25 şubat 2013 77 idim
19 nisan 2013 70 kg ya indim 55 gün oluyor sanırım 55 günde 7 kg vermişim
canım cuma zayıflama grubundayım buraya gelmeden önce oraya başlamıştım cuma günü orda tartı gunumuzde
yoksa burdakı pazartesi bilmezmiyim hiç
seninde paylaşımların güzel yeni gelenleri bilgiendirmekde fayda var özeelıkle kıtapdan alıntı yaparak yazalım herkesde kıtap yok nettede her bilgili yerverilmemiş
kolaylık olsun yeni başlayanlara bizlerede tekrar tekrar okuyup bildiklerimizi göz ardı etmemiş oluruz
burada tartıl dım geçen hafta 71.4 düm bu hafta 70 kg
haftasonu da kaçırmazsam şöyle 69.8 düşme hedefim var bakalım
25 şubat 2013 77 idim
19 nisan 2013 70 kg ya indim 55 gün oluyor sanırım 55 günde 7 kg vermişim
Herkese kocaman sevgiler, hürmetler
Sınavlarım bitti çok şükür,daha özgür bir kız oldumKilolarımdan ve bitmek tükenmeyen tatlı nefsimden de kutulabilirsem tüm prangaları parçalamış olacağım inşaAllah
Sabahlara kadar çalışınca malesef giremedim foruma, ama yine geçmişe şöyle bir göz atabildim.
Menü bildirimlerime yarından başlayayım diyorum , zaten yazmaya elim varmıyor:18: :18: Sınav stresi vs diyip kendime pek kızmamaya çalışıyorum
Yalnız bir problemim var,akşam yemeklerini eve geç gidebildiğimden ancak 9'a doğru yiyebiliyorum.Ne yapacağımı şaşırdımSbahları güne erken başlıyorum güzel bir kahvaltı sonrası okulda öğlen yemeği yiyorum.Genelde çorba,salata,et türü birşeyler yahut sebze oluyor.Eh arada tatlı da koymuyor değiller,kalburabastı gibi Bir daha da akşama yiyorum.Sizce ne yapmalıyım? Güzel bir kahvaltıdan sonra öğle yemeğini kuruyemişle mi geçirsem? Akşam yemekleri tam bir muamma zaten
malesef bugün gün vardı .ve ben yedim yedim yedim..hepsinden..
MaşaAllah,darısı başımızaBende bir ara 85'leri görmüştüm Sonra 75,daha sonra da 70'e düştüm.Hayat meşgalesinden biraz aldım malum 76'ya çıktım.İnşaAllah hepimiz en tez zamanda güzelce kilo verebiliriz
menümü yazayım
kahvaltı:
2 yumurtadan omlet,2 biber,yarım domates,yarım el ayası büyüklüğünde peynir,az maydanoz.
1 dilim ekmek
ara:
1 kruvasan :18:
1 avuç soslu fıstık
yemekten 1 saat önce elma
akşam:
1 tabak kırmızı mercimek çorbası
1 çay tabağından daha az kırmızı biber turşusu
çok halsiz hissettim,spor yapamadım.
haftalık kilo bildiriminde her şeyi yazıyor muşuz buraya.beden meden. dökülecek ortaya her şey
zumbayı 2 defa yaptım sanırım.45 dk lık olandan.bazı hareketleri yapamadığım için sinir olmuştum ama acayip terletiyor
İyi akşamlar hanımlar
Adilemir, bugün arkadaşımdaydım, ben de yedim arkadaşım.
Öğle: kıymalı yumurta
3.öğün: 1 simit, peynir, salata, 1 kurabiye
maşşallah nazar değmesinnn
ben 3 kilo versem 5 kilo geri alan bir insan olarak sizleri taktir ediyorum çünkü ben 2 haftadan fazla diyet yapamıyorum sıkılıyorum hemen
MaşaAllah,darısı başımızaBende bir ara 85'leri görmüştüm Sonra 75,daha sonra da 70'e düştüm.Hayat meşgalesinden biraz aldım malum 76'ya çıktım.İnşaAllah hepimiz en tez zamanda güzelce kilo verebiliriz
sabah
7.30-8.00
2 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
3 ceviz
1 saat pilates
öğle
13.00-13.30
yarım tabak kavurma
salata
5 fındık
5 kuru üzüm
2 mil leslie 5 dk zumba
akşam
45 dk yürüyüş
18.30-19.00
1 tabak kıymalı kabak
1 kase cacık
5 fındık 1 ceviz
3 lt su çay zumbayı bi deneyeyim dedim 5 dk zor dayandım ve zumba için çok yaşlı olduğuma karar verdim
menümü yazayım
kahvaltı:
2 yumurtadan omlet,2 biber,yarım domates,yarım el ayası büyüklüğünde peynir,az maydanoz.
