Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlar selamlar

cuma gecen beri bir turlu giremedim. İkizler, kızım bir yandan alısveris bir yandan hazırlıklar derken bu gune gelebildim anca. Cok guzel bir hafta sonu gecirdim. 20 sene sonra liseden kızlarla buluştuk. Herkes değişik ama bir o kadar da sıcak. hızlıca geçti o gun. hiç bir sey anlayamadım
herhalde tekrarlayacagız. Tadı damagımızda kaldı. Sonrasında anne ziyaretleri, ziyafetleri ( her ne kadar yemek istemesem de bazılarından kurtardık bazılarını kurtaramadım. ) umarım bu hafta toparlayacagım.
protein yapsam iki gun toparlar mı acaba diye dusunmekteyim.
menuleri yazayım fazla konusmadan unutacagım çoğunu

ctesi sabah :
klasik karatay kahvaltısı yaptım menemen domates salatalık peynir, ceviz az kayıs zeytin kızlarla cok guzel kacamak yapmamıstım.
ctesi aksam :
mercmek corba iki tabak, salata, 3 cilek
aksam annemlere de ugrayınca orda biraz dızmana deriz biz trakya tarafında yapılan ici peynirli ustu yogurlu sutle pişirilen pogaca gibi bir sey vardır. ondan yedim. biraz da fazla kactı sanırım.
pazar sabahı: klasik karataya ek az simit , kaymak ustune de bal yedim. ama azdı.
pazar aksam : da cocuklara hamburger almıstık bende koftesini yiyip ekmegini yemedim. patates yemedim..

sporu yapamadım tabi. o eksik
bir de kostururken belim tuttu gene bugun.
yarın ayarlayabilirsem yuzeceğim..
kısmet bakalım yarın ola hayrola ( tartı gunu bu arada burda hadi hayırlısı bakalım... )

Son düzenleme:
Prof.Mehmet ÖZ'ün asistanı Dr. Halit YEREBAKAN' yazmış ; " Fazla yemek yemenin panzehiri sirkedir!American Dietetic Association : 1 yemek kaşığı elma sirkesi , 1 günde 200-275 kcal az yemeye sebeptir." Yalnız her türlü sirke olabilir diye eklemiş.
10 kilo verdiğim her sabah aç karnına ılık suda biraz sirke içiyordum.Devam etmek iyi olur sanırım,sizlerle de paylaşmak istedim

başlangıç tarihi:15 temmuz
başlangıç kilo:83
geçen haftaki kilo:71.4
bu hafta kilo: 69.6 kg
haftalık yüzde:%2.52
fark:1.8
toplam fark:13.4
beden:42-44
boy:1.63
spor:yüzme ve yürüyüş

kızlar merhaba
on gun oldun bu diyetteyim, bi kaç kilo eksildi sadece cok az artık bugunden itibaren 2 ogun yiyecegim... saatlerinde olmak kaydı ile 3 ogundu...
sirkeli suyun faydasını bende duydum hatta bizzat duzenli her yemekten sonra sirkeli u icenler epey incelmis. ama ben evde dogal sirke yapamadıgım icin buna başlamadım, market urunu olanlar faydalı olmadıgı gibi de zararlı herkese kolay gelsin umarım hepimiz arzu ettigimiz saglık ve goruntude oluruz

birkaçkez sirke denemem oldu malesef iştah kesilmesi gibi bir durum olmadı
ama belki yanlış ölçüyle kullandığım içindir
1 su bardağına nekdar sirke kullnıyorsun?

hoşgeldin öncellikle
ilk zamanlar kg kaybı daha az oluyor ama vucud bu sisteme alışınca hızlanıcak verme süreci
sporla desteklersen durmagibi durum yaşamazsın
2 öğün olması gereken ama kalkma zamanına göre bu değişebiliyor erken kalınca 2 öğün yeterli gelmıyor benım için en azından
yediklerini sporunu da paylaşırmısın gün içinde hem bizde neler yaptığını görelim
bazen doğru bildiğimz yanlışlar oluyor bunları düzeltme adına fikir alışveriişinde bulunuyoruz

başlangıç tarihi:15 temmuz
başlangıç kilo:83
geçen haftaki kilo:71.4
bu hafta kilo: 69.6 kg
haftalık yüzde:%2.52
fark:1.8
toplam fark:13.4
beden:42-44
boy:1.63
spor:yüzme ve yürüyüş

harikasın degua darısı başıma insaAllah :) 83 ken 71 e inmek harika.. ben de 83 le başladım 70 leri bir gorsem :)

eski dostlarla uzun biaradan sonra buluşmak ah evet ne keyiflidir anlatılacaklar birikmiş özlemler artmış güzel günleri yad ederek paylaşmak ayrı bi tad:) negüzel sevindim canım güzel keyifli zamanlar geçirmişşssinz
dızmanayı ılk defa duydum nasıl yapılıyor merak ettim :44:
dışarda olunca öyle oluyor ama devamlılığı olmazsa yani tekrar eski beslenme düzenine düşmezsen haftada 1 makul ölçülerde yenebilir ama tabi patates kızarması pizza dan bahsetmıyorum bile
hem sen hamburgerin sadece köftesini yemiişsnn iyi yapmışşsn dengelemişssn yanında da 1 bardak ayran içseydin daha sağlıklı bir menü olurdu
sabah 1 tatlı kaşığı bal yemek için 5 km yüürümemiz gerekıyormuş bence yerken bide bunu düşün 5 km yün içinde yürüyebilcekmiyim diye ben bunu düşününce anında vazgeçıyorum

