Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

dediğiniz gibi fırınlarak yaptım tadına bayıldım bayıldım durdum
az çıktı malesef olsa daha da yiyecektim sevdim bu balık köftesini

kızlar moralim çok bozuk
verdiğim kiloları her gün 400-500 gr olarak geri alıyorum
sizin başınıza geldi mi böyle bir şey
moralim çok bozuldu motivasyonun m'si kalmadı :2:
Öncelikle moralini bozma arkadaşım ara ara bende senin yaşadığını yaşadıım.Ama kaçamak yaptığımda olurdu.Sana tavsiyem tuz tüketiyorsan,tuzu kesmeye çalış ve hergün yeşil çay tüketmeye çalış umarım toparlarsın.

kızlar moralim çok bozuk

kg alıyorsun beslenme düzenini bizimle paylaşırmısın hataların varsa hepbirlikte değerlendirriz yanlışın nerden kaynaklandığını bulalım
neler yiyip içdiğini bilmeden yorum yapmak anlamsız oluyor

80 kg dan 69 a kadar düşmüş olman demekki düzenli ve doğru bişekilde karatayı uygulamışşsın tebrik ederim canım
menu paylaşımı yaparsan daha disiplinli karatayı uygulamana neden olacakdır
pazartesi günü de kg bildirimini unutma seni listeye ekledim haberin olsun

kacamak yok

arkadaslar cisli seyler yemisler.
birbirimizi motive etmemiz lazim. kacamak yapinca kizmamiz lazim:95:

zaten etrafimizdakiler diyetimizi desteklemiyor, bosunami burdayiz hergün..
zaten yiyince elimize ne gecior, bi anda tüm cabalar bosa gidiyor.
hele ben sonrasinda öyle pisman oluyorumki, sanki dünya basima yikiliyor gibi birsey oluyor

dün aksamki menüm

1,5 tabak taze fasülye, bol etli (annemin fasülyesi gibisi yok)
annem taze ekmek almisti, onu yememek icin bol bol ceviz yedim yaklasik bir caybardagi kadar

arkadaslar dün yegenimle 10 yasinda, zumba yaptim annemlerde.. üstüm basim müsait olmadigi icin 5 dak sonra biraktim,
cünkü acayip terletiyor, ama cok müthis birsey, kesinlikle tavsiye ederim.
bu aksam tekrer deniyecegim kendi evimde.
yaptigim zumbayi bu adresten bulabilirsiniz:
Latin Dance Aerobic Workout - YouTube

bu sabah kahvaltiyi gec yaptim bu demek oluyorki bugünde inshallah 2 ögün beslenecegim:

pastirmali biberli mantarli omlet, peynir, domates, salatalik, havuc, paprika, cay bardagi kadar karisik ceviz, bir incir, meyve cayi (sekersiz tabikiiii )

canım pazartesi liste işi sende saat hatırlatayım istedim

Saol DEGUA Listeyi gördüm.Evet ben karatay sağlıklı beslenme programını takip ederken disiplimli bir şekilde hergü 2 saate yakın spor yaptım ve bol su ,yeşil çay benzeri bitki çaylarını tükettim tam 1,5 ayda 11 kilo verdim.2 haftadır dikkat etmememe rağmen gram almadım o yüzden tekrar aynı proğramı uygulamak istiyorum.

kaçamak diyet sürecini uuzatmakla kalmaz tartıda azaldığını görememek psikolojiyi mahvediyor
sürekli şunu yesem ah şunu özledim diyerek günleri geçirirsek zaten hedefe ulaşmak oldukça zor olacak
dediğin de haklısın uyarıları devreye sokalım kii biranönce kurtulallım fazlalıklardan

bide sanırım karatayın önerileri biraz esnetilerek uygulanmaya çalışıldığını sanıyorum
kaçamaklar yapınca üzülmek yerine yapmamak ,yaptıysak da onu yakacak sporunu gün içine sığdrmak şart

boyun yaşın kg nedir?
göbek bölgesi zayıflayana kadar programı uygulamak şart zaten sonrasında da aynı programla kg koruma ya geçmek zorundayız
başka diyet yapsaydın bıraktığın gibi kg alırdın bende hep öyle oldu temmuzda başladım 1 ay yapıp bıraktım ocağa kadar kg benimde hep sabit kaldı
doğru gıdalarla beslennince kg almak gibi bi derdi olmuyor ınsanın
daha önce uyguladığn için zaten bilinçlisin sana hatırlatmalarda bulunmaya gerek yok sporu bırakma diyebilirim en azından

biliyorum canim. ilk listem olcek coook mutluyum, inshallah beceririm.
saat kacta yayinlicam?

