Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Selamlar arkadaşlar,

rumuz:sea
baş.tarihi:05.04.2013
baş.kilo:65
geçen hafta kilo:65
bu hafta kilo:63,2
fark:1,8
yüzde:2,76923076923076
toplam fark:1,7
beden:38-40
spor:3 gun leslie

bu sabahki kahvaltı da klasik karatay kahvaltısı omleti hellim peyniri domates, salatalık 10 zeytin 2 tatlı kasıgı kadar kaymak

herkese iyi günler kolaylıklar dilerim..

bugun bel agrısından dolayı :2::2::2:biraz egzersiz biraz da yuzme yapmak istiyorum bakalım ne olcek?

Son düzenleme:
Kizlar itiraf edeyim ki ben berbat kötü liste yapiyorum.
Ins sira bana gelince elimden geleni yaparim.
Birde bana cizelge yapacak hayir sever bir arkadas varmi.?
Ben ne listeyi, ne cizelgeyi beceremedim.

hoşgeldin aramıza....

Başlangıç tarihi:19.04.2013 (doğru düzgün ancak bu tarihte başlayabildim )
Başlangıç kilo:76
Geçen hafta kilo:76
Bu hafta kilo:74,8
Fark:1,2
Beden:42-44
Boy:1,58
Spor:Elden geldiğince yürüyüş

Ühüüü ilk kilo bildirmimi mahvettim,yanlışlıkla tamamlamadan gönderdim Tamam baştan alıyorum
Başlangıç tarihi:19.04.2013
Başlangıç kilo:76
Geçen hafta:76
Bu hafta kilo:74,8
Fark:1,2
Fark yüzdesi:1,57
Toplam fark:1,2
Beden42-44
Spor:Yürüyüş
Boy:158

Oldu galiba

çizelgeyi unutmusum :)

Son düzenleme:
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

gün içinde toplam 1 çb kuruyemiş yenecek onu da sabah ve öğle öğünlerine pay edersen veya sadece sabah yersen daha iyi olur burada ya çekirdek yiyecektin ya kuruyemişi senin ki 2 kat olmuş birisi fazla
kaymak da yemesen daha iyiydi yağlı peynir süt yiyorua ama direkt yağını yememeliyiz
onun dışında çok doyurucu iyi olmuş ben olsaydım bu kadar güçlü bir kahvaltıdan sonra diğer öğünlerimi hafif tercih ederdim

doyanmak gerek ki 4-5 saat bekleyebilelim ancak olayı abartırsak kilo veremeyiz ben bu hataya başta düştüm mesela 2 tabak yemekle doyuyorum diye öyle yedim ama hata yapmışım yemeği 1 tabak yapıp yanında salata ve ayranla takviye etmek gerek

merhaba, ben kitabı okudum ve karatay diyetini 2 gündür yapıyorum, bariz bir inme oldu ancak kahvaltıdan sonra cok şişkinlik hissediyorum. bir de tahin helvası yendiği yazıyor. içinde şeker yok mudur?

tahin helvasına ben de akıl erdiremiyorum yemeyi de tercih etmiyorum onun yerine içi cevizli incir çok daha mantıklı

saolsın arkadasım bilgilendirmen ve uyarıların icin, yanlışlarımı düzeltmem lazım ben daha yeniyim aranızda :)
cekirdek ve kuruyemisleri aynı anda tuketmekteki maksadım omage 3 ve omega 6 yı aynı anda alayım diye idi, o zaman ben olcuyu fazla yapmısım azaltarak yine boyle karısık yesem sorun olur mu?

kaymak da tereyagı olmadıgı icin ona karsılık diye idi :) hepsi eksiksiz olsun diye sanırım aşırıya kacıyorum

zaten ben artık bugun itibari ile iki ogun yemeyi dusunuyorum cunku sabah 10 dan once kahvaltı yapmam cok zor olmustu yetistiremeyince sabah aksam yemeyi uygulamak istiyorum... zaten dedigin gibi saat 2 yi gecmesine ragmen ve bu saate kadar sudan baska birsey agzıma girmemesine ragmen hic acıkmadım... aksam 6 gibi aksam yemegini dusunuyorum

yani boyle bakalım beni uyarıp yanlışlarımı gosteren herkese cok tesekkur ederim çömez karataycılara destek

bu hafta karatay gurubunun en minnak listesi karsinizda

1. sea 2.77%
2. degua 2.52%
3. Dilara_20 1.58%
4. Sivasin gulu 1.48%
5. chevrefeuille 1.45%
6. SelmaninKizi 1.38%
7. xc9 1.18%
8. FZGUN 0.67%
9. esas2066 0.0%

tüm kilo veren ve veremiyen arkadaslari tebrik ederim

Sabah kahvaltımı 7:30 da yaptım. dolayısıyla 7 saattir bir şey yemedim. Bu saatte hafif bir şeyler ne yiyebilirim?

Karatay'a yeni başladığım için bende bildirim yapayım dedim. Bakalım haftaya pazartesiye kadar kilo verebilecekmiyim:)
Başlangıç kg: 63.7
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:40
Spor: Hafta içi 5000 adım ve hafta sonu plates yapılacak.
Boy: 1.60
Hedef: 55

Merhaba kızlar,

Canım hoş geldin aramıza.

Siz de hoş geldiniz.

4 gündür gelemedim. nasılsınız bakalım

Canım, sağol biz iyiyiz. Sen nasılsın? Diyet nasıl gidiyor?

merhaba, ben kitabı okudum ve karatay diyetini 2 gündür yapıyorum, bariz bir inme oldu ancak kahvaltıdan sonra cok şişkinlik hissediyorum. bir de tahin helvası yendiği yazıyor. içinde şeker yok mudur?

Karataycı, tahin helvası, balık üzerine sadece 1 k.k büyüklüğünde öneriliyor.

Pikka siz de hoş geldiniz.

Baslangis tarihi.13-07-2012.
Boy 1.58
Gecen hafta kg 74, 400
Bu hafta
kg 73,300.
Spor haftada 4-5 kez fitnes, Yürüyüs.
Beden 44-42.

Canım yeni çizelgen, bunu kopyalayabilirsin.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wwkJPHt/weight.png

Canım, liste için teşekkürler, çaba gösteren herkesi tebrik ediyorum. İnşallah haftaya herkes istediği kiloları verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…