Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ben de görüyorum canım dijital aldıysan kesin +2 ben eczenedeki dijitalle evdeki arasındaki farkı belirledim dijitalden gramajlı değerleri alıp aradaki farktan çıkararak evdekinin hesabını gram cinsine çeviriyorum

offf çok karışık oldu

kitabı temin edemediğim şimdilik. sizlerden öğrendiklerimle ofiste 2 arkadaş başladık. pazartesiyi beklemeyelim dedik :)
bu arada doydum,doymadım değil ama gözüm aç sanırım. abur cubura alışık mide. beynim hadi zamanı geldi ye diyor. ama yemeyeceğim...
İnşallah....

canım internetten e-kitap olarak alabilirsin ben öyle yaptım hem de daha ucuz

Bir de bişey daha soracağım

Kahvaltı-öğle-akşam tamam
ara öğün yok deniyor. ama genelde kimi kuruyemiş yemiş kimi bitki çayı kimi meyve.
Ana öğünlerde yenmesi gerekenler çok geldiği için yenilemeyip aralara mı yayılıyor yoksa kesinlikle kuru meyve ve yemiş bile yenmemesi mi lazım.

Ayrıca tuzsuz kuru yenişi datçadan getirtebilirsiniz(internette datça köyden badem diye aratım bir kaç yer var) çok güzel iri bademi var hem kabuklu hem ayıklanmış ve incirleri var Bilginize :)

pilatesten geldim hava yağmurlu ama çok güzel perdeyi açtım ağaçlar yemyeşil güzel bi müzik kahve ve kk keyfi yapıyorum:126:
kahve alır mıydınız

Canim Tsk ediyorum kendi adima iyiyim.
Sen nasilsin FZGUN. YouTube var acip bakabilirsin.

Teşekkür ederim canım, bakıcam. Ben de iyiyim işte.

Neyse artık, gerçeklerle yüzleşmek gerekiyor.

canım dayanamıyorsan arada biraz kuruyemiş yiyebilirsin ama zayıflama sürecinde 2 veya 3 öğün öneriyor hocamız sen de benim gibi erkenciymişsin 3 öğün yap karnını çok güzel doyur ben sabah 3 ceviz yedim diyorum mesela sen bana bakma ben nerdeyse 2 aydır yapıyorum alıştım sen şimdi gir bir kitapçının sitesine isimvermiym doğru olmaz yaz e-kitap diye bilgisayarına hemen pdf dosyası olarak gönderirler ayrıca youtube da hocanın videoları var onları izle kilon çok fazlaysa sabahki kahvaltın yetmez zeytin peynir yumurta kuruyemiş yemeden doyamazsın
aralarda kazınma hissedersen ayran veya süt içebilirsin o araöğün sayılmıyor ama abartmadan zaten su içmekten şişiyorsun

dün öğlen döner ayran domates çorbası
akşam karnıyarı ve bulgur pilavı
sabah : 2 yumurtalı omlet

Çilek diş sağlığını korumakta ve dişlerin kuvvetlenmesini sağlamaktadır. Çileği yaz mevsiminde düzenli olarak tüketen kişilerin diş etleri güçlenir, dişleri beyazlar ve ağız kokunu giderir. Çilek aynı zamanda sindirim üzerinde de etkili meyvelerden birisidir. Sindirimin düzenli çalışmasını sağlar. Kansere karşı da olumlu etkileri bulunan çilek meyvesi tam bir antioksidandır. Bağışıklık sistemini güçlendirir ve kansere yakalanma oranını düşürür.

Çileğin faydaları arasında karaciğer hastalıklarına iyi gelmesi, stresi yok etmesi, tansiyonu dengelemesi, sakinleştirmesi, cilde nemlilik ve tazelik kazandırması gibi etkileri de bulunur. Damar tıkanıklığı olanlar çilek yiyecek bu sorunlarını geride bırakabilir. Ayrıca vücuttaki toksinlerinde dışarı atılmasına muavenet eder. Adet dönemi kanamalarını düzene sokar, vücuda dinçlik katar ve romatizmanın yanı sıra kemik ve eklem sorunlarında da olumlu etkileri bulunur. Düzenli çilek tüketenlerin böbrek taşları ve kumlarının da zamanla geçmesi çileğin vücuda sağladığı faydalar arasındadır

canankaratay.net den alintidir arkadaslar.

canim kahvaltinizi doyana kadar yapin.. ben baslarda klasik karatay kahvaltisini yemekte bile zorlaniyordum. ama yinede 3 saat sonra acikiyordum. bu cok normaldi, düsünsene ben masa basinda calisiyorum ve masamda karataydan önce hep atistirmalik biseyler oluyordu.
bence kafandan bitirirsen ara ögünü cabuk alisirsin.. bende 2 gün sürdü, hemencecik alistim 3 ögüne. hafta sonu hatta iki ögün bile yetiyor kahvaltiyi erken yapmadigim icin.

selmanın kızı paylaşımların çok güzel çilek resmini görünce ağzım sulandı neyse ki evde var

Karatay Diyeti Sürekli yemek yemeyin:

İnsülin direnci sık sık yediğimiz zaman ve harcamadığımız zaman kırılamaz.

