Bende listeye girmek istiyorum ve hergün menü bildirimi yapacam inşallah. Her hafta başka birimi yapıyor? Bana kısaca bahseder misiniz?
sanırım liste geri de kaldı farketmediniz alıntılayarak tekrar yazıyorum hoşgeldiniz
felluz
elifxxx
denvir
leneva
esraemrah
aydın_didem
2 hafta üst üste bildirim yapmayan arkadaşlar malesef liste dışı kalıyorlar
buyuzden günlük menu paylaşımnızı mutlaka yapalım yaptığımız fiziksel aktiviteyle birlikte
tşk ederimkaratayı3 aydır uygulyorum ama kilo veremedim...verdiğim kiloları başka bir diyetle(dukan)2,5 ayda verdim.ama mutsuzluğa kapılmayın sakın,ilaç kullanıyordum,ödem tutuyordum,hatta geçen ay 1,5kg aldım,şimdi tekrar onları verdim,devam ediyorum karataya bakalım ne zaman kilo vermeye başlayacağım?:44:
iyi taktik hemen aradan sıvışıp tabağı usulca mutfağa bırakmak en akkıllıcası
tebrik ederim iradeli davranıp zararlarını bılıp reddetysen sen bu işi çözdun hadi bakalım güzel kglar vericeksin ve koruyacağına da ınanıyorum
gezmelere gitmeden yemeğimi yerim bende kahve çay içerim onun dışında kıbarca reddederim
bugun arkadaşa kahve içmeye gittim ıslak kek ısrar ısrar yok dedim sen bana 1 yeşil elma varsa ver kahveylle yerim dedim karşılıklı ısıra ısıra yedik
iş beyinde biitiyorrr
tam olarak ne yıyıp ne ıcıyosunuz pekı .tek tıp bısıymı bu kızlar bnde dıyet yapmak ıstıyorum belkı bu ıse yarar
seam ve xc9
anlasipmi yaziyorsunuz cevaplari, ay az gülmedim, ne tevafuk
anlasilan senin görümcen benimkindende mikteshem
Allah nice mutlu, huzurlu ve saglikli 14 seneler yasatsin hepimize
sen antepli misin yuvalama zahter falan ben antepliyim de zahteri ben yoğurda karıştırıp yiyorum bazen çok sevdiğim için çok da güzel oluyor içindekiler de karataya uygun yağla yemediğin sürece
evet canım antepliyim zahter şu cayi olan dan bahsediyorum bide regl olDum şisim yine ya püf(
Bugün misefirlikteydim ilk defa bu kadar iradeliydim.önümde içli köfte, poğaça,kete,elmalı pasta,portakal reçeli hepsini reddettim.kalabalık olunca çeneye daldılar kimse de zorlamadı çok mutluyummm yupppiii
kımse yokmuuu arkadaslar ..yardım edın bana ya :)ınanın bu kıloları vermeye cok ıhtıyacım var
Teşekkürler:)bu beslenme tarzını çok benimsedim..umarım Haziranın sonunda; kızımın düğününde incelmiş olurumm:))
tşk ederimkaratayı3 aydır uygulyorum ama kilo veremedim...verdiğim kiloları başka bir diyetle(dukan)2,5 ayda verdim.ama mutsuzluğa kapılmayın sakın,ilaç kullanıyordum,ödem tutuyordum,hatta geçen ay 1,5kg aldım,şimdi tekrar onları verdim,devam ediyorum karataya bakalım ne zaman kilo vermeye başlayacağım?:44:
iyi taktik hemen aradan sıvışıp tabağı usulca mutfağa bırakmak en akkıllıcası
tebrik ederim iradeli davranıp zararlarını bılıp reddetysen sen bu işi çözdun hadi bakalım güzel kglar vericeksin ve koruyacağına da ınanıyorum
gezmelere gitmeden yemeğimi yerim bende kahve çay içerim onun dışında kıbarca reddederim
bugun arkadaşa kahve içmeye gittim ıslak kek ısrar ısrar yok dedim sen bana 1 yeşil elma varsa ver kahveylle yerim dedim karşılıklı ısıra ısıra yedik
iş beyinde biitiyorrr
tam olarak ne yıyıp ne ıcıyosunuz pekı .tek tıp bısıymı bu kızlar bnde dıyet yapmak ıstıyorum belkı bu ıse yarar
Canım, benim genel olarak ödem sorunum var bir türlü sebebini öğrnemedimama ödemlerimi görmezlikten gelip zayıflamaya çalışacam, yeşil çay iyi geliyor.umarım hepimiz kilolarımızı defederiz:))
Canım karatay diyetini uyguluyoruz, karatay diyeti kitabını alırsan daha iyi olur.ekmek,pirinç pilavı,makarna ,hamur işi yemiyoruz.öğlen 2,3 kaşık bulgur yenebiliyor.ekmek yerine 1 çay bardağı kavrulmamış ceviz,badem,fındık vb.(her öğünde) ara öğün yok,meyve yok.akşam 8 den sonra yemek yok.yemeklerde z.yağı ve tereyağı kullanılmalı.patates ve bezelye de yok.katkı maddeli her şey yasak.
günaydın esas2006 bakıyorum da kilolar gitmeye başlamış
esas sen bugün 2 öğün mü yapacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?