aramiza hosgeldin canim
inshallah hayirli sonuclar alirsin tedavinden
eger kacamak yapmazsan, 5-6 kilo veren bile oluyor bir ayda..
bal polen nedir bilmiyorum ama karataya görede zaten kuru incir, ceviz, badem yenilebilir
Selamlar Karatay diyetini evlenmeden önce denemiş ve 2-3 kg vermiştim. Ramazandı ve sahuru diyetin kahvaltı önerisi gibi ekmeksiz yapmıştım, iftarda insan istesede çok fazla yiyemiyor, o yuzden çok sıkıntı çekmeden verdim.
Evlilikten sonra yine eski formuma kavustum :) Aldığım ekmek makinesi kaldırıp şimdi tekrar Karatay'a başlıyorum. İnşallah verebilirim.
Boy:1,60
Kilo:57,8
Canım yediklerin çok az değil mi bildiğim kadarıyla sabah kahvaltıda çok siki yemek gerek metebolizmayı hızlandırmak icin
Selamlar arkadaşlar,
rumuz:sea
baş.tarihi:05.04.2013
baş.kilo:65
geçen hafta kilo:65
bu hafta kilo:63,2
fark:1,8
yüzde:2,76923076923076
toplam fark:1,7
boy:158
beden:38-40
spor:3 gun leslie
bu sabahki kahvaltı da klasik karatay kahvaltısı omleti hellim peyniri domates, salatalık 10 zeytin 2 tatlı kasıgı kadar kaymak
herkese iyi günler kolaylıklar dilerim..
bugun bel agrısından dolayı :2::2::2:biraz egzersiz biraz da yuzme yapmak istiyorum bakalım ne olcek?
gün içinde toplam 1 çb kuruyemiş yenecek onu da sabah ve öğle öğünlerine pay edersen veya sadece sabah yersen daha iyi olur burada ya çekirdek yiyecektin ya kuruyemişi senin ki 2 kat olmuş birisi fazlaben daha yeniyim aranızda kızlar
daha pek yol katedemedim..
kahvaltı menumu yazsam bana yanlısım olup olmadıgını deneyimli arkadaslarım yazarsa sevinirim :)
* yumurtalı cokelek
* 3 bardak yesil cay
* 10 yesil zeytin az tuzlu limonlı ve zeytinyaglı
* avuc ici kadar peynir
* bir cay tabagı karısık cerez
* bir kase kavrulmamıs aycekirdegi
* bi kac sap taze sarımsak ve taze nane
* 2 kasık sut kaymagı
* yarım kase kefir
* bi iki tatlı kasıgı domatesli salca sosu
kilo vermeye baslayınca ben de listeye girmek istiyorum :)
hepimize kolay gelsin arkadaslar
merhaba benim bugün ilk günüm gayet rahat gidiyor.biliyor musunuz benbiraz korkuyorum bunları yiyipte ya kilo alırsam diye açgezmeyealışmışolduğumdan...kitapları sipariş ettim anca haftasonu elimde olur.o yüzden birkaçsorum var. tarhana unlubirçorba olmasınarağmen yenebilir galiba.doyanakadar olmasında bir sakınca varmı? meyve yemek yasakken bazıları nasıl akşam bile meyveyiyebiliyor?bir öğünde ikilahmacun yenilebilir mi?her türlü yağlıpeynirkaşar ve dilpeyniri de bu avuç içi sınırlamasıyla yenilebiliyor mu?
benim menüm:
sabah yarım domates yarım salatalık,3 ceviz,peynir ve 5 zeytinden oluşankahvaltımı saat 9 gibi yaptım.neskafe alışkanlığım olduğu için saat 10.30gibi de şekersiz türk kahvesi içtim. (aslında benbu saate kadar ayılamazdım işte de olsam ama bugün dinç hissettim kendimi.)12.30 gibide öğle yemeğine giderim.sabah yumurta yemediğim için belkiyumurtalı bişeyler yerim.ama akşam kocaman birtabak yeşil mercimek yemeği yapıcam kendime.Akşam yedi gibi bir bardak kefirimi içip yeme işini kapatırım ben.40 dakika koşu bandında yürümeyi de unutmayacağım.
bu arada bugün sabah tartıda 67çıktım.ne yazıkki tartımdan emindeğilim.yenisini alana kadar idare edicem.çünkü süreklifarklı bir rakam göstermekte.
bu herkesekolaylıklar dilerim..
merhaba, ben kitabı okudum ve karatay diyetini 2 gündür yapıyorum, bariz bir inme oldu ancak kahvaltıdan sonra cok şişkinlik hissediyorum. bir de tahin helvası yendiği yazıyor. içinde şeker yok mudur?
