Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Herkese kocaman sevgiler, hürmetler
Sınavlarım bitti çok şükür,daha özgür bir kız oldum Kilolarımdan ve bitmek tükenmeyen tatlı nefsimden de kutulabilirsem tüm prangaları parçalamış olacağım inşaAllah
Sabahlara kadar çalışınca malesef giremedim foruma, ama yine geçmişe şöyle bir göz atabildim.
Menü bildirimlerime yarından başlayayım diyorum , zaten yazmaya elim varmıyor:18: :18: Sınav stresi vs diyip kendime pek kızmamaya çalışıyorum
Yalnız bir problemim var,akşam yemeklerini eve geç gidebildiğimden ancak 9'a doğru yiyebiliyorum.Ne yapacağımı şaşırdım Sbahları güne erken başlıyorum güzel bir kahvaltı sonrası okulda öğlen yemeği yiyorum.Genelde çorba,salata,et türü birşeyler yahut sebze oluyor.Eh arada tatlı da koymuyor değiller,kalburabastı gibi Bir daha da akşama yiyorum.Sizce ne yapmalıyım? Güzel bir kahvaltıdan sonra öğle yemeğini kuruyemişle mi geçirsem? Akşam yemekleri tam bir muamma zaten

25 şubat 2013 77 idim
19 nisan 2013 70 kg ya indim 55 gün oluyor sanırım 55 günde 7 kg vermişim

MaşaAllah,darısı başımıza Bende bir ara 85'leri görmüştüm Sonra 75,daha sonra da 70'e düştüm.Hayat meşgalesinden biraz aldım malum 76'ya çıktım.İnşaAllah hepimiz en tez zamanda güzelce kilo verebiliriz

sabah
7.30-8.00
2 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
3 ceviz
1 saat pilates

öğle
13.00-13.30
yarım tabak kavurma
salata
5 fındık
5 kuru üzüm
2 mil leslie 5 dk zumba

akşam
45 dk yürüyüş
18.30-19.00
1 tabak kıymalı kabak
1 kase cacık
5 fındık 1 ceviz

3 lt su çay zumbayı bi deneyeyim dedim 5 dk zor dayandım ve zumba için çok yaşlı olduğuma karar verdim

malesef bugün gün vardı .ve ben yedim yedim yedim..hepsinden..

menümü yazayım
kahvaltı:
2 yumurtadan omlet,2 biber,yarım domates,yarım el ayası büyüklüğünde peynir,az maydanoz.
1 dilim ekmek

ara:
1 kruvasan :18:
1 avuç soslu fıstık
yemekten 1 saat önce elma

akşam:
1 tabak kırmızı mercimek çorbası
1 çay tabağından daha az kırmızı biber turşusu

çok halsiz hissettim,spor yapamadım.
haftalık kilo bildiriminde her şeyi yazıyor muşuz buraya.beden meden. dökülecek ortaya her şey

zumbayı 2 defa yaptım sanırım.45 dk lık olandan.bazı hareketleri yapamadığım için sinir olmuştum ama acayip terletiyor

İyi akşamlar hanımlar,

25 şubat 2013 77 idim
19 nisan 2013 70 kg ya indim 55 gün oluyor sanırım 55 günde 7 kg vermişim

Tebrikler canım.

Geçmiş olsun canım, bir süre rahat edersin artık. Belki akşam yemeklerinde kuruyemiş yoğurt yiyebilirsin. Böylece yanına da alabilirsin.

Adilemir, bugün arkadaşımdaydım, ben de yedim arkadaşım.

