Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sabah 9 da 1 haşlanmış yumurta
yarım çay bardağı ceviz 5 adet badem,3 yeşil zeytin

1.5 saat yüzme ,1 litre su

öğle 13:30 bulgurlu pazı dolması 6 adet, 1 kase cacık

Ben de basa başında çalışıyorum. masamda hep bir atıştırmalık. bugün ilk günüm ondan arıyorum atıştırmayı sanırım.

öğlen yediklerim.
Bir kepçe ezogelin çorba. etli türlünün sadece etlerini yedim. -dereotlu yuğurt salatas,ı mevsim salatası ve yoğurtlu haşlama karnıbahardan birer kaşık yedim.-
sürekli su ve limonlu ılık su içiyorum. ekmek yemiyorum acaba doğru mu yemişim fazla mı yemişim?

77 kg den 70 kg ye ne kadar sürede düştünüz?

şimdi anladım gerçekten çok güzel kilo vermişsin pazartesi 69 ları göreceğine inanıyorum

menün çok güzel olmuş canım afiyet olsun

türlüden patatesleri çıkarıp hepsini yiyebilirdin etli sebze yemeği hepimiz yiyoruz yanında salata yoğurtla beraber

25 şubat 2013 77 idim
19 nisan 2013 70 kg ya indim 55 gün oluyor sanırım 55 günde 7 kg vermişim
vallahi süper maşallah
ben 1 martta başladım önce 1 kilo verdim 1 ay duraklama oldu sanıyorum bu hafta 1 kilo daha gitti toplam 2 yani karataydan önce de 2 gitmişti
ben spor yaparken kuş gibi çırpınıyorum kilo verirken kaplumbağa gibi gidiyorum ağlamak istiyorum

ben spor yaparken kuş gibi çırpınıyorum kilo verirken kaplumbağa gibi gidiyorum ağlamak istiyorum[/QUOTE]

bir yola girmişsin ya ne kadar hızlı gittiğinin önemi yok...kaplumbağa gibi olsun ne farkeder ki ağır ama kararlı...

Son düzenleme:
Merhaba, bu diyete baslamayi düsünüyorum. Kitabi henüz okumaya baslamadim. Öglen yemegim ile ilgi bir sorum var. Quark yiyebiliyor muyuz?

quark ne ki:44:

Canım kuruyemişleri öğlen tüketmen iyi olur ama kuru meyveleri sabahtan tüketmen onları yakmak açısından daha kolay oluyor. Yahut öğleden sonra da bir yürüyüş yapabilirsin.

sağol canım dikkat edicem...

hoş geldin aramıza umarım hep beraber hedefimize ulaşacağız...

hoşgeldin aramıza zeytin yemelisin mutlaka ve cevizi biraz daha arttır birde kuru kayısı erik gibi meyvelerden yiyebilirsin...

bende bayilirim karniyariga..
közlemesi süper oluyor.
bir kerede patlicanlari ortadan bölerek haslamistim.
tam diyet yemegine benzemisti, ama o kadarda kötü degildi
cok yumos olmustu

yumoş patlıcan iyiyimiş

25 şubat 2013 77 idim

valla tebrik çok iyi vermişsin kıskandım şimdi seni

Doyduğunu hissettiysen sıkıntı yok canım az yememişsin demektir.

Çorba,salatalar,karnıbaharda hiçbir sıkıntı yok.
Türlü de mevsim sebzeleri olursa yemekte bir sakınca yok ama sen zaten sadece etlerini yemişsin o da güzel

Limonlu ılık değil normal ısıda limonlu su içmen lazım . 1 lt limonlu 1 .5 lt de sadece su içmelisin

25 şubat 2013 77 idim

Çok ideal kilo vermişsin ve duraklaman olmamış tebrikler bu da diyetin hakkını verdiğini gösterir. Kaçamakların azdır muhtemelen.

Normalde ayda 4 kilo ideal kılınıyor. Sen yaklaşık 2 ayda 7 kilo vermişsin kalan son 5 günde de 1 kilo verdinmi ayın ideal diyetçisi bile seçilebilirsin Hep böyle devam eder inşallah.

dün akşam:
1 kase mercimek çorbası
1 tabak tavuk sote
salata+maydonoz
yoğurt

dün saat 15:00 de işyerimde :) lesli 1mil yaptım 20 dak.sürdü baya iyi oldu.akşamda yemekten sonra avm.ne gittik orda 1 saat kadar yürüdüm iyiydi yani hiç yoktan iyidir değilmi

bu sabah :
klasik karatay kahvaltısı
şimdiye kadar 1lt su ve 1 fincan yeşilçay içtim(yeşilçayı aktardan aldım tadı fena değil hoşuma gitti)

ama şimdi biraz acıkmış hissediyorum kendimi ayran ve kuruyemiş yemeyi düşünüyorum ...
birde belki lesli 1mil yaparım tekrar bu arada bakalım internet faturası ne gelecek :18:

hayır fırında önce pişirdim sonra içine kıyma koyup tekrar aygazda pişirdim :)

