aslında listeye girmek isterimde bazen belli olmuyo tüm gün dışarıda olduğum oluyor. sıra bana gelince gelemezsem falan herkesi mağdur ederim diye girmek istememiştim.
senin boyun kaç herhalde uzunsun o yüzden 62 yeter diyosun demiiiii :)
hayır yaa nerdeeee boy 1,60 da eşim azıcık balıketli ol fazla zayıflama diyor daşakası bir yana hesaplayınca ideal kilom o çıkıyor
hayır yoktum kızım hasta olduğu için giremedım
esrsemrah başın sağ olsun
afatmas kızına geçmiş olsun
Saol canım Allah razı olsun Rabbim size yasatmasın
liste sırası sana gelince işin çıkarsa birimiz yaparız zaten listeye en alttan gireceğin için ancak 3 ay sonra falan sıra gelir sanabu arada 5 kiloyu verip kaçabilirsin deönemli olan bağlayıcı olması
yasak ama bende içiyorum malesef
Bende listeye girmek istiyorum ama Tlfdan yaziyorum liste yapamam yani
sen gir listeye sıra gelince buluruz çaresini
seaben hesaplatıyorum ideal kilo 47 çıkıyor 155 boya seninki nasıl öyle diyor anlamadım ama neyse orta yaşlarda kadın balık etli olmalı benim kocam da allahtan öyle seviyor da şimdi de gözüne batmıyor yırttık yani
sen gir listeye sıra gelince buluruz çaresini
seaben hesaplatıyorum ideal kilo 47 çıkıyor 155 boya seninki nasıl öyle diyor anlamadım ama neyse orta yaşlarda kadın balık etli olmalı benim kocam da allahtan öyle seviyor da şimdi de gözüne batmıyor yırttık yani
Saol canım Allah razı olsun Rabbim size yasatmasın
başın sağolsunn
ozmer,akasya,dyg-ry,15efes25 muhabbete bekleniyorsunuz!!!
evet iyi dedin bikaç kişi daha var katılın arkadaşlar davet bekliyorsanız işte davet
ben yürüyüşe çıkacağım gitmeden menümü yazayım
sabah
7.30-8.00
2 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 salatalık
2 ceviz
öğle
13.00-13.30
hindi döner
1 kase salata
1 bardak ayran
1 avuç çekirdek
akşam
1saat yürüyüş
18.30-19.00
sabah tarifini verdiğim kabak yemeği adını fırında kabak yatağında köfte koydum
1 kase cacık
3 lt su içildi çay kahve belim çok ağrıdığı için sabah sporu yapamadım yürüyüş için kendimi zorlayacağım
herkese iyi akşamlar yarın görüşürüz
liste sırası sana gelince işin çıkarsa birimiz yaparız zaten listeye en alttan gireceğin için ancak 3 ay sonra falan sıra gelir sanabu arada 5 kiloyu verip kaçabilirsin deönemli olan bağlayıcı olması
e öyle tabi daha önce takıldığım topikte bi arkadaşın nişanlısı zayıf seviyor diye 80 den 60 indi ama ne çekti ne çekti şimdi amacı evlenip adamı şişmalatmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?