canim kahvaltinizi doyana kadar yapin.. ben baslarda klasik karatay kahvaltisini yemekte bile zorlaniyordum. ama yinede 3 saat sonra acikiyordum. bu cok normaldi, düsünsene ben masa basinda calisiyorum ve masamda karataydan önce hep atistirmalik biseyler oluyordu.
bence kafandan bitirirsen ara ögünü cabuk alisirsin.. bende 2 gün sürdü, hemencecik alistim 3 ögüne. hafta sonu hatta iki ögün bile yetiyor kahvaltiyi erken yapmadigim icin.
canım cuma zayıflama grubundayım buraya gelmeden önce oraya başlamıştım cuma günü orda tartı gunumuzde
yoksa burdakı pazartesi bilmezmiyim hiç
seninde paylaşımların güzel yeni gelenleri bilgiendirmekde fayda var özeelıkle kıtapdan alıntı yaparak yazalım herkesde kıtap yok nettede her bilgili yerverilmemiş
kolaylık olsun yeni başlayanlara bizlerede tekrar tekrar okuyup bildiklerimizi göz ardı etmemiş oluruz
burada tartıl dım geçen hafta 71.4 düm bu hafta 70 kg
haftasonu da kaçırmazsam şöyle 69.8 düşme hedefim var bakalım
canım cuma zayıflama grubundayım buraya gelmeden önce oraya başlamıştım cuma günü orda tartı gunumuzde
yoksa burdakı pazartesi bilmezmiyim hiç
seninde paylaşımların güzel yeni gelenleri bilgiendirmekde fayda var özeelıkle kıtapdan alıntı yaparak yazalım herkesde kıtap yok nettede her bilgili yerverilmemiş
kolaylık olsun yeni başlayanlara bizlerede tekrar tekrar okuyup bildiklerimizi göz ardı etmemiş oluruz
burada tartıl dım geçen hafta 71.4 düm bu hafta 70 kg
haftasonu da kaçırmazsam şöyle 69.8 düşme hedefim var bakalım
menün çok güzel olmuş canım afiyet olsunBen de basa başında çalışıyorum. masamda hep bir atıştırmalık. bugün ilk günüm ondan arıyorum atıştırmayı sanırım.
öğlen yediklerim.
Bir kepçe ezogelin çorba. etli türlünün sadece etlerini yedim. -dereotlu yuğurt salatas,ı mevsim salatası ve yoğurtlu haşlama karnıbahardan birer kaşık yedim.-
sürekli su ve limonlu ılık su içiyorum. ekmek yemiyorum acaba doğru mu yemişim fazla mı yemişim?
77 kg den 70 kg ye ne kadar sürede düştünüz?
vallahi süper maşallah25 şubat 2013 77 idim
19 nisan 2013 70 kg ya indim 55 gün oluyor sanırım 55 günde 7 kg vermişim
karnıyarığa bayırım ama kızartm nasıl yedin
patlıcanları közleyerek mi yaptın
Merhaba, bu diyete baslamayi düsünüyorum. Kitabi henüz okumaya baslamadim. Öglen yemegim ile ilgi bir sorum var. Quark yiyebiliyor muyuz?
Canım kuruyemişleri öğlen tüketmen iyi olur ama kuru meyveleri sabahtan tüketmen onları yakmak açısından daha kolay oluyor. Yahut öğleden sonra da bir yürüyüş yapabilirsin.
bastan sonra kadar tum yazılanları okuyacagımı umuyorum 20 li sayfalardayım 9000 küsur olmuş :! :)
hep zayıf olmayı hayal edip bunu başaramayan biriydim...
bir arkadaşımdan karatay diyetini duydum ve diyet hakkındaki düşüncelerimi tersine cevirdi
ve cok mantıklı geldi... ertesi gün uygulamaya başladım kitabı da aldım okuyorum
ve burda yazılanlar bana cok buyuk destek ve motivasyon saglıyor..
bir hafta ollmasına ragmen 2 kilo eksik :) bu ilk baslarda kaybedilen odem ve sudur diye dusunuyorum
umarım devamı gelir diyet konusunda hic bu kadar azimli hissetmemistim...
paylaştıklarınız benim icin cok onemli...
hepinize istediginiz kiloda olmanızı diliyorum ...
sevgiler...
merhabalar bande başladım diyete
sabah 7 de evden çıkarken koca bi bardak su
9:00 2 yumurta bol dereotu maydanoz roka azcık peynir
bir fincan çay(biraz şeker koydum)
ekmek yok
2 adet çeviz
şimdi yeşil çay içeceğ.m
menüde bir hatam var mı
çok mu az mı yemişim
mide tıka basa doymaya alışmış bunlarla mide doydu ama beynim doymadı
bende bayilirim karniyariga..
közlemesi süper oluyor.
bir kerede patlicanlari ortadan bölerek haslamistim.
tam diyet yemegine benzemisti, ama o kadarda kötü degildi
cok yumos olmustu
25 şubat 2013 77 idim
Ben de basa başında çalışıyorum. masamda hep bir atıştırmalık. bugün ilk günüm ondan arıyorum atıştırmayı sanırım.
