Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bende listeye girmek istiyorum ve hergün menü bildirimi yapacam inşallah. Her hafta başka birimi yapıyor? Bana kısaca bahseder misiniz?

2 hafta düzenli olarak menü ve spor paylaşımnda bulunursan listelerde olabılırsın
pazartesi günü kilo bildirimnde bulunuyoruz haftalık verdiğimiz kg lara göre düzenlediğimiz bi yarışma
yarışma ortamı olunca daha iyi motivasyon sağlanıyor ve sorumluluk hıssedıyorsun buraya yazıcaksın diye daha dikkat ediyor ınsan
her hafta başka biri yapıyor kı böylelıkle sorumlulukları paylaşıyoruz
ama mazeretli olanvarsa kım musayit olursa pazartesi ona devrediyoruz

tam olarak ne yıyıp ne ıcıyosunuz pekı .tek tıp bısıymı bu kızlar bnde dıyet yapmak ıstıyorum belkı bu ıse yarar

kımse yokmuuu arkadaslar ..yardım edın bana ya :)ınanın bu kıloları vermeye cok ıhtıyacım var

Degua, teşekkür ediyorum. Burada düzenli paylaşım yapmaya alışayım, sonra listeye gireyim ben :)

Bugünkü menüm
Sabah:karatay kahvaltısı
Öğlen:4 kaşık mercimekli bulgur pilavı,1 kase yoğurt,salata,2 dilim şalgam turşusu
Akşam:tavuk,yeşil zeytin salatası.
İnşallah 30dk yürüyecem az sonra...

Canım, benim genel olarak ödem sorunum var bir türlü sebebini öğrnemedimama ödemlerimi görmezlikten gelip zayıflamaya çalışacam, yeşil çay iyi geliyor.umarım hepimiz kilolarımızı defederiz:))

Sayende motivem arttı:))haklısın bugüne kadar çok yedik te ne oldu??göbek,baldır, bacak oldu.akıllanma zamanı geldi,ayrıca yedikçe yiyesim geliyordu....! İyi akşamlar:)

tam olarak ne yıyıp ne ıcıyosunuz pekı .tek tıp bısıymı bu kızlar bnde dıyet yapmak ıstıyorum belkı bu ıse yarar

Canım karatay diyetini uyguluyoruz, karatay diyeti kitabını alırsan daha iyi olur.ekmek,pirinç pilavı,makarna ,hamur işi yemiyoruz.öğlen 2,3 kaşık bulgur yenebiliyor.ekmek yerine 1 çay bardağı kavrulmamış ceviz,badem,fındık vb.(her öğünde) ara öğün yok,meyve yok.akşam 8 den sonra yemek yok.yemeklerde z.yağı ve tereyağı kullanılmalı.patates ve bezelye de yok.katkı maddeli her şey yasak.

dün akşam çok aktifmişsiniz yine 15 dakika okumaya gitti

seam ve xc9

anlasipmi yaziyorsunuz cevaplari, ay az gülmedim, ne tevafuk

aklın yolu bir dedim ya bazen de menüler aynı oluyor :13:

anlasilan senin görümcen benimkindende mikteshem

Allah nice mutlu, huzurlu ve saglikli 14 seneler yasatsin hepimize

amiiin
görümcem aslında iyidir de başta görümcelik yapmak istedi kendisi görümcesinden çok çekmiş de
2-3 yıl çabaladı ama baktı ki olmuyor o da normale döndü zaten aynı şehirde yaşamıyoruz şimdi de küçük görümcem başladı ona ne oluyorsa amaaan neyse kralına yol vermişin soytarısıyla uğraşamam

çay olan zahter kekik zaten onun ne kalorisi var ne gi si ot yani ama dün yuvalama yemiştin ya onun içinde de pirinç var be güzelim biliyorum yuvalamaya hayır denemez ama ben bayramdan bayrama yiyorum sen de hakkını bayrama sakla

sana çok çok

Eki Görüntüle 696666 çoook neşeli bir haftasonu geçirmeniz dileği ile...

