Prof.Mehmet ÖZ'ün asistanı Dr. Halit YEREBAKAN' yazmış ; " Fazla yemek yemenin panzehiri sirkedir!American Dietetic Association : 1 yemek kaşığı elma sirkesi , 1 günde 200-275 kcal az yemeye sebeptir." Yalnız her türlü sirke olabilir diye eklemiş.
10 kilo verdiğim her sabah aç karnına ılık suda biraz sirke içiyordum.Devam etmek iyi olur sanırım,sizlerle de paylaşmak istedim
kızlar merhaba
on gun oldun bu diyetteyim, bi kaç kilo eksildi sadece cok azartık bugunden itibaren 2 ogun yiyecegim... saatlerinde olmak kaydı ile 3 ogundu...
sirkeli suyun faydasını bende duydum hatta bizzat duzenli her yemekten sonra sirkeli u icenler epey incelmis. ama ben evde dogal sirke yapamadıgım icin buna başlamadım, market urunu olanlar faydalı olmadıgı gibi de zararlıherkese kolay gelsin umarım hepimiz arzu ettigimiz saglık ve goruntude oluruz
başlangıç tarihi:15 temmuz
başlangıç kilo:83
geçen haftaki kilo:71.4
bu hafta kilo: 69.6 kg
haftalık yüzde:%2.52
fark:1.8
toplam fark:13.4
beden:42-44
boy:1.63
spor:yüzme ve yürüyüş
Kızlar selamlar
cuma gecen beri bir turlu giremedim. İkizler, kızım bir yandan alısveris bir yandan hazırlıklar derken bu gune gelebildim anca. Cok guzel bir hafta sonu gecirdim. 20 sene sonra liseden kızlarla buluştuk. Herkes değişik ama bir o kadar da sıcak. hızlıca geçti o gun. hiç bir sey anlayamadım
herhalde tekrarlayacagız. Tadı damagımızda kaldı. Sonrasında anne ziyaretleri, ziyafetleri ( her ne kadar yemek istemesem de bazılarından kurtardık bazılarını kurtaramadım. ) umarım bu hafta toparlayacagım.
protein yapsam iki gun toparlar mı acaba diye dusunmekteyim.
menuleri yazayım fazla konusmadan unutacagım çoğunu
ctesi sabah :
klasik karatay kahvaltısı yaptım menemen domates salatalık peynir, ceviz az kayıs zeytin kızlarla cok guzel kacamak yapmamıstım.
ctesi aksam :pazar sabahı: klasik karataya ek az simit , kaymak ustune de bal yedim. ama azdı.mercmek corba iki tabak, salata, 3 cilek
aksam annemlere de ugrayınca orda biraz dızmana deriz biz trakya tarafında yapılan ici peynirli ustu yogurlu sutle pişirilen pogaca gibi bir sey vardır. ondan yedim. biraz da fazla kactı sanırım.
pazar aksam : da cocuklara hamburger almıstık bende koftesini yiyip ekmegini yemedim. patates yemedim..
sporu yapamadım tabi. o eksik
bir de kostururken belim tuttu gene bugun.
yarın ayarlayabilirsem yuzeceğim..
kısmet bakalım yarın ola hayrola ( tartı gunu bu arada burda hadi hayırlısı bakalım...)
harikasın degua darısı başıma insaAllah :) 83 ken 71 e inmek harika.. ben de 83 le başladım 70 leri bir gorsem :)
uzun biaradan sonra 69 ları gördüm ya çok şükür cidden haffifledim moralim düzeldi artık alışverişe gidince sinir olup eve gerisi geriye dönmuyorum en azından istediklermn bir kısmını alma şansım artık var buda daha çok motivasyon sağlıyor
düzenli bişekilde uygularsan bence ıstediğin kglara ineceksin
bizlerin de menülerini takip edersen sana da fikir verir
menün gayet güzel ama akşam çerezi kaldırmam lazm kg vermeni yavaşlatacakSabah:2 tereyağlı yumurta,zeytin,peynir,ceviz,domates,
Akşam:ızgara tavuk,közlenmiş domates biber z.yağlı.arada az çerez yemiştim. Yeşil çay .pazar günleri iki öğün yiyorum...
