Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar moralim çok bozuk
verdiğim kiloları her gün 400-500 gr olarak geri alıyorum
sizin başınıza geldi mi böyle bir şey
moralim çok bozuldu motivasyonun m'si kalmadı :2:

Sporu artırdıysanız belki vucut su topluyordur. Su için ve tuzu azaltın. Bir haftaya kadar rahatlarsınız

Düzeni menü bildirimi ve geçmiş mesajları okumanız motivasyonunuzu artırır daha dikkatli olursunuz

dediğiniz gibi fırınlarak yaptım tadına bayıldım bayıldım durdum
az çıktı malesef olsa daha da yiyecektim sevdim bu balık köftesini

Afiyet olsun beğenmene sevindim. Umarım çok yüksek ısıda yapmamışsındır. Çünkü zeytinyağı 250 derecenin üstünde pişirilmemli

Kesinlikle

Direkt sebebi o diyemem. Kan tablonu bi görmek lazım. O yüzden bir dahiliyeye gidip kan değerlerine baktır bence. Birde kesinlikle şeker ölçümü yaptırmalısın Eğer yemek aran 5 saatse evet yemeklerine sıkıştır ya da yeme Çünkü her gün 1 meyve yeme hakkın var. Her sabah kahvaltına ekleyebilirsin mesela. Akşam yemeğine eklersin kilo vermen zor olur. Öğün saatlerini de bildir bilirimlerinde bir bakalım.

karatay iyi güzel de ekmeksiz yumurta benim midemi bulandırıyor napcaz kahvaltıda ekmek yiyorum el mecbur

Peynirle birlikte yersen bulandırmaz. Bir de alışma döneminde öyle oluyor sonra alışınca miden bulanmıyor Biraz sabır

Sivasın gülü hiç olmuşmu o liste Hem lahmacun hem börek hem de içli köfte Hepsi aynı öğünde olmaz
Spor için tebrik ederim.

Ayrıca kahvaltıda da hem kiraz hem muz olmaz Birini seç. Muzsa 1 tane. Kirazsa 1 kase.

Sonra kilo vermen zorlaşır.

Nitekim zorlaşmış. Öğünlerde yasaklılardan ziyade neyi neyle yediğimiz de önemli.

170 derecede 25 dak pişirdim canım ah ahh çok lezzizdi arada mutlaka yapıcam
balık tadı çok az hisssedilıyor hafif de üstelik insanı rahatsız etmıyor sanada tavsiye ederim

akşam ki menü dün yiyemediğim çiğ köftelerden 5 adet
1 bardak ayran ve marul
40 dak yürüyüş yapıldı
2 litre tarçınlı su içildi

sabah
1 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 küçük elma
1 bardak süt
2 ceviz

öğle
mantarlı omlet
domates

akşam
4 köfte
soğan piyazı
tabak büyüklüğünde lavaş

1.5 lt su bugün sosyalleşme günü olunca spor yapamadım suyu da az içtim menüde de son anda bozdum başıma gelecekleri biliyorum:83:

1 hafta önce baktırmıştım kanıma,13 tü,şekerim de normal sınırlarda,bugün rahatsızlığım daha hafif,çok yürüdüğüm halde hiç halsiz
hissetmedim kendimi.
düşündüm de kahvaltıda yesem iyi olur sanırım.alışmışım çikolata yemeye tatlı yemeye.onların yerine geçer meyve de.

menümü yazayım
kahvaltı 9.30:
1,5 haşlanmış yumurta,2 sivri biber,yarım domates,9 zeytin,yarım salatalık

kahvaltıdan sonra pazara gittik,gelince hemen ders çalıştım,sonra yine çıktık,bir şey yiyemedim bu arada.
unutmuşum.dışarıdayken,eve geldikten sonra çok su içiyorum,o bastırdı sanırım.

akşam 20.30:
mercimek yemeği,üç çatal kırmızı biber turşusu

Karatay diyetini aksaklıklar olsa da sürdürmeye devam ediyorum.1,5 ayda 2,5 kilo verdim.benim için en motive edici yanı incelme oldu.bel çevremden 3 cm inceldim ve gerekten selülitlerim gözle görülür derece de azaldı.pes etmek yok

Sivasın gülü hiç olmuşmu o liste Hem lahmacun hem börek hem de içli köfte Hepsi aynı öğünde olmaz
Spor için tebrik ederim.