Öğle: kıymalı yumurta
3.öğün: 1 simit, peynir, salata, 1 kurabiye

maşşallah nazar değmesinnn

ben 3 kilo versem 5 kilo geri alan bir insan olarak sizleri taktir ediyorum çünkü ben 2 haftadan fazla diyet yapamıyorum sıkılıyorum hemen

herkese güzel bir gün diliyorum
hava yağdı yağacak ama her yer yemyeşil pırıl pırıl oh mis
insanın içini sevinçle dolduruyor

afiyet olsun ama çantadan kurtulamazsın

neyse haftasonu sıkıya al da pazartesi tartıya yansımasın bari:)

kruvasanlar soslu fıstıklar oh maşallah

ama zumba için 90 dk zumba yapabiliyorsan zımba gibisindir ben dün ilk kezdenedim 2 mil leslienin üzerine ancak 5 dk yapabildim leslie mi yordu zumba mı anlamadım ama zumba için çok yaşlıyım ona karar verdim
İyi akşamlar hanımlar
Adilemir, bugün arkadaşımdaydım, ben de yedim arkadaşım.

Öğle: kıymalı yumurta
3.öğün: 1 simit, peynir, salata, 1 kurabiye

öğle iyiymiş ama simit kurabiye olayı bozmuş be arkadaşım

bugün bolkeseden sallamışım çantaları ama kızmayın işin raconu bu bugün sana yarın bana birbirimizi tatlı tatlı eleştirmezsek ne anlamı var burada olmanın di mi ama:13:

ben 3 kilo versem 5 kilo geri alan bir insan olarak sizleri taktir ediyorum çünkü ben 2 haftadan fazla diyet yapamıyorum sıkılıyorum hemen

karatayda sıkılmazsın karnın doyar keyfin yerine gelir enerjik olursun
nasıl ama iyi reklam di mi

inşallah canım biz çoğaldıkça kilolarımız azalacak çabamıza sağlık

inşallah kurtulcaz bu kilolardan hep birlikte...

ahh o günler yokmu o günler

yaşlı demeyelimde bünyemiz alışık değil diyelim .zumbayı bilmiyorum ama alışırsın herhalde merak etme :)

malesef canım herşeyi yzaıyoruz gizli saklı yok

burda olursan sıkılmazsın ve çok güzel kilolar verirsin....

dün akşam:
1 kase mercimek çorbası
1 tabak kıymalı kabak yemeği
domates+maydonoz
yoğurt

bu sabah ,:klasik karatay kahvaltısı
1bardak su+1fincan çay

şimdilik bu kadar görüşürüz

gunaydınlar iç kaarartıcı bir hava var kolumu kaldıracak halım yok bugun

dün kafama takıldı sizlere sorayım istedim balık köftesi yapmak istiyorum ama kızartılması gerektiği yazıyor nette bana denemiş ve karataya uygun pişirme ve yapılışını anlatabilirmisiniz :44:

Günaydın, iyi hafta sonları

Ben hak ettim canım. Sorun yok.

Deguacım, ben balık köftesi hiç yapmadım ama normal köfteyi de fırında pişiriyorum. Çok güzel oluyor, istersen fırında pişirmeyi dene bence olur.

Sabah: 1 yum, az peynir, biraz yer fıstığı, nane, biber, 1 portakal

Sabah ve öğle yemeğinde güzel yiyeceksiniz. Akşam o saatte kesinlikle yemeyeceksinz. Yoğurt yiyin. Tarçın koyabilrsiniz içine inanın tok tutuyor. Öğle yemeğinde tam doyun ki. Akşam acıkmayın. Tabi çatlayacak gibi de yenmemesi gerekyor

Ama 9 da kesinlikle yenmemeli yemek falan. Türk kahvesi olabilir, Ayran olabilir, Bitki çayı olabilir. Geçiştirin saatleriniz düzelene kadar.

Burda çok büyük hatalar var. Ekmek yasak Kruvasan yasak soslu fıstık yasak Arada bişeyler yemek de yasak yemekten 1 saat önce elme yemek de yasak Bu menü hiç olmamış. Tabi halsiz olursun

Ekmek haricinde kahvaltın güzel ama zeytin de ekleyebilirisn ara vermene gerek kalmadan 2. öğününe kadar kaçamak yapmazsın.

