Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ben 12kilo hangi diyetle vericem
bu diyetle haftada 1er kilo veren arkadaşlarımız var. eğer bu diyeti ( ki bence yaşam şekline dönüşmeli) uygularsan 3 ay sonunda istediğin görüntüye kavuşursun inşallah. düğün nişan gibi özel bişey için süre kısıtlaman yoksa 3 ay bence 12 kilo için çok iyi bir süre. hem diğerleri gibi bırakır bırakmaz kilo almaya başlayıp daha fazla kilo almış olarak tekrar diyet yapmak zorundada kalmazsın

Boyum 1.63 yazmışım pardon. kilo 63 olduğu için karıştırmışım:) Asıl boyum 1.60:)

Son düzenleme:
Selamlar Karatay'ın hanımlari,

dün bayagı yogun ve yorucu bir gun geçirdim. sabahtan aksama kadar nerde ise. İlkin kızımın okula kutlamalara gittim.
bayagı bir yüklü program yapılmış. İkizlerde onu seyrettiler.
sabah kahvaltı klasik karataydı simit yedim birazda ..
oglen bir ara acıkır gibi oldum. Biraz süt içtim.
Cocuklar yerken cok az yesil fasulye yedim.

akşam da dısardan soylemistik. Adana sadece eti, salata, acıbiber, tursu
arada kucuk eti puflardan yedim. kacamak +

aksam da yatmadan once leslie 3 mil, ardından zumba denemeleri cok hızlı geldi tabi.

Ara ara girip okudum ama bazıları aklımda bazıları degil. kusurumuz varsa affola..

bugun protein gunundayim de berbat gecmekte. Cok acıkma hissi oluyor bakalım ne olacak?
bir kaç gun dayanabilirsem pro yamayı dusunuyorum.

herkese selamlar..:)

kızlar herkese slm bende yaklaşık 24 gündür karataycıyım 2.700 kg verdim benide grubunuza dahil edermisiniz desteğinize ihtiyacım var.

bugünkü yemek bildirimim
sabah: 2 gün kurusu,kıymalı yumurta,8 tane zeytin,peynir domates
bol bol su içtim
aksamı henüz yemedim ama menü belli çorba, taze fasulye ve bol salata
bugün de böylece biter

bence kahvaltını 10-10.30 gibi sıkı yap akşam 6 da da kocanla ye arada dayanamazsan ayran içersin sütten daha tok tutuyor

1.5 ayda veremezsin ama 7 kilo versen 10 vermiş gibi görünürsün çünkü yağdan gidecek hepsi ve ciddi bir daralma oluyor

karatay diyetine başlamak istiyorum benide alın aranıza....
hoşgeldin hergün menülerini paylaş pazartesileri de bildirim günümüz

çizelgemi güncelleyemiyorum. aslındaaaa 2 kilo vermişiiiim
tamam biz -2 olarak düşüneceğiz

kızlar herkese slm bende yaklaşık 24 gündür karataycıyım 2.700 kg verdim benide grubunuza dahil edermisiniz desteğinize ihtiyacım var.
sen de hoşgeldin sen de menü bildirimi yap listeye gir

sabah
7.30-8.00
2,5 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 ceviz
yarım portakal
1 saat pilates

öğle
13.00-13.00
2 tabak mantar sote

akşam
18.30-19.00
1 saat yürüyüş
1 tabak yoğurtlu közlenmiş patlıcan
2 kaşık bulgur pilavı

3 lt su çay kahve

mrhba,bende kahvaltımı yazdığınız saatlerde yapıyorum,akşam yemeğini 6,30-7 gibi yiyorum,yumurtayı sevmediğimden kahvaltıda 1 tane yiyorum haliyle 3-4 gibi acıkmış oluyorum...bu yüzden 2,5öğün yapıyorum,yani yoğurt yiyorum bazen yanında 2-3 adet ceviz,fındık gibi...süt tabi ki içilebilir

kardelen23-

bir aylik bebisin varmis, heleki emziriyorsan günde 3 ögün yemeni tavsiye ederim..
kahvaltini biraz erkene alsan mesela 9 gibi ögle 13:30 ve aksam kocisinle 18de yiyebilirsin

Karatay hocanin kitabinda hamile ve emziren annelere özel bir bölüm vardi hatirladigim kadariyla, okumani tavsiye ederim. malesef suan yanimda degil kitap..

ben pro yaparken öğün saatlerime uymuyorum,proteinler gi si 0 olan yiyecekler acıktıkça yiyorum,tabi sen nasıl istiyorsan öyle yapmalısın süt iç bari

bak ben bebek kısmını atlamışım,bebeğin varsa selmanın kızı haklı,3 öğün yapmalısın,zaten emzirdiğin için ekstradan 500kalori harcıyorsun her gün...kasma o kadar bebişi

yumurta yerine muz yiyebilirsin.birgün muz diğergün başka bi meyve yiyebilirsin

hoş geldin umarım bu sefer hedefine ulaşırsın...

hoşgeldin inş. istediğin kiloya biran önce ulaşırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…