xc9
yarın bende balık yapayım porsiyon ölçün varmı yoksa doyana kadar mı balık yıyorsun
buarada ezme yiyebiliyormuyduk?
merhaba bayanlar.bende 3 gündür karatay diyetine başladım.kitabını okumadım.okunlar beni bilgilendirirse sevinirim. bulgur pilavı yiyebiliyormuyuz.
merhaba arkadaşlar
bende canan karatay'ın kitaplarını okuyup fazla kilolarımdan kurtulmak için ilk adımı attım uzun zaman önce...uyguladığım süre içinde kesinlikle çok güzel sonuç aldım. kısa sürede...ama daha sonra birtakım sebeplerden dolayı düzenimde değişiklikler oldu ve tabiii sağlıksız beslenme sonucu verdiğim kiloları geri aldım. uzun zamandır spor yapıyorum ama bir türlü karatay programıma geri dönemiyorum. aslında hayatımdaki en önemli şeyleri çıkardım ekmek , pilav, makarnafakat şeker olayına bir türlü çözüm bulamadım.....sanırım motive olamadım...grubunuzu gördüm..bende sizlerle birlikte devam etmek istedim..desteklerinizi bekliyorum.umarım ideal kiloma ve en önemlisi vücudumun bağımlısı olduğu şekerden kurtulmaya ulaşırım
arkadaşlar hepinize mutlu pazarlar
bugün saat 11:00 da 1 az pişimiş yumurta 3 tane ceviz 2 gün kurusu peynir domates yedim
akşamada kapuska yaptım yoğurtla onu yicem
2 saat kadar evi temizledim bayada terledim artık kıbrıs ısındı sıcaktan bayılma mevsimi spor yapabilirmiyim bilmiyorum 1 litre suyumuda içtim daha 2 litrem var
arkadaşlar dün günüm vardı sabah süt 3 tane ceviz ve çilek yeni dünya yedim tabiki saat 3 e doğru çok acıktım ve dayanamayıp 2 tane börek 1 tane küçücük kurabiye ve incirli cevizli tatlı
yedim dahasıda var aksam yine arkadaşlara davetliydik oradada zeytin yağlı dolma sigara böregi kek ve kurabiye yedim yani dün benim için berbat geçti sporda yapamadım yarın bildirimde +++ larla merhaba diyecegim galiba 3 haftadır ilk defa kendime hakim olamadım ama çok pişman oldum bugün bol bol su içip telafi etmeyi düşünüyorum çok üzgünüm tekrar aynı hatayadüşmem herhalde 3 gün promu yapsam acaba pro yapanlar varsa 3 günde neler yemem gcerektiğini bilen varsa bana yazabilirmi hepinizi kocaman öpüyorum
merhaba bayanlar.bende 3 gündür karatay diyetine başladım.kitabını okumadım.okunlar beni bilgilendirirse sevinirim. bulgur pilavı yiyebiliyormuyuz.
ayy kizlar cok mutluyum yarim kilo gitmisti daha gitmiyo diye uzuluyordum iki gun once 63.4 ken ama bi kac gun hep boyleydim
bugun 62.7 geldimm
arkadaşlar hepinize mutlu pazarlar
bugün saat 11:00 da 1 az pişimiş yumurta 3 tane ceviz 2 gün kurusu peynir domates yedim
akşamada kapuska yaptım yoğurtla onu yicem
2 saat kadar evi temizledim bayada terledim artık kıbrıs ısındı sıcaktan bayılma mevsimi spor yapabilirmiyim bilmiyorum 1 litre suyumuda içtim daha 2 litrem var
arkadaşlar dün günüm vardı sabah süt 3 tane ceviz ve çilek yeni dünya yedim tabiki saat 3 e doğru çok acıktım ve dayanamayıp 2 tane börek 1 tane küçücük kurabiye ve incirli cevizli tatlı
yedim dahasıda var aksam yine arkadaşlara davetliydik oradada zeytin yağlı dolma sigara böregi kek ve kurabiye yedim yani dün benim için berbat geçti sporda yapamadım yarın bildirimde +++ larla merhaba diyecegim galiba 3 haftadır ilk defa kendime hakim olamadım ama çok pişman oldum bugün bol bol su içip telafi etmeyi düşünüyorum çok üzgünüm tekrar aynı hatayadüşmem herhalde 3 gün promu yapsam acaba pro yapanlar varsa 3 günde neler yemem gcerektiğini bilen varsa bana yazabilirmi hepinizi kocaman öpüyorum
Menüleriniz çok güzel. Gayet saf ve net.ve benim en eksik yanım iki üç gündür yoğurt yememem.onu hatırlattınız bana. Çünkü mayalayamadım. Hazır da yemek istemedim.birde kilo durumunuzu yazmışmıydınız....
herkese güzel bir pazar günü diliyorum
ölçü kullanmıyorum sardalya almıştım omega 3 açısından en zengin balık çok da hesaplı hiç yağ koymadan ızgara yaptım sanırım 300-400 gr kadar yemişimdir bir büyük boy çupra kadar bütün doktorlar balık ızgara olduğu sürece doyana kadar yeyin diyor ben de balık konusunda fazla kasmıyorum
ezme yenebilir bence sonuçta dometes soğan biber z. yağı ben bazen kahvaltı da bile yiyorum bazen de cevizli biber yiyorum tam karataylık
hoşgeldin 3 kaşık kadar yiyebiliyoruz
hoşgeldin
daha önce başardıysan şimdi de başaracaksın emin ol bize takıl hergün paylaşım yap sohbet et şekeri de unutursun burada hepimiz elele kurtulacağız kilolardan hiç merak etme:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?