öğlen yediklerim.
Bir kepçe ezogelin çorba. etli türlünün sadece etlerini yedim. -dereotlu yuğurt salatas,ı mevsim salatası ve yoğurtlu haşlama karnıbahardan birer kaşık yedim.-
sürekli su ve limonlu ılık su içiyorum. ekmek yemiyorum acaba doğru mu yemişim fazla mı yemişim?
25 şubat 2013 77 idim
hayır fırında önce pişirdim sonra içine kıyma koyup tekrar aygazda pişirdim :)
ben spor yaparken kuş gibi çırpınıyorum kilo verirken kaplumbağa gibi gidiyorum ağlamak istiyorum
vallahi süper maşallah
ben 1 martta başladım önce 1 kilo verdim 1 ay duraklama oldu sanıyorum bu hafta 1 kilo daha gitti toplam 2 yani karataydan önce de 2 gitmişti
ben spor yaparken kuş gibi çırpınıyorum kilo verirken kaplumbağa gibi gidiyorum ağlamak istiyorum
quark ne ki:44:
sağol canım dikkat edicem...
hoş geldin aramıza umarım hep beraber hedefimize ulaşacağız...
hoşgeldin aramıza zeytin yemelisin mutlaka ve cevizi biraz daha arttır birde kuru kayısı erik gibi meyvelerden yiyebilirsin...
yumoş patlıcan iyiyimiş
valla tebrikçok iyi vermişsin kıskandım şimdi seni
Doyduğunu hissettiysen sıkıntı yok canım az yememişsin demektir.
Çorba,salatalar,karnıbaharda hiçbir sıkıntı yok.
Türlü de mevsim sebzeleri olursa yemekte bir sakınca yok ama sen zaten sadece etlerini yemişsin o da güzel
Limonlu ılık değil normal ısıda limonlu su içmen lazım . 1 lt limonlu 1 .5 lt de sadece su içmelisin
Çok ideal kilo vermişsin ve duraklaman olmamış tebrikler bu da diyetin hakkını verdiğini gösterir. Kaçamakların azdır muhtemelen.
Normalde ayda 4 kilo ideal kılınıyor. Sen yaklaşık 2 ayda 7 kilo vermişsin kalan son 5 günde de 1 kilo verdinmi ayın ideal diyetçisi bile seçilebilirsinHep böyle devam eder inşallah.
tiroidine de baktırdınmı yavaş kg verıyorsan hipotiroid olabılırsın
metobolizmayı hızlandırmak için erken uyanmak güne büyük bardak su ile başlamak çok önemli benim kg vermemde en önemli nedenlerden biride bu.
kahvaltıyı 6 da yaparım mesala ve kahvaltıdan önce su içerim
kahvaltıyı da uyandıkdan en geç 30 dak içinde yaptığında da metobolizman hızlanıyor
bu saydıklarımı bı dene bakalım bi fark olacak mı canım
arada maydonoz saplarını kaynatırım oda toksinleri atmada birebir
teşekurler çiğdemcim,herhafta kg kaybım oldu
duraklama şuana kadar yaşamadım ama tabi ibre 70 gelince hop dur ne oluyor diyebilir bunye :130:
ozamn işte sporu daha da artırıcam
mesala salona da yazılabılırım yüzmenin yanında
kaçamak aklında olmazsa yapmıyorsun
bide zamanlama önemli ben yapacaksanm sabah - öğle arası metobolizmanın en hızlı çalıştığı zamanlarda yaparım ki vucud bunu tolere edebilisin
Çok teşekkür ederim,Allah razı olsuunnn.Canım Allah yardımcın olsun, zihin açıklığı, kolaylıklar versin ve çalışmalarında sabır, başarılı sonuçlar versin.
Dilara sınavında başarılar sana,umarım emeğinin kaşılığını alırsın,valal bravo öğrenci olup ta diyet yapabilmek ,büüyk başarı,ben öğrenciyken ıyyyy çok kötü beslenirdim,hep fast food,bazen gün boyu bişey yemeden geçiriir,gcenin bi yarısı cips yerdimmm...ayy ...düşününce kötü hissettim kendimii:26:
tvde izlediğim ünlü birinin yaptığı bir tatlıyı paylaşcam ama bilmiyorum karataya uygun olur mu?uygunsa yapalım,uygun değilse lütfen belirtinnn olur mu?
2 muzu doğrayıp tahta kaşıkla iyice eziyoruz.içine 1 tatlı kaşığı kakao katıp karıştırıyoruz.yarım çay bardağı kadar cevizi ezip içine katıyoruz.kek hamuru kıvamında bşey oluyo,streç filmle rulo şeklinde sarıp,buzluğa atıyoruz,2 saat beklettikten sonra yiyoruz,dondurma tarzında güzel bişey oluyo,ben bir ara buna takmış her haft yapıyodum.şimdi de eğer kakao yasak değilse bize uyar diye düşünüyorumm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?