Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

mersinde hava 34 derece herkes denize giriyordu ben yürüyüş yaparkenama 1 saat yürüdüm dün akşam yürüyememiştim oh içim çok rahat akşam da yürürüm malum pazartesi tartı günü:18:

merhaba kizlar,
gecmisi tam okuyamadim kacmam lazim, misafirim geliyor bugün..

sabah tartildim, 63.1 cikti, sok oldum resmen sevincten
o kadar iyi olduki bunu görmek, simdi dahada tatlilardan böreklerden yememeye motive oldum.
inshallah böyle kalir..

kahvaltim:
köy peynirli omlet
havuc, domates
ve tabiki cilek (4 tane)
yesil cay

Tebrikler çok iyi gidiyorsun:))bence de cumhurbaşkanı gelse bozma canım:)))yiyormuş gibi yap:))

ben de iki öğün yapmak istiyorum ama çok erken kalktığım için olmuyor eminim 2 öğünle daha fazla kilo veriliyordur iki öğün arası daha uzun ya ben de 5 saati mutlaka bekliyorum

olsun 3öğün yap 4-5 saat kuralına uy ve en önemlisi akşam hafif şeyler ye.eninde sonunda verecez bu kiloları merak etme...

yürüyüşe çıkıyorum bye

ayy ne güzel benide götür yürüyüşe...:)

çok sevindim kilo vermene ve kolay gelsin sana...

esas ım bugün bi sen bi ben varız diğerleri sosyalleşmede herhalde hava öyle sıcak ki evden çıkmak aptallık burada

ben de kaçtım

Son düzenleme:
esas ım bugün bi sen bi ben varız diğerleri sosyalleşmede herhalde hava öyle sıcak ki evden çıkmak aptallık burada

ben de kaçtım

evet öyle sanırım ama ben malesef işteyim ve saat 16:00 da çıkıcam çok sinir bozucu bişey oof off neyse bende yarın acısını çıkarırım şimdi yeşil çayımı içip sakinleşeyim....görüşürüz

merhabalar bugun termometreler 28 dereceyi gösterıyor bahar olmadan yaza girdik gene ara mevsimlere hasret kalıcaz
havanın güzelliğini fırsat bilip açık havada kalvaltıya gittik
biraz kaçırmış bulunmaktayım uzun bi aradan sonra ama havuzda yüzer akşamı hafif geçiştircam el mahkum
neler yemişim
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusunun yarısı kadar ezine peyniri
5 yeşil zeytin
yarım simit,dereotu ve maydonoz
10 badem, 1 müdüm eriği 2 fincan çay

öğle zeytinyağlı taze bakla 1 tabak
1 kase yoğurt

akşam da karışık salata 1 bardak ayran içmeyi planladım

simit olmasaydı iyidi aslında menum simit bozdu bilioyrum ama uzun bi aradan sonra ilkdefa yedim onuda anca yarrısını yiyebilmişim
ama mıdem ağrıdı alışmış ekmeksiz kahvaltıyaa bas bas bağırdı neyedin diye :18:
demek oluyorkı vucudun ritmini bozmayacaksın

arada olur öyle şeyler dert etme akşama kadar bişey kalmaz bak akşamda az yicen zaten sorun değil :)

bizde yarın için düşünüyoruz pikniğe gitmeyi sabah erken gidip kahvaltıyıda orda yapmak istiyoruz .inş.açık hava iştahımı çok açmaz pazartesi güzel kilolar vermiş olarak döneriz umarım.görüşmek üzere....

İki günlük aradan sonra herkese kucak dolusu sevgiler ;
Annem hastaydı,hastaneleri aşındırıp duruyoruz Eve gelince de hasta ziyaretleri bir türlü giremedim bu internete.Oldukça zor günlerdi benim-bizim için.Ama çok şükür şimdi daha iyiyiz. Tabi bu süre zarfında öğünlerim , yürüyüşlerim oldukça aksadı,bozuldu.Ama olsun anneciğim iyi olsun da biz bir şekilde telafi ederiz inşallah
Sabah;
yumurta
maydanozlu domatesli salata
peynir
zeytin
az biraz kuru dut,fıstık ( kuru dutlarımı bitirdiiimm.Artık derin bir oh çekebilirim )
Akşam
Bizim otlu böreklerden yedim azcık.( annemin canı çekmiş,mecburen bende aldım ucundan)
Babam gelince de biraz yoğurt yemeyi planlıyorum.

Aramıza hoş geldin canım İnşallah düğününden önce istediğin kiloya düşersin.Kabızlık hususunda arkadaşlar yardımcı olmuş zaten.Ama bende sabah aç karnına ılık limonlu suyun faydalı olduğunu duymuştum,söyleyeyim dedim
bildiğim kadarıyla dil peyniri yasak değil
İşte buuu Çook teşekkür ederim,Allah razı olsun
Cıslar için Dil peyniri yasak değil. Doğal olan her peynir serbest. Lıght peynirler ve krem gibi işlenmiş peynirler hariç.
Ben bu çantaları hak ettim,malesef Geçenlerde labne alayım diyordum , yasak olduğunu öğrenmem iyi oldu,teşekkür ederim

Böreklere ,pastalara en iyi kalkan tartıdaki o güzel rakamlar olsa gerek Maşallah,darısı başımıza

Kahvaltı 09:30
Yeşil biberli domatesli 1 yumurtadan yapılmış omlet, 1 kk peynir, limonlu dereotu, 8-10 tuzu alınmış yeşil zeytin, çok az fındık, 2 tane gün kurusu.

