Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

dün akşamki menüm:
1 kase mercimek çorbası
1 tabak semizotu yemeği
bol salata
roka+dereotu+tere (baya bi otlandım dün)
akşamda sadece 1 bardak çay içtim
tabii suyu unutmadım dün yoplamda 2lt.olmuştur.inş.bugün dahada artar.

bu sabah:
domates+salatalık
5 zeytin
biraz beyaz peynir
roka
1 simit (malesef yumurta haşlayamadım işe gelirken kahvaltıyı işyerimde yapıyorumda )
1 fincan çay tabiki şekersiz :)

dün 7,30 gibi bitmişti akşam yemeğim bugünde işyerimden çıkmadan önce burda yiyip eve öyle gitmeyi düşünüyorum 5 gibi yerim ve dükkanı kapatırım ...

günaydınnn.ben bu sabah tartıda 65.4ü gördüm.inşallah bu süreç devam eder tartı değişmese bile bacaklarımın zayıfladığını belimin inceldiğini düşünüyorum diyetle şu 5.günde...bir mezro alsam süper olacak.

bugün; sabah 2-3 dal maydonoz, 1/3kibrit kutusu peynir, 2-3 dilim domates,8 zeytin ve 2 kurukayısı yedim.işte kahvaltı yaptığım için yumutra olmuyor.hem bundan hemde bugün geç kalktığımdan ceviz falan eksik kaldı.buyüzden kendimi enerjili hissetmiyorum.

öğle: omlette içeren daha yoğun birkahvaltı devamı yapmayı planlıyorum.

akşam:yeşilmercimek çorbası,kıymalı patlıcan yemeği ve cacık olabilir.

8'e kadar birkahve içerim.45 dakika koşubandında tempolu yürürüm ve bugün biter.

diyet yaptığımda beni zorlayan hep haftasonkları olmuştu.ve genelde hep bozmuşumdur.bu motivasyonla girdiğim haftasonunu merak ediyorum.ama ilk defa suçluluk duymadan kebap yiyebileceğim.bozmayacağıma eminim yani.

herkese güzellikler dilerim..

Son düzenleme:
ben akşamları işten geldikten sonra çorba içiyorum, sonrasında da tok tutsun diye sütlü türk kahvesi içiyorum. su içmeden direk acıkıyorsun zaten. karbonhidratı yüksek gıdaları sabah ve öğleye saklayıp acıkmadıysan akşam sadece yoğurt veya çorbayla öğün geçiştirilebilir.

bu şekilde gayet güzel veriliyor. ama tembellik yapıp akşamları normal yemek yediğim için durdu benim de kilo vermem

dünkü menüm
08.00 1 brdk süt
09.00 Yarım simit( ilaçlarımı içmek için yiyorum sırf, bitselerde kurtulsam)
12.30 az mercimek çorbası birkaç lokma da ekmek
19.30 tavada biberli yumurta, keten tohumlu yoğurt, 10-15 zeytin
akşam yemeğinden sonra hiç bir şey yemedim. temizlik yaptım hareket oldu

kızlar bu akşam misafirlerim gelecek, börek falan yapıcam, bide şu kitabın arkasındaki incirli elmalı kek tarifi vardı. onu yapayım diyorum.
akşam yemeği yemeyip 1 parça börekle 1 parça o kekten mi yesem.

kahvaltim (saat 7.30da)
bir bardak süt, 1 cay bardagi kadar ceviz

ögle (saat 12de)
dünki cilekli yogurdum (arti 2 kuru erik, keten tohumu, keten tohumu yagi, tarcin)

aksami inshallah kacamaksiz atlatirim, bugün cok yogunum. sizede misafir gelince stres yapiyormusunuz? misafiri cok severim, ve elimden geldigince iyi agirlamak isterim.. ama genellikle cok yoruluyorum ve stres yapiyorum

ben şimdi kaçıyorum güzeller çoook işim var bugün. gelebilirsem gün içinde gelirim. gelemezsem pazartesi sabahtan kilo bildirimi yaparım. saat kaça kadar bildirim yapılacak?

bugün fazla vaktim yok yeni geldim öğleden sonra annemler gelecek akşama kadar kalırlar ben de kahve keyfi yaparken kızlara merhaba diyeyim dedim :126:geçmişi de okuyamadım vakit bulursam bakarım nabersiniz neler yapıyorsunuz bugün mersin 26 derece denize girilir öyle sıcak

