ben olsam pilav yemezdim pilavı sebze yemeğinin yanına yersen daha iyi olur ben et yediğimde salata ayran yoğurt tercih ediyorum karatay hoca da pilavı daha çok sebze yemeklerinin yanına öneriyor kolay gelsinBugün yemek pirinç değil bulgurmuş 3-4 kasık bulgur pilavı üzerine tavuk ve salata kızlar nasıl
ben Karatay yapmaya başlayalı yaklaşık 1 ay oldu ama çok da katı bir rejim uygulamıyorum. Çalıştığım için eve ancak 7 de gelebiliyorum. bir ara öğle yemeğini 4lerde yiyip akşam yememeye çalıştım olmadı :) sonra 2 öğün yiyeyim diye kahvaltıyı kaldırdım bu sefer öğle yemeğini 12 de yemeye başladım, o da olmadı çok acıkıyorum gün içerisinde.
şimdi işe gelirken yanımda (yumurtaya elveda demiş oluyorum ama yapacak birşey yok) salatalık / domates , peynir , kaju , ceviz ve yaban mersini getiriyorum. öğlen 1 buçuk 2 gibi acıkma durumuma göre birşeyler yiyorum. Genelde mercimek çorbası ve tavuklu salata oluyor, sebze çok iyi geliyor. Akşam iş çıkışı haftada 2 3 kere olmak üzere 1 1.5 saat spora gidip eve öyle geçiyorum , evde de artık tembellik durumuma göre yine kolay birşeyler yapıyorum.
Makarna , pilav , kola hiç yemiyorum, bulgur da istemiyor canım. Sadece canım çoook tatlı isterse üzümden yapılmış içi fıstıklı şeker katkısız pestillerden yiyorum, o da günde 1 ısırık.
Çok hızlı bir kilo verişim olmadı henüz ama beklemedeyim, kendimi iyi hissediyorum karbonhidrat gerçekten anlamsız bir ağırlık yapıyormuş insanın üstünde.
aa bir de söylemeyi unuttum , eğlenceye çok meraklı olduğum için alkolü 3 haftadır hiç içmedim (en zor kısmı buydu :) ) ama yaz yaklaştığı için artık haftada 1 3-4 kadeh şarap içerim herhalde..
arkadaşlar öncelilkle herkese cok selamlar
bugün saat 11:00 karatay kahvaltısı 3 tane ceviz peynir kuru erik domates yeşil çay hellim peyniri yedim tavada yağsız kızartttım
yumurta yemedim acaba yanlışmı yaptım.
akşamı henüz yemedim ama aksam 5 gibi taze fasulye salata ve tavuk yiyip bu günüde böyle bitiricem insaaalah
birde aksamları enginar yiyorum taze olarak kabızlıga iyi geliyor herhalde bi zararı olmaz diyete çünkü limonlayıp yiyorsun süt ayran falanda içmiyorum sadece onu yiyorum
öğlenleri ve ara öğün hiç yemiyorum acıkınca su sekersiz çay falan içiyorum. nasıl yanlış bişry yapmıyorum dimi kızlar
Bugün yemek pirinç değil bulgurmuş 3-4 kasık bulgur pilavı üzerine tavuk ve salata kızlar nasıl
gayet güzel bir menü olmuş. afiyet olsun
merhaba ben 2 günlük canlandırma amaçlı düşünüyorum yoksa karatayın mantığını kavramış biri olarak artık hayattta başka diyet yapmam dukan da ligth içecek var ama içmem asla karaty hoca tatlandırıcıların da beyine vücuda tatlı girdi komuta verdiği için insülin salgılanmasını başlattığını söylüyor
karatay bulgura izin vermekte ancak kilo vermek isterseniz gunde iki kasıgı gecmeyin fazlası siskinlik yapabiliyor. Kilo verimini azaltabiliyor canım :)Bugün yemek pirinç değil bulgurmuş 3-4 kasık bulgur pilavı üzerine tavuk ve salata kızlar nasıl
öğünlerin arasını 4-5 saat tutuyor musun kaç kilo verdin
yahu bu Karatay da selülit gidiyor mu? sanki gidiyor gibi ama?
