- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
kızlar moralim çok bozuk
verdiğim kiloları her gün 400-500 gr olarak geri alıyorum
sizin başınıza geldi mi böyle bir şey
moralim çok bozuldu motivasyonun m'si kalmadı :2:
Sporu artırdıysanız belki vucut su topluyordur. Su için ve tuzu azaltın. Bir haftaya kadar rahatlarsınız
selam arkadaşlar geçen hafta karataya başlayacağım demiştim ama bir türlü başlayamadım.Önümüzdek ki pazartesi başlayacağım inşallah.Ben ara ara karatay yaparak 80 kilodan 69 a düştüm sıksık bildirim yapamadığımdan biraz burdan uzak kaldım:18: ama tekrar başladığımda bildirim yapmaya çalışacağım.Umarım hepimiz istediğimiz kilolara ineriz .Görüşürüz arkadaşlar
Düzeni menü bildirimi ve geçmiş mesajları okumanız motivasyonunuzu artırır daha dikkatli olursunuz
dediğiniz gibi fırınlarak yaptım tadına bayıldım bayıldım durdum
az çıktı malesef olsa daha da yiyecektim sevdim bu balık köftesini
Afiyet olsun beğenmene sevindim. Umarım çok yüksek ısıda yapmamışsındır. Çünkü zeytinyağı 250 derecenin üstünde pişirilmemli
kacamak yok
arkadaslar cisli seyler yemisler.
birbirimizi motive etmemiz lazim. kacamak yapinca kizmamiz lazim:95:
zaten etrafimizdakiler diyetimizi desteklemiyor, bosunami burdayiz hergün..
zaten yiyince elimize ne gecior, bi anda tüm cabalar bosa gidiyor.
hele ben sonrasinda öyle pisman oluyorumki, sanki dünya basima yikiliyor gibi birsey oluyor
Kesinlikle
evet biliyorum pişmanım
yaşlılıktan değildir canım,olur mu öyle şey,yapa yapa arttırırsın dakikaları
ama ben öğle yemeği yemiyorum,meyvalarımı ne zaman yiyebilirim ki o zaman?kahvaltıdan hemen sonra mı mesela?Kahvaltıyla mı ya da?
halsizliğim bundan mı bilmiyorum ama soğuk algınlığımı atlatamadım,en son zor yapmıştım zzaten gözlerim kararmıştı
Direkt sebebi o diyemem. Kan tablonu bi görmek lazım. O yüzden bir dahiliyeye gidip kan değerlerine baktır bence. Birde kesinlikle şeker ölçümü yaptırmalısın
karatay iyi güzel de ekmeksiz yumurta benim midemi bulandırıyor napcazkahvaltıda ekmek yiyorum el mecbur
Peynirle birlikte yersen bulandırmaz. Bir de alışma döneminde öyle oluyor sonra alışınca miden bulanmıyor
Merhaba Karatay citirlari.
Dün aksam. 1 tane lahmacun bol salata, 1 tane ispanakli börek, 1 tane icli köfte.
1 tane tavuk budu bol salata. Spor salonu kapanmadan yetistim VE 30. dk spor. Bol su.
Kardesim gelmeden yetistim spor yapmaya. 1 km yürüdüm.
Bu Sabah. kahvaltidan önce 1saat 15 dk spor yaptim.
10 tane badem, 11 tane zeytin 2 kk, 1 hurma, 4 kiraz domates. bir muz.
Su & cay.
Ögle 5 tane cilek, 1tabak kuru fasulye yedim su. 2km yürüdüm.
Selmanin kizi canim kac tane cilek yemek var.
Ayrica paylasimlarin icin cok tsk ederim canim.
Bu arada canim fena tatli cekti ne yapmam gerek
Sivasın gülü hiç olmuşmu o liste
Spor için tebrik ederim.
Ayrıca kahvaltıda da hem kiraz hem muz olmaz
Sonra kilo vermen zorlaşır.
Asla birakma & pes etme canim.
Bende son 3 haftada hizlica kg aldim.
Biraz yedim cissli seylerden, anlayamadim zaten 1 ay zar zor 2 kg veriyorsun,
eger dikkat etmezsen 2 haftada 2 kg aliyorsun. Bu büyük bir adaletsizlik diyorum.
Duraksama dönemlerimde cok oldu. hayirlisi canim. bende cok üzülmüstüm haftada 3-4 kez spora gitmeme ragmen kg aldim.
Sporu bile birakmayi düsündüm, sonra kendi kendime hedefin ne olacak dedim. Seni cok iyi anliyorum tatlim.
Durmak yok hep beraber yola devam canim.
Nitekim zorlaşmış. Öğünlerde yasaklılardan ziyade neyi neyle yediğimiz de önemli.