HTML:
kızlar bu akşam misafirlerim gelecek, börek falan yapıcam, bide şu kitabın arkasındaki incirli elmalı kek tarifi vardı. onu yapayım diyorum.
akşam yemeği yemeyip 1 parça börekle 1 parça o kekten mi yesem.

hayır hiçbirini yeme akşam normal yemeğini ye misafirle çay iç sadece bak gözüm üstünde haaa

sen ne kadar az yiyorsun doyuyor musun bari:44:

yeni evliyken çok heyecanlanırdım herşey kusursuz olsun isterdim tabi acemilik de vardı o zamanlar şimdi daha rahatım bi de herşeyimi en ince ayrıntısına kadar planlarım ve hazırlarım mesela misafirin yanında asla tabak bardak çıkartmakla uğraşmam herşeyim masanın üstünde hazır bekler sırasıyla servisimi yaparım hem sohbete vakit kalır hem de düzenli olur

bugün kahvaltim yumurtasiz oldu vakitsizlikten dolayi.. ben genelde sabah ve aksam normal ögün yiyip ögleyi hafif gecirmeye calisiyorum.
ögle cilek yiyebilmek icin muz yemedim kahvaltida

bende 1,5 senelik evliyim, o kadar misafirim oldu ama hala stres, heyecan oluyor, hele tanimadigin insanlar gelince..
bende herseyin en ince detayina kadar planlamami yaparim, ondan dolayi hazirlik stresli oluyor, misafirlerimin yaninda gayet cool olurum canimmm

ayy tüm topik misafir agirliyor
umarim pazartesi ++ görmeyiz :18:

selam kizlar
birhafta oldu ben baslayali ama ancak 500 gr gitmis normalmi sizcee dikkatte ediyorum
sadece asiri tatli istegimden dolayi incir hurma gunde 5 6 tane incir yiyorum tehlikemi yoksa

selam kizlar
birhafta oldu ben baslayali ama ancak 500 gr gitmis normalmi sizcee dikkatte ediyorum
sadece asiri tatli istegimden dolayi incir hurma gunde 5 6 tane incir yiyorum tehlikemi yoksa

bence gayet normal çünkü sen 1 hafatda 500gr.vermişsin ben 2 haftada ancak okadar verdim.demekki harfi harfine uyunca sonuç güzel olacak...
inciri 2 tane ye ama kahvaltıda yersen daha iyi olur akşama kadar eitirsin onu ...

arkadaşlar herkese mutlu huzurlu bol güneşli kaçamaksız bir gün diliyorum.

bugün sabah 11:30 3 tane ceviz iki yumurta hellim beyaz peynir 8 tane zeytin 2 tane kuru erik yedim. amma cok yemişim bu arada

aksama ne yiyecegim hiç bilmiyorum öğleden sonra hazırlarım artık birşeyler.

bugün kıbrısta cok sıcak ve ben temizlik yapıcam allaah yardımcım olsun. yarında hayatımda ilk defa gün baslattık arkadaşlarla güne gidicem ve ben diyetteyim umarım kaçamak yapmam.

Hayirli cumalar herkese.

Sabah. 12 badem, 10 zeytin, 2 yumurta tereyaginda pisirdim.
3 kaysi 4 cilek. 1 dilim peynir, cay.
Dün 1. 1/2 saat spor yapmistim yazmayi unuttum. 2 km yürüdüm.

Son düzenleme:
bir hafta önce basladim ben de, biraz septik yaklasiyordum. bilimselliginden süphe duymadim da, kahvalti etmeyen biri olarak, koca tabagi yedikten sonra olusan siskinlikle, nasil kilo veririm diye düsündüm. hic bu kadar doyarak sofradan kalkmadigimdan o da... neyse 49.5 ile basladim, dijital tartim yok; bu sabah 48.5 in altindaydi ibre
burayi da okuyorum, vitamin moral oluyor. göbek gidene kadar devam. hepinize kolay gelsin.

salata tarzı şeylerden yersen sorun olmaz ama cıslardan yeme sakın

Hayirli cumalar herkese.

Sabah. 12 badem, 10 zeytin, 2 yumurta tereyaginda pisirdim.
3 kaysi 4 cilek. 1 dilim peynir, cay.
Dün 1. 1/2 saat spor yapmistim yazmayi unuttum. 2 km yürüdüm.

sanada hayırlı cumalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…