Evet selülitlerde de azalma oluyor ama suyu bol tüketmek gerekiyor.yeşil çayı günde 2 3 tane bana iyi geliyor,ödemimi atabiliyorum.arada bir bağırsaklarım tembel diye form çayı içiyorum...başarılar
ben geçen ay yaptım ,hrt tedavisinde olduğumdan ödemimi daha çabuk atabilmek için...hiç gitmedi çünkü ilaca devam ediyordumseam pro yaptığında kaç gün yapıyorsun tartıda ne kadar farkediyor
geldim geldimyahu burada görüyorum yazıyorum bi bakıyorum uçmuş gitmişsiniz kuş musunuz be kardeşim
evet haklısın...ama yapanlar sanırım kolayı,kepeği tüketmiyor,daha masum dukan oluyor,sadece peynir,süt,toğurt,yumurta,et...merhaba herkese.
benim bugün 4.günüm.şekersiz ve ekmeksiz hayatta. sanırım menülerimde yeterince yemediğim içinçok acıkıyorum.özellikle akşam.ama yemiyorum da sonrasında kaçamakyok.spor koşu bandı ve dans şeklinde dün 50 dakika yaptım çokiyi geldi.yalnızca suyu 1.5 lt kadar içebiliyorum.zaten hep suyla sıkıntım oluyor.bugün 2lt ye çıkmaya çalışacağım.en belirgin özellik daha dinç bir insan oldum.sabahları kahvelerle ayılamayan ben bu sorunumdan kurtuldum galiba.pazartesi tartı günüm bakalım ilk hafta ne olacak.
bugünkümenüm;
sabaheynir,zeytin,domates 3 kurukayısı ve bir avuç ceviz
arada kahve
öğle:bolyeşillikli bir çay bardağı kepekli bulgurdan kısır yanında çay
arada:1kuru kayısı eşliğinde elmalı yeşilçay
akşam:tavuk pirzola,ayran,salata
8'den önce de birkahve içerim.
bu arada dukan atakları yapanlar var mış bu nekadar doğru oluyor,bende önceden dukan yapan biri olarak bir faydası olsaydı bugün burada olmazdım diye düşünüyorum.resmen bünyem vücudum istemiyor dukan yapmayı tamam atakta kilo veriliyor.eğer light ürün kola vesaire kullanılmazsa karatay diyetinden çıkılmamış mı oluyor? hadi bunu tartışalım bugün...
bu arada dukanı ben de denedim, ilk çıktığı zamanlarda bi arkadaşımla beraber yapıyorduk 2 hafta kelimesi kelimesine yapmamıza rağmen hiç kilo veremedik. buna ek olarak o zaman her gün deli gibi cardio yaptık , vücutta hiç karbonhidrat olmadığından yağlar yakılmaya başlayana kadar kendimizi bitmiş , yitmiş mahvolmuş hissediyorduk. berbat günlerdi :) çantamızda lor peyniriyle geziyorduk
dukan gerçekten dünyanın en sağlıksız diyeti olabilir.. ayrıca çok da pahalı. yapılan araştırmalardan okuduğum kadarıyla da normal yapılan diyetlerle aynı kiloyu verdiriyormuş extra bir kilo kaybı olmuyormuş.
The man who nearly died on the Dukan diet - Telegraph bir adam da ölümden dönmüş..
Evet 5 6 saat tutmaya çalışıyorum bu arada sürekli su ve çoook açık çay içiyorum, yaklaşık 3 kilo gitti şimdilik ama bu 3 kiloyu çok hızlı almıştım maalesef o kadar hızlı veremedim :) şuanda 55 kiloyum bakalım devam ediyorum , hergün spor veriyor ama çalışınca zor geliyor , yapamıyorum..
siz hergün spor yapıyor musunuz???
teşekkür ederim :) kaç kilo gitti? bir de ne zamandır yapıyorsunuz? form çayı zararlıymış diye duydum sonrasında bağırsakta tembellik yapıyormuş, türk kahvesine süt ekleyerek içiyorum ben de sabahları. eskiden bir nescafe bağımlısıydım ancak bu şekilde bırakabildim şimdi deneyince tadı bile kötü geliyor =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?