Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

aslında listeye girmek isterimde bazen belli olmuyo tüm gün dışarıda olduğum oluyor. sıra bana gelince gelemezsem falan herkesi mağdur ederim diye girmek istememiştim.

liste sırası sana gelince işin çıkarsa birimiz yaparız zaten listeye en alttan gireceğin için ancak 3 ay sonra falan sıra gelir sanabu arada 5 kiloyu verip kaçabilirsin deönemli olan bağlayıcı olması

liste sırası sana gelince işin çıkarsa birimiz yaparız zaten listeye en alttan gireceğin için ancak 3 ay sonra falan sıra gelir sanabu arada 5 kiloyu verip kaçabilirsin deönemli olan bağlayıcı olması

Bende listeye girmek istiyorum ama Tlfdan yaziyorum liste yapamam yani

Bende listeye girmek istiyorum ama Tlfdan yaziyorum liste yapamam yani

sen gir listeye sıra gelince buluruz çaresini

seam ben hesaplatıyorum ideal kilo 47 çıkıyor 155 boya seninki nasıl öyle diyor anlamadım ama neyse orta yaşlarda kadın balık etli olmalı benim kocam da allahtan öyle seviyor da şimdi de gözüne batmıyor yırttık yani

Son düzenleme:

Allah iyiliğini versin

ben dukana başlaarken onun sitesinde hesaplatmıştım,boyuma,yaşıma,metabolizmamın yavaşlığına,kemik,kalınlığıma,hastalık durumlarıma ,doğum sayısına vs göre öyle dediydi dukan amca

e öyle tabi daha önce takıldığım topikte bi arkadaşın nişanlısı zayıf seviyor diye 80 den 60 indi ama ne çekti ne çekti şimdi amacı evlenip adamı şişmalatmak

ozmer,akasya,dyg-ry,15efes25 muhabbete bekleniyorsunuz!!!

evet iyi dedin bikaç kişi daha var katılın arkadaşlar davet bekliyorsanız işte davet

ben yürüyüşe çıkacağım gitmeden menümü yazayım

sabah
7.30-8.00
2 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 salatalık
2 ceviz

öğle
13.00-13.30
hindi döner
1 kase salata
1 bardak ayran
1 avuç çekirdek

akşam
1saat yürüyüş
18.30-19.00
sabah tarifini verdiğim kabak yemeği adını fırında kabak yatağında köfte koydum
1 kase cacık

3 lt su içildi çay kahve belim çok ağrıdığı için sabah sporu yapamadım yürüyüş için kendimi zorlayacağım
herkese iyi akşamlar yarın görüşürüz

bu arada sana da geçmiş olsn...

yaaa işte o durum olmasın diye biraz geri durmuştum. aslında olabilir bildirim yapmak daha motive edici oluyor. ne kadar da olsa yarış psikolojiside etkili. degua gelsin gireyim listeye bende o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…