Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Pt günü 3 haftam doluyor.85 kg ile başladım şu anda 82 kg deyim,inşallah bu şekilde iyi gider.ilk defa diet yaparken bu kadar rahatım.aslında çok zor durumda kalmadıkça form çayını içmek istemiyorum...!!! Sanırım bu diyet zamanla bağırsakları da düzenliyormuş;ben biraz fark görmeye başladım bile:)))

merhabalar netim yokdu malesef bikaçgündür gelemedım
listeler neoldu aklımda kaldı ne durumdasınız ?
karatay diyetine devam bırakmak yok

ellerine sağlık canım aklım kalmıştı ama ımkanım olmadı bi türlü gelemedim

kg veren tüm arkaşları da kutluyorum bazı zamanlar sabit gidebılıyor vucut kendini savunmaya alıyor o dönemde daha çok sporu artırırsak kg vermemiz kolaylaşacaktır

geçmiş sayfaları tam okuyamadım akşam gelır mesajlarınıza bakarım
görüşmek üzere

Bugünkü menüm
Sabah:karatay kahvaltısı
Öğlen:zeytinyağlı lahana,yoğurt(tarçınlı),iki avuç fındık
Akşam:bol sebzeli et kavurma,z.yağlı lahana,yoğurt,brokoli salatası.
Birde spor yapsam süper olacak.

Arkadaşlar herkese merhaba,

Ben 1 haftadır karatay beslenme şeklini (diyet kelimesi psikolojimizi bozmasın :) ) harfiyen uyguluyorum ve şu ana kadar 2,5 kilo verdim (muhtemelen ödem de atılmıştır). Deneyimlerimizi ve karşılıklı motivasyonumuzu paylaşabilmek adına üye oldum. Beslenme şeklinin etkilerini, menülerimi zaman zaman sizlerle de paylaşacağım.

Sevgiler.

yaaa işte o durum olmasın diye biraz geri durmuştum. aslında olabilir bildirim yapmak daha motive edici oluyor. ne kadar da olsa yarış psikolojiside etkili. degua gelsin gireyim listeye bende o zaman

hoşgeldin aramıza
listeye girmek istediğini söylemişssn tamamdır ekledim seni

Merhabalar aynı şekilde düşünüyoruz. İlk atakta hızlıca kilo veriliyor ya. Sanki böyle devam edecekmiş gibi geliyor o kadar kasılmasına rağmen 8-10 kilolunuzu anca 3 ayda falan veriyorsunuz koruma falan derken.. Yani o kadar da mucizesi birşey değil birde o kadar zorluyor ki bir bırakınca vücut kıtlıktan çıkmışçasına yemek istiyor ve geri gelsin kilolar durumu. O zamanda karatayda daha mucizesi şeyler olabilir diye düşünüyorum birde en güzeli hayatınızdan şekeri ve yoğun karbonhidratı uzaklaştırmış oluyorsunuz. Hatta pko gib birçok hastalıkta düzelme oluyormuş. Araştırmalarım sürüyor... Yarın kitaplarım gelecek ve ben haftasonları onları hatmedeceğim için çok mutluyum.

Bu arada beni de listeye yazın Pazartesi ilk haftam.

Hoşgeldiniz. Paylaşımlarımızı bekliyoruz...

elifcim hoşgeldin nasıl gidiyor alışabildinmi karatay diyetine
menülerini de paylaşırsan sevinirim ,1 haftada 2.5 kg dediğin gibi hepsi yağ kaybı olması mumkun değil şişliklerde inmiştir ertesi hafta daha kesin sonuçlar elde etmeye başlarsın
bide yeni başladın madem ölçülerini not al 1 ay sonra karışılaştır aradaki farkı görmek ınsanı çok mutlu edıyor
Beni de listeye alırsanız sevinirim kızlar:)))

feluuzcum tabi ki listeye seni de eklerim

dukan diyetini tam olarak içeriğini bilemden ahkam kesmek istemem ama sırf proteine ağırlık vermek dönem dönem bazı gıdalardan mahrum kalmak pek akkılıca gelmıyor bana
karatayda hepsini dengeli bişekilde alıyoruz sebze proteini ,kuruyemişi, meyve sınırlı ki fazla yediğinde hemen acıkma yapıyor tekrar yeme ihtiyacı hissettiyoruz bizlere, süt ürünleri terayağı peynir çeşitleri , sağlıklı karbonhidratları v.s bunlar tükettiğimzde zaten acıkma hissi oluşmuyor gün boyunca
2 hafta mutlaka deneyin aradaki farklı kendinizde göreceksiniz
benim düzenli olarak 3 ay oldu öncesi de var tabi ama bazı rahatsızlklarımdan bile kurtuldum
menülerinizi de paylaşırsanız doğru bildığımızı sandığımız yanlışlarımz hakkında da üzerinde durup paylaşımlarda bulunabiliriz

