daha yeni sayılırsın benim yanımda 14. senenin içindeyizseneler nasıl hızla geçiyor anlamıyorum
ama aferin misafire teleşını hiç yansıtmacaksın ki yeni evli heyecan yapıyor demesinler gerçi ben gençkken cool da dursam görümcem bişekilde e daha yeni evli olacak o kadar lafını biyerlere sıkıştırırdı gıcık nolacak
bence yeme yeme yeme( ya kusura bakma ben de benzer kilodayım bir kere yiyince ardı geliyor ondan dedim..:)
karar senin..
Listeye girmek isteyen arkadaşların isimleri eklememi isteyen varsa bildirimde bulunurmusunz?
Felluz
Elifxxx
Denvir
Leneva
Esraemrah
Aydin_Didem
2 hafta üst üste bildirim yapmayan arkadaşlar malesef liste dışı kalıyorlar
buyuzden günlük menu paylaşımnızı mutlaka yapalım yaptığımız fiziksel aktiviteyle birlikte
Yeşil cayi nasıl demliyorsunuz ben Dun. Kurusunu aldım bi türlü demleyemdim normalde poset alıyordum
Herkese merhaba..
Ben geçen sene karatay yapmış, çok da faydasını görmüş, 5 kiloya kadar zayıflamıştım..ancak ne yazık ki hepsini geri aldım..
Bu gruptaki arkadaşların çok faydasını görmüştüm o zaman..liste de ilk 3 e girebilmek için yarışmalar acayip motive ediyor insanı..
Şimdi topic e tekrar baktım da en son eylül 2012 de bildirim yapmışım..burdaki herkes değişmiş gördüğüm kadarıyla..herkes kilo verip korumuş kilosunu anlaşılan..benim gibi salmamış kendini..
Ama şimdi yenilenme zamanı..bu hareketsiz hayatıma biraz hareket ve bu şişko bedenime de biraz şekil kazandırmam lazım..
Yine 72 kilo ile başlıyorum..bu kilo yapıştı kaldı bana..ondan kurtulmam lazım..tabi sizin desteklerinizle kızlar..Şimdi her ne kadar önümde 3ü 1 arada kahve olsa da bu diyetin bana kazandırdığı en güzel şey şekeri bırakmak oldu..Yaklaşık 1 senedir şeker kullanmıyorum ki günde en az 3 fincan çay içerim..Aslında kahveyi de şekersiz içiyorum ama iş yerinde şuan bu var maalesef..en kısa zamanda şekersiz kahvelerimi edinip onlara devam edeceğim..
Ben en son bıraktığımda cuma günü tartılma ve liste günüydü..şimdi nasıl durumlar..
Ben yine kilo vermek istiyorum..hem de karatayla sağlıklı vermek istiyorum..ve bu sefer geri almak istemiyorum..hedefime ulaşmalıyım..
Ben istiyorum canım
Deugacım beni de eklersen sevinirim:)))
Bugün misefirlikteydim ilk defa bu kadar iradeliydim.önümde içli köfte, poğaça,kete,elmalı pasta,portakal reçeli hepsini reddettim.kalabalık olunca çeneye daldılar kimse de zorlamadı çok mutluyummm yupppiii
Bugün misefirlikteydim ilk defa bu kadar iradeliydim.önümde içli köfte, poğaça,kete,elmalı pasta,portakal reçeli hepsini reddettim.kalabalık olunca çeneye daldılar kimse de zorlamadı çok mutluyummm yupppiii
TEBRİK EDİYORUM iraden için darısı başımıza :)
kızlar 2.öğünümüde az önce yaptım ve dükkanı kapattım inş.acıkmamm allahım :) ayy şimdiden acıkmaya başladımşaka şaka
2 tane lahmacun (biraz fazlamı dersiniz ama çok acıkmıştım sabah 10 da yaptım kahvaltıyı ) gözüm açıldı resmen yemek yiyince :)
biraz havuç ve kırmızı lahana salatası
1 ayran
ayrıca banka işleri vardı 15-20 dak.tempolu yürüdüm.akşam eve gidincede çay içerim suyu 3 lt.ye tamamlamaya çalışırım.1,5 lt.içmişimdir bugün su.eğer çok acıkırsam süt yada ayranla idare ederim .hepinize iyi akşamlar.yarın görüşmek üzere...
Çizelgene baktım süpersin :)) darısı başıma.Ne zamandır karatay beslenme tarzını uyguluyorsun canım.???
Deugacım beni de eklersen sevinirim:)))
Ben istiyorum canım
Listeye girmek isteyen arkadaşların isimleri eklememi isteyen varsa bildirimde bulunurmusunz?
felluz
elifxxx
denvir
leneva
esraemrah
Aydin_Didem
2 hafta üst üste bildirim yapmayan arkadaşlar malesef liste dışı kalıyorlar
buyuzden günlük menu paylaşımnızı mutlaka yapalım yaptığımız fiziksel aktiviteyle birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?