Ayrıca kahvaltıda da hem kiraz hem muz olmaz Birini seç. Muzsa 1 tane. Kirazsa 1 kase.

Sonra kilo vermen zorlaşır.

Tsk ediyorum canim.
Canim Kiraz degil, Kiraz dometes yedim. Liste olmamis olabilir ama misafirim vardi.
dayanamadim.
:18::18::18::18::18::18:

Aksam. 2 tane pirzola, salata, ayran.

kahve & cay.

Son düzenleme:
İyi akşamlar hanımlar,

Tebrikler canım.

Geçmiş olsun canım, bir süre rahat edersin artık. Belki akşam yemeklerinde kuruyemiş yoğurt yiyebilirsin. Böylece yanına da alabilirsin.
Çook teşekkür ederim canım Bugün uzun bir aradan sonra bolca dinlenip,uyudum.Sabahlara kadar çalışıp,iki saatlik uykuyla günü geçirmekten bünyem yorulmuştu Akşam yemekleri için tavsiyeni değerlendireceğim inşaAllah,birşekilde halletmem şart

maşşallah nazar değmesinnn

ben 3 kilo versem 5 kilo geri alan bir insan olarak sizleri taktir ediyorum çünkü ben 2 haftadan fazla diyet yapamıyorum sıkılıyorum hemen
Canım buna diyet olarak değil,sağlıklı yaşam tarzı şeklinde bakmak işimizi kolaylaştırıyor.Bende bir süreden beri kaçamaklarla kendime baya zulmetmiştim.Kesin karar verince ve ileride kilolarından kurtulup daha rahat bir hayat süreceğini düşününce sıkılmanı biraz hafifletebilirsin

karatayda sıkılmazsın karnın doyar keyfin yerine gelir enerjik olursun
nasıl ama iyi reklam di mi

inşallah canım biz çoğaldıkça kilolarımız azalacak çabamıza sağlık
Kesinlikler Desteklerimizle tüm kilolarımıza elveda diyeceğiz inşaAllah

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

kızlar moralim çok bozuk
verdiğim kiloları her gün 400-500 gr olarak geri alıyorum
sizin başınıza geldi mi böyle bir şey
moralim çok bozuldu motivasyonun m'si kalmadı :2:
Spor yapıyorsan belki kas kütlenin artmasından kaynaklı bir artış olabilir.Beslenme düzenin uygunsa ve bol su içersen bir süre sonra düzelebilir sanıyorum.Moral bozmak yok,iki ileri bir geri de olsa netice de hepbirlikte kurtulacağız inşaAllah

Kesinlikle Tüm uğraşlarımızı birkaç dakikalık zevk için harcıyoruz Bende ne zaman yesem mutsuz oluyorum.Hem kilo aldığmızdan hem de bu sağlıksız yiyeceklerle vücudumuza zulmettiğimizden.Sonuçta evde yapmadığımız herşey bizi zehirleyecek,kanserojen maddelerle doluMotivasyon ve destek şart

1,5 ayda 11 kilo gerçekten çok güzel,maşaAllah Darısı başımıza

Gönül rahatlığıyla bugünkü menümü yazabilirim
Sabah;
Sahanda yumurta
Lorlu,zeytinyağlı,baharatlı karışım ( Pek bir leziz,tavsiye ederim. )
Zeytin
Maydanoz
Peynir
Ev salçası
Öğlen;
Kabuklu fıstık
2 hurma
azcıcık kuru dut
Akşam;
pırasa
yoğurt

Akşam babam ekler almış vee ben hiç yemedim hamd olsun
Herkese hayırlı geceler,Allah rahatlık versiin

Gunaydın kızlar,
Bir kaç gundur giremedim.
menularimi yazamadım.
Bir gunaydın deyip kacacagım..:)
vakit cok fazla degil gene )
görüşürüz.

gunaydın pazar kahvaltımızı yaptık birazdan yürüyüşe çıkıcam
harika hava var bugun değerlendirmek lazım

sabah yarım muz 5 badem
yumurtalı sucuk 4 yeşiil zeytin, maydonoz
1 bardak çay

tebrik ederi canım aynı durumdayız ben de diğer arkadaşlara göre daha yavaş kilo veriyorum ama aynı incelme bende de oldu karataydan önce 2 kilo verdiğimde incelme hiç olmadı ama karatayla 2 kilo da bel ve basenden ben de 3 er cm incelmişim dediğin gibi pes etmek yok :13:

ben de seni tebrik ediyorum .bu diyetin ne kadar yağ yakıcı olduğunun ispatıdır bu durum.ben şu an 57 kiloyum 2 kilo daha verdikten sonra formumu korumaya yönelik sürdürücem diyetimi.her şey güzel olacak