1 dilim ekmek
ara:
1 avuç soslu fıstık
akşam:
haftalık kilo bildiriminde her şeyi yazıyor muşuz buraya.beden meden. dökülecek ortaya her şey
zumbayı 2 defa yaptım sanırım.45 dk lık olandan.bazı hareketleri yapamadığım için sinir olmuştum ama acayip terletiyor
maşşallah nazar değmesinnn
ben 3 kilo versem 5 kilo geri alan bir insan olarak sizleri taktir ediyorum çünkü ben 2 haftadan fazla diyet yapamıyorum sıkılıyorum hemen
herkese güzel bir gün diliyorum
hava yağdı yağacak ama her yer yemyeşil pırıl pırıl oh mis
insanın içini sevinçle dolduruyor
afiyet olsun ama çantadan kurtulamazsın
neyse haftasonu sıkıya al da pazartesi tartıya yansımasın bari:)
kruvasanlar soslu fıstıklar oh maşallah
ama zumba için90 dk zumba yapabiliyorsan zımba gibisindir ben dün ilk kezdenedim 2 mil leslienin üzerine ancak 5 dk yapabildim leslie mi yordu zumba mı anlamadım ama zumba için çok yaşlıyım ona karar verdim
öğle iyiymiş ama simit kurabiye olayı bozmuş be arkadaşım
bugün bolkeseden sallamışım çantaları ama kızmayın işin raconu bu bugün sana yarın bana birbirimizi tatlı tatlı eleştirmezsek ne anlamı var burada olmanın di mi ama:13:
gunaydınlar iç kaarartıcı bir hava var kolumu kaldıracak halım yok bugun
dün kafama takıldı sizlere sorayım istedim balık köftesi yapmak istiyorum ama kızartılması gerektiği yazıyor nette bana denemiş ve karataya uygun pişirme ve yapılışını anlatabilirmisiniz :44:
Herkese kocaman sevgiler, hürmetler
Sınavlarım bitti çok şükür,daha özgür bir kız oldumKilolarımdan ve bitmek tükenmeyen tatlı nefsimden de kutulabilirsem tüm prangaları parçalamış olacağım inşaAllah
Sabahlara kadar çalışınca malesef giremedim foruma, ama yine geçmişe şöyle bir göz atabildim.
Menü bildirimlerime yarından başlayayım diyorum , zaten yazmaya elim varmıyor:18: :18: Sınav stresi vs diyip kendime pek kızmamaya çalışıyorum
Yalnız bir problemim var,akşam yemeklerini eve geç gidebildiğimden ancak 9'a doğru yiyebiliyorum.Ne yapacağımı şaşırdımSbahları güne erken başlıyorum güzel bir kahvaltı sonrası okulda öğlen yemeği yiyorum.Genelde çorba,salata,et türü birşeyler yahut sebze oluyor.Eh arada tatlı da koymuyor değiller,kalburabastı gibi Bir daha da akşama yiyorum.Sizce ne yapmalıyım? Güzel bir kahvaltıdan sonra öğle yemeğini kuruyemişle mi geçirsem? Akşam yemekleri tam bir muamma zaten
menümü yazayım
kahvaltı:
1 dilim ekmek
ara:
1 avuç soslu fıstık
akşam:
dün akşam:
1 kase mercimek çorbası
1 tabak kıymalı kabak yemeği
domates+maydonoz
yoğurt
bu sabah ,:klasik karatay kahvaltısı
1bardak su+1fincan çay
şimdilik bu kadar görüşürüz
gunaydınlar iç kaarartıcı bir hava var kolumu kaldıracak halım yok bugun
dün kafama takıldı sizlere sorayım istedim balık köftesi yapmak istiyorum ama kızartılması gerektiği yazıyor nette bana denemiş ve karataya uygun pişirme ve yapılışını anlatabilirmisiniz :44:
Günaydın, iyi hafta sonları
Ben hak ettim canım. Sorun yok.
Deguacım, ben balık köftesi hiç yapmadım ama normal köfteyi de fırında pişiriyorum. Çok güzel oluyor, istersen fırında pişirmeyi dene bence olur.
Sabah: 1 yum, az peynir, biraz yer fıstığı, nane, biber, 1 portakal
tavuk köftesi düdüklüde haşlayarak pişiriyorum artık
acaba bu da olurmu diye düşünmuyorum değil
olmazsa artrık fırında denıycem 2 gündür kafamda balık köftesi varda az tükettiğim için bari balıkdan köfte olsunda balığa alışayım istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?