Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Selam arkadaşlar
Başlangıç tarihi:22,04,2013
Başlangıç kg:69
Geçen hafta:69
Bu hafta:69
Fark:0
Fark yüzdesi:0
Toplam fark:0
Beden:42
Spor:2 saat 6,5 le yürüyüş
Boy:1,55
arkadaşlar bugün yeniden karataya başlıyorum.Artık bana yeni bir ben lazımkendimi sevmem lazım
kusura bakmayın çalıştığım için nete pek giremiyorum ama fırsat buldukça bildirim yapmayı düşünüyorum. Ben önceden de karatay yaparak 11 kilo verdim şu an 69 kiloyum bana sivasın gülü arkadaşım nasıl beslenerek 1,5 ayda bu kiloyu verdiğimi sormuş öncelikle arkadaşlar her gün 2 saate yakın tempolu yürüdüm su gibi terliyordum ,karatayın en önemli yasaklarından ekmek ,şeker,pirinçten ve tuzdan kati suret uzak durdum. Bol su içtim 3 lt ye yakın,2-3 fincan yeşil çay içtim karatay menüsünden de olsa mümkün olduğunca az yedim kuru yemişi 1 bardak değilde 5 er tane yedim,omega 3 kullandım kısacası diyete olsa hiç bir şeyi abartmadan yedim ve en önemlisi hep hareket halindeyim ve sık sık tartılmadım 1,5 ay sonra tartıldım kendime 1,5 ay kotası koymuştum onu uyguladım sadece inceldiğimi,zayıfladığımı kıyafetlerimden anladım bugün tekrara aynı sistemi uygulayıp sonuçları sizinle paylaşmak isterim.

Aaa vallahi gerçekten yemedim. Çorba içmeyi planlıyordum hazırlığım olmadığı için sabah kahvaltısı gibi şeyler yedim. Yumurta ceviz peynir ve zeytin 1 bardak çay.

Birde ben akşam yemeğimi 17. 30 gibi yedim mercimek ve bir bardak kefir ve biraz önce de yeşilçayımı yaptım ve 3-4 kuru kayısı yedim. Kayısıyı akşam yemem yanlış mı oldu?

Yeni olmanıza rağmen 3 kilo vermişsiiz tebrikler ne kadar zamanda oldu bu.

selam kizlar devamli takipteyim sizi cok sik yazamasamda
simdi bu kuru incir kayisi gunde kactane yenilmeli ???

selam kizlar devamli takipteyim sizi cok sik yazamasamda
simdi bu kuru incir kayisi gunde kactane yenilmeli ???

ayy ne mutlu oldum...yeni arkadaşlarımız varhepiniz hoşgeldiniz kuru incir ve kayısı sonuçta şekerli olduğu için çok fazla tüketilmemeli,özellikle incir 1-2yi geçmemeli ve hergün bence yenmemeli,kayısı büyüklüğüne göre4-5 adet olabilir...

Selmanin kizi canim. Liste icin tsk ediyorum.
Ellerine emegine saglik.
FZGUN. Cizelge icin tsk tatlim. Ellerine saglik.:13:
Ama kopyaladim olmadi canim.

Ögle. 4 kasik bulgur pilavi 1 kepce güvec. Ayran & su.

Aksam. 1 kase yogurtlu corba, yarma, fasulye, nohut & yesil mercimekli.
1 bardak su. Bugün 1. 1/2 saat bahcemde calistim. otlari temizledim.
fasule & Biber ektim.

Son düzenleme:

Sıkma canını arkadaşım, insanlar gerçekten çok düşüncesiz olabiliyor.

Dolmaları bulgur ile yaparsanız yiyebilirsiniz.

Canım, yanlış yeri almışım galiba bir de bunu dener misin?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w2EXvmu/weight.png

Son düzenleme:
selam,

minis liste için selmanınkızı'na tşkler efendim herkes guzel guzel kiloları vermiş. umarım gelecek hafta da boyle oluruz.
Yeni başlayan arkadaşlar hosgeldiniz:))

Bugun spor salonuna gittim nihayet. Esneme ısınma derken once eliptikte sonra da biraz karın kol ayak hareketleri sonrasında da yüzme ohh miss valla o kadar iyi geldi ki belime boynuma :)

aksam da eve geldim.

AKSAM :
mercimek corba
mantarlı bonfile
cacık
domates salatalık
4 tane de cilek

ay ne guzel yazdım
bunlardan bonfileyi yiyemedim ama yemiş gibi yazmısım. cunku o kadar tok hissediyorum ki su an ne oldu anlamadım kokusu beni doyurdu sanırım

şimdide ikizlerle beraber oyun oynuyoruz

Boy:163
Kilo:84
87 kiloydum aslında 3 kiloyu kalori hesabı yaparak verdim,sonra her şey bozuldu tekrar almaya başladım,85 kiloyla karataya başladım yarın iki haftam doluyor sabah oğlumla tartılacaz o 17 yaşında ve 140 kg ile başladı şimdi 4 kg kadar verdi ve çok mutluyuz.İlk işim karatay diyetine uygun alışveriş yapmak oluyor.yemekleri mümkün olduğunca erken hazırlamaya çalışıyorum ki oğlum da bozmasın.diyet yapıyor gibi değiliz ve haziran'ın sonunda kızımın düğnü var:)umarım zayıflayabiliriZ...