Öğle 14:30
150 gr kadar fırında sade tavuk (göğüs), 1 kase cacık

Akşamı biraz geç yemek zorunda kaldım 20:30;
3-4 kaşık zaytinyağlı kabak, 1 kase yoğurt.

Ayrıca 70 dk aletli fitness, 2,5 lt su.

Ablamda misafirlikteyim arkadaşlar bu hafta sonu ama diyetteyim diyince anlayış gösteriyorlar bana göre de yiyecek bir şeyler ayarlıyorlar ayrıca su şişemi de hiç yanımdan ayırmadım bazen misafirlikte su içmek de unutulabiliyor ona da dikkat edelim, yarın da böyle geçecek, misafirlikteyiz diye fire vermeyelim; dirayetli olalım :)

Sevgiler, iyi haftasonları :)

dilara-20 çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim anneciğine

öğle
yarım tabak kurufasülye
2 domates 2 salatalıktan oluşan büyükçe bir salata

akşam
balık
roka
1 limon
2 kayısı

3 lt su sabah 1 saat akşam 40 dk yürüyüş

Merhaba herkese, benim cuma günü kitaplarım geldi ve şükr seller gibi okudum . Sindirdim...

Bugün sabah 8.30 gibi kahvaltımı yaptım. Kahvaltıda yumurta yemem gerekiyor biliyorum ama kısımlarda uğraşmaktan yine atladım. Klasik kahvaltıyı 4 ceviz 3 kurukayısıyla birde sütü kahve eşliğinde bitirdim.

Öğlen 12 gibi birkaç ceviz kuru kayısı ve bir köfte yedim.
Sonra bir sütlükahve daha içtim.

Akşam yemeğimi 17.00 da yaptım. Çok açılmıştım gerçekten. Bir kase mercimek çorba 5-6 mercimek köfte v e fırında unsuz mücver yaptım bol yeşillikli ondan iki dilim alıp yumurta hakkımı da kullandım.

Ben 1.5 Lt su içebildim henüz ve biraz sonra bir saatlik tempolu yürüyüş yapıcam.

Ben kendimi tebrik ediyorum bugün mutsuz bir Cumartesi geçirmeme rağmen yemeklere saldırmadım. Yeme içgüdüm genellikle üzüntümü bastırmak için beslediğim birşeyken. Valla canım da istemedi. Teşekkürler sağlıklı karatay yaşam hareketi...

Menüleriniz çok güzel. Gayet saf ve net.ve benim en eksik yanım iki üç gündür yoğurt yememem.onu hatırlattınız bana. Çünkü mayalayamadım. Hazır da yemek istemedim.birde kilo durumunuzu yazmışmıydınız....

yieceklerini planla yoksa açık hava iştahını açar ne yediğini bilmeden dönersin
yaarın tartı günü ona göre:)
bizde kavaltıya dışarda yapacaz ben notumu aldım yiyeceklerimin onlarn dışına çıkarsam 2 saat yüzmem gerekecek yani sporu arttımak şart
dilaracım annene şifalar dilerim
duta bayılırım heledalından koparıp yiyorsan canım istedi ınanki
yarın pazara bakayım en iyisi
yazdıklarım silinmiş hay aallhh
özetleyecek olursam protein aldığın öğünlerde mutlaka sebze yada salata eklemeye gayret et
diğer yediklerin gayet güzel
evt mısafirlkte unutuyorz ben çantamda hep su şişesiyle dolaşırım biitkçe doldurur içerim
bazen ınsanın aklına gelmıyor dediğin gibi
güzel bi pazar olsun

yarın bende balık yapayım porsiyon ölçün varmı yoksa doyana kadar mı balık yıyorsun
buarada ezme yiyebiliyormuyduk?

Anneniz için çok geçmiş olsun. Allah acil şifasını versin....

Sabah:karatay kahvaltısı
Öğlen:tavuk döner tabakta,salata
Akşam:2 parça tavuk,salata,cevizli biber,3 çatal humus

Hakkımda hayırlısı olsun))

Sabah:karatay kahvaltısı
Öğlen:tavuk döner tabakta,salata
Akşam:2 parça tavuk,salata,cevizli biber,3 çatal humus

Hakkımda hayırlısı olsun))

merhaba bayanlar.bende 3 gündür karatay diyetine başladım.kitabını okumadım.okunlar beni bilgilendirirse sevinirim. bulgur pilavı yiyebiliyormuyuz.

merhaba arkadaşlar
bende canan karatay'ın kitaplarını okuyup fazla kilolarımdan kurtulmak için ilk adımı attım uzun zaman önce...uyguladığım süre içinde kesinlikle çok güzel sonuç aldım. kısa sürede...ama daha sonra birtakım sebeplerden dolayı düzenimde değişiklikler oldu ve tabiii sağlıksız beslenme sonucu verdiğim kiloları geri aldım. uzun zamandır spor yapıyorum ama bir türlü karatay programıma geri dönemiyorum. aslında hayatımdaki en önemli şeyleri çıkardım ekmek , pilav, makarnafakat şeker olayına bir türlü çözüm bulamadım.....sanırım motive olamadım...grubunuzu gördüm..bende sizlerle birlikte devam etmek istedim..desteklerinizi bekliyorum.umarım ideal kiloma ve en önemlisi vücudumun bağımlısı olduğu şekerden kurtulmaya ulaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…