Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

herkese güzel bir pazar günü diliyorum

xc9

yarın bende balık yapayım porsiyon ölçün varmı yoksa doyana kadar mı balık yıyorsun
buarada ezme yiyebiliyormuyduk?

ölçü kullanmıyorum sardalya almıştım omega 3 açısından en zengin balık çok da hesaplı hiç yağ koymadan ızgara yaptım sanırım 300-400 gr kadar yemişimdir bir büyük boy çupra kadar bütün doktorlar balık ızgara olduğu sürece doyana kadar yeyin diyor ben de balık konusunda fazla kasmıyorum
ezme yenebilir bence sonuçta dometes soğan biber z. yağı ben bazen kahvaltı da bile yiyorum bazen de cevizli biber yiyorum tam karataylık

merhaba bayanlar.bende 3 gündür karatay diyetine başladım.kitabını okumadım.okunlar beni bilgilendirirse sevinirim. bulgur pilavı yiyebiliyormuyuz.

hoşgeldin 3 kaşık kadar yiyebiliyoruz

hoşgeldin
daha önce başardıysan şimdi de başaracaksın emin ol bize takıl hergün paylaşım yap sohbet et şekeri de unutursun burada hepimiz elele kurtulacağız kilolardan hiç merak etme:13:

arkadaşlar hepinize mutlu pazarlar
bugün saat 11:00 da 1 az pişimiş yumurta 3 tane ceviz 2 gün kurusu peynir domates yedim

akşamada kapuska yaptım yoğurtla onu yicem

2 saat kadar evi temizledim bayada terledim artık kıbrıs ısındı sıcaktan bayılma mevsimi spor yapabilirmiyim bilmiyorum 1 litre suyumuda içtim daha 2 litrem var

arkadaşlar dün günüm vardı sabah süt 3 tane ceviz ve çilek yeni dünya yedim tabiki saat 3 e doğru çok acıktım ve dayanamayıp 2 tane börek 1 tane küçücük kurabiye ve incirli cevizli tatlı
yedim dahasıda var aksam yine arkadaşlara davetliydik oradada zeytin yağlı dolma sigara böregi kek ve kurabiye yedim yani dün benim için berbat geçti sporda yapamadım yarın bildirimde +++ larla merhaba diyecegim galiba 3 haftadır ilk defa kendime hakim olamadım ama çok pişman oldum bugün bol bol su içip telafi etmeyi düşünüyorum çok üzgünüm tekrar aynı hatayadüşmem herhalde 3 gün promu yapsam acaba pro yapanlar varsa 3 günde neler yemem gcerektiğini bilen varsa bana yazabilirmi hepinizi kocaman öpüyorum

Kaçırdığımız zaman öğlen ve akşamı çok hafif şeyler yiyerek geçiştirebiliriz..gerçekten de bozuldu mu tam bozuluyor bu yüzden ben şimdilik hamur işlerine bakmıyorum bile...ama hiç vazgeçme yolumuza devammm ediyoruuuzz:)))ben tek tip beslenmeye karşıyım canım..kızım bir süre uyguladı...sonra daha çok kilo aldı...iyi pazarlar))

merhaba bayanlar.bende 3 gündür karatay diyetine başladım.kitabını okumadım.okunlar beni bilgilendirirse sevinirim. bulgur pilavı yiyebiliyormuyuz.

Bulgur 2 ,3 kaşık yenebiliyor.paylaşılan menüleri takip edebilirsin:) başarılar.:)))

ayy kizlar cok mutluyum yarim kilo gitmisti daha gitmiyo diye uzuluyordum iki gun once 63.4 ken ama bi kac gun hep boyleydim

bugun 62.7 geldimm

Dün çok yorucu bir gündü kızlar; kızımla çeyiz alışverişine gittik..Antakya çok sıcaktı..bir çok ıvır zıvırı hallettik ama; her zamanki gibi tartıştık fikir çatışmaları yüzünden:)) akabinde akşam yemekli bir düğüne katıldım, önüme konan düğün pastası ve peynirli çıtırımsı peynirli künefeyle bakıştık,sonra gözlerimi kaçırdımçabucak..! akşamın galibi bendimmm