Yeni katılan üyerlerimiz için karatay diyetİnde dikkat edilmesi gereken hususlar

1-Öğünlerin arasında 4-5 saat olmalıdır.Çünkü Yemekden 4-5 saat sonra ağzımıza tek bir lokma dahi koymadığımızda Leptin hormano salgılanmaya başlar.Leptin hormonun görevi vucudumuzun çeşitli yerlerinde depolanmış yağları yıkararak,vucudumuza gerekli olan enerjiyi sağlamasıdır.Aksi halde insülin hormanı devreye girerek insilün direnci oluşarak kilo vermemız zorlaşacaktır.
2- Ara öğün yapmıyoruz.Canan hocanın önerisi günde 2 öğün yapılması yönundedir.
3- Saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenilip içilmeyecek.
4-Meyveler kilo verme sırasında 1 porsiyon mevsim meyvesi olarak sabah öğününde yenilecek.
5-Kuruyemişler 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındıkyerfıstığı, ancak tuzsuz kavrulmamış olmak şartıyla yenebilir.leblebi yasak)
6-Kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-Bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemelidir.
8-İçecekler şeker yada tatlandırıcı kullanılmadan içilecektir.
9-Bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor.
10-Süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek.
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1 serbest..
13-Patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-Türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...
15-Rafine edilmiş ve fabrikada işlenmiş tüm yiyecek ve içecekler yasaktır.

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz PAZARTESİ yapıyoruz.
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz

HErkese başarılar dilerim
Arkadaşlar Pazartesi yapacağımız liste sıralamasıdır.Pazartesi bildirimleri lütfen saat 14:00 e kadar yapalım.
ilk hafta listeyi selmanın kızı arkadaşımız hazırlayacakdır.

Liste sırası
Selmanin kızı 22/04/2013
degua 29/04/2013
estağfurullah 06/05/2013
xc9 13/05/2013
FZGUN 20/05/2013
chevrefeuil 27/05/2013
Sİvasin gulu 03/06/2013
esas2006 10/06/2013
muhen 17/06/2013
Dilara_20 24/06/2013
sea 01/07/2013
nesmekaya 08/07/2013
kuzu06 15/07/2013
yklm 22/07/2013
Seberra 29/07/2013
Cococio 05/08/2013
ulasımız 12/08/2013
soniaa 19/08/2013

dün akşam:
1 kase mercimek çorbası
1 tabak kıymalı kabak yemeği
domates+maydonoz
yoğurt

bu sabah ,:klasik karatay kahvaltısı
1bardak su+1fincan çay

şimdilik bu kadar görüşürüz

Çok güzel kaçamaksız bir menü

Fırınlayabilirsin. Zeytinyağıyla yağladığın fırın teppsine köfteleri diz.Fırınını 160-180 derecede ısıt.Koy ve 20 dakka gibi bi sürede oluyor.

tavuk köftesi düdüklüde haşlayarak pişiriyorum artık
acaba bu da olurmu diye düşünmuyorum değil
olmazsa artrık fırında denıycem 2 gündür kafamda balık köftesi varda az tükettiğim için bari balıkdan köfte olsunda balığa alışayım istiyorum

Bence fırında dene daha lezzetli olur gibime geliyor.

kızlar moralim çok bozuk
verdiğim kiloları her gün 400-500 gr olarak geri alıyorum
sizin başınıza geldi mi böyle bir şey
moralim çok bozuldu motivasyonun m'si kalmadı :2:

selam arkadaşlar geçen hafta karataya başlayacağım demiştim ama bir türlü başlayamadım.Önümüzdek ki pazartesi başlayacağım inşallah.Ben ara ara karatay yaparak 80 kilodan 69 a düştüm sıksık bildirim yapamadığımdan biraz burdan uzak kaldım:18: ama tekrar başladığımda bildirim yapmaya çalışacağım.Umarım hepimiz istediğimiz kilolara ineriz .Görüşürüz arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…