Aklıma takıldı; bir çay bardağı ceviz vs. yazıyor ya, bu 1 çb sadece ceviz mi?karışık ta olabilir mi?hepsinden ama yine 1 çay bardağı mesela?
mesala şerbetli bi tatlımı yemek zorunda kaldım hemen lor peyniri atarım ağzıma annemıde alıştırdım oda bunu uygularak daha rahat ettii benım vucudum ıstıyordu farkına varmadan cocukluğmdan beri gelen bi alışkanlıkla yaparken sonra nedeni anlayınca ne doğru bişey yaptığımı gördum hem eskilerde yapıyorsa onlarında vardır bildiği
bide okdar kafaları karıştırdılar kı artık herkes annane babanne tipi beslenme düzennine geçiş yaptı kı bunda karatay hocanın çok payı var dediğin gibi öğün aralarını 4 saat vermelerinden belli
2010 da diyetisyene gittiğimde bana 3 saatte bir ara öğün vererek yatana kadar tam 6 öğün beslenme programı hazırlamıştı ee ne oldu ben 1 ay uyguladım üstünede kg aldım yatarken 1 porsiyon meyve veriyordunotmalde de akşam yemeklerinden sonra meyve yemek gibi alışkanlığım yokdur üstelik tabi 1 ay sonra bıraktım diyetisyeni
yiyerek kg verin mantığındalar da bizde aç kalarak kg verdiğimiz yok
haftada 1 gün yumurta yiyenlerle haftada hergün 1 yumurta yiyenlere uyguladkları deney sonucunda kolestrol değerlerinin birbirine yakın olduğu görülmüş işte hem kafa karıştırmaca allhdan yumurta konusunda da fikir birliğine varılmak üzere
aklıma gelmişken mürdüm eriği konusunda sabahları yiyebiliyormuyuz kıtapda bulamadım 1 tane kahve yanında 1 cevizle tükettimde :44:
Bir şey soracağım.sizler daha tecrübelisiniz bu diyette.Yemekleri ayçiçek yağı ile yapıyoruz biz.Sizler hocanın zeytinyağı ve tereyağ tavsiyesine kesin uyabiliyor musunuz?Önemli bir fark yaratıyor mu?
kizlar zumbayi biraz arastirdim..
bizim leslie teyzemizden daha zevkliye benziyor.
ama bu haraketlere yetisebilen varmi? yani bana biraz zor gibi geldi
merhabalar
bu kuruyemişler konusunda sıkıntıdayım
marketlerde tuzsuz kavrulmamıs bulamadım çerezcilerde de yok illa tuzsuz olsa bile kavrulmuslar
nerden bulabilirim ki onerisi olan arkadaslar var mı?
muhakkak bu konuda yazılar olmustur bastan beri okuyorum yazılanları 30 lu sayfalara gelebildim ancak.
bazen hava kapalı olunca yürüyüşe çıkmak zorlaşıyor.bu durumda leslie sansone egzersizi yanısıra zumba denilen çalışma da ilgimi çekti yapmayı düşünüyorum.
Formda Kal: Zumba ile eğlenerek incelin
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/613127-zumba-10-gunde-1-beden-incelelim.html
Bir de benim için henüz fazla hızlı gibi ama eğlenceli şu link
Latin Dance Aerobic Workout - YouTube
hareket etmeden sağlıklı zayıflama olacağına inanmıyorum.
merhabalar bande başladım diyete
sabah 7 de evden çıkarken koca bi bardak su
9:00 2 yumurta bol dereotu maydanoz roka azcık peynir
bir fincan çay(biraz şeker koydum)
ekmek yok
2 adet çeviz
şimdi yeşil çay içeceğ.m
menüde bir hatam var mı
çok mu az mı yemişim
mide tıka basa doymaya alışmış bunlarla mide doydu ama beynim doymadı
zumba güzelmiş,leslıeden daha eğlenceli geldi bana da...ilk fırsatta deneyeceğim,yetiştiğim kadar yaparım artık,maksat hareket olsun dediğin gibi...
merhabalar bande başladım diyete
sabah 7 de evden çıkarken koca bi bardak su
9:00 2 yumurta bol dereotu maydanoz roka azcık peynir
bir fincan çay(biraz şeker koydum)
ekmek yok
2 adet çeviz
şimdi yeşil çay içeceğ.m
menüde bir hatam var mı
çok mu az mı yemişim
mide tıka basa doymaya alışmış bunlarla mide doydu ama beynim doymadı
Zumbaya benim gittigim spor solununda aftada bir kez uyguluyorlar.
Halay, oyun sevenler icin , buda ona benzer hareketli birsey.
Biz GANGNAM STYLE bile yapmaya calisiyoruz. Bende elimden geldigince yapmaya calisiyorum. sonucta kendimi daha rahat hissediyorum.
zumba güzelmiş,leslıeden daha eğlenceli geldi bana da...ilk fırsatta deneyeceğim,yetiştiğim kadar yaparım artık,maksat hareket olsun dediğin gibi...
günaydın vrdly
önce şekerden vazgeçeceksin menün güzel ama biraz eksik zeytin 8-10 tane yiyebilirsin çok tok tutuyor ayrıca peynir avuçiçi büyüklüğüne kadar yenebilir şahsen bana çok geliyor ama doymayanlar için hiçbir sakıncası yok
1 çb kuruyemiş yiyebilirsin ben geçen ölçtüm 3 ceviz yarım çb bile etmedi kuruyemiş miktarını artırarak da doyabilirsin domates salatalık yiyebilirsin
1 veya 2 geri sayfada degua örnek menü paylaşmış okumanı tavsiye ederim merak etme bu diyette aç kalmak diye bişey yokkolay gelsin
selmanın kızı paylaşımların için tşk bildirim formu bende de yoktu iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?