salata tarzı şeylerden yersen sorun olmaz ama cıslardan yeme sakın
kızlar cumamız mübarek olsun. canım inşallah salata tarzı seyler vardır ama pek sanmıyorum hep hamur işidir kesin millet yicek ben yine bakıcam allahtan 3 haftada bir yoksa dayanamaz yerdim kesin.
ozaman az bişeyler ye tadımlık akşamda evde yoğurt salata yersin dengelersin tabi bide yürüyüş yap :)
bugün kahvaltim yumurtasiz oldu vakitsizlikten dolayi.. ben genelde sabah ve aksam normal ögün yiyip ögleyi hafif gecirmeye calisiyorum.
ögle cilek yiyebilmek icin muz yemedim kahvaltida
bende 1,5 senelik evliyim, o kadar misafirim oldu ama hala stres, heyecan oluyor, hele tanimadigin insanlar gelince..
bende herseyin en ince detayina kadar planlamami yaparim, ondan dolayi hazirlik stresli oluyor, misafirlerimin yaninda gayet cool olurum canimmm
selam kizlar
birhafta oldu ben baslayali ama ancak 500 gr gitmis normalmi sizcee dikkatte ediyorum
sadece asiri tatli istegimden dolayi incir hurma gunde 5 6 tane incir yiyorum tehlikemi yoksa
arkadaşlar herkese mutlu huzurlu bol güneşli kaçamaksız bir gün diliyorum.
bugün sabah 11:30 3 tane ceviz iki yumurta hellim beyaz peynir 8 tane zeytin 2 tane kuru erik yedim. amma cok yemişim bu arada
aksama ne yiyecegim hiç bilmiyorum öğleden sonra hazırlarım artık birşeyler.
bugün kıbrısta cok sıcak ve ben temizlik yapıcam allaah yardımcım olsun. yarında hayatımda ilk defa gün baslattık arkadaşlarla güne gidicem ve ben diyetteyim umarım kaçamak yapmam.
bir hafta önce basladim ben de, biraz septik yaklasiyordum. bilimselliginden süphe duymadim da, kahvalti etmeyen biri olarak, koca tabagi yedikten sonra olusan siskinlikle, nasil kilo veririm diye düsündüm. hic bu kadar doyarak sofradan kalkmadigimdan o da... neyse 49.5 ile basladim, dijital tartim yok; bu sabah 48.5 in altindaydi ibre
burayi da okuyorum, vitamin moral oluyor. göbek gidene kadar devam. hepinize kolay gelsin.
daha yeni sayılırsın benim yanımda 14. senenin içindeyizseneler nasıl hızla geçiyor anlamıyorum
ama aferin misafire teleşını hiç yansıtmacaksın ki yeni evli heyecan yapıyor demesinler gerçi ben gençkken cool da dursam görümcem bişekilde e daha yeni evli olacak o kadar lafını biyerlere sıkıştırırdı gıcık nolacak
5 tane incir yenir mi bence kuru meyveleri kabızlık sorununuz yoksa ve canınız tatlı istemiyorsa hiç yemeyin
demek kıbrıstasın ben de mersinde yaşıyorum 26 derece diyorlardı ama şu an 30 derece yazık bize
bilimselliğine inandıysan septik yaklaşmak niye
kahvaltı alışkanlığın yoksa emin ol çok hızlı kilo vereceksin diyetten önce de öğünleri düzenli olanlar daha yavaş veriyor senin gibi olanlarda metabolizma şok oluyor şanslısın bence
1 fincan yeşil çayımı içtimbirazda adım atıyorum işyerinde :) maksat hareket olsun kar kardır değilmi :)
tesekkurler canim karatay hakkinda bayaa bi bilgi sahibisin emzirdigim icin acayipp tatli istegi olusuyo
yapay gidalardansa incir hurma yiyordum azaltayim bugunden sonra
bi de o sinirle bitane gofret yemistimmne olsa gitmiyo diyee
yaa canlar ben 500 gr 500 gr verıyorum kıloyu:2::2::2:
Merhaba arkadaşlar bugün işler yoğun o yüzden gelemedim
öğlen yemeği
bi kase yuvalama pilav yemedim
bide zahter zayıflama yada tok tutma özelliği var mi biliyormusunuz
Herkese merhaba..
Ben geçen sene karatay yapmış, çok da faydasını görmüş, 5 kiloya kadar zayıflamıştım..ancak ne yazık ki hepsini geri aldım..
Bu gruptaki arkadaşların çok faydasını görmüştüm o zaman..liste de ilk 3 e girebilmek için yarışmalar acayip motive ediyor insanı..
Şimdi topic e tekrar baktım da en son eylül 2012 de bildirim yapmışım..burdaki herkes değişmiş gördüğüm kadarıyla..herkes kilo verip korumuş kilosunu anlaşılan..benim gibi salmamış kendini..
Ama şimdi yenilenme zamanı..bu hareketsiz hayatıma biraz hareket ve bu şişko bedenime de biraz şekil kazandırmam lazım..