Canım, ben en son yazdığım adresi kontrol ettim oluyor. Ancak şu şekilde yapacaksın.

Benim yazdığım adres üzerine gel sağ tık yap "bağlantıyı kaydet" i seç

daha sonra kullanıcı kontrol paneline gir. Orada profili düzenle (sol tarafta) seçeneğini seç.

Sonra kişisel bilgiler kısmında : kan grubu yazan yerin altında yer alan çizelge: kısmındaki kutuya yukarıda kopyaladığın adresi yapıştır. Ancak alt kısımda değişiklikleri kaydet kısmına basmayı unutma.

İnşallah çok karışık olmamıştır.

Bugünkü menüm:
Sabah:karatay kahvaltısı
Öğlen:6,7 kaşık etli kabak,biraz yer fıstığı
Akşam:bonfile,kabak yemeği,kekik salatası(nar ekşili),salata,yarım kase yoğurt.az fıstık.

Son düzenleme:
sabah menümü yazmıştım.
1 su bardağı limonlu tarçınlı sıcak su
leslie 5 mil
akşam:
1 tabak az zeytinyağlı tavuk haşlama,domates sosu,yoğurt

ay çok güzel bahçeniz var demek.benim yok ama evde saksıda domatesim biberim nanem ve çiçeklerim var.
nasıl deşarj oluyor insan değil mi,hepsine ayrı ilgim sevgim var.

iyi akşamalr herkese,
yarın 23 nisan neşe doluyor insan,
menü
sabah 08:30 klasik kahvaltı
öğle 12:30 :kısır
akşam 19kuru fasulye+yoğurt
içecek:2 lt su+2sade türk ahvesi+1 doğuşçay mistik çayı(bugün ilk defa içtim,içine 1/3 süt katılıyo çok hoş bir çay,tavsiye ederimm...)
spor:sabah 9dan 3e kadar okulda hep aykta koşuşturmayla geçti,eve gelince de daha yeni oturdum,spora zamanım ve halim kalmadı valla..az sonra da yatar uyurummm

bugün kilo bildirimi vardı,ama ben hç giremedim nete,fırsatım olmadı,yarın 23 nisanda kermesimiz var,okulda prova evde,pasta börek yapımı derken yeni dinlenmeye geçtim,daha ütü var...o yüzden bana kızmayın,artık listede öbür hafta yer alırım,bugün yine de yazayımm ilk bildirimim çünkü....

Başlangıç tarihi:15.04.2013
Başlangıç kilo:54.1
Geçen hafta:54.1
Bu hafta kilo:53,8
Fark:300gr
Beden:36
Spor:Yürüyüş+pilates+lesli dönüşümlü yapıyorum
Boy:165cm

Bugün misafirlerimiz vardı.Şimdi gittiler bende yorgun argında olsa soluğu burada alayım dedim Gerçi biraz cısslı geçti:18:
Sabah;
Aç karnına sirkeli su
yumurta
lorlu baharatlı bol zeytinyağlı birde maydanozlu karışımım
zeytin
azıcık ev salçası
kabuklu fıstık,çok minik kuru dut (kuru duta dayanamıyorum)
Akşam;
tarhana
az kıymalı makarna
ayran
1 kaşık kısır
2 kurabiye :18: (misafirler olunca mecbur tattım.Ama börekten hiç almadım)

evet az. normalde bu kadar şeyle doymuyorum. hastayım iştahım pek yok
Geçmiş olsun canım.Rabbim tez zamanda şifa versin inşaAllah

Minik ama samimi çok güzel bir liste olmuş Başta hazırlayan olmak üzere yayında ve yapımda emeği geçen herkesi tebrik ederimm Nice hayırlı kilo vermelereee:13:

Canım ne sıkıntın varsa tez geçsin inşaAllah.Aman moralin bozuk diye yemeklerle kardeş olma Hayat inişli , çıkışlı sınavsız olmuyor.Bende moral bozukluğundan altı kilo almıştım daha da moralim bozuldu İnan zamanla hepsi geçecek,geçiyor

Çok güzel kilo vermişsiniz,maşaAllah Bu şekilde örnekleri gördükçe umudu artıyor insanın
Yemekleri erken yemek ve bol su içmek oldukça önemli. Burdaysanız ve başlamışsanız Allah'ın izniyle kilo vermenizin devamı gelecektirAramıza hoş geldiniz

Bu arada bir arkadaşımız sirkeli suyu nasıl kullandığımı sormuştu.Bir bardak ılık suya 1 yemek karşığı organil elma sirkesi koyuyorum.

Öncelikle herkese kolay gelsin. Birşey sormak istiyorum. Karatay diyetine baktığımda yumurta neredeyse her sabahın olmazsa olmazı. Yumurta yiyemiyorum alerjim var ve muadil olarak ne kullanabilirim bilmiyorum. Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler.

canim yumurta alerjisi olanlara yerli ise 2, ithal ise 1 muz öneriliyor..
benim mesela alerjim yok, ama hergün yumurta yemekten biktigim icin bende haftada bir kac gün muz ile kahvalti yaparim, muzda cok tok tutuyor.

sende muzdan bikarsan baska bir porsiyonluk meyve, ceviz, peynir, zeytin, yesillik, salatalik, domates gibide kahvalti yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…