jabagi hoşgeldinMerhabalar ben de yarın Karatay Diyetine başlıyorum inşallah:) Boyum 1.63 kilom ise 63.7.. Kitaplarımı sipariş verdim yarın öbür gün gelir inşallah:)
Aslında kilonuz pek de fazla sayılmaz kısa zamanda istediğiniz kiloya düşersiniz inşaAllahHoşgeldiniz
Güzel bir pazar günü öğünlerim
Sabah;
Sahanda yumurta
Maydanoz
Zeytin
Peynir
Öğlen;
1 portakal
Azıcık kuru dut ve kabuklu fıstık,1 tanecik de hurma
Akşam;
1 peymacun+1 lahmacun ( bol maydanozlu)
ayran
Dudaklarımın kenarında yarılmalar oldEczacı vitaminsizlikten demişti. Ekstra vitamin mi alsam acaba,yoksa günlük bir meyve yeter mi? :44:
arkadaslar dün yegenimle 10 yasinda, zumba yaptim annemlerde.. üstüm basim müsait olmadigi icin 5 dak sonra biraktim,
cünkü acayip terletiyor, ama cok müthis birsey, kesinlikle tavsiye ederim.
bu aksam tekrer deniyecegim kendi evimde.
yaptigim zumbayi bu adresten bulabilirsiniz:
Latin Dance Aerobic Workout - YouTube
Günaydin arkadaslar. herkese hayirli pazarlar.
Nasilsiniz bilmem ama benim karnim agriyor.
Buz yutmusum sanki.
Henüz kahvalti yapamadim.Papatya cayi iciyorum.
cigdemklcsn. Uyariniz icin tsk ederim arkadasim.
Beraber listemi yapmaya ne dersiniz arkadaslar.
Ne yiyeylim, ne yemeyelim diye. Haziranda 70 altinda olmam gerek akraba dügünleri var Türkiyede.
Daha faydali olur belki. Inanin ben dogru yaptigimi saniyorum.
Menülerimi de dürüstlükle paylasiyorum. Bazen nefs agir basiyor.
O zaman cantami atarasiniz valismi bilmem ama oluyor iste. Olmasa iyi ama.
Selam kızlar aranıza katılmak istiyoruuum:))
Merhaba herkese...
Araştırdım okudum ve ben de aranıza katılmaya karar verdim.Yarından itibaren başlıyorum.Menü bildirimlerini yapabilirim inş.
Ben 157 boy ve 92 kg yum. Durumum bayağı vahim.Artık yaşamımı düzenlemem gerekiyor. İnş. karatayla herşey güzel olacak.Ben 1 ay önce doğum yaptım ve Allaha şükür emziriyorum bebeğimi.Karatay hocanın bununla ilgili önerileri var mı doğum yapanlara ve emzirenlere farklı olarak.Buradaki paylaşımlarınız, arkadaşlıklarınınz çok güzel ben de katılırım aranıza inş. 3 tane bana muhtaç melekle uğraşıyorum evde en büyüğü 3,5 yaşında , ortanca 17 aylık ve evimizin miniği 1 aylık.Onlarla ilgilenirken kendimi unutuyorum.Buraya yazmak ve paylaşımda bulunmak benim için kendime özel zaman ayırmak olacak ve daha çok motive olacağım inş. Herkese iyi pazarlar....
Ben 33 yaşında 165 boyunda ve hamilelik sonrası kiloları ile başı dertte biriyim. Şu an 66.5 civarımız. 58 olmak istiyorum . Bir sürü şey denedim dukan falan kilo verdim ama hep devam edemeyip geri aldım geçen haftada aman sağlıklı olsun diye Taylan Kumelinin listelerimi yapayım dedim. Mısır patlağı yerken ne kadar saçmalığını düşündüm. daha önce okuduğum taş devri diyetiyse karatay diyeti çok benzer. Ve birde bir ayda iyi bir kilo veren arkadaşımnda desteği ile yarın bu diyeti yapmaya karar verdim. En kısa zamanda kitabını da alıp okuyacağım. Ama nette okuduklarımda bu ilk haftamı planlayabilirim diye düşünüyorum. Bende sizin gibi hergün menülerimiz yazmayı ve inşallah eksilerimi paylaşmayı çok istiyorum...
Merhabalar ben de yarın Karatay Diyetine başlıyorum inşallah:) Boyum 1.63 kilom ise 63.7.. Kitaplarımı sipariş verdim yarın öbür gün gelir inşallah:)
Aslında kilonuz pek de fazla sayılmaz kısa zamanda istediğiniz kiloya düşersiniz inşaAllahHoşgeldiniz
Güzel bir pazar günü öğünlerim
Sabah;
Sahanda yumurta
Maydanoz
Zeytin
Peynir
Öğlen;
1 portakal
Azıcık kuru dut ve kabuklu fıstık,1 tanecik de hurma
Akşam;
1 peymacun+1 lahmacun ( bol maydanozlu)
ayran
Dudaklarımın kenarında yarılmalar oldEczacı vitaminsizlikten demişti. Ekstra vitamin mi alsam acaba,yoksa günlük bir meyve yeter mi? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?