neyse olur öyle dert etme düğün telaşındandır.hayırlısı olsun inş. Allah tamamına erdirsin...
bende bugun üye oldum siteye gün gün yazmayı düşünüyorum spor salonunda tam kilomu akşam tartıp yarın yazmayı ve karataya başlamayı düşünüyorum yalnız o çizelge nasıl yapılıyor bana yardımcı olabilirmisiniz rica etsem
deneyimli kızlar bisiy sorcam, tahılların tamamı mı yasak ?
bende bugun üye oldum siteye gün gün yazmayı düşünüyorum spor salonunda tam kilomu akşam tartıp yarın yazmayı ve karataya başlamayı düşünüyorum yalnız o çizelge nasıl yapılıyor bana yardımcı olabilirmisiniz rica etsem
TAHILLAR, un haline dönüştüğünde glisemik indeks değeri yükseliyor. Buğdayı keşkek, salata gibi birçok yemekte kullanabilirsiniz. Ama un halinde olmasın. Un ister çavdar, ister buğday, ister yulaf, arpa olsun vücutta su tutuyor. Ekmek, yavaş yavaş değil, sigarayı bırakır gibi aniden bırakılmalı. Kilo verdikten sonra zaman zaman yufka ya da lavaş şeklinde tüketilebilir.
Merhaba selmanınkızı çizelgeyi nasıl güncelliyoruz bilgin var mı?
TAHILLAR, un haline dönüştüğünde glisemik indeks değeri yükseliyor. Buğdayı keşkek, salata gibi birçok yemekte kullanabilirsiniz. Ama un halinde olmasın. Un ister çavdar, ister buğday, ister yulaf, arpa olsun vücutta su tutuyor. Ekmek, yavaş yavaş değil, sigarayı bırakır gibi aniden bırakılmalı. Kilo verdikten sonra zaman zaman yufka ya da lavaş şeklinde tüketilebilir.
canim ben her hafta yeni bir cizelge yapiyorum kendime.. yani güncellemiyorum.
nedense her hafta yeni cizelge olmasi mutlu ediyor beni
oof off ne harikulade gözüküyor yarın annemler gelecek vebende onlara bunu yapacağım.peki porsiyon miktarımız ne olmalı.bence enfazla bir tabak bol salata bol ayranla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?