saat 2 ye kadar herkes kg bildirimi bulunursa ki sende hatırlat arada geçmiş sayfaları okumayanlar varsa gözden kaçmasın, listeleri de en geç 4 gibi yayınlamış olursun
yaparsın canım sen bende de tecrübelisin bu liste işiinde

menümüde paylaşayım

sabah 1 muz yarım çaybardağı ceviz ,5 badem

öğle balık köftesi 5 adet karışık salata

şimdi spor zamanı öpüldünüz

evet biliyorum pişmanım

yaşlılıktan değildir canım,olur mu öyle şey,yapa yapa arttırırsın dakikaları

ama ben öğle yemeği yemiyorum,meyvalarımı ne zaman yiyebilirim ki o zaman?kahvaltıdan hemen sonra mı mesela?Kahvaltıyla mı ya da?
halsizliğim bundan mı bilmiyorum ama soğuk algınlığımı atlatamadım,en son zor yapmıştım zzaten gözlerim kararmıştı

karatay iyi güzel de ekmeksiz yumurta benim midemi bulandırıyor napcaz kahvaltıda ekmek yiyorum el mecbur

mrb,herkese,az kalorili,bolsabırlı ve kaçamaksız bir haftasonu dileyerek,dünkü menümü paylaşıyorum.Dün net yoktu,giremedim.
SABAH:1 Bardak ılık limonlu su+2 kuru kayısı
KAHVALTI 8:45 :1 haşlanmış yumurta+peynir-zeytin+(geç uynadım,yeşiilik ve ceviz yemeye fırsatım olmadıı)
ÖĞLE 12zeytinyağlı brüksel lahanası salatası+kurutlumuş biber,patlıcan domatesin zeytinyağlı yemeği
ARA 16:00:2 ceviz
AKŞAM 19:30 :1 tavuk baget+bulgur pilavı+peynir
22:30 Civarı 1 bardak süt içine çubuk tarçın attım.
Gün boyu 2 Türk kahvesi+2 yeşil çay+1 doğadan 5i bir yerde çayı+2 lt su içtim
Hareket:spor yapmadım ,ama gün boyu sürekli,ayakta ve koşuşturma içindeydim,benim hareketsiz hayatım için çok hareketli ve yorucu bir gün geçirdim

karatay iyi güzel de ekmeksiz yumurta benim midemi bulandırıyor napcaz kahvaltıda ekmek yiyorum el mecbur

mrhba...yumurta sevmeyen biri olarak seni anlıyorum ancak yediğin ekmek insülin değerini hep yükseltecek ve çabuk acıkmana sebep olacak...yanında yediğin çerez,peynir,zeytin yumurtayı daha kolay yemeni sağlayacaktır.

Merhaba Karatay citirlari.
Dün aksam. 1 tane lahmacun bol salata, 1 tane ispanakli börek, 1 tane icli köfte.
1 tane tavuk budu bol salata. Spor salonu kapanmadan yetistim VE 30. dk spor. Bol su.
Kardesim gelmeden yetistim spor yapmaya. 1 km yürüdüm.

Bu Sabah. kahvaltidan önce 1saat 15 dk spor yaptim.
10 tane badem, 11 tane zeytin 2 kk, 1 hurma, 4 kiraz domates. bir muz.
Su & cay.

Ögle 5 tane cilek, 1tabak kuru fasulye yedim su. 2km yürüdüm.

Selmanin kizi canim kac tane cilek yemek var.
Ayrica paylasimlarin icin cok tsk ederim canim.

Bu arada canim fena tatli cekti ne yapmam gerek

Son düzenleme:
kızlar moralim çok bozuk

Asla birakma & pes etme canim.
Bende son 3 haftada hizlica kg aldim.
Biraz yedim cissli seylerden, anlayamadim zaten 1 ay zar zor 2 kg veriyorsun,
eger dikkat etmezsen 2 haftada 2 kg aliyorsun. Bu büyük bir adaletsizlik diyorum.
Duraksama dönemlerimde cok oldu. hayirlisi canim. bende cok üzülmüstüm haftada 3-4 kez spora gitmeme ragmen kg aldim.
Sporu bile birakmayi düsündüm, sonra kendi kendime hedefin ne olacak dedim. Seni cok iyi anliyorum tatlim.
Durmak yok hep beraber yola devam canim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…