Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

daha yeni sayılırsın benim yanımda 14. senenin içindeyizseneler nasıl hızla geçiyor anlamıyorum

ama aferin misafire teleşını hiç yansıtmacaksın ki yeni evli heyecan yapıyor demesinler gerçi ben gençkken cool da dursam görümcem bişekilde e daha yeni evli olacak o kadar lafını biyerlere sıkıştırırdı gıcık nolacak

selam kizlar
birhafta oldu ben baslayali ama ancak 500 gr gitmis normalmi sizcee dikkatte ediyorum
sadece asiri tatli istegimden dolayi incir hurma gunde 5 6 tane incir yiyorum tehlikemi yoksa

5 tane incir yenir mi bence kuru meyveleri kabızlık sorununuz yoksa ve canınız tatlı istemiyorsa hiç yemeyin

demek kıbrıstasın ben de mersinde yaşıyorum 26 derece diyorlardı ama şu an 30 derece yazık bize

bilimselliğine inandıysan septik yaklaşmak niye
kahvaltı alışkanlığın yoksa emin ol çok hızlı kilo vereceksin diyetten önce de öğünleri düzenli olanlar daha yavaş veriyor senin gibi olanlarda metabolizma şok oluyor şanslısın bence

tesekkurler canim karatay hakkinda bayaa bi bilgi sahibisin emzirdigim icin acayipp tatli istegi olusuyo
yapay gidalardansa incir hurma yiyordum azaltayim bugunden sonra
bi de o sinirle bitane gofret yemistimm ne olsa gitmiyo diyee

Merhaba arkadaşlar bugün işler yoğun o yüzden gelemedim
öğlen yemeği
bi kase yuvalama pilav yemedim
bide zahter zayıflama yada tok tutma özelliği var mi biliyormusunuz

Herkese merhaba..

Ben geçen sene karatay yapmış, çok da faydasını görmüş, 5 kiloya kadar zayıflamıştım..ancak ne yazık ki hepsini geri aldım..

Bu gruptaki arkadaşların çok faydasını görmüştüm o zaman..liste de ilk 3 e girebilmek için yarışmalar acayip motive ediyor insanı..

Şimdi topic e tekrar baktım da en son eylül 2012 de bildirim yapmışım..burdaki herkes değişmiş gördüğüm kadarıyla..herkes kilo verip korumuş kilosunu anlaşılan..benim gibi salmamış kendini..

Ama şimdi yenilenme zamanı..bu hareketsiz hayatıma biraz hareket ve bu şişko bedenime de biraz şekil kazandırmam lazım..

Yine 72 kilo ile başlıyorum..bu kilo yapıştı kaldı bana..ondan kurtulmam lazım..tabi sizin desteklerinizle kızlar..Şimdi her ne kadar önümde 3ü 1 arada kahve olsa da bu diyetin bana kazandırdığı en güzel şey şekeri bırakmak oldu..Yaklaşık 1 senedir şeker kullanmıyorum ki günde en az 3 fincan çay içerim..Aslında kahveyi de şekersiz içiyorum ama iş yerinde şuan bu var maalesef..en kısa zamanda şekersiz kahvelerimi edinip onlara devam edeceğim..

Ben en son bıraktığımda cuma günü tartılma ve liste günüydü..şimdi nasıl durumlar..

Ben yine kilo vermek istiyorum..hem de karatayla sağlıklı vermek istiyorum..ve bu sefer geri almak istemiyorum..hedefime ulaşmalıyım..

tesekkurler canim karatay hakkinda bayaa bi bilgi sahibisin emzirdigim icin acayipp tatli istegi olusuyo
yapay gidalardansa incir hurma yiyordum azaltayim bugunden sonra
bi de o sinirle bitane gofret yemistimm ne olsa gitmiyo diyee

estağfirullah okuya okuya hepimiz öğreniyoruz
senin emzirdiğini unutmuşum o zaman bence yiyebilirsin çünkü süt üretimi için hergün oldukça fazla kalori harcıyorsun bu durumda tatlı krizlerinde incir gofretten iyidir
yaa canlar ben 500 gr 500 gr verıyorum kıloyu :2::2::2:

ona da şükret benim gibi duraklamaya girip 1 ay gram vermeseydin ne olurdu duraklamadan çıktım 800 gr verdim deli gibi de spor yapıyorum boşver çok giden kasdan az giden yağdan:)

