- 1 Nisan 2013
- 320
- 45
- 318
çıtır adayı arkadaslarım, menu bildirimleri benim açımdan cok iyi oluyor, alternatif ne yenebilir gormus oluyorum, menu bildirimi yapan arkadaslara cok cok tesekkur ederim :)
Hoşgeldin aramıza
Gerçekten menüyü paylaşmak çok iyi oluyor,hem kaçamaklardan alıkoyuyor hem de bilen arkadaşlar yanlışları gösteriyor.
Merhabalar
bende 38 yaşındayım 157 boyum 58 kiloyum 3 asılama 1 tup bebek gecirdim bu süreçte 3-4 kilo aldım 1 ay sonra yeni bir tüp bebek deneyimi
yaşayacağım 1 ay sürede 3-4 kilo vermem lazım.. bu yüzden aranıza katılmaya karar verdim ama benim kısıtım her gün bal polen 1 kucuk kaşık yemem lazım ayrıca
dr tavsiyesiyle 2 kuru incir ve ceviz badem yemem gerekiyor.
Başlangıç tarihi:22.04.2013
Başlangıç kilo :58
Geçen hafta :
Bu hafta :
Fark :
Fark yüzdesi
Toplam fark :
Beden :38
Spor :
Boy :157cm
hoşbuldum hem de cok hoooş canım :)
evet hakılısın arkadasım burda yazacagımızı bilince daha az kacamaklar olur yada hic olmaz dimi :) bilen arkadaslar hem de bize yol gosterir sagolsunlar
bu arada canım bu sevimli smileyleri nasıl yapıyorsunuz ben bulamadım
Merhabalar
bende 38 yaşındayım 157 boyum 58 kiloyum 3 asılama 1 tup bebek gecirdim bu süreçte 3-4 kilo aldım 1 ay sonra yeni bir tüp bebek deneyimi
yaşayacağım 1 ay sürede 3-4 kilo vermem lazım.. bu yüzden aranıza katılmaya karar verdim ama benim kısıtım her gün bal polen 1 kucuk kaşık yemem lazım ayrıca
dr tavsiyesiyle 2 kuru incir ve ceviz badem yemem gerekiyor.
Başlangıç tarihi:22.04.2013
Başlangıç kilo :58
Geçen hafta :
Bu hafta :
Fark :
Fark yüzdesi
Toplam fark :
Beden :38
Spor :
Boy :157cm
Canim smiley konusunda sana yardimci oliyim:
1. Kullanici kontrol paneli
2. solda tikla: secenekleri düzenle
3. Alt tarafta: cesitli secenekler
4. burayi tiklaman gerekiyor: Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü
leneva, bu topicde daha önce konuşulmuştu, yer fıstığın kavrulmamışı yenilemiyormuş, sanırsam acı oluyordu. Ama kabuklu olanlarından alabilirsin.
Geçmiş olsun canım, ben de bugün lahana aldım, akşam çiğden salatasını yapacağım.
Bitki çaylarını hamile ve emzirenlere önermiyorlar canım.
Öğle: salata, yoğurt, köfte
Akşamda, balık lahana salatası düşünüyorum.
40 dk yürüyüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?