merhaba kizlar,
gecmisi tam okuyamadim kacmam lazim, misafirim geliyor bugün..
sabah tartildim, 63.1 cikti, sok oldum resmen sevincten
o kadar iyi olduki bunu görmek, simdi dahada tatlilardan böreklerden yememeye motive oldum.
inshallah böyle kalir..
kahvaltim:
köy peynirli omlet
havuc, domates
ve tabiki cilek (4 tane)
yesil cay
ben de iki öğün yapmak istiyorum ama çok erken kalktığım için olmuyor eminim 2 öğünle daha fazla kilo veriliyordur iki öğün arası daha uzun ya ben de 5 saati mutlaka bekliyorum
yürüyüşe çıkıyorum bye
merhaba kizlar,
o kadar iyi olduki bunu görmek, simdi dahada tatlilardan böreklerden yememeye motive oldum.
inshallah böyle kalir..
kahvaltim:
köy peynirli omlet
havuc, domates
ve tabiki cilek (4 tane)
yesil cay
esas ım bugün bi sen bi ben varız diğerleri sosyalleşmede herhalde hava öyle sıcak ki evden çıkmak aptallık burada
ben de kaçtım
merhabalar bugun termometreler 28 dereceyi gösterıyor bahar olmadan yaza girdik gene ara mevsimlere hasret kalıcaz
havanın güzelliğini fırsat bilip açık havada kalvaltıya gittik
biraz kaçırmış bulunmaktayım uzun bi aradan sonra ama havuzda yüzer akşamı hafif geçiştircam el mahkum
neler yemişim
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusunun yarısı kadar ezine peyniri
5 yeşil zeytin
yarım simit,dereotu ve maydonoz
10 badem, 1 müdüm eriği 2 fincan çay
öğle zeytinyağlı taze bakla 1 tabak
1 kase yoğurt
akşam da karışık salata 1 bardak ayran içmeyi planladım
simit olmasaydı iyidi aslında menum simit bozdu bilioyrum ama uzun bi aradan sonra ilkdefa yedim onuda anca yarrısını yiyebilmişim
ama mıdem ağrıdı alışmış ekmeksiz kahvaltıyaa bas bas bağırdı neyedin diye :18:
demek oluyorkı vucudun ritmini bozmayacaksın
arkadaşlar günaydın bende karatay yapmaya çalışıyorum kitabıyla beraber haziranda düğünm var 58kilo olmak istiyorum Suan 70kilodayim nasıl yapacagimi bilemiyorum kabızlık problemim var bana yardımcı olun lütfen :-(
İşte buuubildiğim kadarıyla dil peyniri yasak değil
Ben bu çantaları hak ettim,malesefCıslar içinDil peyniri yasak değil. Doğal olan her peynir serbest. Lıght peynirler ve krem gibi işlenmiş peynirler hariç.
merhaba kizlar,
inshallah böyle kalir..
kahvaltim:
köy peynirli omlet
havuc, domates
ve tabiki cilek (4 tane)
yesil cay
Kahvaltı 09:30
Yeşil biberli domatesli 1 yumurtadan yapılmış omlet, 1 kk peynir, limonlu dereotu, 8-10 tuzu alınmış yeşil zeytin, çok az fındık, 2 tane gün kurusu.
Öğle 14:30
150 gr kadar fırında sade tavuk (göğüs), 1 kase cacık
Akşamı biraz geç yemek zorunda kaldım20:30;
3-4 kaşık zaytinyağlı kabak, 1 kase yoğurt.
Ayrıca 70 dk aletli fitness, 2,5 lt su.
