Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

pazar günkü menü bildirimi:
sabah: 2 haşlanmış yumurta,9 zeytin,2 sivri biber,1 domates,1 kibrit kutusu kadar peynir,10 tane çilek
akşam: 1 enginar dolması,dolmanın içine 3 yemek kaşığı pirinç kattım,bol soğanlı,kıymalı.yoğurt

bu sabah
kıymalı yumurta,6 zeytin,1 kibrit kutusu peynir,yarım domates,1 elma

ben daha yeniyim aranızda kızlar

daha pek yol katedemedim..
kahvaltı menumu yazsam bana yanlısım olup olmadıgını deneyimli arkadaslarım yazarsa sevinirim :)

* yumurtalı cokelek
* 3 bardak yesil cay
* 10 yesil zeytin az tuzlu limonlı ve zeytinyaglı
* avuc ici kadar peynir
* bir cay tabagı karısık cerez
* bir kase kavrulmamıs aycekirdegi
* bi kac sap taze sarımsak ve taze nane
* 2 kasık sut kaymagı
* yarım kase kefir
* bi iki tatlı kasıgı domatesli salca sosu

kilo vermeye baslayınca ben de listeye girmek istiyorum :)
hepimize kolay gelsin arkadaslar

Başlangıç tarihi:08.04.2013
Başlangıç kilo :85
Geçen hafta :82,7
Bu hafta :81,5
Fark : 1,2
Fark yüzdesi :%1,45
Toplam fark : 3,5
Beden :44
Spor : Leslie walk at home, iki gün 5 mil,bir gün 3 mil
Boy :165cm

Son düzenleme:
çıtır adayı arkadaslarım, menu bildirimleri benim açımdan cok iyi oluyor, alternatif ne yenebilir gormus oluyorum, menu bildirimi yapan arkadaslara cok cok tesekkur ederim :)

çıtır adayı arkadaslarım, menu bildirimleri benim açımdan cok iyi oluyor, alternatif ne yenebilir gormus oluyorum, menu bildirimi yapan arkadaslara cok cok tesekkur ederim :)

Hoşgeldin aramıza
Gerçekten menüyü paylaşmak çok iyi oluyor,hem kaçamaklardan alıkoyuyor hem de bilen arkadaşlar yanlışları gösteriyor.

bu lesly ile walk ne guzel bisiymis tesekkur ederim arkadaslar sayenizde ogrendim, zumba falan bana cok zor gelmisti kilolarımla ama bu evde yuruyus gibi kosu bandına gerek duymadan daha eglenceli hemde :) benim gibi evden cıkamayanlar icin harika bir alternatif cok cok cok tesekkur ederim

Hoşgeldin aramıza
Gerçekten menüyü paylaşmak çok iyi oluyor,hem kaçamaklardan alıkoyuyor hem de bilen arkadaşlar yanlışları gösteriyor.

hoşbuldum hem de cok hoooş canım :)

evet hakılısın arkadasım burda yazacagımızı bilince daha az kacamaklar olur yada hic olmaz dimi :) bilen arkadaslar hem de bize yol gosterir sagolsunlar

bu arada canım bu sevimli smileyleri nasıl yapıyorsunuz ben bulamadım

Son düzenleme:
Merhabalar
bende 38 yaşındayım 157 boyum 58 kiloyum 3 asılama 1 tup bebek gecirdim bu süreçte 3-4 kilo aldım 1 ay sonra yeni bir tüp bebek deneyimi
yaşayacağım 1 ay sürede 3-4 kilo vermem lazım.. bu yüzden aranıza katılmaya karar verdim ama benim kısıtım her gün bal polen 1 kucuk kaşık yemem lazım ayrıca
dr tavsiyesiyle 2 kuru incir ve ceviz badem yemem gerekiyor.

