teşekkür ederim :) kaç kilo gitti? bir de ne zamandır yapıyorsunuz? form çayı zararlıymış diye duydum sonrasında bağırsakta tembellik yapıyormuş, türk kahvesine süt ekleyerek içiyorum ben de sabahları. eskiden bir nescafe bağımlısıydım ancak bu şekilde bırakabildim şimdi deneyince tadı bile kötü geliyor =)
bu hafta karatay gurubunun en minnak listesi karsinizda
1. sea 2.77%
2. degua 2.52%
3. Dilara_20 1.58%
4. Sivasin gulu 1.48%
5. chevrefeuille 1.45%
6. SelmaninKizi 1.38%
7. xc9 1.18%
8. FZGUN 0.67%
9. esas2066 0.0%
tüm kilo veren ve veremiyen arkadaslari tebrik ederim
yaaa işte o durum olmasın diye biraz geri durmuştum. aslında olabilir bildirim yapmak daha motive edici oluyor. ne kadar da olsa yarış psikolojiside etkili. degua gelsin gireyim listeye bende o zaman
bu arada dukanı ben de denedim, ilk çıktığı zamanlarda bi arkadaşımla beraber yapıyorduk 2 hafta kelimesi kelimesine yapmamıza rağmen hiç kilo veremedik. buna ek olarak o zaman her gün deli gibi cardio yaptık , vücutta hiç karbonhidrat olmadığından yağlar yakılmaya başlayana kadar kendimizi bitmiş , yitmiş mahvolmuş hissediyorduk. berbat günlerdi :) çantamızda lor peyniriyle geziyorduk
dukan gerçekten dünyanın en sağlıksız diyeti olabilir.. ayrıca çok da pahalı. yapılan araştırmalardan okuduğum kadarıyla da normal yapılan diyetlerle aynı kiloyu verdiriyormuş extra bir kilo kaybı olmuyormuş.
The man who nearly died on the Dukan diet - Telegraph bir adam da ölümden dönmüş..
Arkadaşlar herkese merhaba,
Ben 1 haftadır karatay beslenme şeklini (diyet kelimesi psikolojimizi bozmasın :) ) harfiyen uyguluyorum ve şu ana kadar 2,5 kilo verdim (muhtemelen ödem de atılmıştır). Deneyimlerimizi ve karşılıklı motivasyonumuzu paylaşabilmek adına üye oldum. Beslenme şeklinin etkilerini, menülerimi zaman zaman sizlerle de paylaşacağım.
Sevgiler.
Ben 1 haftadır karatay beslenme şeklini (diyet kelimesi psikolojimizi bozmasın :) ) harfiyen uyguluyorum ve şu ana kadar 2,5 kilo verdim (muhtemelen ödem de atılmıştır). Deneyimlerimizi ve karşılıklı motivasyonumuzu paylaşabilmek adına üye oldum. Beslenme şeklinin etkilerini, menülerimi zaman zaman sizlerle de paylaşacağım.
Sevgiler.
Beni de listeye alırsanız sevinirim kızlar:)))
Merhabalar aynı şekildedüşünüyoruz. İlk atakta hızlıca kilo veriliyor ya. Sanki böyle devam edecekmiş gibi geliyor o kadar kasılmasına rağmen 8-10 kilolunuzu anca 3 ayda falan veriyorsunuz koruma falan derken.. Yani o kadar da mucizesi birşey değil birde o kadar zorluyor ki bir bırakınca vücut kıtlıktan çıkmışçasına yemek istiyor ve geri gelsin kilolar durumu. O zamanda karatayda daha mucizesi şeyler olabilir diye düşünüyorum birde en güzeli hayatınızdan şekeri ve yoğun karbonhidratı uzaklaştırmış oluyorsunuz. Hatta pko gib birçok hastalıkta düzelme oluyormuş. Araştırmalarım sürüyor... Yarın kitaplarım gelecek ve ben haftasonları onları hatmedeceğim için çok mutluyum.
Bu arada beni de listeye yazın Pazartesi ilk haftam.
elifcim hoşgeldin nasıl gidiyor alışabildinmi karatay diyetine
menülerini de paylaşırsan sevinirim ,1 haftada 2.5 kg dediğin gibi hepsi yağ kaybı olması mumkun değil şişliklerde inmiştir ertesi hafta daha kesin sonuçlar elde etmeye başlarsın
bide yeni başladın madem ölçülerini not al 1 ay sonra karışılaştır aradaki farkı görmek ınsanı çok mutlu edıyor
feluuzcum tabi ki listeye seni de eklerim
dukan diyetini tam olarak içeriğini bilemden ahkam kesmek istemem ama sırf proteine ağırlık vermek dönem dönem bazı gıdalardan mahrum kalmak pek akkılıca gelmıyor bana
karatayda hepsini dengeli bişekilde alıyoruz sebze proteini ,kuruyemişi, meyve sınırlı ki fazla yediğinde hemen acıkma yapıyor tekrar yeme ihtiyacı hissettiyoruz bizlere, süt ürünleri terayağı peynir çeşitleri , sağlıklı karbonhidratları v.s bunlar tükettiğimzde zaten acıkma hissi oluşmuyor gün boyunca
2 hafta mutlaka deneyin aradaki farklı kendinizde göreceksiniz
benim düzenli olarak 3 ay oldu öncesi de var tabi ama bazı rahatsızlklarımdan bile kurtuldum
menülerinizi de paylaşırsanız doğru bildığımızı sandığımız yanlışlarımz hakkında da üzerinde durup paylaşımlarda bulunabiliriz
listeye girme konusunda bu hafta menü su spor paylaşımlarınızı yaparsanız listeye eklerim hoşgeldiniz
elifcim hoşgeldin nasıl gidiyor alışabildinmi karatay diyetine
menülerini de paylaşırsan sevinirim ,1 haftada 2.5 kg dediğin gibi hepsi yağ kaybı olması mumkun değil şişliklerde inmiştir ertesi hafta daha kesin sonuçlar elde etmeye başlarsın
bide yeni başladın madem ölçülerini not al 1 ay sonra karışılaştır aradaki farkı görmek ınsanı çok mutlu edıyor
feluuzcum tabi ki listeye seni de eklerim
Günaydın güzel BAYANLAR
bugün ise geç kaldım ve kahvalti da yapamadim
sabah menüm
bir avuç fındık 2tane küçük peynirli poaca.(( şimdi sade kahvemi içiyorum
Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?