karatay diyetine başlamak istiyorum benide alın aranıza....
hoş geldiniyi seçim
bu diyetle haftada 1er kilo veren arkadaşlarımız var. eğer bu diyeti ( ki bence yaşam şekline dönüşmeli) uygularsan 3 ay sonunda istediğin görüntüye kavuşursun inşallah. düğün nişan gibi özel bişey için süre kısıtlaman yoksa 3 ay bence 12 kilo için çok iyi bir süre. hem diğerleri gibi bırakır bırakmaz kilo almaya başlayıp daha fazla kilo almış olarak tekrar diyet yapmak zorundada kalmazsınben 12kilo hangi diyetle vericem
çizelgemi güncelleyemiyorum. aslındaaaa 2 kilo vermişiiiim
tam çizelge bölümüne eklerken sıkıntı yaşıyorum, sağ tuşa basınca hiç bişey olmuyor yapıştır filanda çıkmıyootebrik ederim canim
ben cizelgeyi her hafta yeniliyorum, güncellemiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...l-yapilir.html (Kilo Çizelgesi Nasıl Yapılır?) (Kilo Çizelgesi Nasıl Yapılır?)
Merhabalar
Bugün itibariyle tam olarak başladım diyete.Size bişey sormak istiyorum.Tecrübelisiniz hepiniz. Ben sabah kahvaltımı 9,30-10,00 gibi yapıyorum. İkinci öğün 2,5-3,00 gibi oluyor. akşam 6,00 da eşim geliyor ve yemek yeniyor. 3 saat ediyor aradaki zaman. Bebeğim de 1 aylık gece 1-2 lere kadar ayaktayım.3,00 ten sonra bişey yemesem hem acıkırım,hem de eşimle birlikte yemek istiyorum.Sizce 2.öğünde çerez , muz veya yoğurt gibi hafif şeyler yesem ve 3,00 saat sonra da yemeğimi yesem olur mu? şimdiden teşekkür ederim.Bu arada ilk günkü kahvaltımı yazayım yanlışım varsa uyarın.
KAHVALTI: SAAT 9,30
2 kk peynir,5 zeytin,5 ceviz,2 tereyağlı yumurta,dereotu,1 salatalık ve domates
saat 12,30: 1 bardak süt
Süt içilebilir değil mi aralarda yoksa yanlış mı?
1.5 ayda veremezsin ama 7 kilo versen 10 vermiş gibi görünürsün çünkü yağdan gidecek hepsi ve ciddi bir daralma oluyorarkadaşlar listeme bi göz atın lütfen 1.5aya kadar vermem gereken 12kilom var farklı birey oneren var mi
sabah kahvaltim 7de
1kk peynir 8adet köy zeytini 2tane rafadan yumurta yarım litre limonlu su
öğlen 12.de salata 3-4 tepeleme etli. bezelye yarım bardak yoğurt yedim sizce nasıl bana lütfen yardım edin
hoşgeldin hergün menülerini paylaş pazartesileri de bildirim günümüzkaratay diyetine başlamak istiyorum benide alın aranıza....
tamam biz -2 olarak düşüneceğizçizelgemi güncelleyemiyorum. aslındaaaa 2 kilo vermişiiiim
sen de hoşgeldin sen de menü bildirimi yap listeye girkızlar herkese slm bende yaklaşık 24 gündür karataycıyım 2.700 kg verdim benide grubunuza dahil edermisiniz desteğinize ihtiyacım var.
arkadaşlar günaydın bende karatay yapmaya çalışıyorum kitabıyla beraber haziranda düğünm var 58kilo olmak istiyorum Suan 70kilodayim nasıl yapacagimi bilemiyorum kabızlık problemim var bana yardımcı olun lütfen :-(
iyi sabahlar arkadaslar nolur deneyimli kızlar bana bir yardım
ben bu diyete basladıgımdan beri kabızım, nerde hata yapıyorum anlamadım ekmek yemedigim icin mi oluyor bole, iyilesmis olan hemeroidlerimim azdı gittikce kotuye gidiyor, cok su iciyorum ekstra ne yapabilirim
oyle ki eşim kabız olcagına bole sisman kal daha iyi demeye bile basladı, vakti ile bundan cok cekmisligim var gene eskiye dönüyorum gibibana onerilerinizi bekliyorum, ekmek yemek ve eskisi gibi ogunsuz yemek istemiyorum, diyetten once akılma ne zaman gelse yemek yerdim halbuki kitapta bu diyette daha normale donulcegini daha duzenli olacagını yazıyordu ben nerde hata yapıyorum ki anlamadım ! [/QUOTE
Buzdolabınızdan yoğurdu eksik etmeyin
* Açık süt, mandıralardan veya günlük taze süt satan şarküterilerden alınabilir. Eğer bulunamazsa günlük pastörize süt (cam şişede) kullanılabilir.
