Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhaba, ben kitabı okudum ve karatay diyetini 2 gündür yapıyorum, bariz bir inme oldu ancak kahvaltıdan sonra cok şişkinlik hissediyorum. bir de tahin helvası yendiği yazıyor. içinde şeker yok mudur?

evet yaaa alıp alıp yerine bıraktım içinde şeker olduğu yazıyor. bilen arkadaşlar cevaplarsa

evet yaaa alıp alıp yerine bıraktım içinde şeker olduğu yazıyor. bilen arkadaşlar cevaplarsa

Canım, Karataycı arkadaşa da yazmıştım, hoca balık üzerine sadece 1 k.b.kutusu ölçüsünde haftada 1 veya 2 kere yenilebileceğini söylüyor. Bunun dışında yememek lazım, kilo vermeyi olumsuz etkileyebilir.

Bu arada 1 saat yürüyüş var, yazmayı unutum.

gerçekten en minnak liste süper olmuş. herkes kilo vermiş. çook tebrik ediyorum hepinizi

şu an çok daha iyi oldum. pek uyabildiğim söylenemez ama fena da değil aslındaaa neyse yasak bişey sadece busabah yarım simit yedim .onuda mecbur kaldım ilaç içecektim. bide dün akşama doğru beyaz leblebi yedim. genelde saatinde ve doğru şeyler yemeğe çalıştım. yarından itibaren bugünün menüsüde dahil yediklerimi paylaşıcam yine:13:

çok sağol canım. canım çektiğinde yiyebilirim artık

moralim o kadar bozuk ki
önüme ne cıkarsa yiyesim var aslında hic ac degilim... neden insanlar etrafındaki insanları üzer yaa kimin buna ne hakkı var ki, sabahtan beri mutlu huzurlu gecen zamanımı birden sekteye ugrattılar... cok uzgunum... moral sıfır napsam ne etsemde gecse gitse unutsam bi kac saat once yasadıklarımı

hayirdir canim? kim üzdü seni?

hayirdir canim? kim üzdü seni?

haketmedigim bir davranıstı, zaten normalde de herkesle sorunu olan birisi, ama ben hassasım biraz kaldıramıyorum...

neyse sizi de üzdüm, canım sıkılınca kendimi burda buldum onca yapacagım işim varken biraz sizleri okuyup ve dertlesip iyi olmaya geldim...
tesekkur ederim sordugun icin canım
cok iyisin sagol...

neye üzüldüğünü bilmeden ahkam kesemem ama üzüntünün çaresinin tıkınmak olmadığını acı tecrübelerle edindim dışarı çık hızlı hızlı yürü içinden küfret ohh çok rahatlarsın geçer gider çıkamıyorsan pencereyi aç 1 bardak soğuk limonlu su iç yine geçer
hayat böyledir işte bir ağlarsın bir gülersin takma geçer gider sen gününü kurtar yemeğe saldırma

ay canim, Allah iyiligini versin cok güldüm...
ama küfretmesin yaa, heleki bayanlara hiiic yakismiyor

küçük ama verimli bir liste olmuşherkes kilo vermiş esas2006 hariç o da haftaya acısını çıkaracaktır eminim
yüzdeyi hesaplamamıştım benim yerime hesaplamışsın teşekkür ederim
umarım hepimiz haftaya daha çok kilo veririz bu arada listeye girmeyen arkadaşların da haftaya listede yerini almalarını istiyorum ben de haftalarca girmemiştim oysa çok motive edici oluyor

ismini yanlış yazmışım ama isim alanında düzeltme yapılamıyormuş

Son düzenleme:
bugün ilk günüm ya kendimi gözlemleyip duruyorum.saat 16.30 gibiçok acıktım.öğleyemeğini 12-30-13.00 arası yapmıştımve kahvaltıyla aynı şekilde olmuştu..araöğünyapmayım diye de yanıma birşey almadım.akşam yemeğim yeşil mercimek yemeği hazır.yanına yoğurt yemeyi düşünüyorum.birde eşim için biberdolması falan yapmıştım.belki onların sebze kısımlarını da yerim.

şu ana kadar 1lt su içebildim.1lt de evde içersem superolacak.40 dakika sporda yapıcam.bu ilk hafta çok önemli değil mi?sonra bende listenize katılıcam inşallah.

saol canım yemek saatimi beklemeden yemicem insaAllah, burda sizlerle olmak yazdıklarızı okumak bana cok iyi geldi... bu sayfaya kadar okumadıgım cok sayfa var hepsini teker teker okuyorum :) desteginiz icin cok tesekkur ederim iyi ki varsınız..

bence de üzmeyin değmeyecek için kendinizi sıkmayın tatlıcanınızı bende çok hassas bir insanımdır.amasanırım son zamnalarda boşvermeyi becerebiliyorum.sizede tavsiye ederim.

ay canim, Allah iyiligini versin cok güldüm...
ama küfretmesin yaa, heleki bayanlara hiiic yakismiyor

içinden küfredecek öyle dışından olmaz tabi çok ayıp içinden küfretme işine yeni başladım ama inanın içiniz çok rahatlıyor erkeklerin nasıl her olay karşısında large olabildiklerini anladım adamlar maçta trafikte küfrede küfrede pamuk gibi oluyorlar hele o trafikte kadın diye sıkıştıranlar yok mu onlar alayını hakediyor da neyse

merhaba aramıza hosgeldin ben de sen gibi yeniyim... eger 4 saat gecmeden acıktıysan öğününde yememen gereken birseyi yemis olmalısın diyordu kitapta canım.. yasak olan bisiy yediysen bu seni cabuk acıktıracaktır... kolay gelsin canım.

bence de üzmeyin değmeyecek için kendinizi sıkmayın tatlıcanınızı bende çok hassas bir insanımdır.amasanırım son zamnalarda boşvermeyi becerebiliyorum.sizede tavsiye ederim.

haklısın canım bosvermeyi bilmek gerek gercekten bunu ogrenmeyi sallamamayı cok isterim...
sagolasın...

:) evet haklısın... bunu da ogrenmeliyim

kahve iştahı baskılıyor deneyebilirsin üstüne de büyük bardak su
öğle ve akşam ayran yoğurt veya bolce salata yeren acıkmazsın yeni olduğun için olabilir eğr hiç dayanamıyorsan ayran veya süt arada içebilirsin ama çok içme hatta sulandırarak iç karatay hoca aralarda içilebilir diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…