Herkese hayırlı pazarlar ;
Pazara gideceğimizden hemencecik menü bildirimimi yapayım dedim.Akşama görüşürüz inşaAllahhh
Sabah;
domatesli,maydanozlu,lorlu bir de bol baharatlı karışım
zeytin
ekinezya çayı
Öğlen
yoğurt
etli nohut

sımsıcak bir günden daha merhaba :)
sabah 7 de uyanınca yürüyüşe ATttım kendimi kordonda 1.5 saat yürüyüş yaptım
ardından kahvaltıya gittikk
kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta
3 siyah zeytin ,2 adet tavuk köftesi yarım salatalık yarım domates
taze nane ve 2 fincan çay içtim

kahvaltıdan sonra katlet oynadık eğlenceli bioyun okeyin bi değişiği
ardından haftalık alışveriş ve pazar gezmesi
eve varış 1 kase cacık

akşamki menüm ızgara balık ve salata

bunlar dün yediklerin için

ben salı-çarşamba pro yapacağım esraemrah da katılacaktı esas2006 da istiyordu sen de katıl

metabolizmasının sarsılmaya ihtiyacı olan varsa SALI-ÇARŞAMBA protein yapacağım her tür et, süt, yumurta, yoğurt, peynir dışında bişey yenmiyor katılacaklara duyurulur:92:

Son düzenleme:
sabah
7.30-8.00
2 yumurta
1 yk lor
1 bardak süt
3 tane yenidünya
1 saat yürüyüş

öğle
13.00-13.30
100 gr hindi döner
bolca salata

akşam
18.30-19.00
büyükçe bir kase cacık
1 saat yürüyüş

3 lt su yeşil çay içildi

bunlar dün yediklerin için

ben salı-çarşamba pro yapacağım esraemrah da katılacaktı esas2006 da istiyordu sen de katıl

metabolizmasının sarsılmaya ihtiyacı olan varsa SALI-ÇARŞAMBA protein yapacağım her tür et, süt, yumurta, yoğurt, peynir dışında bişey yenmiyor katılacaklara duyurulur
Düzenleyen: xc9 Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati 06

tamam ozaman salı bana da uyar hepberaber yapalım.

iyi aksamlar kizlar

63ü gördügüm icin cok azimli oldum birden..
yarin ve sali günü protein yapacagim.
haftasonu malesef hareketsiz gecti. buralar zaten yagmurlu, en iyisi zumba yapmak

proteinimi söyle düsünüyorum:
sabah: peynirli omlet, bir bardak süt
ögle: haslanmis tavuk eti yogurt
aksam: firinda balik yogurt

hedefim mayisin sonuna kadar 59 olmak inshallah

Kahvaltı 08.00:
2 tane haşlanmış yumurta, 4 ceviz içi, 4-5 yeşil zeytin, salatalık

Öğle 13.00
100-150 gr döner(sadece eti) ve salata

Akşam 18.30
1 kase mercimek çorbası

+2lt su

Bugün maalesef spora vakit ayıramadım yarın acısını çıkaracağım :)

Sevgiler.

Güzel yorumların için teşekkür ediyorum, yoğurt çok önemli ben de tam beceremesem de kendim mayalıyorum; Canan Karatay öyle yapın diyor :)

Şu sizlerin güzel çizelgelerinizden teknik olarak nasıl ekleyebileceğimi çözsem ekleyeceğim arkadaşlar :) Şimdilik buradan yazayım 11 gündür karatay beslenme yöntemini uyguluyorum; 64,5 ile başlamıştım şu anda 61,7. Hedefim 53. Aynı zamanda spora da başladım; ikisini de aksatmadan yürütüyorum elimden geldiğince. Umarım hep beraber hedeflerimize ulaşacağız :)

Son düzenleme:
arkadaşlar bugünkü akşam yemeğim saat 17:00 da kapuska yoğurt 1 tane biber dolma 6-7 tane sarma

3 litre suyum ve 4 bardak çayımıda içtim bugunüde kapatmış bulunuyorum.

yarına tartıya çıkınca umarım kilolar gitmiştir dün kendimi baya bi salınca

insan tabi suçluluk duygusuyla yarını yusuf yusuf diyerek bekliyor. salı günü pro gününe başlayıp 2gün yapacagız inşallah

bu arada benide listeye yazdınız mı bende bildirim yapacağım değilmi yoksa iki haftası dolanmı listeye giriyor onu bilmiyorum

neyse herkese iyi geceler diliyorum yarın görüşmek üzere öpüldünüz.

Herkese hayırlı geceler Bugün tam anlamıyla firesiz birgün diyebilirim
Akşam;
karnıyarık içi(patlıcanları kızartınca yalnızca içini yedim bende )
bol salata
yoğurt
1 küçük parça helva

Kaç gündür egzemam arttığı için üzülüyordum.Domatese alerjim olduğunu unutmuşum.Benim gibi arkadaşlar varsa hatırlatayım.Egzama ve domates malesef genelde pek de iyi bir ikili değiller Yarın tartı günü:18: Yürüyüşlerimi vs yapamadım bu hafta,oldukça korkuyorum.Hayırlısı....

kızlar profillerinizin altında kilo cetveli gibi birşey görüyorum. nasıl yapılıyor yardımcı olabilir misiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…