adamın tepkisi çok güzel ''evi ye evi''

kımse yokmuuu arkadaslar ..yardım edın bana ya :)ınanın bu kıloları vermeye cok ıhtıyacım var

hepimiz birbirimize yardım etmek için buradayız hepimiz kurtulacağız bu kilolardan korkma seni yalnız bırakmayız ama sen de hergün menünü paylaşacaksın bizle söz mü:13:

Teşekkürler:)bu beslenme tarzını çok benimsedim..umarım Haziranın sonunda; kızımın düğününde incelmiş olurumm:))

inşallah...

verirsin merak etme yavaş yavaş da olsa gidecek.pazartesiden bu yana 900 gr.vermişim çok mutluyum

Eki Görüntüle 696666 çoook neşeli bir haftasonu geçirmeniz dileği ile...

sağol sende güzel bir hafta sonu geçir...

doğru diyosun insan beynine yerleştirdimi oluyor.galiba bu sefer benimde olacak :)

bizim günlük menülerimizi takip et.kahvaltıyı çok iyi yapmalısın.2 yumurta(ister haşla ister tavada pişir)peynir zeytin yeşillik salata domates kuru kayısı 2-3 adet ve ceviz 1 çaybardağı kadar mutlaka yemelisin .şeker pirinç patates bezelye yasak ekmekk yok kesinlikle onun yerine ceviz fındık badem yiyoruz ama kavrulmamış suyu bol iç ve bitki çayları içebilirsin.kolay gelsin şimdiden ve hoş geldin aramıza...

Canım, benim genel olarak ödem sorunum var bir türlü sebebini öğrnemedimama ödemlerimi görmezlikten gelip zayıflamaya çalışacam, yeşil çay iyi geliyor.umarım hepimiz kilolarımızı defederiz:))

bende sevdim yeşil çayı hergün 1 fincan içiyorum.ben kurusunu alıp demliyorum...

canım her öğünde yemiyoruz ceviz badem vs.. sadece kahvaltıda ancak çok çok acıkırsan arada biraz yiyebilirsin onları...

dünü çok iyi atlattım.akşam 17:30da yedim en son yemeğimi ve bidaha yemedim kendimi tebrik ediyorum aferin bana

bu sabahki menüm:
2 haşlanmış yumurta
4 dilim pastırma
11 zeytin
1 dilim peynir
1 çarliston biber
1 domates+1 salatalık
biraz roka
2 gün kurusu kayısı
biraz ceviz
2 çatalcık bal +kaymak
1fincan çay

şuna bak ya yaz yaz bitmedi ne yemişim :)
veee sabah tartıldım pazartesiden bu yana 900 gr.vermişim umarım hafta sonu mahvetmem

günaydın esas2006 bakıyorum da kilolar gitmeye başlamış

ayy evet çok mutluyum gitmeye başladı ve bu kez daha iyiyim diyet konusunda yani daha iradeliyim akşam evdekiler mantı yedi ama ben yemedim ohh ohhh kendime şaştım oyüzden bakalım şimdilik iyi.1-2 hafta daha geçsin hayırlısıyla vereyim kiloları zaten öyle olunca bi daha yapmam kaçamak falan dahada dikkat ederim...

esas sen bugün 2 öğün mü yapacaksın

evet dünde 2 öğün yaptım sabah 10 da yemiştim akşamda 17:30da yedim bi daha yemedim...

bugünde 10:30da kahvaltı akşam yine 18: civarı yerim bi daha yemem ...
şunu anladımki akşam en geç 7de bitirince iyi oacak.çünkü ben önceden 7-8 gibi yiyodum akşam yemeğini ve baya bi yükleniyodum.ama bundan sonra en azından bi müddet böyle olacak...

ben de sabah menümü yazayım
7.30
2 yumurta
1 kaşık lor
1 kk peynir
2 zeytin
1 ceviz
yarım domates

ben de iki öğün yapmak istiyorum ama çok erken kalktığım için olmuyor eminim 2 öğünle daha fazla kilo veriliyordur iki öğün arası daha uzun ya ben de 5 saati mutlaka bekliyorum

Kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta ve dereotu maydanoz karışımı ve üzerine pul biber.
1 adet domates
2 adet salatalık
köy peyniri
tel peynir
9 zeytin
1 cay bardağı badem
3 adet gün kurusu ve çay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…