Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Selamlar kızlar,
valla haftasonu evde yogunluktan giremedim. aksam da gece calsıtım simdi uyandım. eger yapmadı ise bildirimimi yapayım...
sevgiler..

rumuz:sea
baş.tarihi:05.04.2013
baş.kilo:65
geçen hafta kilo:63.2
bu hafta kilo:63
fark:-0.20
yüzde:-0.32
toplam fark:-1.9
beden:38-40
spor:3 gun leslie, 2 gun yüzme

[QUOTE=esas2006; yaaa aslında eşyalara karışmıyorum,sanırım düğün stresine girmiş,ne desem batıyor:)))

herkese merhaba arkadaslar, bi kac gundur giremedim siteye...
haftasonu malum geciyor bide diyete zarar bu haftasonları cıslar oluyor malesef...
hala yerimde sayıyorum ve kabızlıktan kurtulamadım bu beni cok bunaltıyor, onerilerinizi uyguluyorum arkadaslar umarım kısa sürede gecer...

bende bugun üye oldum siteye gün gün yazmayı düşünüyorum spor salonunda tam kilomu akşam tartıp yarın yazmayı ve karataya başlamayı düşünüyorum yalnız o çizelge nasıl yapılıyor bana yardımcı olabilirmisiniz rica etsem

hosgeldin canim.. hergün menünü bizimle paylasirsan hem yardimci oluruz hemde motive olursun.
tartilma konusuna gelince, mutlaka evine bir tarti al canim mümkünse. ayni yerde ve ayni saatte tartilman gerek.
ben her sabah wc sonrasi hafif elbiseli tartiliyorum.. aksama kadar yaklasik 1 kilo aliyorsun o kadar yiyip ictikten sonra.. elbiseler ve ayakkabilarda fazla gösterebilir.

deneyimli kızlar bisiy sorcam, tahılların tamamı mı yasak ?

TAHILLAR, un haline dönüştüğünde glisemik indeks değeri yükseliyor. Buğdayı keşkek, salata gibi birçok yemekte kullanabilirsiniz. Ama un halinde olmasın. Un ister çavdar, ister buğday, ister yulaf, arpa olsun vücutta su tutuyor. Ekmek, yavaş yavaş değil, sigarayı bırakır gibi aniden bırakılmalı. Kilo verdikten sonra zaman zaman yufka ya da lavaş şeklinde tüketilebilir.

hoşgeldin aramıza.umarım hedefine biran önce ulaşırsın...bu arada benim kızımın adıda Damla :)

hoşgeldin.merak etme başarırsın üstelik regl döneminde dikkat edersen daha fazla kilo veriyosun :)

Merhaba selmanınkızı çizelgeyi nasıl güncelliyoruz bilgin var mı?

sagol canım bilgilendirmen icin

Bugünkü menüm
sabah: karatay kahvaltısı
öğlen: 1 kase ev yoğurdu biraz badem ve 2 incir
akşam: yazdan kalma menemene yumurta kırıp yanındada yoğurtlu mor lahana yicem inşallah.

[h=3]Malzemeler[/h]

• 1 kg kemikli kuzu eti (gerdan olabilir)
    2 su bardağı dövme buğday
    Yarım su bardağı nohut
    1 adet kuru soğan
    2 yemek kaşığı tereyağı
    1 yemek kaşığı biber salçası
    Kristal kayatuzu, karabiber, kimyon, tarçın (ağız tadına göre)

[h=2]Keşkek Yapılışı[/h]
1. Dövme buğday ve nohudu yıkayıp, akşamdan ayrı kaplarda ılık su ile ıslatın.
2. Ertesi sabah önce akşamdan ıslattığınız buğdayı düdüklü tencereye boşaltın, sonra etleri ilave edin, üzerlerini 4-5 cm geçecek ölçüde su ilave edip, kısık ateşte pişirin (60-70 dakika kadar).
3. Bu arada soğanı soyun, küçük küp şeklinde doğrayın ve nohudun üzerine ilave edin. Eğer nohut akşamdan koyduğunuz suyu çekmişse, üzerini örtecek miktarda su ekleyin ve kısık ateşte pişirin (pişmeye yakın salçayı ilave edin). Nohutlar yumuşayıp pişince tencereyi ateşten indirin.
4. Buğdaylar pişince düdüklü tencereyi de ateşten indirin, buharının boşalmasını bekleyin. Kapağını açın, etleri tenceren çıkarın, kemiklerinden ayırıp didikleyin ve tekrar pişmiş buğdaya katın. Tahta bir kaşıkla döve döve özleştirin.

5. Küçük bir tavada kısık ateşte tereyağını eritin, buğdayın bulunduğu tencereye koyun, tuz, karabiber, kimyon ve tarçını serpin, güzelce karıştırın ve keşkeği bir servis tabağına koyun. Keşkeğin ortasını çukurlaştırın ve içine haşlanmış nohudu koyup servis yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…