Kızlar, zumbayı internetten mi buluyorsunuz?:44:
kitabı temin edemediğim şimdilik. sizlerden öğrendiklerimle ofiste 2 arkadaş başladık. pazartesiyi beklemeyelim dedik :)
bu arada doydum,doymadım değil ama gözüm aç sanırım.abur cubura alışık mide. beynim hadi zamanı geldi ye diyor. ama yemeyeceğim...
İnşallah....
Canim Tsk ediyorum kendi adima iyiyim.
Sen nasilsin FZGUN. YouTube var acip bakabilirsin.
ben de görüyorum canım dijital aldıysan kesin +2 ben eczenedeki dijitalle evdeki arasındaki farkı belirledim dijitalden gramajlı değerleri alıp aradaki farktan çıkararak evdekinin hesabını gram cinsine çeviriyorum
offf çok karışık oldu
Bir de bişey daha soracağım
Kahvaltı-öğle-akşam tamam
ara öğün yok deniyor. ama genelde kimi kuruyemiş yemiş kimi bitki çayı kimi meyve.
Ana öğünlerde yenmesi gerekenler çok geldiği için yenilemeyip aralara mı yayılıyor yoksa kesinlikle kuru meyve ve yemiş bile yenmemesi mi lazım.
Ayrıca tuzsuz kuru yenişi datçadan getirtebilirsiniz(internette datça köyden badem diye aratım bir kaç yer var) çok güzel iri bademi var hem kabuklu hem ayıklanmış ve incirleri var Bilginize :)
karnıyarığa bayırım ama kızartm nasıl yedindün öğlen döner ayran domates çorbası
akşam karnıyarı ve bulgur pilavı
sabah : 2 yumurtalı omlet
karnıyarığa bayırım ama kızartm nasıl yedin
patlıcanları közleyerek mi yaptın
ara öğün yok deniyor. ama genelde kimi kuruyemiş yemiş kimi bitki çayı kimi meyve.
Ana öğünlerde yenmesi gerekenler çok geldiği için yenilemeyip aralara mı yayılıyor yoksa kesinlikle kuru meyve ve yemiş bile yenmemesi mi lazım.
Ayrıca tuzsuz kuru yenişi datçadan getirtebilirsiniz(internette datça köyden badem diye aratım bir kaç yer var) çok güzel iri bademi var hem kabuklu hem ayıklanmış ve incirleri var Bilginize :)
selmanın kızı paylaşımların çok güzel çilek resmini görünce ağzım sulandı neyse ki evde var
sagol canim.. bende bayilirim, artik kis gelene kadar hergün cilek yerim
yeni gelen arkadaslar icin faydali buluyorum, umarim bilenleri rahatsiz etmiyordur
Aklıma takıldı; bir çay bardağı ceviz vs. yazıyor ya, bu 1 çb sadece ceviz mi?karışık ta olabilir mi?hepsinden ama yine 1 çay bardağı mesela?
Bende yoğurdumu evde yaparım yıllardır.Sütü kullanacak bir şey olmadığında bozuluyor hemen.Şimdiye kadar hiç lor yapmadım
tadı yavan olur diye düşündüm hep.denesem iyi olur aslında.
merhabalar
bu kuruyemişler konusunda sıkıntıdayım
marketlerde tuzsuz kavrulmamıs bulamadım çerezcilerde de yok illa tuzsuz olsa bile kavrulmuslar
nerden bulabilirim ki onerisi olan arkadaslar var mı?
muhakkak bu konuda yazılar olmustur bastan beri okuyorum yazılanları 30 lu sayfalara gelebildim ancak.
merhabalar bande başladım diyete
sabah 7 de evden çıkarken koca bi bardak su
9:00 2 yumurta bol dereotu maydanoz roka azcık peynir
bir fincan çay(biraz şeker koydum)
ekmek yok
2 adet çeviz
şimdi yeşil çay içeceğ.m
menüde bir hatam var mı
çok mu az mı yemişim
mide tıka basa doymaya alışmış bunlarla mide doydu ama beynim doymadı
Çilek diş sağlığını korumakta ve dişlerin kuvvetlenmesini sağlamaktadır. Çileği yaz mevsiminde düzenli olarak tüketen kişilerin diş etleri güçlenir, dişleri beyazlar ve ağız kokunu giderir. Çilek aynı zamanda sindirim üzerinde de etkili meyvelerden birisidir. Sindirimin düzenli çalışmasını sağlar. Kansere karşı da olumlu etkileri bulunan çilek meyvesi tam bir antioksidandır. Bağışıklık sistemini güçlendirir ve kansere yakalanma oranını düşürür.