* Mayalamak için ev yoğurdunuz yoksa bir kereye mahsus çömlekte satılan yoğurtlardan kullanabilirsiniz. Daha sonra evde mayaladığınız yoğurttan, bir sonraki yoğurdunuzu mayalayabilmek için mutlaka ‘mayalık yoğurt’ ayırın.
* Eğer ‘tereyağı’ tarifinde vereceğimiz yağı, yoğurt kaymağı ile yapmak isterseniz, yoğurdu tüketmeden önce üzerindeki kaymağını kapaklı bir kavanozun içine koyup buzdolabında muhafaza edin.
* Yoğurt, Karatay Mutfağı’nın olmazsa olmazlarından, önemli bir probiyotik gıdadır, sindirim enzimlerinin düzenli çalışması ve bağırsaklardaki faydalı mikropların üremesi adına çok etkili. Yani buzdolabınızdan eksik olmamalı.
arkadaşlar gördüğünüz üzere yoğurt prebiyotiktir.hergün düzenli tüketirseniz asla kabızlık problemi yaşamazsınız.ben dukan gibi yoğun protein içeren,sebzesi kısıtlı olan diyeti yaptığım halde bir gün bile kabız olmadım,keten tohumu olursa iyi olur faydalıdır ama yoksa sade de tüketebilirsiniz,erkan topuz diyor ki hergün yarım kg ev yoğurdu yiyin,ben o kadar yiyemiyorum ama sanırım 250-350gr tüketiyorum her gün
Merhabalar
Bugün itibariyle tam olarak başladım diyete.Size bişey sormak istiyorum.Tecrübelisiniz hepiniz. Ben sabah kahvaltımı 9,30-10,00 gibi yapıyorum. İkinci öğün 2,5-3,00 gibi oluyor. akşam 6,00 da eşim geliyor ve yemek yeniyor. 3 saat ediyor aradaki zaman. Bebeğim de 1 aylık gece 1-2 lere kadar ayaktayım.3,00 ten sonra bişey yemesem hem acıkırım,hem de eşimle birlikte yemek istiyorum.Sizce 2.öğünde çerez , muz veya yoğurt gibi hafif şeyler yesem ve 3,00 saat sonra da yemeğimi yesem olur mu? şimdiden teşekkür ederim.Bu arada ilk günkü kahvaltımı yazayım yanlışım varsa uyarın.
KAHVALTI: SAAT 9,30
2 kk peynir,5 zeytin,5 ceviz,2 tereyağlı yumurta,dereotu,1 salatalık ve domates
saat 12,30: 1 bardak süt
Süt içilebilir değil mi aralarda yoksa yanlış mı?
Selamlar Karatay'ın hanımlari,
dün bayagı yogun ve yorucu bir gun geçirdim. sabahtan aksama kadar nerde ise. İlkin kızımın okula kutlamalara gittim.
bayagı bir yüklü program yapılmış. İkizlerde onu seyrettiler.
sabah kahvaltı klasik karataydı simit yedim birazda ..
oglen bir ara acıkır gibi oldum. Biraz süt içtim.
Cocuklar yerken cok az yesil fasulye yedim.
akşam da dısardan soylemistik. Adana sadece eti, salata, acıbiber, tursu
arada kucuk eti puflardan yedim. kacamak +
aksam da yatmadan once leslie 3 mil, ardından zumba denemeleri cok hızlı geldi tabi.
Ara ara girip okudum ama bazıları aklımda bazıları degil. kusurumuz varsa affola..
bugun protein gunundayim de berbat gecmekte. Cok acıkma hissi oluyor bakalım ne olacak?
bir kaç gun dayanabilirsem pro yamayı dusunuyorum.
herkese selamlar..:)
kardelen23-
bir aylik bebisin varmis, heleki emziriyorsan günde 3 ögün yemeni tavsiye ederim..
kahvaltini biraz erkene alsan mesela 9 gibi ögle 13:30 ve aksam kocisinle 18de yiyebilirsin
Karatay hocanin kitabinda hamile ve emziren annelere özel bir bölüm vardi hatirladigim kadariyla, okumani tavsiye ederim. malesef suan yanimda degil kitap..
Öncelikle herkese kolay gelsin. Birşey sormak istiyorum. Karatay diyetine baktığımda yumurta neredeyse her sabahın olmazsa olmazı. Yumurta yiyemiyorum alerjim var ve muadil olarak ne kullanabilirim bilmiyorum. Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler.
çok kereler diyete başlayıp bıraktım başlayıp bıraktım ama bugün son yarın sabahtan tezi yok başlıyorum karatay diyetine, zaten daha önce bu diyeti yaptığım için ceviz gün kurusu falan var evde sabah güzel güzel diyetime başlıyorum hadi gazam mübarek ola hepinize başarılar diliyorum arkadaşlar bol bol eksiler tartıda hepimizzee inşallahhh
arkadaşlar günaydın bende karatay yapmaya çalışıyorum kitabıyla beraber haziranda düğünm var 58kilo olmak istiyorum Suan 70kilodayim nasıl yapacagimi bilemiyorum kabızlık problemim var bana yardımcı olun lütfen :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?