Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ben pro yaptim 3 gün boyunca..
yaklasik 1,5kg gitti.. kabizliktan dolayi bir daha yapmamistim..

sonra karataya dönünce kilo almadın di mi yani birden eski düzene dönünce bir de sen de seam gibi istedikçe mi yedin yoksa araları 4-5 saat bırakarak mı maydonoz soğan gibi kalorisiz şeyler yedin mi

Son düzenleme:

Çok teşekkürler daha açıkmadım suyumu limonlu şekilde içiyorum 3litre olarak bugün leslie 3mil yapicam akşam en erken 8 de yiyorlar yemeği ama ben erken yemeği düşünüyorum biraz daha mantigini anlarsam olacak bu iş ama sizin yardimlarinizla basen bacak problem i var bende

sonra karataya dönünce kilo almadın di mi

o hafta 1 kilodan fazla vermistim toplam.. hic kacamak yapmadigimdan dolayi.
aslinda kacamak yapmiyacaksan sonrasinda kesinlikle tavsiye ederim.
benim ama oldu bitti wc problemim oldugundan dolayi, yapmadim daha. ama haftaya belki bende yaparim.

Selmanın kızı
sen kac ayda verdin canım 5 kiloyu

canim ben 6 haftada 5 kilo vermistim, halbuki basta ciddiyetini tam kavramadigimdan dolayi azda olsa kacamak yapiyordum ve havalardan dolayi yürüyüs yapmiyordum.

alti haftanin sonrasinda izine gittim ve karatayin bayagi disina ciktigimdan dolayi 3 haftadir 5 kiloyu koruyorum..

seam pro yaptığında kaç gün yapıyorsun tartıda ne kadar farkediyor

sea seam birbirine karıstı :) neyse ya ben gecen sene dukanla sekiz kilo vermiştim. 3 gun atak yaptım yani sadece protein yeme.
kahvaltı sut, yumurta, yogurt peynir lor ama tum seyler yagsız olacak. ogle et, tavuk balık kofte yasaktı ekmek oldugu icin. aksam da benzer seyler. bir de orda yulaf kepegi vardı yumuırtayı omlet yaparken onu da 1 kasık koyuyorsun .. ilk üc gunde 2 kilo vermiştim.
ama işte bu sefer pek yapamıyorum artık nedendir bilemiyorum belki de biraz az yedim.
diyete uyunca iyi kilo veriliyor. Aralarda yapmak bir iki gun etkili olabilir. en kucuk kacamak bozuyor diyeti..

sonra karataya dönünce kilo almadın di mi yani birden eski düzene dönünce bir de sen de seam gibi istedikçe mi yedin yoksa araları 4-5 saat bırakarak mı maydonoz soğan gibi kalorisiz şeyler yedin mi

hayir öyle seyler yemedim, sirf protein yaptim. aralarda 5 saat birakarak. cok su ictim, acliginda giderilmesi icin.
hemen hemen hergün böyle beslendim:

sabah: iki yumurta, peynir
ögle: süt, peynir
aksam: balik veya et veya tavuk yaninda yogurt

sen istersen ögle ve aksami degistirebilirsin...

benim metabolizma hızım düşük o nedenle yavaş veriyorum bi de 1 ay duraklama olmuştu hızlandırmaya ihtiyacım var etin yanında maydanoz salatası olsaydı bari kuru kuru zor gider peki salçalı sosla pişirsek ne olur eti o da mı olmuyor

merhaba herkese.

benim bugün 4.günüm.şekersiz ve ekmeksiz hayatta. sanırım menülerimde yeterince yemediğim içinçok acıkıyorum.özellikle akşam.ama yemiyorum da sonrasında kaçamakyok.spor koşu bandı ve dans şeklinde dün 50 dakika yaptım çokiyi geldi.yalnızca suyu 1.5 lt kadar içebiliyorum.zaten hep suyla sıkıntım oluyor.bugün 2lt ye çıkmaya çalışacağım.en belirgin özellik daha dinç bir insan oldum.sabahları kahvelerle ayılamayan ben bu sorunumdan kurtuldum galiba.pazartesi tartı günüm bakalım ilk hafta ne olacak.

bugünkümenüm;

sabaheynir,zeytin,domates 3 kurukayısı ve bir avuç ceviz
arada kahve
öğle:bolyeşillikli bir çay bardağı kepekli bulgurdan kısır yanında çay
arada:1kuru kayısı eşliğinde elmalı yeşilçay
akşam:tavuk pirzola,ayran,salata
8'den önce de birkahve içerim.

bu arada dukan atakları yapanlar var mış bu nekadar doğru oluyor,bende önceden dukan yapan biri olarak bir faydası olsaydı bugün burada olmazdım diye düşünüyorum.resmen bünyem vücudum istemiyor dukan yapmayı tamam atakta kilo veriliyor.eğer light ürün kola vesaire kullanılmazsa karatay diyetinden çıkılmamış mı oluyor? hadi bunu tartışalım bugün...

merhaba ben 2 günlük canlandırma amaçlı düşünüyorum yoksa karatayın mantığını kavramış biri olarak artık hayattta başka diyet yapmam dukan da ligth içecek var ama içmem asla karaty hoca tatlandırıcıların da beyine vücuda tatlı girdi komuta verdiği için insülin salgılanmasını başlattığını söylüyor

merhaba canım, acıkcası dukan diyeti hakkında en ufak bir fikrim bile yok, karatay diyeti insanın bünyesine saglıgına cok uygun saglıklı yasam icin kurallar butunu bu bir diyet degil o yuzden uygulayabiiliyorum zaten, diyet konusunda pek basarılı biri degilimdir zira...

sagol canım
hayır kuru meyve yemedim ama düşündüm yani iki tane kuru kayısı ve elma yemeyi dünüyorum kabızlık icin sabahları ikisi fazla mı olur ki ?

kabızlıkla ilgili dün aklıma gelen bikaç yöntemi paylaşmıştım artık hangisi iyi geliyorsa onu uygularsın ama taze meyve yediğin günler kuru meyve yeme şahsen ben meyvenin tadını unuttum dün kızım portakalın yarısını yemişti kalan ziyan olmasın diye yemiştim o kadar juru meyve de canım çok tatlı isterse yiyorum

hıım tamam canım sagol bilgilendirmen icin... kuru ve taze meyveleri aynı anda yemiyoruz

tum onerileri kaydettim ve hepsini uygulayacagım insaAllah zira cok bıktım bu durumdan

belki yapmakta fayda görenler olabilir bu tür atakları. ama bana tek tip beslenme uymuyor. haaa şimdi çok mu iyi besleniyorum belki hayır. en azından psikolojik olarak tek tip beslenme fikri olmadığı için kendimi daha iyi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…