harikasın degua darısı başıma insaAllah :) 83 ken 71 e inmek harika.. ben de 83 le başladım 70 leri bir gorsem :)

uzun biaradan sonra 69 ları gördüm ya çok şükür cidden haffifledim moralim düzeldi artık alışverişe gidince sinir olup eve gerisi geriye dönmuyorum en azından istediklermn bir kısmını alma şansım artık var buda daha çok motivasyon sağlıyor
düzenli bişekilde uygularsan bence ıstediğin kglara ineceksin
bizlerin de menülerini takip edersen sana da fikir verir

sürekli takipteyim artık canım
sizlerin boyle zayıflıyor olması bana kuvvet veriyor mativasyonum artıyor ahh ne guzel ne guzel aman nazarlar degmesin 80 lerden 60 ları gormek...
ben de cok istiyorum mumkun oldugunda dikkat ediyorum... uzun zamandır ustume bir kıyafet almadım hicbirseyi kendime yakıstıramıyorum cunku
ustte arkadasın bahsettigi gibi arkadas bulusmaları dısında programdan taviz vermiyorum ama o zamanlar acıcık da olsa kacamak oluyor

Sabah:2 tereyağlı yumurta,zeytin,peynir,ceviz,domates,
Akşam:ızgara tavuk,közlenmiş domates biber z.yağlı.arada az çerez yemiştim. Yeşil çay .pazar günleri iki öğün yiyorum...
menün gayet güzel ama akşam çerezi kaldırmam lazm kg vermeni yavaşlatacak
tuzsuz ve kavrulmamış olarak özeelikle sabah öüğünde yersen bu sana gün içince yeterli enerjiyi verecekdir

Merhabalar ben de yarın Karatay Diyetine başlıyorum inşallah:) Boyum 1.63 kilom ise 63.7.. Kitaplarımı sipariş verdim yarın öbür gün gelir inşallah:)
jabagi hoşgeldin
benimde boyum 1.63 ah birazda uzun olsun isterdim boydan fukura kaldı

1 portakal
Azıcık kuru dut ve kabuklu fıstık,1 tanecik de hurma bunları öğle değilde sabah öğünlerine ilave et karadut yemiişsen hurma yeme ikisinden birini seç karbonhidrat oranı yüksek kuru meyvelerden hurma kuru incir v.s bunlar 1-2 en fazla yenebiliyor
mevsim meyvesi sabah tüketmemız lazım hem kaldıki sanıldığının aksine zeytinde meyve aslında hergün zeytin yiyerek de meyve ihtiyacımızı kaarşılıyorz
ama canın meyve yemek istiyorsa karatay kahvaltısı yanında 1 adet olmak üzere meyveni yiyebilirsin
peymacun nedir meyvelerden de vitamin ve mineral ihtiyacını alıyorsun ama ağız içinde yaraysa merhemler var ağız içine sürülen onlardan alıp uygulayabilirsin

jabagi hoşgeldin
benimde boyum 1.63 ah birazda uzun olsun isterdim boydan fukura kaldı

Hoşbuldum degua teşekkür ederim. Evet boydan sıkıntılıyız ama buna da şükür:)

Günaydın hanımlar, hepimiz için güzel bir hafta olur inşallah. Hafta sonu giremedim, yazdıklarınızı ancak bu sabah okuyabildim.

Paylaşım için teşekkürler, ayrıca liste için kolay gelsin canım.

Geçmiş olsun canım. Moral bozmak yok, inşallah hazirana kadar 70 in altına inersin.

Selam kızlar aranıza katılmak istiyoruuum:))

Merhabalar ben de yarın Karatay Diyetine başlıyorum inşallah:) Boyum 1.63 kilom ise 63.7.. Kitaplarımı sipariş verdim yarın öbür gün gelir inşallah:)

Aramıza hoş geldiniz, şimdiden kolay gelsin.

Canım istersen bir doktora danış. Bence daha iyi olur.

rumuz:fzgun
baş.tarihi:15 nisan 2013 (*)
baş.kilo:104,5 kg (**)
geçen hafta kilo: 104,5 kg
bu hafta kilo: 103,8 kg
fark:0,7
yüzde:%0,67
toplam fark:0,7 kg
hedef kilo:100 kg

* Geçen hafta pazartesi itibariyle yeni bir başlangıç yaptım.
** kilo farkı yeni tartının 2 kg farklı göstermesinden kaynaklanıyor

günaydin kizlar

bugün liste sirasi bende.. yaklasik saat 15 gibi yayinlamayi planliyorum.

listemize katilmak istiyenler bu formatta bildirim yapsin lütfen:

Başlangıç tarihi:
Başlangıç kg:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Fark yüzdesi:
Toplam fark:
Beden:
Spor:
Boy:
listeye girebilmek icin ayrica hergün menü bildirimi yapmamiz gerekiyor.

Başlangıç tarihi:09.04.2013
Başlangıç kg:73
Geçen hafta:73
Bu hafta:73
Fark:0
Fark yüzdesi:0
Toplam fark:0
Beden:42-44
Spor:2 gün lesli 1 mil yaptım
Boy:1,58

offf offf nasıl gitcek bu kilolar yaa .moralim bozulmaya başladı.bugün biraz düşünmem lazım nerde hata yaptım diye.

Başlangıç tarihi: 02.02.2013
Başlangıç kg: 69
Geçen hafta: 65.1
Bu hafta: 64.2
Fark: 900 gr
Fark yüzdesi: 1,38%
Toplam fark: 4.8 kg
Beden: 40
Spor: yürüyüs, zumba
Boy: 1.63

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…