iyi sabahlar arkadaslar nolur deneyimli kızlar bana bir yardım
ben bu diyete basladıgımdan beri kabızım, nerde hata yapıyorum anlamadım ekmek yemedigim icin mi oluyor bole, iyilesmis olan hemeroidlerimim azdı gittikce kotuye gidiyor, cok su iciyorum ekstra ne yapabilirim
oyle ki eşim kabız olcagına bole sisman kal daha iyi demeye bile basladı, vakti ile bundan cok cekmisligim var gene eskiye dönüyorum gibibana onerilerinizi bekliyorum, ekmek yemek ve eskisi gibi ogunsuz yemek istemiyorum, diyetten once akılma ne zaman gelse yemek yerdim halbuki kitapta bu diyette daha normale donulcegini daha duzenli olacagını yazıyordu ben nerde hata yapıyorum ki anlamadım ! [/QUOTE
arkadaşlar gördüğünüz üzere yoğurt prebiyotiktir.hergün düzenli tüketirseniz asla kabızlık problemi yaşamazsınız.ben dukan gibi yoğun protein içeren,sebzesi kısıtlı olan diyeti yaptığım halde bir gün bile kabız olmadım,keten tohumu olursa iyi olur faydalıdır ama yoksa sade de tüketebilirsiniz,erkan topuz diyor ki hergün yarım kg ev yoğurdu yiyin,ben o kadar yiyemiyorum ama sanırım 250-350gr tüketiyorum her gün
uzun sureli diyetlerde ya da protein yogunluklu diyetlerde gojiberry var. Kurt üzümü denmekte. Malatya pazarı ya da buyuk baharatcılarda aslında sımdı heryerde satılmakta. Ben gecen sene bayagı bir zor bulmuştum. o hemen harekete geçirmektedir.
Aklınız da olsun.
karatay diyeti ile karnı düzleşen varmı şişkinlikten kurtulan yemek yiyorum karnım şişiyor
sen karatay mı yapıyorsun çünkü karataya başlayanlarda ödem çabucak kayboluyor
yumurta yerine muz yiyebilirsin.birgün muz diğergün başka bi meyve yiyebilirsin
hoş geldin umarım bu sefer hedefine ulaşırsın...
hoşgeldin inş. istediğin kiloya biran önce ulaşırsın...
uzun sureli diyetlerde ya da protein yogunluklu diyetlerde gojiberry var. Kurt üzümü denmekte. Malatya pazarı ya da buyuk baharatcılarda aslında sımdı heryerde satılmakta. Ben gecen sene bayagı bir zor bulmuştum. o hemen harekete geçirmektedir.
Aklınız da olsun.
Kurt üzümünün güzel faydaları varmış ha güzele benziyo denemek lazım
GÜNAYDINLAR HANIMLAR
sabah kahvaltim 7de
yanlış mi oldu bilemiyorum
1kk peynir 8tane zeytin 4dal nane yarım acı yeşil biber küçük boy domates biraz yarım çay bardagi ceviz yarım muz
doğru mu yoksa abartmışmıyım arkadaşlar
öğlen menü de pirinç pilavı tavuk le salata var pilav yememem. Lazım sanırım ne dersiniz
Kurt üzümünün güzel faydaları varmış ha güzele benziyo denemek lazım
oneriyi ben vermiştim SEA bir de seam var sanırım. yanlıslık olmasın :)))
karatay diyetine başlamak istiyorum benide alın aranıza....
Selamlar Karatay'ın hanımlari,
dün bayagı yogun ve yorucu bir gun geçirdim. sabahtan aksama kadar nerde ise. İlkin kızımın okula kutlamalara gittim.
bayagı bir yüklü program yapılmış. İkizlerde onu seyrettiler.
sabah kahvaltı klasik karataydı simit yedim birazda ..
oglen bir ara acıkır gibi oldum. Biraz süt içtim.
Cocuklar yerken cok az yesil fasulye yedim.
akşam da dısardan soylemistik. Adana sadece eti, salata, acıbiber, tursu
arada kucuk eti puflardan yedim. kacamak +
aksam da yatmadan once leslie 3 mil, ardından zumba denemeleri cok hızlı geldi tabi.
Ara ara girip okudum ama bazıları aklımda bazıları degil. kusurumuz varsa affola..
bugun protein gunundayim de berbat gecmekte. Cok acıkma hissi oluyor bakalım ne olacak?
bir kaç gun dayanabilirsem pro yamayı dusunuyorum.
herkese selamlar..:)
kızlar herkese slm bende yaklaşık 24 gündür karataycıyım 2.700 kg verdim benide grubunuza dahil edermisiniz desteğinize ihtiyacım var.
GÜNAYDINLAR HANIMLAR
sabah kahvaltim 7de
yanlış mi oldu bilemiyorum
1kk peynir 8tane zeytin 4dal nane yarım acı yeşil biber küçük boy domates biraz yarım çay bardagi ceviz yarım muz
doğru mu yoksa abartmışmıyım arkadaşlar
öğlen menü de pirinç pilavı tavuk le salata var pilav yememem. Lazım sanırım ne dersiniz
İnşallah ama nasıl ???
gunaydın işler yoğun lduğu ve kızım hasta olduğu için giremedım
size 22 nisan dan başlıyarak anlatıyorum menumu
sabah: 2 yumurtalı omlet
öğlen patlıcan yemeği ve cacık
akşam bulgur pilavı
ayran
23 nisan 2 yumurtaı omlet domates salatalık ve muz yedım bır de cz yedım muzun kesıp arasına kaymak ve bal surdum
öğlen sütlu şehrıye çorbası ve guveç (sebze güveci)
akşam çorbanı devamı ve guvecın devamı yendı
24 nisan sabah : muz
öğlen tavuk yemeği mercımek çorbaıs ve cacık
akşam: mercımke köftesı ve turlu yendı
25 nisan : sabah : 2 yumurtalı omlet ve kabuklu fıstık
arkadaşlar kabızlığa bir çarede benden:defne tohumu dalından koparıp sabahları aç karnına yutun. dalından kopmuş tohumları kurutma vs. işlemlere gerek görmeden bir kavanozun içine koyup buzdolabına kaldırıyoruz. her sabah yutabilirsiniz kabızlık baş gösterdiğinde tekrar yutabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?