Kizlar itiraf edeyim ki ben berbat kötü liste yapiyorum.
Ins sira bana gelince elimden geleni yaparim.
Birde bana cizelge yapacak hayir sever bir arkadas varmi.?
Ben ne listeyi, ne cizelgeyi beceremedim.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
gün içinde toplam 1 çb kuruyemiş yenecek onu da sabah ve öğle öğünlerine pay edersen veya sadece sabah yersen daha iyi olur burada ya çekirdek yiyecektin ya kuruyemişi senin ki 2 kat olmuş birisi fazla
kaymak da yemesen daha iyiydi yağlı peynir süt yiyorua ama direkt yağını yememeliyiz
onun dışında çok doyurucu iyi olmuş ben olsaydım bu kadar güçlü bir kahvaltıdan sonra diğer öğünlerimi hafif tercih ederdim
ben daha yeniyim aranızda kızlar
daha pek yol katedemedim..
kahvaltı menumu yazsam bana yanlısım olup olmadıgını deneyimli arkadaslarım yazarsa sevinirim :)
* yumurtalı cokelek
* 3 bardak yesil cay
* 10 yesil zeytin az tuzlu limonlı ve zeytinyaglı
* avuc ici kadar peynir
* bir cay tabagı karısık cerez
* bir kase kavrulmamıs aycekirdegi
* bi kac sap taze sarımsak ve taze nane
* 2 kasık sut kaymagı
* yarım kase kefir
* bi iki tatlı kasıgı domatesli salca sosu
kilo vermeye baslayınca ben de listeye girmek istiyorum :)
hepimize kolay gelsin arkadaslar
Merhabalar
bende 38 yaşındayım 157 boyum 58 kiloyum 3 asılama 1 tup bebek gecirdim bu süreçte 3-4 kilo aldım 1 ay sonra yeni bir tüp bebek deneyimi
yaşayacağım 1 ay sürede 3-4 kilo vermem lazım.. bu yüzden aranıza katılmaya karar verdim ama benim kısıtım her gün bal polen 1 kucuk kaşık yemem lazım ayrıca
dr tavsiyesiyle 2 kuru incir ve ceviz badem yemem gerekiyor.
Başlangıç tarihi:22.04.2013
Başlangıç kilo :58
Geçen hafta :
Bu hafta :
Fark :
Fark yüzdesi
Toplam fark :
Beden :38
Spor :
Boy :157cm
4 gündür gelemedim. nasılsınız bakalım
merhaba, ben kitabı okudum ve karatay diyetini 2 gündür yapıyorum, bariz bir inme oldu ancak kahvaltıdan sonra cok şişkinlik hissediyorum. bir de tahin helvası yendiği yazıyor. içinde şeker yok mudur?
Selamlar Karatay diyetini evlenmeden önce denemiş ve 2-3 kg vermiştim. Ramazandı ve sahuru diyetin kahvaltı önerisi gibi ekmeksiz yapmıştım, iftarda insan istesede çok fazla yiyemiyor, o yuzden çok sıkıntı çekmeden verdim.
Evlilikten sonra yine eski formuma kavustum :) Aldığım ekmek makinesi kaldırıp şimdi tekrar Karatay'a başlıyorum. İnşallah verebilirim.
Boy:1,60
Kilo:57,8
Baslangis tarihi.13-07-2012.
Boy 1.58
Gecen hafta kg 74, 400
Bu hafta kg 73,300.
Spor haftada 4-5 kez fitnes, Yürüyüs.
Beden 44-42.
bu hafta karatay gurubunun en minnak listesi karsinizda
1. sea 2.77%
2. degua 2.52%
3. Dilara_20 1.58%
4. Sivasin gulu 1.48%
5. chevrefeuille 1.45%
6. SelmaninKizi 1.38%
7. xc9 1.18%
8. FZGUN 0.67%
9. esas2066 0.0%
tüm kilo veren ve veremiyen arkadaslari tebrik ederim
Sabah kahvaltımı 7:30 da yaptım. dolayısıyla 7 saattir bir şey yemedim. Bu saatte hafif bir şeyler ne yiyebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?