Az yemek doğru değil aslında, 3 öğün, fakat tok olarak yenilecek. Kahvaltı 24 saatin en önemli öğünüdür. Karatay Diyetine göre sabah çok kuvvetli yememiz lazım. Her gün 2 yumurta veya pastırmalı yumurta veya menemen yiyebilirsiniz. Avuç içimiz kadar peynir ve yanında salatamızı yiyebiliriz. Yumurta, beyaz peynir, 10-15 zeytin, 1 fincan ceviz (veya fıstık, badem). Ekmek yerine ceviz tüketin. Karatay Diyetinde kilo vermek isteyenler ekmek yemeyecekler. Çünkü ekmek yemek insülin direncini arttırır.

İnsülin yağları depo eden hormondur. Az ve sık yediğimiz zaman sürekli yağlar bu depoya gönderilir ve depo edilir. Yemek yediğimiz zaman insülin yükselir ve 2 saat sonra düşmeye başlar. Ve acıkma hissi ortaya çıkar.

Çok kuvvetli bir kahvaltı yaptığımız zaman bütün gün acıkmayız. O sırada leptin hormonu devreye girer ve kendi vücut yağlarımızı ara öğün olarak kullanır. Bu nedenle acıkmayız. Sık sık yediğimiz zaman karaciğer ve pankreas yorulur. Karatay Diyetinde sık sık yemek yemek doğru değildir.

Karatay Diyeti ile kilo vermek için insülin direncini kırmak şart:

Ekmekten uzak durulması gerekir. Ekmek yerine ceviz yemeye başlayabilrisiniz. Hiç acıkmayacaksınız ve göbek, basen yağları eriyecek. Yalnız bu yağlar yılların birikimi olduğu için bir anda gitmez. Zamanla yediklerinize dikkat edip kilolarınızı vereceksiniz. Aç kalarak kilo verilmez. 24 saatte mutlaka su vücuda girmelidir. Karatay Diyeti derki susuz kaldığınız sürece kilo veremezsiniz.

Kuruyemşleri karışık da yiyebilirsiniz sıkıntı değil. Önemli olan miktarını geçmemesi.
Lor peynirin dadı yavan olur diye düşünüyorsanız yaptıktan sonra tuz ve maydonoz ya da çörek oktu koyarak da kullanabilirsiniz.

Ya yöre pazarlarından ya da kuruyemişçilerden rica edebilirisn canım. Migrosta falan buluyorum ben çoğu zaman.

Ekmek yasak şeker yasak birde az yemişsin canım. Tam olarak doymadan sofradan kalkarsan gözün hep yiyecek bişeyler arar.

Öyle bir zorunluluk yok ama b vitamininizi almanız açısından ekmeğin boşluğunu ceviz ile doldurabilirsiniz. Almanız iyi olur. Bitki çaylarını da akşam acıkınca tüketebilirsiniz. Faydalı oluyor kesinlikle. Tarçın karanfil özellikle iştah konusunda yardımcı oluyor

Çilek çiğ sütle maske yapıldığında da cilt lekelerine iyi geliyormuş. Mevsimi tam olarak gelsin alıp deneyeceğim mutlaka

dün öğlen döner ayran domates çorbası
akşam karnıyarı ve bulgur pilavı
sabah : 2 yumurtalı omlet

Canım menülerini bildirirken miktarlarını da bildirirsen fazla mı azmı yemişsin görmüş oluruz. Mesela bulgur pilavı en fazla 3 kaşık yenmesi gerekiyor.

bende bayilirim karniyariga..
közlemesi süper oluyor.
bir kerede patlicanlari ortadan bölerek haslamistim.
tam diyet yemegine benzemisti, ama o kadarda kötü degildi
cok yumos olmustu

Kızlar karnıyarığı hafif yağlayıp ortadan ikiye bölüp ayırıp fırınladıktan soonra iç malzemenizi yerleştirip fırında pişirin mükemmel oluyor

karnım çok şiş,ben sanki kilo vermiycem de alıcakmışım gibi geliyo bana,sürekli tokluk hissi var bu iyi bişey mi?anlayamadım valla,bugün 6.günüm

Yemekten sonra5 saat dolmadan acıkıyorsan asıl o zaman problem var demektir canım. Doğru yapıyorsun ama çaylayacak gibi de yememen gerekiyor.

Canım alışana kadar ikisini karışık kullan alıştıktan snra zaten farketmeyecekler bile Onlara da söyleme. Hatta ilk önce bi dene farkederlerse dediğim gibi yaparsın. Aslında ayçiçek mısırözü gibi yağları kesinlikle ısıtmamak gerekiyor

Yaramazlıklar olacaktır ama önemli oln yaptığın anda hemen ekstra spor yapmak yoksa yerleşir.
Birde yukarda da belirttim ama yine söylemek istiyorum yediklerinizin miktarını yazın ki bakalım canım ekstra mı fazla mı az mı ?
Atma da yeme de. Ya evdekilere ver onlar yesin. Birde hem yemek hem kuruyemiş kilo vermenizi geciktirebilir. Ayçekrdeği kavrulmamış ve tuzsuzdu umarım ?

canım cuma zayıflama grubundayım buraya gelmeden önce oraya başlamıştım cuma günü orda tartı gunumuzde
yoksa burdakı pazartesi bilmezmiyim hiç
seninde paylaşımların güzel yeni gelenleri bilgiendirmekde fayda var özeelıkle kıtapdan alıntı yaparak yazalım herkesde kıtap yok nettede her bilgili yerverilmemiş
kolaylık olsun yeni başlayanlara bizlerede tekrar tekrar okuyup bildiklerimizi göz ardı etmemiş oluruz
burada tartıl dım geçen hafta 71.4 düm bu hafta 70 kg
haftasonu da kaçırmazsam şöyle 69.8 düşme hedefim var bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…