Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ama zaten açımm 2.öğünümde ne yesem diye düşünüyorum offf offf çok güzele benziyo bende denemek istiyorum.acaba ben şimdi ne yesem ki :44:

29 NİSAN HAFTALIK KG BİLDİRİM SONUÇLARIMIZ

1.degua %2.3
2.denvir %2.1
3..Sİvasin gulu %2.04
4.Selmanin kızı %1.56
5.esas2006 %1.5
6.xc9 %1.2
7.felluz %0.71
8.sea %0.32

kg su sabit olan leneva Başlangıç tarihi 22 Nisan başlangıç kg su 60,şuanki kg 60

kg alan Dilara_20 %-1.07
Buhafta spor konusunda takipteyim

SABAH KAHVALTISI:
2 HAŞLANMIŞ YUMURTA
7-8 DAL MAYDANOZ
1 BARDAK YEŞİL ÇAY
ÖĞLE:
1 KUPA SİYAH ÇAY
AKŞAM:
ŞU AN BELİRSİZ
Arkadaşlar ben 69 kg la başladım bu hafta da 69 kilodayım.Hepimize kolay gelsin

hafta sonu giremedim,akmış gitmiş gene sayfalar...ara ara okudum aklımda kalanlara ;dilara geçmiş olsun,felluz tarçın tüketimini azalt,fazlası kabız yapar esraemrah regl döneminde kilo almış sayılmazsın ödem o ödem... bittikten 2-3 gün sonra tartıl...herkes iyi kötü kilo vermiş tebrikler...yeni arkadaşlar var aramızda hoşgelmişler....kaçıyorum ben

Son düzenleme:

olsun canım, seninki özel durum sayılır, geçmiş olsun anneciğine haftaya göster gününü

oof off ne harikulade gözüküyor yarın annemler gelecek vebende onlara bunu yapacağım.peki porsiyon miktarımız ne olmalı.bence enfazla bir tabak bol salata bol ayranla....

canim tarifte 4 kisilik yaziyor ama kesinlikle bir tabaktan fazla yenilmez. en güzeli bulgur gibi 2-3 kasik diye düsünüyorum.
bende berecemem diye anneme yapmistim, kocaman bir tabak yedim, pisman olmamak icin 1 saatten fazla yürüyüs yapmistim o gün tadi sahane, annem ama tereyagini bayagi arttirdi kuru olmamasi icin..

ama zaten açımm 2.öğünümde ne yesem diye düşünüyorum offf offf çok güzele benziyo bende denemek istiyorum.acaba ben şimdi ne yesem ki :44:

mutlaka dene canim, cok güzel tadi
ceviz, findik, yogurt yiyebilirsin.. corba icebilirsin veya sadece salata

Deguacigim liste icin ellerine saglik..
iki haftadir cok iyi gidiyoruz, dimi kizlar

Leneva ve Dilara_20 gözlerimiz bu hafta üzerinizde, kendinize az ceki düzen verin ayolll

:18::18::18::18:
iş çıkışı bir aksilik olmazsa hemen yürüyüşe çıkıcaaam

kilo veren tüüüm arkadaşilarımı tebrik ediyorum

canım ellerine sağlık.kilo veren herkesi kutluyorum inş.haftaya daha güzel sonuçlar olur ve kilo veremeyenler üzülmeyin haftaya sizde vereceksiniz sadece biraz sabır ve dikkat....

biraz erken oldu ama acıkmıştım ve 2.öğünümüde yiyip dükkanı kapattım.akşama çay su sadece ...
1 kase ezogelin çorba
1 tabak salçalı köfte
1 tabak yoğurt
birazdanda yeşil çayımı içicem.
şimdiye kadar 1 lt.su içtim akşama 2-2,5 olur...

kızlar çizelgeyi anlaatığınız şekilde profil ayarlarına kopyalıyorum eklediğiniz çizelge uygun formatta degildir diye yazıyo yanlış yerimi kopyalıyorum acaba

degua cım liste için tşkler eline saglık ..:)
haa ha haay genecen hafta 1. ciydim bu hafta sondan 1. ci neyse az da olsa verdim.
Biraz kacamak biraz yeme bozuklugu, gece calismalari bakalımm..
yılmak yok devamm :))

Merhaba arkadaşlar,

Yazacaklarım 10 aylık bir sürecin açıklamalı halidir. Nasıl zayıfladığımı ve kendimde denediğim bir takım deneyinde sonuçlarını aktaracağım. Biraz uzun olacağı için üzgünüm :)

