Akşam: 1 dilim somon, buğulanmış sebzeli salata, 1 k.k. tahin helvası
İnternet kullanırken bilmediğim şeyler var;alıntı yapma vb.şeyler:) öğrenirken ortalığı karıştırıyorum :) hoş görün:))ben masumum tek derdim kilo verebilmekkk
Bugün sabah tartıldım bu hafta 300 gr verebilmişim.geçen hafta 1100gr vermiştim.sanırım yediklerimi biraz kısmam ve düzenli yürüyüş yapmalıyım.kızlarrr bilen varsa söylesin yemeklerde nar ekşisi kullanabiliyor muyuz??? Sevgilerrr
nar eksisi taze ve dogal olduktan sonra kullanilabilir canim..
13. 7. 2012 tarihinde basladim sanirim. karatay diyetine canim.
Sevgili canan hocamizi dinlemistim bir tv programinda. Bunu denemem gerek dedim.
Cok iyi geldi bana.
Busracan
Bu arda hemseriyiz sanirim. Aramiza hosgeldin canim.
Aaa vallahi gerçekten yemedim. Çorba içmeyi planlıyordum hazırlığım olmadığı için sabah kahvaltısı gibi şeyler yedim. Yumurta ceviz peynir ve zeytin 1 bardak çay.
Birde ben akşam yemeğimi 17. 30 gibi yedim mercimek ve bir bardak kefir ve biraz önce de yeşilçayımı yaptım ve 3-4 kuru kayısı yedim. Kayısıyı akşam yemem yanlış mı oldu?
Yeni olmanıza rağmen 3 kilo vermişsiiz tebrikler ne kadar zamanda oldu bu.
canim yumurta alerjisi olanlara yerli ise 2, ithal ise 1 muz öneriliyor..
benim mesela alerjim yok, ama hergün yumurta yemekten biktigim icin bende haftada bir kac gün muz ile kahvalti yaparim, muzda cok tok tutuyor.
sende muzdan bikarsan baska bir porsiyonluk meyve, ceviz, peynir, zeytin, yesillik, salatalik, domates gibide kahvalti yapabilirsin.
Bugün sabah tartıldım bu hafta 300 gr verebilmişim.geçen hafta 1100gr vermiştim.sanırım yediklerimi biraz kısmam ve düzenli yürüyüş yapmalıyım.kızlarrr bilen varsa söylesin yemeklerde nar ekşisi kullanabiliyor muyuz??? Sevgilerrr
nar eksisi taze ve dogal olduktan sonra kullanilabilir canim..
Hoş geldinizz:80: Bugün yarın derken insan başlamakta zorlanabiliyor.Ama bir kere inanınca gerisi gelir inşaAllah.Gazanız,gazamız mübarek olsuunnçok kereler diyete başlayıp bıraktım başlayıp bıraktım ama bugün son yarın sabahtan tezi yok başlıyorum karatay diyetine, zaten daha önce bu diyeti yaptığım için ceviz gün kurusu falan var evde sabah güzel güzel diyetime başlıyorum hadi gazam mübarek ola hepinize başarılar diliyorum arkadaşlar bol bol eksiler tartıda hepimizzee inşallahhh
Kilo çizelgesini tickerfactory.com'dan yapılıyor.Sonrasında en son aşamada html bölümünde yazanları profil düzenlede çizelge kısmına kes yapıştır yapıyoruz,çizelgeniz hazırbirde lütfen bu kilo çizelgesini yapmayı tarif edebilirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?