Sabah. sucuklu yumurta, 10 tane badem, 2 hurma, 10 tane zeytin, 3 kiraz domates.
1 dilim peynir, 1 büyük bardak papatya cayi, ve normal cay.
Karatay diyetinde ikinci haftam,ilk hafta 1kg verdim salı günü tartılacam bakalım??
Merhaba herkese...
Araştırdım okudum ve ben de aranıza katılmaya karar verdim.Yarından itibaren başlıyorum.Menü bildirimlerini yapabilirim inş.
Ben 157 boy ve 92 kg yum. Durumum bayağı vahim.Artık yaşamımı düzenlemem gerekiyor. İnş. karatayla herşey güzel olacak.Ben 1 ay önce doğum yaptım ve Allaha şükür emziriyorum bebeğimi.Karatay hocanın bununla ilgili önerileri var mı doğum yapanlara ve emzirenlere farklı olarak.Buradaki paylaşımlarınız, arkadaşlıklarınınz çok güzel ben de katılırım aranıza inş. 3 tane bana muhtaç melekle uğraşıyorum evde en büyüğü 3,5 yaşında , ortanca 17 aylık ve evimizin miniği 1 aylık.Onlarla ilgilenirken kendimi unutuyorum.Buraya yazmak ve paylaşımda bulunmak benim için kendime özel zaman ayırmak olacak ve daha çok motive olacağım inş. Herkese iyi pazarlar....
kızlar moralim çok bozuk
verdiğim kiloları her gün 400-500 gr olarak geri alıyorum
sizin başınıza geldi mi böyle bir şey
moralim çok bozuldu motivasyonun m'si kalmadı :2:
slm kizlar ben bi senedirr karatay hocamizin diyetinyle 8 kilo verdim halada vermek istiyorum ama bi yavaslama dönemimi desem zayiflamam durdu bugünkü anasayfada kansiz olanlar zayiflayamaz demiş hocamiz bende kansizlik var ama anlamadim ya kansizlik varsa ben 8 kiloyu nasıl verdim? neyse birsey soracağim diyeti uygularken ekmek yasak olmasina ragmen bir iki dilim yemeden edemiyordum şimdi ise cavdar ekmeği yiyorum cavdar yenebilirmi? bilgisi olan varmı
ne yediğimi soran olmuş
kahvaltıda 2 yumurtayla yapılmış tereyağlı peynirli omlet,2 domates,2 salatalık,7-8 zeytin
öğlenleri genelde ızgara köfte yiyorum
akşamları fırında sebze yemeği
genel beslenmem böyle her gün 1 saat spor yapıyorum aksatmamaya çalışıyorum ama kilo vermek bi yana almaya başladım hala devam ediyorum almaya
slm kizlar ben bi senedirr karatay hocamizin diyetinyle 8 kilo verdim halada vermek istiyorum ama bi yavaslama dönemimi desem zayiflamam durdu bugünkü anasayfada kansiz olanlar zayiflayamaz demiş hocamiz bende kansizlik var ama anlamadim ya kansizlik varsa ben 8 kiloyu nasıl verdim? neyse birsey soracağim diyeti uygularken ekmek yasak olmasina ragmen bir iki dilim yemeden edemiyordum şimdi ise cavdar ekmeği yiyorum cavdar yenebilirmi? bilgisi olan varmı
canım sen yüzmüş kuyruğuna gelmişsin nisan sonuna senin işin tamam diplomayı alırsınben de seni tebrik ediyorum .bu diyetin ne kadar yağ yakıcı olduğunun ispatıdır bu durum.ben şu an 57 kiloyum 2 kilo daha verdikten sonra formumu korumaya yönelik sürdürücem diyetimi.her şey güzel olacak
Selam kızlar aranıza katılmak istiyoruuum:))
Merhaba herkese...
Araştırdım okudum ve ben de aranıza katılmaya karar verdim.Yarından itibaren başlıyorum.Menü bildirimlerini yapabilirim inş.
Ben 157 boy ve 92 kg yum. Durumum bayağı vahim.Artık yaşamımı düzenlemem gerekiyor. İnş. karatayla herşey güzel olacak.Ben 1 ay önce doğum yaptım ve Allaha şükür emziriyorum bebeğimi.Karatay hocanın bununla ilgili önerileri var mı doğum yapanlara ve emzirenlere farklı olarak.Buradaki paylaşımlarınız, arkadaşlıklarınınz çok güzel ben de katılırım aranıza inş. 3 tane bana muhtaç melekle uğraşıyorum evde en büyüğü 3,5 yaşında , ortanca 17 aylık ve evimizin miniği 1 aylık.Onlarla ilgilenirken kendimi unutuyorum.Buraya yazmak ve paylaşımda bulunmak benim için kendime özel zaman ayırmak olacak ve daha çok motive olacağım inş. Herkese iyi pazarlar....
hoşgeldin diyeceğim ama zaten hoş gelmişsin 1 haftada 2 kilo süper umarım hep böyle gidersinBen Karatay Diyetine başlayalı bugün tam 1 hafta oldu.tam 2.100 kg.verdim yapması çok kolay damak tadımıza uygun bir diyet olduğunu düşünüyorum.Şeker ve guatr rahatsızlıklarım var .BİRTÜRLÜ KİLO VEREMİYORDUM BU SEFER GALİBA OLACAK AMA SAKINCALARI VARMI BİLMİYORUM. kitabınıda okudum bana çok mantıklı geldi.Uzun vadede zararı olup olmayacağı konusunda bilgisi olan varmı?Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar...
Ispanağı yoğurtla yerseniz; demir emilimini engellersiniz diyor kitapta ona dikkat edelim.!![/QUO
evet aslından yıllardır bldiğim bir bilgii ama bazen es geçiyorumm,teşekkürlerrrr hatırlattığın için....
ekmeği bırabildizmi ? en önemlisi hamur işleri ve şekerı bırakmak bu diyetin yapı taşlarından
beslenmenizi sporlada desteklemınz gerekıyor
hergün 20 dak yürüyüşler fayda sağlayacakdır vucud alışınca kademelı olarak yürüyüş dakinanızıda artırrısınız.
Ekmek ve meyve yemiyorum.artık uzun süre midem guruldamıyor:)kendimi daha iyi hissediyorum.bugün mutlaka 20dk. Yürüyecem inşallah...teşekkürler:)
Merhabalar ben de yarın Karatay Diyetine başlıyorum inşallah:) Boyum 1.63 kilom ise 63.7.. Kitaplarımı sipariş verdim yarın öbür gün gelir inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?