Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

İyi akşamlar hanımlar, 2 gündür girmemiştim, bayağı bir yazı birikmiş, hepsini okuyamadım, ama:

- Yeni gelen arkadaşlar, hepiniz hoş geldiniz. Şimdiden kolay gelsin.

- Degua yı göremedim. Arkadaşım nerelerdesin? Merak ettim seni.

- Kabızlık problemi olanlar var galiba çok cevap verilmiş ama ben eklemek istedim. Sabahları zeytinyağlı salata yapın arkadaşlar, ayrıca fazla nar ekşisi tüketimi de arttırabilir.

- Selmanın kızı misafirin gelecekmiş, bence tabağına al, yiyormuş gibi yapabilirsin. zaten servis yaparken fırsatın olmaz.

Bugün biraz cıslar oldu onun için menu paylaşımı yapmıyorum. Ancak 1 saat yürüyüşüm var.

Bugünkü menüm:
Sabah:karatay kahvaltısı
Öğlen:3kaşık kısır,1küçük dilim parfe
Akşam:4 kaşık et kavurma(sebzeli)
3kaşık z. Yağlı lahana,kekik salatası az badem ve ceviz.3 çilek.

Son düzenleme:
sen karatay mı yapıyorsun çünkü karataya başlayanlarda ödem çabucak kayboluyor

aslında karataya tam başlamadım ama başlamışda sayılırım sadece sabahları 1 dilim ekmek tüketiyorum okadar akşam ekmek yemiyorum ama kabızlık beni mahvetti sabahları incir kürüne başladım marankinin akşamdan koyuyorum
sabah inciri yiyorum suyunuda içiyorum inşallah işe yarar

GÜNAYDINLAR HANIMLAR
sabah kahvaltim 7de
yanlış mi oldu bilemiyorum
1kk peynir 8tane zeytin 4dal nane yarım acı yeşil biber küçük boy domates biraz yarım çay bardagi ceviz yarım muz
doğru mu yoksa abartmışmıyım arkadaşlar
öğlen menü de pirinç pilavı tavuk le salata var pilav yememem. Lazım sanırım ne dersiniz

bence çok değil güzel olmuş. pirinç=şeker
bu nedenle yemiyoruz

gunaydın işler yoğun lduğu ve kızım hasta olduğu için giremedım
size 22 nisan dan başlıyarak anlatıyorum menumu
sabah: 2 yumurtalı omlet
öğlen patlıcan yemeği ve cacık
akşam bulgur pilavı
ayran
23 nisan 2 yumurtaı omlet domates salatalık ve muz yedım bır de cz yedım muzun kesıp arasına kaymak ve bal surdum
öğlen sütlu şehrıye çorbası ve guveç (sebze güveci)
akşam çorbanı devamı ve guvecın devamı yendı
24 nisan sabah : muz
öğlen tavuk yemeği mercımek çorbaıs ve cacık
akşam: mercımke köftesı ve turlu yendı
25 nisan : sabah : 2 yumurtalı omlet ve kabuklu fıstık

dünkü menüm
08.00 1 kase keten tohumlu yoğurt
12.30 1 tost
19.30 piyaz, yoğurt(keten tohumlu)
yalnız fasulye konserve idi:26:

Dun pro yapıyordum ama benım pro gunu biraz aksama dogru heba oldu.

aksam yemekte 5 tane kofte yogurt yedim.
ama saati unutmusum cocukları alıp gelme yemek bir baktım 08:30 olmus.
yemekte bi de eşim kivi soyuyordu. 1/4 kivi , 1 parca da ceviz yedim.
Sonra da 22:00 civarı sut içtim.

Belim kotuydu gene.
Bu akşam olmazsa spora gideceğim..
yuzme :)

Bu sabahta gec kaldım simitciden simit alıp peynirle yedim. bir pro gunu daha heba oldu .

karatay diyetine başlamak istiyorum benide alın aranıza....

alındın bile hoş geldin aramıza...:)

bu protein diyetini nasıl yapıyorsun bi kaç kişiden daha duydum anlatırmısın biraz faydası ne yönde oluyor...

kızlar herkese slm bende yaklaşık 24 gündür karataycıyım 2.700 kg verdim benide grubunuza dahil edermisiniz desteğinize ihtiyacım var.

hoşgeldin ve süper kilo vermişsin tebrik

muzu tam yiyebilirsin yumurta yemediğinde yerli ise 2 tane ithalse 1 muz yenebilir.öğlen pilav yeme onun yerine yoğurt ayran falan iç...

İnşallah ama nasıl ???

olacak sadece fazla takma çok düşünürsende aksi gider sen elinden geleni yap bol su iç yediklerine dikkat et ve en öenmlisi hareket olduğunca çok hareket et yürüyüş yap netten bazı egzersizleri bulup yapabilrisin...

günaydın.kızına geçmiş olsun.sabah kahvaltıların çok az sadece yumurta yada muz yemişsin.hani peynir zeytin ceviz .kahvaltı çok öenmli ne kadar iyi yaparsan akşama kadar acıkmazsın...

arkadaşlar kabızlığa bir çarede benden:defne tohumu dalından koparıp sabahları aç karnına yutun. dalından kopmuş tohumları kurutma vs. işlemlere gerek görmeden bir kavanozun içine koyup buzdolabına kaldırıyoruz. her sabah yutabilirsiniz kabızlık baş gösterdiğinde tekrar yutabilirsiniz

kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyi sağlıklı ve aktifsinizdir...
ben 3 gündür giremedim sadece dün okudum geçmişi biraz onlara cevap verdim.işler yoğunduda.
bu arada söylemeden geçemicem 500 gr vermişim gülmeyin sakın az olabilir ama benim için büyük başarı :)
2 gündür evde temizlik yapıyorum baya bi hareket oldu ve akşam 7 civarı yemeğimi bitirdim.o saatten sonrada sadece çay ve su içtim.öneceden çayın yanına illa bişey isterdim kek börek kurabiye bisküvi illa bişey olcaktı ama artık yemiyorum.güzel bişey benim için.anladım ki kahvaltıyı çok kuvvetli yapıp akşam az yemek gerekiyor.ve spor gerçekten çok önemli mümkün olduğunca yürümeye çalışıyorum azda olsa.hepinize kolaylıklar diliyorum inş. hep birlikte kurtulcaz bu kilolardan...

tabi bu biraz akdeniz ikliminde yaşayan arkadaşlara yönelik olmuş. defne tohumunu dalından koparamazsanız satın da alabilirsiniz

sea senden sonra ben de belden çekiyorum 2 gündür perişanım acı çekiyorum resmen

afatmas geçmiş olsun

leneva o tostu neden yedin be kadeşim ama kilo vermeye başlamışsın çok güzel

pardon ben kilo vermeye başladığı için esas 2006 ]yı kutlayacaktım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…