Başlangıç tarihi:22.04.2013
Başlangıç kilo :58
Geçen hafta :
Bu hafta :
Fark :
Fark yüzdesi
Toplam fark :
Beden :38
Spor :
Boy :157cm

aramiza hosgeldin canim
inshallah hayirli sonuclar alirsin tedavinden
eger kacamak yapmazsan, 5-6 kilo veren bile oluyor bir ayda..

bal polen nedir bilmiyorum ama karataya görede zaten kuru incir, ceviz, badem yenilebilir

Canim smiley konusunda sana yardimci oliyim:

1. Kullanici kontrol paneli
2. solda tikla: secenekleri düzenle
3. Alt tarafta: cesitli secenekler
4. burayi tiklaman gerekiyor: Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü

merhaba benim bugün ilk günüm gayet rahat gidiyor.biliyor musunuz benbiraz korkuyorum bunları yiyipte ya kilo alırsam diye açgezmeyealışmışolduğumdan...kitapları sipariş ettim anca haftasonu elimde olur.o yüzden birkaçsorum var. tarhana unlubirçorba olmasınarağmen yenebilir galiba.doyanakadar olmasında bir sakınca varmı? meyve yemek yasakken bazıları nasıl akşam bile meyveyiyebiliyor?bir öğünde ikilahmacun yenilebilir mi?her türlü yağlıpeynirkaşar ve dilpeyniri de bu avuç içi sınırlamasıyla yenilebiliyor mu?

benim menüm:
sabah yarım domates yarım salatalık,3 ceviz,peynir ve 5 zeytinden oluşankahvaltımı saat 9 gibi yaptım.neskafe alışkanlığım olduğu için saat 10.30gibi de şekersiz türk kahvesi içtim. (aslında benbu saate kadar ayılamazdım işte de olsam ama bugün dinç hissettim kendimi.)12.30 gibide öğle yemeğine giderim.sabah yumurta yemediğim için belkiyumurtalı bişeyler yerim.ama akşam kocaman birtabak yeşil mercimek yemeği yapıcam kendime.Akşam yedi gibi bir bardak kefirimi içip yeme işini kapatırım ben.40 dakika koşu bandında yürümeyi de unutmayacağım.

bu arada bugün sabah tartıda 67çıktım.ne yazıkki tartımdan emindeğilim.yenisini alana kadar idare edicem.çünkü süreklifarklı bir rakam göstermekte.

bu herkesekolaylıklar dilerim..

İnşallah bu tedavinde sağlıkla hamile kalırsın,Rabbim kolaylaştırsın.
Ben 2 haftada 3,5 kilo verdim.Benimde arı sütü bal polen karışımım var ama çok unutuyorum,bu 2 hafta sürecinde arada yedim toplasam 4-5 defa anca yapar.
bir de bal ile karıştırdığım bir baharat var onu tüketiyorum.Yani bunlara rağmen veriliyor yavaş oluyor ama.

merhaba, ben kitabı okudum ve karatay diyetini 2 gündür yapıyorum, bariz bir inme oldu ancak kahvaltıdan sonra cok şişkinlik hissediyorum. bir de tahin helvası yendiği yazıyor. içinde şeker yok mudur?

Canim smiley konusunda sana yardimci oliyim:

1. Kullanici kontrol paneli
2. solda tikla: secenekleri düzenle
3. Alt tarafta: cesitli secenekler
4. burayi tiklaman gerekiyor: Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü

aaaaaaaaaa harikasın canım benim cok cok cok teşekkur ederim cok optum seni Selmanınkızı :119::124::122::118:
bu similerin hepsi sana canım

sağol canım. geçmişi okumaya çalışmıştım ama hepsini okuyamadım malum bilmiyordum. bende kabuklu alıyorum ama yinede kavrulmuş diye vicdan azabı çekiyordum. rahat rahat yiyebilirim artık

Baslangis tarihi.13-07-2012.
Boy 1.58
Gecen hafta kg 74, 400
Bu hafta
kg 73,300.
Spor haftada 4-5 kez fitnes, Yürüyüs.
Beden 44-42.

Son düzenleme:
Selamlar Karatay diyetini evlenmeden önce denemiş ve 2-3 kg vermiştim. Ramazandı ve sahuru diyetin kahvaltı önerisi gibi ekmeksiz yapmıştım, iftarda insan istesede çok fazla yiyemiyor, o yuzden çok sıkıntı çekmeden verdim.
Evlilikten sonra yine eski formuma kavustum :) Aldığım ekmek makinesi kaldırıp şimdi tekrar Karatay'a başlıyorum. İnşallah verebilirim.

Boy:1,60
Kilo:57,8

başlangıç tarihi: 01.03.2013
başlangıç kilo: 71 kg
geçan hafta: 68 kg
bu hafta: 67.2 kg
fark: 800 gr
fark yüzdesi: henüz öğrenemedim
toplama fark: 3.8 kg
beden: 42
spor: yürüyüş, pilates, bisiklet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…