Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

anlasilan senin görümcen benimkindende mikteshem

Allah nice mutlu, huzurlu ve saglikli 14 seneler yasatsin hepimize

Son düzenleme:
sen antepli misin yuvalama zahter falan ben antepliyim de zahteri ben yoğurda karıştırıp yiyorum bazen çok sevdiğim için çok da güzel oluyor içindekiler de karataya uygun yağla yemediğin sürece

evet canım antepliyim zahter şu cayi olan dan bahsediyorum bide regl olDum şisim yine ya püf (

Ben istiyorum canım

Yeşil cayi nasıl demliyorsunuz ben Dun. Kurusunu aldım bi türlü demleyemdim normalde poset alıyordum

bende kurusunu alıp demledim daha çok hoşuma gitti.fincana koyuyorum 1 tatlı kaşığı kadar üzerine sıcak su döküyorum (ama suyun ilk kaynağı gitsin ondan sonra dök) 3-4 dak.bekleyip süzüp iç hatta o süzdüğümün üstüne tekrar su koyuyorum 2.fincanıda o şekilde içiyorum :)

tekrar hoşgeldin.bende ayın 9.unda tekrar başladım ve malesef verdiğim kilolarıo geri almış olarak ama bu sefer daha iradeliyim olacak bu sefer...

Deugacım beni de eklersen sevinirim:)))

Bugün misefirlikteydim ilk defa bu kadar iradeliydim.önümde içli köfte, poğaça,kete,elmalı pasta,portakal reçeli hepsini reddettim.kalabalık olunca çeneye daldılar kimse de zorlamadı çok mutluyummm yupppiii😜😀

TEBRİK EDİYORUM iraden için darısı başımıza :)

kızlar 2.öğünümüde az önce yaptım ve dükkanı kapattım inş.acıkmamm allahım :) ayy şimdiden acıkmaya başladım şaka şaka

2 tane lahmacun (biraz fazlamı dersiniz ama çok acıkmıştım sabah 10 da yaptım kahvaltıyı ) gözüm açıldı resmen yemek yiyince :)
biraz havuç ve kırmızı lahana salatası
1 ayran

ayrıca banka işleri vardı 15-20 dak.tempolu yürüdüm.akşam eve gidincede çay içerim suyu 3 lt.ye tamamlamaya çalışırım.1,5 lt.içmişimdir bugün su.eğer çok acıkırsam süt yada ayranla idare ederim .hepinize iyi akşamlar.yarın görüşmek üzere...

o zaman sana kocamanbirde

bende acıkmayı bekliyorum sabah 11 de etmiştim kahvaltıyı...ama kalkıp yesem iyi olur geç saate kalmasın...

Herkese tekrar merhaba, hoşgeldin diyenlere çoookk teşekkürler :)

Bugün yediklerim:

Sabah aç karna limonlu ılık su

Kahvaltı(08.00): 2 tane haşlanmış yumurta, yarım çay bardağı fındık, tuzu alınmış 6-7 zeytin, 1 kk peynir, limonlu roka.

Öğle (13.30) Etli nohut yemeği, 1 kase yoğurt.

Akşam için çok acıkmadım hafif bir salata yemeyi düşünüyorum birazdan. Tüm bunların yanı sıra 2lt su, 1 saat kardiyo.

Hepimize bol irade diliyorum :) sevgiler.

Çizelgene baktım süpersin :)) darısı başıma.Ne zamandır karatay beslenme tarzını uyguluyorsun canım.???

tşk ederimkaratayı3 aydır uygulyorum ama kilo veremedim...verdiğim kiloları başka bir diyetle(dukan)2,5 ayda verdim.ama mutsuzluğa kapılmayın sakın,ilaç kullanıyordum,ödem tutuyordum,hatta geçen ay 1,5kg aldım,şimdi tekrar onları verdim,devam ediyorum karataya bakalım ne zaman kilo vermeye başlayacağım?:44:

Deugacım beni de eklersen sevinirim:)))

Ben istiyorum canım

sanırım liste geri de kaldı farketmediniz alıntılayarak tekrar yazıyorum hoşgeldiniz
felluz
elifxxx
denvir
leneva
esraemrah
aydın_didem

2 hafta üst üste bildirim yapmayan arkadaşlar malesef liste dışı kalıyorlar
buyuzden günlük menu paylaşımnızı mutlaka yapalım yaptığımız fiziksel aktiviteyle birlikte

Bende listeye girmek istiyorum ve hergün menü bildirimi yapacam inşallah. Her hafta başka birimi yapıyor? Bana kısaca bahseder misiniz?

iyi taktik hemen aradan sıvışıp tabağı usulca mutfağa bırakmak en akkıllıcası
tebrik ederim iradeli davranıp zararlarını bılıp reddetysen sen bu işi çözdun hadi bakalım güzel kglar vericeksin ve koruyacağına da ınanıyorum
gezmelere gitmeden yemeğimi yerim bende kahve çay içerim onun dışında kıbarca reddederim
bugun arkadaşa kahve içmeye gittim ıslak kek ısrar ısrar yok dedim sen bana 1 yeşil elma varsa ver kahveylle yerim dedim karşılıklı ısıra ısıra yedik
iş beyinde biitiyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…