Ben yaklaşık 10 ay önce bu konuya vakıf oldum. Okudum, taradım herkesin Karatay Diyeti'ne uymaya çalıştığını ve birbirinden yardım aldığına şahit oldum. İlk başlarda çok azimli başladım ve o azmim sayesinde gözle görülür bir fark da oluşmaya başladı. İlk ay 4 kilo verdim ( bu veriş tamamen 30 günün sonlarına yani 27-28. güne tekabül ediyor) ve bunun içinde spor salonuna da gidiyordum. Lakin spor salonuna sadece ilk ay gittim sonrasında gitmedim. Akşamları 7'den sonra bir şey yememeye çok dikkat ediyordum. Ve her ne olursa olsun 1 hafta yada 10 gün ara ile tatlı yemeye çok dikkat ettim. Pilav,makarna ,poğaça ve hamur işi olan hiçbir şeyi yememeye çalıştım. Yemeklerde seçici davranmadım her ne olursa yemeye gayret gösterdim. Ama şanslıyım ki çalıştığım yerin yanında balık yiyebileceğim yer olduğundan ilk 2 ay çoğunlukla balık yemeye gayret ettim.
2 ay sonra , 3 kg daha verdim toplamda 7kg vermiş oldum
3.ayda , 9kg vermiş oldum.
4.ayda 12kg vermiş oldum. (hafta sonları BİM'in profiterollerinden c.tesi ve pazar 2'şer tane yedim)
5.ayda 16kg vermiş oldum. ( tekrar spor salonuna başladım o ay ve işten gelirken ekstradan yolumu uzatarak yürüyüşler yaptım)
6.ayda aynı kg de kaldım. (hafta sonları aynı şekilde tatlı :) )
7.ayda 17. kg 'mi de vermiş oldum ve 2 ay boyunca(8.ve 9.aylar) hafta sonları sürekli ve sonraki 1 ay boyunca gün içine de yansıyan bir deli gibi tatlı yeme alışkanlığı edindim. Şimdi ise tekrardan 1,5 kg kadar almış bulunmaktayım. Kendimde denediğim uzun süreli ve hareketsizlik etmeninide ele alınca hamur işlerinden uzak durup tatlıya yüklenerek ne kadar kilo alabileceğimi ölçtüm. Sonuç başarılıydı. Hamursuz tatlı kg aldırıyordu ama çok fazla aldırmıyordu. ( sonuçta hamur içeren tatlılarda yedim ve sporsuz, tamamen pasif ve akşamları da zaman zaman 8-9-10 gibi yediğim oldu) son ay dediğim gibi abur cubur (cips,tatlılar ,dondurmalar ,kola ,gazlı içecek vs. ) türlerini akşam vakitlerinde de devam ettim ve çok huzursuzdum, sanırım uzun süre yememenin verdiği patlamaydı. Sonuçta birçok elbisemi daralttım ve bu kg'ye göre elbiseler aldım. (Masrafı düşünürsünüz sanırım :) )

Şimdi ise sonuç olarak toplamda 16 kg vermiş olarak gözüküyorum. Bu yola 105 kg ile başladım ve şuan 89 kg'yim. Boyum 1.85 ve vücudum da yağlar hala mevcut. Ayağa kalktığımda bunlar belli olmuyor pek ve herkesin çok hoşuna gidiyor şuan görüntüm. Laf aramızda manken gibi olmuşsun diyenler dahi mevcut oluyor. Ama sonuçta ayna karşısında kendi vücudunuza baktığınızda gerçekler saklanamıyor orada. Kendimde sevmediğim bir çok yağa mevcudum hala. 5 kg verip vücudumdaki tüm yağlardan kurtulsam yeter bana şuan açıkçası. Ve bugün itibari ile bana yakın olan bir otelde havuz-spor aletleri karışık olan salonuna yıllık olarak kayıt oldum.

Hedefim yüzerek tüm yağlarımdan kurtulmak olacak. İsteyince neler olabileceğine kendimde şahit oldum ve daha fazlasını da yapabileceğimi biliyorum, eminim. Kendimle daha çok barışık olup daha çok sevmeye başladım. Sonuçta 106 kg gibi büyük bir kilonun altında insanın halinden memnun olması sadece kendini kandırmasıdır. Şişman ve zayıflamış halim arasında dünya kadar fark var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…