aa ikimizinden mavi kelebegi oldu
canim listeyi yapan arkadas kim? ben gecenhafta galiba 14den sonra yayinlamistim.
arkadasa ve bildirim yapanlara bagli galiba :26:
mavi kelebek bize uğur getirsin inşallah
bende ilk kez yayınlıyorum ve bilmiyorum kim yapıyor usul ne...
kızlar bu hafta liste sırası bende olduğu için tekrar listeyi yayınlama gereği duymamıştım
lenava listedesin endişelenme bildirim yaptığın içinde ayrıca teşekurler
bugun saat 14e kadar herkesin bildirimde bulunmasını özellıkle rica ediyorum ki bende hemen listeleri toparlayabileyim
ben bugun başlıyorum sizlede devam ederim esas2006 xc6 ve ada392 3günde kaç kilo verebilirim acaba
Canım bence tarçınlı süt içmen daha iyi olabilir.Hem tatlı ihtiytacını karşılar.Lakin yine de fazla kaçırmamak lazım ben abartınca dişlerimde bir nebze değişiklik olmuştu.kızlar merhaba,
günlük süt içiyorum hergün bir bardak, kakaolu içiyorum hata mı ediyorum acaba??
Allah razı olsun canım.çok geçmiş olsun..
başlangıç tarihi:19 nisan
başlangıç kilo:76
geçen haftaki kilo:74.8
bu hafta kilo: 75.6
haftalık yüzde:
fark:+800 gr
toplam fark:400 gr
beden:42-44
boy:1.58
spor:yapamadım
Kilo almışımMoralim çok bozuldu.Sabah kalkıp yürüyüş yaptım bende...Haftaya görür gününü kilolar
ben bugun başlıyorum sizlede devam ederim esas2006 xc6 ve ada392 3günde kaç kilo verebilirim acaba
Ben istiyorum canım
İki günlük aradan sonra herkese kucak dolusu sevgiler;
Annem hastaydı,hastaneleri aşındırıp duruyoruzEve gelince de hasta ziyaretleri bir türlü giremedim bu internete.Oldukça zor günlerdi benim-bizim için.Ama çok şükür şimdi daha iyiyiz. Tabi bu süre zarfında öğünlerim , yürüyüşlerim oldukça aksadı,bozuldu.Ama olsun anneciğim iyi olsun da biz bir şekilde telafi ederiz inşallah
Sabah;
yumurta
maydanozlu domatesli salata
peynir
zeytin
az biraz kuru dut,fıstık ( kuru dutlarımı bitirdiiimm.Artık derin bir oh çekebilirim)
Akşam
Bizim otlu böreklerden yedim azcık.( annemin canı çekmiş,mecburen bende aldım ucundan)
Babam gelince de biraz yoğurt yemeyi planlıyorum.
yieceklerini planla yoksa açık hava iştahını açar ne yediğini bilmeden dönersin
yaarın tartı günü ona göre:)
bizde kavaltıya dışarda yapacaz ben notumu aldım yiyeceklerimin onlarn dışına çıkarsam 2 saat yüzmem gerekecek yani sporu arttımak şart
merhaba bayanlar.bende 3 gündür karatay diyetine başladım.kitabını okumadım.okunlar beni bilgilendirirse sevinirim. bulgur pilavı yiyebiliyormuyuz.
merhaba arkadaşlar
bende canan karatay'ın kitaplarını okuyup fazla kilolarımdan kurtulmak için ilk adımı attım uzun zaman önce...uyguladığım süre içinde kesinlikle çok güzel sonuç aldım. kısa sürede...ama daha sonra birtakım sebeplerden dolayı düzenimde değişiklikler oldu ve tabiii sağlıksız beslenme sonucu verdiğim kiloları geri aldım. uzun zamandır spor yapıyorum ama bir türlü karatay programıma geri dönemiyorum. aslında hayatımdaki en önemli şeyleri çıkardım ekmek , pilav, makarnafakat şeker olayına bir türlü çözüm bulamadım.....sanırım motive olamadım...grubunuzu gördüm..bende sizlerle birlikte devam etmek istedim..desteklerinizi bekliyorum.umarım ideal kiloma ve en önemlisi vücudumun bağımlısı olduğu şekerden kurtulmaya ulaşırım
Dün çok yorucu bir gündü kızlar; kızımla çeyiz alışverişine gittik..Antakya çok sıcaktı..bir çok ıvır zıvırı hallettik ama; her zamanki gibi tartıştık fikir çatışmaları yüzünden:)) akabinde akşam yemekli bir düğüne katıldım, önüme konan düğün pastası ve peynirli çıtırımsı peynirli künefeyle bakıştık,sonra gözlerimi kaçırdımçabucak..! akşamın galibi bendimmm
bunlar dün yediklerin için
ben salı-çarşamba pro yapacağım esraemrah da katılacaktı esas2006 da istiyordu sen de katıl
metabolizmasının sarsılmaya ihtiyacı olan varsa SALI-ÇARŞAMBA protein yapacağım her tür et, süt, yumurta, yoğurt, peynir dışında bişey yenmiyor katılacaklara duyurulur:92:
hmm süpermiş inş. becerebilirim1,5 - 2 kg arasi oluyor genellikle.. ama ufacik kacamak yapman bile bozabilir
9 nisanda başladım karatay diyetine ve bugüne kadar hiç diyet yapmamıştım karatay diyeti bana mantıklı geldiği için yaptım 3 hafta oldu ve ben 1.5 kilo verebildim ve 8 senedir de spor yapıyorum hiç aksatmadan nerede yanlışlık yapıyorum acaba 3 kilo vermem gerekiyordu ha bu arada 56 kg dan 54.5 kg.a düştüm daha 5 kilom var
yine 800 gr geçen haftada aynıydı ben size boşa demiyorum gram gram veriyorum diye
RUMUZ:ADA392
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 01.04.2013
BAŞLANGIÇ KİLO: 81.100
GEÇEN HAFTAKİ KİLO: 78.400
BU HAFTAKİ KİLO:76.800
FARK: 1.600
TOPLAM FARK:4.300
BEDEN:40
BOY:1.68
SPOR:sürekli yapamadım ama yürüyüş
kadınlar kulübüne uzun zamandır takipçisi olmama rağmen yeni katıldım. Forumun bu başlığının epey bir kısmını okudum. Ben de karatay beslenme şeklini uygulamaya başladım ve bu benim 3. günüm. Aslında yaklaşık 2.5 sene önce gelinlik giyeceğim motivasyonuyla 68 kilodan 52 kiloya düştüm. Belirli bir diyet, sınırları keskin bir reçete uygulamadım. Aslında herkesin söyledi şeyleri elimden geldiğince uyguladım. Sonrasında da sigarayı bırakmam dolayısı ile 3 kilo geri aldım. Eğer müdahale etmezsem hepsini geri alacağımı biliyorum. ve bir daha aynı eziyeti çekmeye niyetim yok. Forum da 20 li yaşlarda arkadaşlar var. Emin olun kilo verdiğinizde pasta yediğinizde duyduğunuz mutluluktan daha mutlu olacaksınız. Neden 20 li yaşlara söyledim derseniz, daha önce kilolarımı neden vermedim diye çok pişman oldumEn güzel günlerimi kilolu geçirdiğim için kızdım kendime. Neyse... sizlere katılmayı isterim. Sürekli bildirim yapabilir miyim bilmiyorum ama motive olmak adına takipteyim. bol leptinli günler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?