hoşgeldin aramıza
listeye girmek istediğini söylemişssn tamamdır ekledim seni
kızlar bu akşam misafirlerim gelecek, börek falan yapıcam, bide şu kitabın arkasındaki incirli elmalı kek tarifi vardı. onu yapayım diyorum.
akşam yemeği yemeyip 1 parça börekle 1 parça o kekten mi yesem.
kahvaltim (saat 7.30da)
bir bardak süt, 1 cay bardagi kadar ceviz
ögle (saat 12de)
dünki cilekli yogurdum (arti 2 kuru erik, keten tohumu, keten tohumu yagi, tarcin)
aksami inshallah kacamaksiz atlatirim, bugün cok yogunum. sizede misafir gelince stres yapiyormusunuz? misafiri cok severim, ve elimden geldigince iyi agirlamak isterim.. ama genellikle cok yoruluyorum ve stres yapiyorum
sen ne kadar az yiyorsun doyuyor musun bari:44:
yeni evliyken çok heyecanlanırdım herşey kusursuz olsun isterdim tabi acemilik de vardı o zamanlar şimdi daha rahatım bi de herşeyimi en ince ayrıntısına kadar planlarım ve hazırlarım mesela misafirin yanında asla tabak bardak çıkartmakla uğraşmam herşeyim masanın üstünde hazır bekler sırasıyla servisimi yaparım hem sohbete vakit kalır hem de düzenli olur
bugün fazla vaktim yok yeni geldim öğleden sonra annemler gelecek akşama kadar kalırlar ben de kahve keyfi yaparken kızlara merhaba diyeyim dedim :126:geçmişi de okuyamadım vakit bulursam bakarım nabersiniz neler yapıyorsunuz bugün mersin 26 derece denize girilir öyle sıcak
selam kizlar
birhafta oldu ben baslayali ama ancak 500 gr gitmis normalmi sizcee dikkatte ediyorum
sadece asiri tatli istegimden dolayi incir hurma gunde 5 6 tane incir yiyorum tehlikemi yoksa
arkadaşlar herkese mutlu huzurlu bol güneşli kaçamaksız bir gün diliyorum.
bugün sabah 11:30 3 tane ceviz iki yumurta hellim beyaz peynir 8 tane zeytin 2 tane kuru erik yedim. amma cok yemişim bu arada
aksama ne yiyecegim hiç bilmiyorum öğleden sonra hazırlarım artık birşeyler.
bugün kıbrısta cok sıcak ve ben temizlik yapıcam allaah yardımcım olsun. yarında hayatımda ilk defa gün baslattık arkadaşlarla güne gidicem ve ben diyetteyim umarım kaçamak yapmam.
Hayirli cumalar herkese.
Sabah. 12 badem, 10 zeytin, 2 yumurta tereyaginda pisirdim.
3 kaysi 4 cilek. 1 dilim peynir, cay.
Dün 1. 1/2 saat spor yapmistim yazmayi unuttum. 2 km yürüdüm.
salata tarzı şeylerden yersen sorun olmaz ama cıslardan yeme sakın
kızlar cumamız mübarek olsun. canım inşallah salata tarzı seyler vardır ama pek sanmıyorum hep hamur işidir kesin millet yicek ben yine bakıcam allahtan 3 haftada bir yoksa dayanamaz yerdim kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?