Yine 72 kilo ile başlıyorum..bu kilo yapıştı kaldı bana..ondan kurtulmam lazım..tabi sizin desteklerinizle kızlar..Şimdi her ne kadar önümde 3ü 1 arada kahve olsa da bu diyetin bana kazandırdığı en güzel şey şekeri bırakmak oldu..Yaklaşık 1 senedir şeker kullanmıyorum ki günde en az 3 fincan çay içerim..Aslında kahveyi de şekersiz içiyorum ama iş yerinde şuan bu var maalesef..en kısa zamanda şekersiz kahvelerimi edinip onlara devam edeceğim..
Ben en son bıraktığımda cuma günü tartılma ve liste günüydü..şimdi nasıl durumlar..
Ben yine kilo vermek istiyorum..hem de karatayla sağlıklı vermek istiyorum..ve bu sefer geri almak istemiyorum..hedefime ulaşmalıyım..
sen o kekten yap,ama sabah yersin bir parça, normal yemeğini ye,hele börek akşam akşamkızlar bu akşam misafirlerim gelecek, börek falan yapıcam, bide şu kitabın arkasındaki incirli elmalı kek tarifi vardı. onu yapayım diyorum.
akşam yemeği yemeyip 1 parça börekle 1 parça o kekten mi yesem.
hem nasıl yapıyorum bilsen,9 gün sonraya gelen misafirlerim için dünden menü hazırladım,ne yapacağım diye günlerce düşünmek yoruyor beni şimdi kafam rahatkahvaltim (saat 7.30da)
bir bardak süt, 1 cay bardagi kadar ceviz
ögle (saat 12de)
dünki cilekli yogurdum (arti 2 kuru erik, keten tohumu, keten tohumu yagi, tarcin)
aksami inshallah kacamaksiz atlatirim, bugün cok yogunum. sizede misafir gelince stres yapiyormusunuz? misafiri cok severim, ve elimden geldigince iyi agirlamak isterim.. ama genellikle cok yoruluyorum ve stres yapiyorum
evet arkadaşlar demiş zaten...incir çok şekerli hurma da...miktarını azaltıp sabah yemelisin,en geç öğlen(eğer ara öğün yapıyorsan)selam kizlar
birhafta oldu ben baslayali ama ancak 500 gr gitmis normalmi sizcee dikkatte ediyorum
sadece asiri tatli istegimden dolayi incir hurma gunde 5 6 tane incir yiyorum tehlikemi yoksa
olsun yerinde saymaktan iyidir... ayda 2 kg ederyaa canlar ben 500 gr 500 gr verıyorum kıloyu:2::2::2:
benhani bitki çayı demlemek için bardaklar var ya,koyuyorum çayı,sıcak suyu döküyorum, kapatıyorum ağzını 4-5 dak.bekletip içiyorumYeşil cayi nasıl demliyorsunuz ben Dun. Kurusunu aldım bi türlü demleyemdim normalde poset alıyordum
Herkese merhaba..
Ben geçen sene karatay yapmış, çok da faydasını görmüş, 5 kiloya kadar zayıflamıştım..ancak ne yazık ki hepsini geri aldım..
Bu gruptaki arkadaşların çok faydasını görmüştüm o zaman..liste de ilk 3 e girebilmek için yarışmalar acayip motive ediyor insanı..
Şimdi topic e tekrar baktım da en son eylül 2012 de bildirim yapmışım..burdaki herkes değişmiş gördüğüm kadarıyla..herkes kilo verip korumuş kilosunu anlaşılan..benim gibi salmamış kendini..
Ama şimdi yenilenme zamanı..bu hareketsiz hayatıma biraz hareket ve bu şişko bedenime de biraz şekil kazandırmam lazım..
Yine 72 kilo ile başlıyorum..bu kilo yapıştı kaldı bana..ondan kurtulmam lazım..tabi sizin desteklerinizle kızlar..Şimdi her ne kadar önümde 3ü 1 arada kahve olsa da bu diyetin bana kazandırdığı en güzel şey şekeri bırakmak oldu..Yaklaşık 1 senedir şeker kullanmıyorum ki günde en az 3 fincan çay içerim..Aslında kahveyi de şekersiz içiyorum ama iş yerinde şuan bu var maalesef..en kısa zamanda şekersiz kahvelerimi edinip onlara devam edeceğim..
Ben en son bıraktığımda cuma günü tartılma ve liste günüydü..şimdi nasıl durumlar..
Ben yine kilo vermek istiyorum..hem de karatayla sağlıklı vermek istiyorum..ve bu sefer geri almak istemiyorum..hedefime ulaşmalıyım..
hoşgeldin daha önce verdiysen yine verirsin
tartı günü pazartesi böylece haftasonu kaçamak yapmaya daha çok korkuyoruz sen de hergün menü bildirimine başla degua arkadaşımıza da listeye girme isteğini bildir
hoş geldin aramıza...önce verdiysen şimdi de verirsin merak etme takıl bizetartı günü pazartesi ,listeye girmek istiyorsan belirt ki arkadaşımız seni de eklesin...
ayy tüm topik misafir agirliyor
umarim pazartesi ++ görmeyiz :18:
bence yeme yeme yemekızlar bu akşam misafirlerim gelecek, börek falan yapıcam, bide şu kitabın arkasındaki incirli elmalı kek tarifi vardı. onu yapayım diyorum.
akşam yemeği yemeyip 1 parça börekle 1 parça o kekten mi yesem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?