karatay bulgura izin vermekte ancak kilo vermek isterseniz gunde iki kasıgı gecmeyin fazlası siskinlik yapabiliyor. Kilo verimini azaltabiliyor canım :)
nerelerdesin???hiç uğramıyorsun...
O zaman hiç yemeyeyim arkadaşlar daha etkili bi diyet varsa onu yapayim ben dugun geldi çattı 2ayda ne kadar versem kâr ama 5li rakamlari görmek istiyorum Suan 7ler deyim
O zaman hiç yemeyeyim arkadaşlar daha etkili bi diyet varsa onu yapayim ben dugun geldi çattı 2ayda ne kadar versem kâr ama 5li rakamlari görmek istiyorum Suan 7ler deyim
canım inşallah gelirsin 5li kilolara
bende daha sıkı yapsam hiç fena olmayacak. kendime 5 haftada 5 kilo verme görevi verdimmm:18:
Karatay da mi ben akranları birşey yemesem olur mu bu diyete daha çok verebilir mıyım acaba
normal şartlarda bu diyetle 2 ayda 7-8 kilo verirsin ama daha çok vermiş gibi görünürsün. birçok arkadaşımız durumun böyle olduğunu söylüyordu.
sadece 2 öğün mü?
ahh ah benim derdim değil yaa..hiiç o kadar ince olmak gibi bir derdim yok(olsa fena da olmaz hani)62kg yeter bana
madem hızlı kilo vermek istiyorsun bulguru,meyveyi iyice azalt,lahmacun hakkını da sakla,yeme şimdilik,
Evet sabah te öğlen yeyip akşam yemesm[/Q
sabah biraz geç saatte çok sıkı bir karatay kahvaltısı, akşam üzeri 4-5 gibi sebze yada et/ balık salata yoğurt yine güzelce karnını doyurup akşam bişey yemiceksin yani. dayanabilirmisin? ne kadar sağlıklı çok bir bilgim yok ama 2 aya sıkıştırdığın için belki denenebilir. bide günlük 1000 kalorinin altına düşmemek gerekiyor kas kaybı yaşanmaması için.
deneyimli arkadaşlar yazarlar bu şekilde nasıl olur
sabah biraz geç saatte çok sıkı bir karatay kahvaltısı, akşam üzeri 4-5 gibi sebze yada et/ balık salata yoğurt yine güzelce karnını doyurup akşam bişey yemiceksin yani. dayanabilirmisin? ne kadar sağlıklı çok bir bilgim yok ama 2 aya sıkıştırdığın için belki denenebilir. bide günlük 1000 kalorinin altına düşmemek gerekiyor kas kaybı yaşanmaması için.
Calistigim için saatleri bana uymuyor o zaman akşam sadece yoğurt yiyeyim indeks yukselmis olur
Calistigim için saatleri bana uymuyor o zaman akşam sadece yoğurt yiyeyim indeks yukselmis olur
evet bak bu daha uygulanabilir bir yol:13:
Seamcim normalde ekmek pilav yemeyen bi insanim lahmacun olsa ben salata yapıp yerim o derece ama Suan vermem durdu 6ayda 8kilo verdim ama kaçamaklarla beraber yakın zaman da babamı kaybettim ondan sonic bi daha kilo olarak toparlanamadim
kısa sürede öğrenmişsin dediklerin doğru kahvaltı tam kkk olunca 11 civarı akşam belki 4 erken olabilir 6 gibi de senin önerdiğin bir menüyle asla acıkmaz
evet bak bu daha uygulanabilir bir yol:13:
İnşallah böyle bir ayda 8 kilo verebilirim bugün den tezi yok leslie zi daha gün gün yapıcam inşallah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?