Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

dün ögle ve aksam yediklerim:

ögle 12de:
bir kase cilek
bir cay bardagi kadar ceviz

aksam 18de:
kocaman salata, peynir, bir bardak süt

baktim saat 22ye dogru acikiyorum, hemen uyumaya gittim

bu sabah tartildigimda 63,6 olmusum arkadaslar

ne mutlu sana bu hafta ilk üçe giresin artık

Allah nasip ederse Haziranin basinda güzel Türkiyeme gidiyorum izine

Kizlar o zamana kadar 59 olurum inshallah dimi.. Istanbul ve Bursaya gitmeyi düsünüyoruz.

protein diyetini sormuşsun...kilosu uzun süre sabit kalanlar,duraklama döneminde olup da süreci hızlandırmak isteyenler yapıyor.aslında dukan diyetinin atak dönemidir,sadece protein tüketilir,sebze,kuruyemiş.meyve yok,yemeklere koyulan yağ kısıtlı,güzel kilo verdiriyor,arada bir 2-3 günü geçmeden,bol bol su içerek yapılmalı

akasya1612 seni hep görüyorum ama hiç katılmıyorsun neden öyle uzaktan uzağa bakıyorsun sen de karataycı mısın

inşalllah selmanınkızı dediğin gibi olsun

seam demek bursadasın biz de 2 sene sonra büyük ihtimalle oraya tayin olacağız

tabi ki,yardımcı olmaya çalışırım

sagol canim, yazdim..

Evet kizlar aksama neler pisiyor bakiyim?
Ben Cigdem arkadasimizin dedigi imam bayildi tarifini deniyecegim.

patlicanlari ortadan bölüp azicik yagliyarak firinda közliyecegim. ardindan icini koycam..

yaninada domatelli bulgur pilavi.

Esraemrah

canim sende bu azim varken 8-10 kilo verip en azindan 12 kilo vermis gibi durursun.
cünkü Karatay beslenmede kaslardan ve ödemden kilo verilmiyor, direk yaglar gidiyor. ben mesela 5 kilo vermeme ragmen cok dar gelen elbiselerim artik bol duruyor, sanki 10 kilo vermis gibiyim. görenler zaten öyle diyorlar annem bile bu kadar kilo verdin, birak diyeti diyip kiziyor

tek yapman gereken en önemli kurallara uymak..
- en az 2 litre su ic
- hergün en az yarim saat hareket et
- yemeklerin arasinda 4-5 saat olmali
- birde ben saat 19dan sonra yemiyorum, ama 20de olabilirmis..
- kacamak yapma..
- kahvaltini kuvvetli yapki, ögle ve aksam hafif seyler yetsin

sea senden sonra ben de belden çekiyorum 2 gündür perişanım acı çekiyorum resmen

pardon ben kilo vermeye başladığı için esas 2006 ]yı kutlayacaktım

geçmiş olsun ve teşekkür ediyorum gerçekten kilo vermeye başlamak insanı daha mutlu ediyor.motivasyonum arttı valla...

hepimiz kilo verelerimde yine ben sonuncu olmayada raziyim canim

ama haftasonu misafirlerim korkutuyor beni, o kadar misafirperver oldugum halde moralim bozuluyor düsündükce :2:

sende salata ağırlıklı yapabilirsin kısır veya çeşitli yoğurtlu salatalarda yap böreğin yanına sende onlardan ye...

kızlar geçen kafadan uydurduğum bir yemek var onun tarifini vereyim bugün de onu yapacağım
kabakları boydan ikiye kesiyorsunuz çekirdeğini çıkarıyorsunuz sadece ekmekiçi koymadan köfte hazırlıyorsunuz kabakları çiğ olarak fırın tepsisisne dizip kabak uzunluğunda hazırladığınız köfteleri içine koyup üstüne domates biber koyarak tepsinin dibine de salçalı az yağlı sos hazırlayıp döküyorsunuz sıcak fırında 30 dk pişiyor
kabakların içini de tepsiye koyun boşa gitmesin çok lezzetli oluyor kabaklar hafif kıtır kalıyor ama tadı daha hoş oluyor tavsiye ederim

yaaa ooffff öğlenleri öyle oluyo maalesef

sende salata ağırlıklı yapabilirsin kısır veya çeşitli yoğurtlu salatalarda yap böreğin yanına sende onlardan ye...

evet canim, zaten öyle yapacagim. firinda sebze közleyip üzerine yogurt koycam, salata yapcam birde mercimek köftesi..

ama cay faslinda o saatte Karatayin tatlilarini bile yemem :2:

yahu burada görüyorum yazıyorum bi bakıyorum uçmuş gitmişsiniz kuş musunuz be kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…