Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Buzdolabınızdan yoğurdu eksik etmeyin

* Açık süt, mandıralardan veya günlük taze süt satan şarküterilerden alınabilir. Eğer bulunamazsa günlük pastörize süt (cam şişede) kullanılabilir.

* Mayalamak için ev yoğurdunuz yoksa bir kereye mahsus çömlekte satılan yoğurtlardan kullanabilirsiniz. Daha sonra evde mayaladığınız yoğurttan, bir sonraki yoğurdunuzu mayalayabilmek için mutlaka ‘mayalık yoğurt’ ayırın.

* Eğer ‘tereyağı’ tarifinde vereceğimiz yağı, yoğurt kaymağı ile yapmak isterseniz, yoğurdu tüketmeden önce üzerindeki kaymağını kapaklı bir kavanozun içine koyup buzdolabında muhafaza edin.

* Yoğurt, Karatay Mutfağı’nın olmazsa olmazlarından, önemli bir probiyotik gıdadır, sindirim enzimlerinin düzenli çalışması ve bağırsaklardaki faydalı mikropların üremesi adına çok etkili. Yani buzdolabınızdan eksik olmamalı.

İnternet kullanırken bilmediğim şeyler var;alıntı yapma vb.şeyler:) öğrenirken ortalığı karıştırıyorum :&#128569) hoş görün:))ben masumum tek derdim kilo verebilmekkk😛

smileylerde böyle yapiliyor:

1. Kullanici kontrol paneli
2. solda tikla: secenekleri düzenle
3. Alt tarafta: cesitli secenekler
4. burayi tiklaman gerekiyor: Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü

Bugün sabah tartıldım bu hafta 300 gr verebilmişim.geçen hafta 1100gr vermiştim.sanırım yediklerimi biraz kısmam ve düzenli yürüyüş yapmalıyım.kızlarrr bilen varsa söylesin yemeklerde nar ekşisi kullanabiliyor muyuz??? Sevgilerrr😄

nar eksisi taze ve dogal olduktan sonra kullanilabilir canim..

Çok teşekkürler canım bugün gün var bozmamayı düşünüyorum!! Eskiden olsa güya öğlen yemeği yerine herşeyden birer tane alırdım ama artık yapmam:))taze fasülyemi şimdiden hazırlamalıyım....!!

Bahcemdeki nergislerle sizlere Günaydin diyorum.
Sabah. 1 kase sütlü bulgur corbasi, 2 hurma, 12 badem, 10 tane zeytin, 1 dilim peynir, cay.

Günaydın kızlar, bugün hava çok güzel, herkese bol hareketli güzel bir gün dilerim. Sivasıngülü, felluz kızlar sizleri gödüm Nasılsınız?

Sabah: klasik k.k + 1 portakal.

Bu arada sabah tv de seyrettim, A.B.D de kanser uzmanı br doktormuş, portakalın kanser üzerinde önleyici etkisi olduğunu anlatıyordu.

aslında ben daha cok yeniyim ve kayısıyı aksam yemek zararlı mı pek bilmiyorum canım ama ben sabah yemeyi tercih ediyorum, meyve sekeri de olsa seker var icinde o yuzden

buraya uye olmadan 1 hafta once baslamıstım diyete yaklasık 15 gun diyelim ama bu verdiklerim ilk anda ekmegi tamamen kesmemden dolayı su ve odem kaybıdır diye dusunuyorum ole birden oldu :) bundan sonra da boyle hızlı olmaz sanırım canım... umarım guzelce istedigimiz gibi ve saglıklı olarak kilo veririz canım...

merhaba kızlar bugun nasılız :)

herkese bol bol basarılar ve guclu iradeler diliyorum

dun uzgun oldugumda bana destek veren yazan tum arkadaslarıma cok cok tesekkur ediyorum hepinizi optum

bu arada benim tartım bozuldu galiba hep aynı yerde duruyor

çok kereler diyete başlayıp bıraktım başlayıp bıraktım ama bugün son yarın sabahtan tezi yok başlıyorum karatay diyetine, zaten daha önce bu diyeti yaptığım için ceviz gün kurusu falan var evde sabah güzel güzel diyetime başlıyorum hadi gazam mübarek ola hepinize başarılar diliyorum arkadaşlar bol bol eksiler tartıda hepimizzee inşallahhh

Çook teşekkür ederimmmmmmmmmmmm

Tam olarak istediğim soru sorulmuş Bende bugün bol nar ekşili bir salata yapmıştım.Akşam sorarım diyordumki cevabımı aldım,sağolun
Hoş geldinizz:80: Bugün yarın derken insan başlamakta zorlanabiliyor.Ama bir kere inanınca gerisi gelir inşaAllah.Gazanız,gazamız mübarek olsuunn
birde lütfen bu kilo çizelgesini yapmayı tarif edebilirmisiniz?
Kilo çizelgesini tickerfactory.com'dan yapılıyor.Sonrasında en son aşamada html bölümünde yazanları profil düzenlede çizelge kısmına kes yapıştır yapıyoruz,çizelgeniz hazır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…