Çileğin faydaları arasında karaciğer hastalıklarına iyi gelmesi, stresi yok etmesi, tansiyonu dengelemesi, sakinleştirmesi, cilde nemlilik ve tazelik kazandırması gibi etkileri de bulunur. Damar tıkanıklığı olanlar çilek yiyecek bu sorunlarını geride bırakabilir. Ayrıca vücuttaki toksinlerinde dışarı atılmasına muavenet eder. Adet dönemi kanamalarını düzene sokar, vücuda dinçlik katar ve romatizmanın yanı sıra kemik ve eklem sorunlarında da olumlu etkileri bulunur. Düzenli çilek tüketenlerin böbrek taşları ve kumlarının da zamanla geçmesi çileğin vücuda sağladığı faydalar arasındadır
canankaratay.net den alintidir arkadaslar.
dün öğlen döner ayran domates çorbası
akşam karnıyarı ve bulgur pilavı
sabah : 2 yumurtalı omlet
bende bayilirim karniyariga..
közlemesi süper oluyor.
bir kerede patlicanlari ortadan bölerek haslamistim.
tam diyet yemegine benzemisti, ama o kadarda kötü degildi
cok yumos olmustu
karnım çok şiş,ben sanki kilo vermiycem de alıcakmışım gibi geliyo bana,sürekli tokluk hissi var bu iyi bişey mi?anlayamadım valla,bugün 6.günüm
teşekkür ederim.Evde yaşlı annem ve babam da var ve ağız tadları her şeye açık değil.Onlardan çekiniyorum.ayrı yemek yapmak da zor oluyor haliyle.Bakalım bir kaç gün içinde doğal ürün satan yerlere ziyaret planlıyorum.
Sabah sucuk lu yumurta peynir maydanoz uc ceviz, bir hurma, iki gun kurusu, bir incir türk kahvesi
Öğlen yemedim
Akşam bir tabak bulgurlu ıspanak, bir salatalık bir domates , biraz peynir , bir kase keten tohumlu yoğurt,yaptığım yaramazlık ları soyliyeyim komşuya gittim lokma yapmis ısrarlarına rağmen etmemiştim ama yanıma koydu ve ben atmaya kiyamadim ve akşam yemeğin de yedim ve biraz çekirdekten yedim türk kahvesi eşliğinde dedaha bitmedi birkaç hurma da götüdüm ay yaz yaz bitmedi ne yetmisim biraz da yürüdüm
bazı alıntılar yapmıştım elektrik gitti geldi o nedenle hepsi uçtu aklımda kalanlardan bi derleme yapayım
degua paylaşımların çok güzel tekrar tekrar okumak insanı daha çok gaza getiriyor yalnız sen tartı günlerini değiştirdiğimizi unuttun galiba pazartesi diye karar verildi ya
FZGUN sana bi konuda katılmıştım ama neydi şimdi unuttum geriye dönemeyeceğim ne dediysen aynen öyle
sonnia lokmalar gözümüzden kaçmadı
çiğ kuruyemiş bulamayan arkadaşlar kuruyemişçiye rica edin size kavrulmamış getirirler diye düşünüyorum
bu arada herkesin menüsü çok güzeldi
bi de zumbadır gidiyo iyi bişeye benziyo ben de eksik kalmayayım o zaman :)))
sagol canim.. bende bayilirim, artik kis gelene kadar hergün cilek yerim
yeni gelen arkadaslar icin faydali buluyorum, umarim bilenleri rahatsiz etmiyordur
hahahahhaaaaaakoptum vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?