Ablamda misafirlikteyim arkadaşlar bu hafta sonu ama diyetteyim diyince anlayış gösteriyorlar bana göre de yiyecek bir şeyler ayarlıyorlar ayrıca su şişemi de hiç yanımdan ayırmadım bazen misafirlikte su içmek de unutulabiliyor ona da dikkat edelim, yarın da böyle geçecek, misafirlikteyiz diye fire vermeyelim; dirayetli olalım :)
Sevgiler, iyi haftasonları :)
yieceklerini planla yoksa açık hava iştahını açar ne yediğini bilmeden dönersinarada olur öyle şeyler dert etme akşama kadar bişey kalmaz bak akşamda az yicen zaten sorun değil :)
bizde yarın için düşünüyoruz pikniğe gitmeyi sabah erken gidip kahvaltıyıda orda yapmak istiyoruz .inş.açık hava iştahımı çok açmazpazartesi güzel kilolar vermiş olarak döneriz umarım.görüşmek üzere....
dilaracım annene şifalar dilerimİki günlük aradan sonra herkese kucak dolusu sevgiler;
Annem hastaydı,hastaneleri aşındırıp duruyoruzEve gelince de hasta ziyaretleri bir türlü giremedim bu internete.Oldukça zor günlerdi benim-bizim için.Ama çok şükür şimdi daha iyiyiz. Tabi bu süre zarfında öğünlerim , yürüyüşlerim oldukça aksadı,bozuldu.Ama olsun anneciğim iyi olsun da biz bir şekilde telafi ederiz inşallah
Sabah;
yumurta
maydanozlu domatesli salata
peynir
zeytin
az biraz kuru dut,fıstık ( kuru dutlarımı bitirdiiimm.Artık derin bir oh çekebilirim)
Akşam
Bizim otlu böreklerden yedim azcık.( annemin canı çekmiş,mecburen bende aldım ucundan)
Babam gelince de biraz yoğurt yemeyi planlıyorum.
yazdıklarım silinmiş hay aallhhKahvaltı 09:30
Yeşil biberli domatesli 1 yumurtadan yapılmış omlet, 1 kk peynir, limonlu dereotu, 8-10 tuzu alınmış yeşil zeytin, çok az fındık, 2 tane gün kurusu.
Öğle 14:30
150 gr kadar fırında sade tavuk (göğüs), 1 kase cacık
Akşamı biraz geç yemek zorunda kaldım20:30;
3-4 kaşık zaytinyağlı kabak, 1 kase yoğurt.
Ayrıca 70 dk aletli fitness, 2,5 lt su.
Ablamda misafirlikteyim arkadaşlar bu hafta sonu ama diyetteyim diyince anlayış gösteriyorlar bana göre de yiyecek bir şeyler ayarlıyorlar ayrıca su şişemi de hiç yanımdan ayırmadım bazen misafirlikte su içmek de unutulabiliyor ona da dikkat edelim, yarın da böyle geçecek, misafirlikteyiz diye fire vermeyelim; dirayetli olalım :)
Sevgiler, iyi haftasonları :)
dilara-20 çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim anneciğine
öğle
yarım tabak kurufasülye
2 domates 2 salatalıktan oluşan büyükçe bir salata
akşam
balık
roka
1 limon
2 kayısı
3 lt su sabah 1 saat akşam 40 dk yürüyüş
İki günlük aradan sonra herkese kucak dolusu sevgiler;
Annem hastaydı,hastaneleri aşındırıp duruyoruzEve gelince de hasta ziyaretleri bir türlü giremedim bu internete.Oldukça zor günlerdi benim-bizim için.Ama çok şükür şimdi daha iyiyiz. Tabi bu süre zarfında öğünlerim , yürüyüşlerim oldukça aksadı,bozuldu.Ama olsun anneciğim iyi olsun da biz bir şekilde telafi ederiz inşallah
Sabah;
yumurta
maydanozlu domatesli salata
peynir
zeytin
az biraz kuru dut,fıstık ( kuru dutlarımı bitirdiiimm.Artık derin bir oh çekebilirim)
Akşam
Bizim otlu böreklerden yedim azcık.( annemin canı çekmiş,mecburen bende aldım ucundan)
Babam gelince de biraz yoğurt yemeyi planlıyorum.
Sabah:karatay kahvaltısı
Öğlen:tavuk döner tabakta,salata
Akşam:2 parça tavuk,salata,cevizli biber,3 çatal humus
Hakkımda hayırlısı olsun))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?