Merhaba arkadaşlar bugün işler yoğun o yüzden gelemedim
öğlen yemeği
bi kase yuvalama pilav yemedim
bide zahter zayıflama yada tok tutma özelliği var mi biliyormusunuz

sen antepli misin yuvalama zahter falan ben antepliyim de zahteri ben yoğurda karıştırıp yiyorum bazen çok sevdiğim için çok da güzel oluyor içindekiler de karataya uygun yağla yemediğin sürece

hoşgeldin daha önce verdiysen yine verirsin
tartı günü pazartesi böylece haftasonu kaçamak yapmaya daha çok korkuyoruz sen de hergün menü bildirimine başla degua arkadaşımıza da listeye girme isteğini bildir

sen o kekten yap,ama sabah yersin bir parça, normal yemeğini ye,hele börek akşam akşam
hem nasıl yapıyorum bilsen,9 gün sonraya gelen misafirlerim için dünden menü hazırladım,ne yapacağım diye günlerce düşünmek yoruyor beni şimdi kafam rahat
selam kizlar
birhafta oldu ben baslayali ama ancak 500 gr gitmis normalmi sizcee dikkatte ediyorum
sadece asiri tatli istegimden dolayi incir hurma gunde 5 6 tane incir yiyorum tehlikemi yoksa
evet arkadaşlar demiş zaten...incir çok şekerli hurma da...miktarını azaltıp sabah yemelisin,en geç öğlen(eğer ara öğün yapıyorsan)
yaa canlar ben 500 gr 500 gr verıyorum kıloyu :2::2::2:
olsun yerinde saymaktan iyidir... ayda 2 kg eder
Yeşil cayi nasıl demliyorsunuz ben Dun. Kurusunu aldım bi türlü demleyemdim normalde poset alıyordum
benhani bitki çayı demlemek için bardaklar var ya,koyuyorum çayı,sıcak suyu döküyorum, kapatıyorum ağzını 4-5 dak.bekletip içiyorum

hoş geldin aramıza...önce verdiysen şimdi de verirsin merak etme takıl bizetartı günü pazartesi ,listeye girmek istiyorsan belirt ki arkadaşımız seni de eklesin...

birazdan annemler gelir ben menümü şimdiden yazayım
sabah
7.30
2 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
2 ceviz
2 kaşık azıcık yağda kavrulmuş biber
1 saat pilates

öğle
13.00
dünkü köfteli kabak yemeği
yarım bardak yoğurt

akşam
yarım tabak kurufasülye ve cacık yiyeceğim

şimdiden3 lt su oldu çay kahve akşam yürüyüşe çıkamam herhalde

Listeye girmek isteyen arkadaşların isimleri eklememi isteyen varsa bildirimde bulunurmusunz?

Felluz
Elifxxx
Denvir
Leneva
Esraemrah
Aydin_Didem

2 hafta üst üste bildirim yapmayan arkadaşlar malesef liste dışı kalıyorlar
buyuzden günlük menu paylaşımnızı mutlaka yapalım yaptığımız fiziksel aktiviteyle birlikte

aklımda iken menumude yazayım

sabah yumurtalı sucuk
yeşil soğan yeşil sarımsak 1 çorba kaşığı lor peyniri
2 ceviz,5 badem

1.5 saat yüzme 1 litre su 1 yeşil elma

öğle fırında kabak yemeğii sarımsaklı yoğurt

hoş geldin aramıza...önce verdiysen şimdi de verirsin merak etme takıl bizetartı günü pazartesi ,listeye girmek istiyorsan belirt ki arkadaşımız seni de eklesin...

Hoşbulduk o zaman..listeye girmek için 2 haftam var..yarından itibaren başlıyorum bildirim yapmaya ve aktivitelere..

Benim asıl problemim zaten hareketsizliklik..kan tahlillerim çok normal çıkıyor..ne insilün direnci ne başka bişey..çok olmadı yaptıralı..yağ oranım fazla çıktı ki o da çok normal..hiç spor yapmayan biri olarak kaslarım çok az..tabi buna bağlı olarak metabolizma hızım da düşük çıktı..

Beslenmenin yanında bunu hızlandırmam lazım ki koruma safhasında sporu alışkanlık haline getirmiş olmam lazım..

bence yeme yeme yeme ( ya kusura bakma ben de benzer kilodayım bir kere yiyince ardı geliyor ondan dedim..:)
karar senin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…