Günaydın, iyi hafta sonları
Ben hak ettim canım. Sorun yok.
Deguacım, ben balık köftesi hiç yapmadım ama normal köfteyi de fırında pişiriyorum. Çok güzel oluyor, istersen fırında pişirmeyi dene bence olur.
Sabah: 1 yum, az peynir, biraz yer fıstığı, nane, biber, 1 portakal
Çok güzel kaçamaksız bir menü
Fırınlayabilirsin. Zeytinyağıyla yağladığın fırın teppsine köfteleri diz.Fırınını 160-180 derecede ısıt.Koy ve 20 dakka gibi bi sürede oluyor.
Öncelikle moralini bozma arkadaşım ara ara bende senin yaşadığını yaşadıım.Ama kaçamak yaptığımda olurdu.Sana tavsiyem tuz tüketiyorsan,tuzu kesmeye çalış ve hergün yeşil çay tüketmeye çalış umarım toparlarsın.kızlar moralim çok bozuk
verdiğim kiloları her gün 400-500 gr olarak geri alıyorum
sizin başınıza geldi mi böyle bir şey
moralim çok bozuldu motivasyonun m'si kalmadı :2:
kızlar moralim çok bozuk
selam arkadaşlar geçen hafta karataya başlayacağım demiştim ama bir türlü başlayamadım.Önümüzdek ki pazartesi başlayacağım inşallah.Ben ara ara karatay yaparak 80 kilodan 69 a düştüm sıksık bildirim yapamadığımdan biraz burdan uzak kaldım:18: ama tekrar başladığımda bildirim yapmaya çalışacağım.Umarım hepimiz istediğimiz kilolara ineriz .Görüşürüz arkadaşlar
kacamak yok
arkadaslar cisli seyler yemisler.
birbirimizi motive etmemiz lazim. kacamak yapinca kizmamiz lazim:95:
zaten etrafimizdakiler diyetimizi desteklemiyor, bosunami burdayiz hergün..
zaten yiyince elimize ne gecior, bi anda tüm cabalar bosa gidiyor.
hele ben sonrasinda öyle pisman oluyorumki, sanki dünya basima yikiliyor gibi birsey oluyor
Saol DEGUA Listeyi gördüm.Evet ben karatay sağlıklı beslenme programını takip ederken disiplimli bir şekilde hergü 2 saate yakın spor yaptım ve bol su ,yeşil çay benzeri bitki çaylarını tükettim tam 1,5 ayda 11 kilo verdim.2 haftadır dikkat etmememe rağmen gram almadım o yüzden tekrar aynı proğramı uygulamak istiyorum.kg alıyorsun beslenme düzenini bizimle paylaşırmısın hataların varsa hepbirlikte değerlendirriz yanlışın nerden kaynaklandığını bulalım
neler yiyip içdiğini bilmeden yorum yapmak anlamsız oluyor
80 kg dan 69 a kadar düşmüş olman demekki düzenli ve doğru bişekilde karatayı uygulamışşsın tebrik ederim canım
menu paylaşımı yaparsan daha disiplinli karatayı uygulamana neden olacakdır
pazartesi günü de kg bildirimini unutma seni listeye ekledim haberin olsun
kacamak yok
arkadaslar cisli seyler yemisler.
birbirimizi motive etmemiz lazim. kacamak yapinca kizmamiz lazim:95:
zaten etrafimizdakiler diyetimizi desteklemiyor, bosunami burdayiz hergün..
zaten yiyince elimize ne gecior, bi anda tüm cabalar bosa gidiyor.
hele ben sonrasinda öyle pisman oluyorumki, sanki dünya basima yikiliyor gibi birsey oluyor
canım pazartesi liste işi sende saat hatırlatayım istedim
Saol DEGUA Listeyi gördüm.Evet ben karatay sağlıklı beslenme programını takip ederken disiplimli bir şekilde hergü 2 saate yakın spor yaptım ve bol su ,yeşil çay benzeri bitki çaylarını tükettim tam 1,5 ayda 11 kilo verdim.2 haftadır dikkat etmememe rağmen gram almadım o yüzden tekrar aynı proğramı uygulamak istiyorum.
biliyorum canim. ilk listem olcek coook mutluyum, inshallah beceririm.
saat kacta yayinlicam?
saat 2 ye kadar herkes kg bildirimi bulunursa ki sende hatırlat arada geçmiş sayfaları okumayanlar varsa gözden kaçmasın, listeleri de en geç 4 gibi yayınlamış olursun
yaparsın canım sen bende de tecrübelisin bu liste işiinde
herkese güzel bir gün diliyorum
hava yağdı yağacak ama her yer yemyeşil pırıl pırıl oh mis
insanın içini sevinçle dolduruyor
afiyet olsun ama çantadan kurtulamazsın
neyse haftasonu sıkıya al da pazartesi tartıya yansımasın bari:)
kruvasanlar soslu fıstıklar oh maşallah
ama zumba için90 dk zumba yapabiliyorsan zımba gibisindir ben dün ilk kezdenedim 2 mil leslienin üzerine ancak 5 dk yapabildim leslie mi yordu zumba mı anlamadım ama zumba için çok yaşlıyım ona karar verdim
ama ben öğle yemeği yemiyorum,meyvalarımı ne zaman yiyebilirim ki o zaman?kahvaltıdan hemen sonra mı mesela?Kahvaltıyla mı ya da?Sabah ve öğle yemeğinde güzel yiyeceksiniz. Akşam o saatte kesinlikle yemeyeceksinz. Yoğurt yiyin. Tarçın koyabilrsiniz içine inanın tok tutuyor. Öğle yemeğinde tam doyun ki. Akşam acıkmayın. Tabi çatlayacak gibi de yenmemesi gerekyor
Ama 9 da kesinlikle yenmemeli yemek falan. Türk kahvesi olabilir, Ayran olabilir, Bitki çayı olabilir. Geçiştirin saatleriniz düzelene kadar.
Burda çok büyük hatalar var. Ekmek yasakKruvasan yasak soslu fıstık yasak Arada bişeyler yemek de yasak yemekten 1 saat önce elme yemek de yasak Bu menü hiç olmamış. Tabi halsiz olursun
Ekmek haricinde kahvaltın güzel ama zeytin de ekleyebilirisn ara vermene gerek kalmadan 2. öğününe kadar kaçamak yapmazsın.
karatay iyi güzel de ekmeksiz yumurta benim midemi bulandırıyor napcazkahvaltıda ekmek yiyorum el mecbur
kızlar moralim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?