5 saatten önce zaten acikmiyor! Ara ögüne hic gerek yok
Bende yoğurdumu evde yaparım yıllardır.Sütü kullanacak bir şey olmadığında bozuluyor hemen.Şimdiye kadar hiç lor yapmadımCanım evde lor peyniri yapmak en kolayı. Sütü bir taşım kaynatıp içine az tuz, limon veya sirke damlatıyorsun, ta ki süt kesilene kadar. Kesilmeye başladıktan sonra bir dakika kadar daha ocakta tutup tülbente süzersen peynirin olmuş demektir. Ben tülbentte sıkıştırıp üstüne ağırlık koymuştum böylece kaskatı kaşar tipinde bir peynirim oldu. Tuzunu da kendi damak zevkine göre ayarlarsın. Ben çok az tuz koydum, tuzu azaltmaya çalıştığım için. Eşim o halde sevmedi ama. Tutmaması gibi bir dert de yok. Taze taze mis gibi oluyor. Tabi taze olduğu için erken tüketmek lazım, miktarını ona göre ayarladın mı tamamdır. Evde başka peynirler de yapılabiliyor, hepsine dair açıklamalı tarifleri internetten bulabilirsin. Ben İlk lor peynirini tutmayan yoğurdumdan yapmıştım. Sana bir kaynak göndermek istedim ama internete yazarsan bir çok tarif çıkıyor, bir göz atman daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
Ben Bosna Hersek'te yaşıyorum canım.
bazen hava kapalı olunca yürüyüşe çıkmak zorlaşıyor.bu durumda leslie sansone egzersizi yanısıra zumba denilen çalışma da ilgimi çekti yapmayı düşünüyorum.
Formda Kal: Zumba ile eğlenerek incelin
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/613127-zumba-10-gunde-1-beden-incelelim.html
Bir de benim için henüz fazla hızlı gibi ama eğlenceli şu link
Latin Dance Aerobic Workout - YouTube
hareket etmeden sağlıklı zayıflama olacağına inanmıyorum.
83 kg dan 73 kg ne kadar zamanda verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?