Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

karatay bulgura izin vermekte ancak kilo vermek isterseniz gunde iki kasıgı gecmeyin fazlası siskinlik yapabiliyor. Kilo verimini azaltabiliyor canım :)

O zaman hiç yemeyeyim arkadaşlar daha etkili bi diyet varsa onu yapayim ben dugun geldi çattı 2ayda ne kadar versem kâr ama 5li rakamlari görmek istiyorum Suan 7ler deyim

O zaman hiç yemeyeyim arkadaşlar daha etkili bi diyet varsa onu yapayim ben dugun geldi çattı 2ayda ne kadar versem kâr ama 5li rakamlari görmek istiyorum Suan 7ler deyim

canım inşallah gelirsin 5li kilolara
bende daha sıkı yapsam hiç fena olmayacak. kendime 5 haftada 5 kilo verme görevi verdimmm:18:

madem hızlı kilo vermek istiyorsun bulguru,meyveyi iyice azalt,lahmacun hakkını da sakla,yeme şimdilik,

normal şartlarda bu diyetle 2 ayda 7-8 kilo verirsin ama daha çok vermiş gibi görünürsün. birçok arkadaşımız durumun böyle olduğunu söylüyordu.

ahh ah benim derdim değil yaa..hiiç o kadar ince olmak gibi bir derdim yok(olsa fena da olmaz hani)62kg yeter bana

benim de öyle derdim yok ama benim boyum 1.55 55 olsam 38 beden çok hoş oluyorum benim istediğim o yoksa bu boyla 50 kilo olursam çocuk gibi oluyorum yaş da 35 i geçti kadın kadın olmayı severim ben

madem hızlı kilo vermek istiyorsun bulguru,meyveyi iyice azalt,lahmacun hakkını da sakla,yeme şimdilik,

Seamcim normalde ekmek pilav yemeyen bi insanim lahmacun olsa ben salata yapıp yerim o derece ama Suan vermem durdu 6ayda 8kilo verdim ama kaçamaklarla beraber yakın zaman da babamı kaybettim ondan sonic bi daha kilo olarak toparlanamadim

deneyimlerim gösterdi ki serbest de olsa kuru baklagil meyve bulgur lahmacun yersen yavaş kilo veriliyor
tahin helvası olayı bence sadece kilo koruma döneminde kaçamak olarak yenmeli yoksa haftada 3 balık yiyeceksin kalorisi düşük omega3 var diye üstüne hop helva haftada eder 3 kk 100 gr dan fazla
kurufasülye mesela pişince gi yükseliyor öğle veya akşam 1 elma yemekten kaçınırken 1 tabak kuru fasülyeyi akşam yenek olmaz

Son düzenleme:

Seamcim normalde ekmek pilav yemeyen bi insanim lahmacun olsa ben salata yapıp yerim o derece ama Suan vermem durdu 6ayda 8kilo verdim ama kaçamaklarla beraber yakın zaman da babamı kaybettim ondan sonic bi daha kilo olarak toparlanamadim

öncelikle başın sağolsun uzun süreli diyetlerde duraklama dönemi yaşanıyor bende 1.5 ay sonra durdu 1 ay gr gitmedi mesela sen de belli ki böyle bir dönemdesin bir de acınız var tabi beden kendini kasıyor belliki
dert etme duraklama da geçiyor sen düzenli devam et 1-2 günlük protein yaparak bi şoklama yapabilirsin ben yapacağım istersen beraber 2 gün protein yapalım kendimize gün belirleyelim ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…