listeye girme konusunda bu hafta menü su spor paylaşımlarınızı yaparsanız listeye eklerim hoşgeldiniz

menümü paylaşayım
sabah 1 haşlanmış yumurta
yarım çaybardağı ceviz,2 adet mürdüm eriği
maydanoz, yeşil biber

öğle 10 adet kıymalı lahana dolması
1 kase sarımsaklı yoğurt

akşam Menemen

spor 1.5 saat yüzme 2 litre su

Teşekkürler deugacım😀😀😀😀

Teşekkürler ben paylaşıyorum listelerimi falan genelde sabah yapıyorum bunu. O yüzden taaa arkalarda kalıyor..

Dün Ögle. 1 tabak yogurtli köfte, 2 bardak su.
Aksam, Mangal partisine davetliydim. 2 sis, 6 köfte, salata & ayran.
Su.

Bugün Sabah. 1 yumurta, 12 badem, 10 tane zeytin, 1 dilim peynir, 3 tane hurma.
Cay & su.

Ögle. 1 tane tavuk budu, 6 kasik bulgur pilavi, salata su. 8 tane yesil üzüm.

Aksam birsey yemedim sadece cay ictim.

KARATAY BAŞLANGIÇ NOTLARI

1- Prof. Dr. Canan Efendigil Karatayın kitaplarından öncelikle ilk çıkan "Bilimsel Gerçeklerle Kilo Vermenin ABCsi: Karatay Diyeti" kitabını edinin. (Sarı mezuralı olan) Bu kitap bizim yaşamımızı değiştirip sağlığımıza kavuşmamızı sağladı. Şayet anne adayı iseniz ikinci kitabı da alabilirsiniz.
2- Kitabı okumadan Karatay Sağlıklı Beslenmesine başlamayın. Kitabı okumadan önce beslenmeyle ilgili geçmişte edindiğiniz tüm bilgileri sıfırlayın, deyim yerindeyse kendinizi “reset” leyin ve doğduğunuz gün ayarlarınıza dönmeye çalışın. Çünkü doğru diye bildiğiniz pek çok şeyin yanlış olduğunu göreceksiniz.
3- Kitabı okurken hangi besinleri neden yemeniz, hangi besinleri de neden yememeniz gerektiğini özümsemeye çalışın. Çünkü bu bilgiler sizin yeni sağlıklı yaşamınızı şekillendirecek.
4- Kitapta tarif edilen kahvaltıyla güne başlayın. Malzemeden asla çalmayın ve önerilenlerin hepsini yiyin. Şunu unutmayın ki bu kahvaltı 4-5 km koşmuş kadar metabolizmanızı hızlandıracak ve sizi 4-5 saat tok tutacaktır.
5- Ara öğün, atıştırma yapmayın, öğünleriniz arasında en az 5 saat geçmesi lazım.
6- Akşam 20.00den sonra hiçbir şey yemiyor sadece, sağlıklı içecekler tüketiyoruz...

Bende eklermisin

Günaydın güzel BAYANLAR
bugün ise geç kaldım ve kahvalti da yapamadim
sabah menüm
bir avuç fındık 2tane küçük peynirli poaca. (( şimdi sade kahvemi içiyorum

Son düzenleme:
Günaydın güzel BAYANLAR
bugün ise geç kaldım ve kahvalti da yapamadim
sabah menüm
bir avuç fındık 2tane küçük peynirli poaca. (( şimdi sade kahvemi içiyorum

keske yemeseydin canim yaaa poacalari..

bende gec kaldim bugün, evde bir bardak süt ictim, yoldada cevizlerimi yedim.
bazen kacamak yapmaktansa böyle durumlarda ac kalmayi tercih ediyorum.

Hoşgeldin aramıza 2,5 kilo güzel rakam inş. diğer haftalarda güzel kilolar verirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…