oh mis afiyet olsun canım bu hafta bende yapayım

ben spor yaparken kuş gibi çırpınıyorum kilo verirken kaplumbağa gibi gidiyorum ağlamak istiyorum

bir yola girmişsin ya ne kadar hızlı gittiğinin önemi yok...kaplumbağa gibi olsun ne farkeder ki ağır ama kararlı...[/QUOTE]

bir yola girdim evet bilmeyen diyeti deliyorum zanneder şimdiya kadar 1-2 defa kaçamağım oldu ama neyse benim metabolizma hızım düşük çıktı ölçtürmüştüm geçen sene zaten duraklama olacağını karatay hoca da söylüyor acelem yok canım sağolsun

iyiniyetli yaklaşımın ve desyekleyici tavrın için teşekkür ederim

tiroidine de baktırdınmı yavaş kg verıyorsan hipotiroid olabılırsın
metobolizmayı hızlandırmak için erken uyanmak güne büyük bardak su ile başlamak çok önemli benim kg vermemde en önemli nedenlerden biride bu.
kahvaltıyı 6 da yaparım mesala ve kahvaltıdan önce su içerim
kahvaltıyı da uyandıkdan en geç 30 dak içinde yaptığında da metobolizman hızlanıyor
bu saydıklarımı bı dene bakalım bi fark olacak mı canım
arada maydonoz saplarını kaynatırım oda toksinleri atmada birebir

teşekurler canım önemli olan istikrarla devam etmek
karatayın dediklerine uyarsan kg vermemek gibi bir olasılığın yok
az verdiysen beslenme düzenini gözden geçırmen gerekecek

teşekurler çiğdemcim,herhafta kg kaybım oldu
duraklama şuana kadar yaşamadım ama tabi ibre 70 gelince hop dur ne oluyor diyebilir bunye :130:
ozamn işte sporu daha da artırıcam
mesala salona da yazılabılırım yüzmenin yanında
kaçamak aklında olmazsa yapmıyorsun
bide zamanlama önemli ben yapacaksanm sabah - öğle arası metobolizmanın en hızlı çalıştığı zamanlarda yaparım ki vucud bunu tolere edebilisin

canım troidime baktırdım insülin direnci var mı diye 2 ay tıp fakültesi diyabet polikliniğinde incelendim :94:her tür test yapıldı hiçbişey yok ben yıllardır hergün 45dk-1 saat civarı yürürüm kışın sabah bisiklet yazın havuzumuz açılınca 1 saatten fazla düzenli yüzerim yeme saatlerim aynıdır sabah 6.30 da kalkarım geç yatmam yani dışardan bakınca herşey ideal görünüyor ama metabolizma hızım 1400 çıktı diyetisyen bu düzene göre 2000 olmalı dedi ama değil

neyse boşver yapacak bişey yok yavaş yavaş gidecek öyle de gidecek böyle de
ilgin ve tavsiyelerin için teşekkür ederim bu arada sen kaçıncı grupta yarışıyordun biraz göz attım da kurallar çok sıkı herkes uyuyor mu rekabet çok mu

Kesinlikle aynen öyle olması gerekiyor zaten. Sen bu işi çözmüşüsn

selam kizlar menu bildirimi yapayim
sabah bir muz bir bardak sut ve uc incir

ogle iki yumurtadan arasi kasarli omlet
iki kucuk domates
yarim salatalik
ve peynir bir bardak cay

ara bir muz bir avuc findik bir bardak sut uc incir
cokmu olmus acaba

az önce lesli 1 mil yaptım ohhh 1 avuç kadarda kuruyemiş yedim karışık ama ayran içmedim .yarın görüşmek üzere öpüyorum hepinizi

akşam ki menü: 1 tabak taze bakla bol dereotlu 1 küçük kase yoğurt bayılırım taze baklaya
karışık salata

annemın gene çiğ köfte krizi tuttuu ama benim menumde yeri yok çünkü pazı dolması yedim bulgur hakkkımı kullandığım için çiğ köfte haakıımı yarına erteledım :112:

şu yürüyüşleri benimde daha düzenli yapmam gerekıyor bir ara negüzel yatmadan 40 dak yürüyordum
tabi günlük yürüyüşlerden bahsetmıyorum tempolu bir şekilde yürüyüş bandında yürersem bana etki ediyor yoksa zaten gün içinde hareket edıyoruz
bugun yürüyüşe tekrar start verıyorum
herkese güzel haftasonları

Canım Allah yardımcın olsun, zihin açıklığı, kolaylıklar versin ve çalışmalarında sabır, başarılı sonuçlar versin.
Çok teşekkür ederim,Allah razı olsuunnn.

Çook teşekkür ederim Öğrenciyken diyet yapmak,sağlıklı beslenmek gerçekten zor oluyor.Tatlılar,çiğköfteler..vs derken kilo versemde hemen alıyorum ya da alıyordum Fakat sınavların da bitmesiyle yeni bir başlangıca hazırım inşaAllah Verdiğin tarifi duymamıştım, en kısa zamanda minicik de olsa denemeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…