merhaba, ben kitabı okudum ve karatay diyetini 2 gündür yapıyorum, bariz bir inme oldu ancak kahvaltıdan sonra cok şişkinlik hissediyorum. bir de tahin helvası yendiği yazıyor. içinde şeker yok mudur?
evet yaaa alıp alıp yerine bıraktım içinde şeker olduğu yazıyor. bilen arkadaşlar cevaplarsa
bu hafta karatay gurubunun en minnak listesi karsinizda
1. sea 2.77%
2. degua 2.52%
3. Dilara_20 1.58%
4. Sivasin gulu 1.48%
5. chevrefeuille 1.45%
6. SelmaninKizi 1.38%
7. xc9 1.18%
8. FZGUN 0.67%
9. esas2066 0.0%
tüm kilo veren ve veremiyen arkadaslari tebrik ederim
Akşam yiyecekseniz, yoğurt, az kuru yemiş, ayran, süt tercih edebilirsiniz.
Merhaba kızlar,
Canım hoş geldin aramıza.
Siz de hoş geldiniz.
Canım, sağol biz iyiyiz. Sen nasılsın? Diyet nasıl gidiyor?
Karataycı, tahin helvası, balık üzerine sadece 1 k.k büyüklüğünde öneriliyor.
Pikka siz de hoş geldiniz.
Canım yeni çizelgen, bunu kopyalayabilirsin.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wwkJPHt/weight.png
Canım, liste için teşekkürler, çaba gösteren herkesi tebrik ediyorum. İnşallah haftaya herkes istediği kiloları verir.
Canım, Karataycı arkadaşa da yazmıştım, hoca balık üzerine sadece 1 k.b.kutusu ölçüsünde haftada 1 veya 2 kere yenilebileceğini söylüyor. Bunun dışında yememek lazım, kilo vermeyi olumsuz etkileyebilir.
Bu arada 1 saat yürüyüş var, yazmayı unutum.
moralim o kadar bozuk ki
önüme ne cıkarsa yiyesim var aslında hic ac degilim... neden insanlar etrafındaki insanları üzer yaa kimin buna ne hakkı var ki, sabahtan beri mutlu huzurlu gecen zamanımı birden sekteye ugrattılar... cok uzgunum... moral sıfırnapsam ne etsemde gecse gitse unutsam bi kac saat once yasadıklarımı
hayirdir canim? kim üzdü seni?
moralim o kadar bozuk ki
önüme ne cıkarsa yiyesim var aslında hic ac degilim... neden insanlar etrafındaki insanları üzer yaa kimin buna ne hakkı var ki, sabahtan beri mutlu huzurlu gecen zamanımı birden sekteye ugrattılar... cok uzgunum... moral sıfırnapsam ne etsemde gecse gitse unutsam bi kac saat once yasadıklarımı
neye üzüldüğünü bilmeden ahkam kesemem ama üzüntünün çaresinin tıkınmak olmadığını acı tecrübelerle edindimdışarı çık hızlı hızlı yürü içinden küfret ohh çok rahatlarsın geçer gider çıkamıyorsan pencereyi aç 1 bardak soğuk limonlu su iç yine geçer
hayat böyledir işte bir ağlarsın bir gülersin takma geçer gider sen gününü kurtar yemeğe saldırma
neye üzüldüğünü bilmeden ahkam kesemem ama üzüntünün çaresinin tıkınmak olmadığını acı tecrübelerle edindimdışarı çık hızlı hızlı yürü içinden küfret ohh çok rahatlarsın geçer gider çıkamıyorsan pencereyi aç 1 bardak soğuk limonlu su iç yine geçer
hayat böyledir işte bir ağlarsın bir gülersin takma geçer gider sen gününü kurtar yemeğe saldırma
haketmedigim bir davranıstı, zaten normalde de herkesle sorunu olan birisi, ama ben hassasım biraz kaldıramıyorum...
neyse sizi de üzdüm, canım sıkılınca kendimi burda buldum onca yapacagım işim varken biraz sizleri okuyup ve dertlesip iyi olmaya geldim...
tesekkur ederim sordugun icin canım
cok iyisin sagol...
ay canim, Allah iyiligini versin cok güldüm...
ama küfretmesin yaa, heleki bayanlara hiiic yakismiyor
bugün ilk günüm ya kendimi gözlemleyip duruyorum.saat 16.30 gibiçok acıktım.öğleyemeğini 12-30-13.00 arası yapmıştımve kahvaltıyla aynı şekilde olmuştu..araöğünyapmayım diye de yanıma birşey almadım.akşam yemeğim yeşil mercimek yemeği hazır.yanına yoğurt yemeyi düşünüyorum.birde eşim için biberdolması falan yapmıştım.belki onların sebze kısımlarını da yerim.
şu ana kadar 1lt su içebildim.1lt de evde içersem superolacak.40 dakika sporda yapıcam.bu ilk hafta çok önemli değil mi?sonra bende listenize katılıcam inşallah.
bence de üzmeyin değmeyecek için kendinizi sıkmayın tatlıcanınızı bende çok hassas bir insanımdır.amasanırım son zamnalarda boşvermeyi becerebiliyorum.sizede tavsiye ederim.
içinden küfredecek öyle dışından olmaz tabi çok ayıpiçinden küfretme işine yeni başladım ama inanın içiniz çok rahatlıyor erkeklerin nasıl her olay karşısında large olabildiklerini anladım adamlar maçta trafikte küfrede küfrede pamuk gibi oluyorlar hele o trafikte kadın diye sıkıştıranlar yok mu onlar alayını hakediyor da neyse
bugün ilk günüm ya kendimi gözlemleyip duruyorum.saat 16.30 gibiçok acıktım.öğleyemeğini 12-30-13.00 arası yapmıştımve kahvaltıyla aynı şekilde olmuştu..araöğünyapmayım diye de yanıma birşey almadım.akşam yemeğim yeşil mercimek yemeği hazır.yanına yoğurt yemeyi düşünüyorum.birde eşim için biberdolması falan yapmıştım.belki onların sebze kısımlarını da yerim.
şu ana kadar 1lt su içebildim.1lt de evde içersem superolacak.40 dakika sporda yapıcam.bu ilk hafta çok önemli değil mi?sonra bende listenize katılıcam inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?