Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

aa ikimizinden mavi kelebegi oldu

canim listeyi yapan arkadas kim? ben gecenhafta galiba 14den sonra yayinlamistim.
arkadasa ve bildirim yapanlara bagli galiba :26:

mavi kelebek bize uğur getirsin inşallah
bende ilk kez yayınlıyorum ve bilmiyorum kim yapıyor usul ne...

kızlar bu hafta liste sırası bende olduğu için tekrar listeyi yayınlama gereği duymamıştım
lenava listedesin endişelenme bildirim yaptığın içinde ayrıca teşekurler

bugun saat 14e kadar herkesin bildirimde bulunmasını özellıkle rica ediyorum ki bende hemen listeleri toparlayabileyim

Başlangıç tarihi:09.04.2013
Başlangıç kg:73
Geçen hafta:73
Bu hafta:71,9
Fark:1,100 gr
Fark yüzdesi:%1,506
Toplam fark:1,100
Beden:42-44
Spor:malesef bu hafta yok :18:
Boy:1,58

ben teşekkür ederim canım. o zaman kolay gelsin sana. herkes bildirim yapacak ben kalabalık etmiyeyim. sonuçları öğrenmeye gelirim

Son düzenleme:
Başlangıç tarihi:9 Nisan
Başlangıç kg:85
Geçen hafta:83,6
Bu hafta:83.0
Fark:600gr

Toplam fark:2kg

Spor:20 dk yürüyüş
Boy:163

kızlar merhaba,

günlük süt içiyorum hergün bir bardak, kakaolu içiyorum hata mı ediyorum acaba??
Canım bence tarçınlı süt içmen daha iyi olabilir.Hem tatlı ihtiytacını karşılar.Lakin yine de fazla kaçırmamak lazım ben abartınca dişlerimde bir nebze değişiklik olmuştu.

çok geçmiş olsun..
Allah razı olsun canım.
Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ederim

başlangıç tarihi:19 nisan
başlangıç kilo:76
geçen haftaki kilo:74.8
bu hafta kilo: 75.6
haftalık yüzde:
fark:+800 gr
toplam fark:400 gr
beden:42-44
boy:1.58
spor:yapamadım

Kilo almışım Moralim çok bozuldu.Sabah kalkıp yürüyüş yaptım bende...Haftaya görür gününü kilolar

dilaracım hergün en az 20 dak yürüyüş yapmak zorundayız zamanla kademeli olarak sürelerini artırırsın
bunu yapmadığın takdirde insilin direncini kıramayacak ve kg vermede zorlanacaksın
ki sen 22 yaşındasın metobolizman bana göre daha hızlı çalışıyordur
biraz daha fiziksel harekete yönelmen gerekıyor

rumuz: xc9
başlangıç tarihi: 01.03.2013
başlangıç kilo: 71 kg
geçen haftaki kilo: 67.2 kg
bu haftaki kilo: 66.4 kg
fark: 800 gr
toplam fark: 4.6 kg
fark yüzdesi: %1.19
beden: 42
spor: yürüyüş + dönüşümlü pilates ve bisiklet

RUMUZ:ADA392
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 01.04.2013
BAŞLANGIÇ KİLO: 81.100
GEÇEN HAFTAKİ KİLO: 78.400
BU HAFTAKİ KİLO:76.800
FARK: 1.600
TOPLAM FARK:4.300
BEDEN:40
BOY:1.68
SPOR:sürekli yapamadım ama yürüyüş