Günaydin arkadaslar. herkese hayirli pazarlar.
Nasilsiniz bilmem ama benim karnim agriyor.
Buz yutmusum sanki.
Henüz kahvalti yapamadim.Papatya cayi iciyorum.
cigdemklcsn. Uyariniz icin tsk ederim arkadasim.
Beraber listemi yapmaya ne dersiniz arkadaslar.
Ne yiyeylim, ne yemeyelim diye. Haziranda 70 altinda olmam gerek akraba dügünleri var Türkiyede.
Daha faydali olur belki. Inanin ben dogru yaptigimi saniyorum.
Menülerimi de dürüstlükle paylasiyorum. Bazen nefs agir basiyor.
O zaman cantami atarasiniz valismi bilmem ama oluyor iste. Olmasa iyi ama.

Ulasimiz Tebrik ediyorum o kadar kisa sürede, 1,5 ayda 11 kg nasil verdiniz.?
Bu 1,5 aylik menülerini bizimle paylasirmisin rica etsem.? Aramiza hosgeldiniz.
Bende toplam vücudumdan 28 cm inceldim, son 6-7 ay icinde karatay diyeti yaninda, 5 aydir spora gidiyorum..

Son düzenleme:
Sabah. sucuklu yumurta, 10 tane badem, 2 hurma, 10 tane zeytin, 3 kiraz domates.
1 dilim peynir, 1 büyük bardak papatya cayi, ve normal cay.

Son düzenleme:
Selam kızlar aranıza katılmak istiyoruuum:))

Yeni katılan üyerlerimiz için karatay diyetİnde dikkat edilmesi gereken hususlar

1-Öğünlerin arasında 4-5 saat olmalıdır.Çünkü Yemekden 4-5 saat sonra ağzımıza tek bir lokma dahi koymadığımızda Leptin hormano salgılanmaya başlar.Leptin hormonun görevi vucudumuzun çeşitli yerlerinde depolanmış yağları yıkararak,vucudumuza gerekli olan enerjiyi sağlamasıdır.Aksi halde insülin hormanı devreye girerek insilün direnci oluşarak kilo vermemız zorlaşacaktır.
2- Ara öğün yapmıyoruz.Canan hocanın önerisi günde 2 öğün yapılması yönundedir.
3- Saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenilip içilmeyecek.
4-Meyveler kilo verme sırasında 1 porsiyon mevsim meyvesi olarak sabah öğününde yenilecek.
5-Kuruyemişler 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındıkyerfıstığı, ancak tuzsuz kavrulmamış olmak şartıyla yenebilir.leblebi yasak)
6-Kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-Bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemelidir.
8-İçecekler şeker yada tatlandırıcı kullanılmadan içilecektir.
9-Bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor.
10-Süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek.
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1 serbest..
13-Patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-Türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...
15-Rafine edilmiş ve fabrikada işlenmiş tüm yiyecek ve içecekler yasaktır.

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz PAZARTESİ yapıyoruz.
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz

felluzcum aramıza hogeldin

Merhaba herkese...
Araştırdım okudum ve ben de aranıza katılmaya karar verdim.Yarından itibaren başlıyorum.Menü bildirimlerini yapabilirim inş.
Ben 157 boy ve 92 kg yum. Durumum bayağı vahim.Artık yaşamımı düzenlemem gerekiyor. İnş. karatayla herşey güzel olacak.Ben 1 ay önce doğum yaptım ve Allaha şükür emziriyorum bebeğimi.Karatay hocanın bununla ilgili önerileri var mı doğum yapanlara ve emzirenlere farklı olarak.Buradaki paylaşımlarınız, arkadaşlıklarınınz çok güzel ben de katılırım aranıza inş. 3 tane bana muhtaç melekle uğraşıyorum evde en büyüğü 3,5 yaşında , ortanca 17 aylık ve evimizin miniği 1 aylık.Onlarla ilgilenirken kendimi unutuyorum.Buraya yazmak ve paylaşımda bulunmak benim için kendime özel zaman ayırmak olacak ve daha çok motive olacağım inş. Herkese iyi pazarlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…