kılo bıldırımı yok mu yada tablo
öncelikle başın sağolsun uzun süreli diyetlerde duraklama dönemi yaşanıyor bende 1.5 ay sonra durdu 1 ay gr gitmedi mesela sen de belli ki böyle bir dönemdesin bir de acınız var tabi beden kendini kasıyor belliki
dert etme duraklama da geçiyor sen düzenli devam et 1-2 günlük protein yaparak bi şoklama yapabilirsin ben yapacağım istersen beraber 2 gün protein yapalım kendimize gün belirleyelim ne dersin
kısa sürede öğrenmişsin dediklerin doğru kahvaltı tam kkk olunca 11 civarı akşam belki 4 erken olabilir 6 gibi de senin önerdiğin bir menüyle asla acıkmaz
Tamam yapalım ama sen bana ne yiyeceğimi önerirsen daha iyi olur sasiriyorum ne diyecegimi
[
Tamam yapalım ama sen bana ne yiyeceğimi önerirsen daha iyi olur sasiriyorum ne diyecegimi
hayır yoktum kızım hasta olduğu için giremedım
hayır yoktum kızım hasta olduğu için giremedım
sabah gevezelikten menü bildirimi yapmamisim
kahvaltim (7.30da):
2 yumurta, beyaz peynir, salatalik, domates, 1 bardak süt
ögle (12de):
4-5 cilek, 2 kurutulmus erik, 3-4 ceviz bunlari kücük kücük dogradim üzerine bol yogurt bir kasik keten tohumu bir kasik keten tohumu yagi ve az tarcin septim.. tavsiye ederim arkadaslar cok lezzetliydi. wc sorunumuda bugünlük cözdü
aksam (18de):
imam bayildi ve domatesli bulgur pilavi, yanina yogurt ve salata yapacagim inshallah
yürüyüs:
ögle yemeginden sonra 25dak yürüdüm, aksam yemeginden sonra tekrar yürümeyi planliyorum
ahh ah benim derdim değil yaa..hiiç o kadar ince olmak gibi bir derdim yok(olsa fena da olmaz hani)62kg yeter bana
Karatay da mi ben akranları birşey yemesem olur mu bu diyete daha çok verebilir mıyım acaba
Seamcim normalde ekmek pilav yemeyen bi insanim lahmacun olsa ben salata yapıp yerim o derece ama Suan vermem durdu 6ayda 8kilo verdim ama kaçamaklarla beraber yakın zaman da babamı kaybettim ondan sonic bi daha kilo olarak toparlanamadim
kılo bıldırımı yok mu yada tablo
QUOTE=xc9;30059497]öncelikle başın sağolsun uzun süreli diyetlerde duraklama dönemi yaşanıyor bende 1.5 ay sonra durdu 1 ay gr gitmedi mesela sen de belli ki böyle bir dönemdesin bir de acınız var tabi beden kendini kasıyor belliki
dert etme duraklama da geçiyor sen düzenli devam et 1-2 günlük protein yaparak bi şoklama yapabilirsin ben yapacağım istersen beraber 2 gün protein yapalım kendimize gün belirleyelim ne dersin
bu ara regl olacağım pazartesi de kilo bildirimimiz var salı-çarşamba olabilir yiyecekleri de haftasonu konuşuruz hazırlığımızı ona göre yaparız
hahahaa kendimi pikniğe gidecekmiş gibi hissettim bi an
herkese selamlar ve kolay gelsin :) ben nescafe ye çok düşkünüm.. kahve konusunda Canan hocanın yorumu nedir bilen var mı?
herkese selamlar ve kolay gelsin :) ben nescafe ye çok düşkünüm.. kahve konusunda Canan hocanın yorumu nedir bilen var mı?
leneva sen listeye girmiş miydin nasılsa hergün menü bildiriyorsun
esraemrah sen de hergün menü bildir listede yerini al bu şekilde hem ne yediğini görüyorsun hem de daha bağlayıcı oluyor
geçmiş olsun :) benim de ikizler var valla bazen dua ediyorum onalr olmasın ben hasta olayım diye
menun harika olmuş:.) ozellikle ogleni bugun deneyeceğim ben de ..:) fırsat bulabilirsem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?