Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

QUOTE=xc9;30059497]öncelikle başın sağolsun uzun süreli diyetlerde duraklama dönemi yaşanıyor bende 1.5 ay sonra durdu 1 ay gr gitmedi mesela sen de belli ki böyle bir dönemdesin bir de acınız var tabi beden kendini kasıyor belliki
dert etme duraklama da geçiyor sen düzenli devam et 1-2 günlük protein yaparak bi şoklama yapabilirsin ben yapacağım istersen beraber 2 gün protein yapalım kendimize gün belirleyelim ne dersin

[
Tamam yapalım ama sen bana ne yiyeceğimi önerirsen daha iyi olur sasiriyorum ne diyecegimi

bu ara regl olacağım pazartesi de kilo bildirimimiz var salı-çarşamba olabilir yiyecekleri de haftasonu konuşuruz hazırlığımızı ona göre yaparız
hahahaa kendimi pikniğe gidecekmiş gibi hissettim bi an

leneva sen listeye girmiş miydin nasılsa hergün menü bildiriyorsun

esraemrah sen de hergün menü bildir listede yerini al bu şekilde hem ne yediğini görüyorsun hem de daha bağlayıcı oluyor

sabah gevezelikten menü bildirimi yapmamisim

kahvaltim (7.30da):
2 yumurta, beyaz peynir, salatalik, domates, 1 bardak süt

ögle (12de):
4-5 cilek, 2 kurutulmus erik, 3-4 ceviz bunlari kücük kücük dogradim üzerine bol yogurt bir kasik keten tohumu bir kasik keten tohumu yagi ve az tarcin septim.. tavsiye ederim arkadaslar cok lezzetliydi. wc sorunumuda bugünlük cözdü

aksam (18de):
imam bayildi ve domatesli bulgur pilavi, yanina yogurt ve salata yapacagim inshallah

yürüyüs:
ögle yemeginden sonra 25dak yürüdüm, aksam yemeginden sonra tekrar yürümeyi planliyorum

herkese selamlar ve kolay gelsin :) ben nescafe ye çok düşkünüm.. kahve konusunda Canan hocanın yorumu nedir bilen var mı?

menun harika olmuş:.) ozellikle ogleni bugun deneyeceğim ben de ..:) fırsat bulabilirsem :)

ahh ah benim derdim değil yaa..hiiç o kadar ince olmak gibi bir derdim yok(olsa fena da olmaz hani)62kg yeter bana

senin boyun kaç herhalde uzunsun o yüzden 62 yeter diyosun demiiiii :)

Karatay da mi ben akranları birşey yemesem olur mu bu diyete daha çok verebilir mıyım acaba

2 öğün yapabilirsin bende 2 öğün yapıyorum kahvaltıyı 11 gibi yapıyorum akşam yemeğinide 6dan sonra yapıyorum ve arda hiç acıkmıyorum.

Seamcim normalde ekmek pilav yemeyen bi insanim lahmacun olsa ben salata yapıp yerim o derece ama Suan vermem durdu 6ayda 8kilo verdim ama kaçamaklarla beraber yakın zaman da babamı kaybettim ondan sonic bi daha kilo olarak toparlanamadim

başın sağ olsun...

kılo bıldırımı yok mu yada tablo

kızına geçmiş olsun.kilo bildirimleri pazartesi günü...

bende deneyeyim bakalım nasılmış şu protein olayı haftasonu bende sizleyim :)

herkese selamlar ve kolay gelsin :) ben nescafe ye çok düşkünüm.. kahve konusunda Canan hocanın yorumu nedir bilen var mı?

nescafeyi işlenmiş olduğu için önermiyor türk kahvesi içilebilir düşündüm de filtre kahve de bence içilir işlenmiş değil türk kahvesi gibi suyunu çıkarıyorsun

leneva sen listeye girmiş miydin nasılsa hergün menü bildiriyorsun

esraemrah sen de hergün menü bildir listede yerini al bu şekilde hem ne yediğini görüyorsun hem de daha bağlayıcı oluyor

aslında listeye girmek isterimde bazen belli olmuyo tüm gün dışarıda olduğum oluyor. sıra bana gelince gelemezsem falan herkesi mağdur ederim diye girmek istememiştim.

salı-çarşamba önerdim ama henüz cevap gelmedi esraemrah tan sen de katıl tabi pzt bildirim yapalım öyle başlayalım başka pro cu var mıııııı huuuu

Son düzenleme:
menun harika olmuş:.) ozellikle ogleni bugun deneyeceğim ben de ..:) fırsat bulabilirsem :)

dene canim, gercekten o kadar sevdimki cilek sezonu bitene kadar yerim artik

hele wc problemi olanlar bu karisimi yapsinlar, bildiginiz gibi cilek, yogurt, keten tohumu ve yagi kabizligi cözüyor.
bende hepsi beraber anca ise yaradi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…