kadınlar kulübüne uzun zamandır takipçisi olmama rağmen yeni katıldım. Forumun bu başlığının epey bir kısmını okudum. Ben de karatay beslenme şeklini uygulamaya başladım ve bu benim 3. günüm. Aslında yaklaşık 2.5 sene önce gelinlik giyeceğim motivasyonuyla 68 kilodan 52 kiloya düştüm. Belirli bir diyet, sınırları keskin bir reçete uygulamadım. Aslında herkesin söyledi şeyleri elimden geldiğince uyguladım. Sonrasında da sigarayı bırakmam dolayısı ile 3 kilo geri aldım. Eğer müdahale etmezsem hepsini geri alacağımı biliyorum. ve bir daha aynı eziyeti çekmeye niyetim yok. Forum da 20 li yaşlarda arkadaşlar var. Emin olun kilo verdiğinizde pasta yediğinizde duyduğunuz mutluluktan daha mutlu olacaksınız. Neden 20 li yaşlara söyledim derseniz, daha önce kilolarımı neden vermedim diye çok pişman oldum En güzel günlerimi kilolu geçirdiğim için kızdım kendime. Neyse... sizlere katılmayı isterim. Sürekli bildirim yapabilir miyim bilmiyorum ama motive olmak adına takipteyim. bol leptinli günler:)

9 nisanda başladım karatay diyetine ve bugüne kadar hiç diyet yapmamıştım karatay diyeti bana mantıklı geldiği için yaptım 3 hafta oldu ve ben 1.5 kilo verebildim ve 8 senedir de spor yapıyorum hiç aksatmadan nerede yanlışlık yapıyorum acaba 3 kilo vermem gerekiyordu ha bu arada 56 kg dan 54.5 kg.a düştüm daha 5 kilom var

annene çok geçmiş olsun canım...

evet canım planladım ve karataya uygun beslendim dün yani sorun yoktu...

merhaba bayanlar.bende 3 gündür karatay diyetine başladım.kitabını okumadım.okunlar beni bilgilendirirse sevinirim. bulgur pilavı yiyebiliyormuyuz.

hoşgeldin aramıza...

hoşgeldin ...

tebrik ederim kaçamak yapmadığın için.birde neden kızınla çatışıyosunki eşyaları kullanacak olan o değil mi?

inşallah uyabilirim yarın denicemm...

ben bugun başlıyorum sizlede devam ederim esas2006 xc6 ve ada392 3günde kaç kilo verebilirim acaba

ben daha önce hiç denemedim ilk defa deneyecem...

1,5 - 2 kg arasi oluyor genellikle.. ama ufacik kacamak yapman bile bozabilir
hmm süpermiş inş. becerebilirim

merhaba hoşgeldin aramıza.bende 9 nisanda başladım ve 1.100gr.verdim sen gene iyisin :)bence üzülme azda olsa vermek önemli birde kilon çok değil bence boyun kaç acaba?

yine 800 gr geçen haftada aynıydı ben size boşa demiyorum gram gram veriyorum diye

olsun gr.gr da olsa gidiyo ya buna şükür :)

süpeeerrr

hoşgeldin umarım en kısa sürede kilo verip hedefine ulaşırsın...

dün pikniğe gittik
sabah karatay kahvaltımı yaptım
2.öğündede
1 parça tavuk ve 3-4 parça et yedim bol salata yani dün iyiydim.inş. hep böyle gider ve hedefime ulaşırım .
inş. hepimiz biran önce ulaşırız hedefimize....

RUMUZ:
BAŞLANGIÇ TARİHİ:
BAŞLANGIÇ KİLO:
GEÇEN HAFTAKİ KİLO:
BU HAFTAKİ KİLO:
FARK:
TOPLAM FARK:
BOY:
SPOR:
Böyle bir listeyi iki hafta menü paylaşımından sonra mı dolduruyoruz arkadaşlar? Geçen gün öyle dendi de emin olmak istedim. Birde bu çizelgeyi nasıl güncelliyorsunuz?

Son düzenleme:
Bu hafta karar aldım; yemek miktarını azaltacam ve yürüyüşümü aksatmayacam inşallah..haftada en az 1kg vermem lazım.yaştan dolayı metabolizmam yavaşlamış onu da hesaba katmalıyız değil mi??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…