bana cizelgeni yaptigin linki yolla canim (bilgilerinin oldu sayfada linki kopyala), bi bakiyim.
tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wmfUAMA/weight.png[/img] bu linki kopyalıyorum canım
bitek alti kirmizi cizilmis alani kopyalayacaksin.. http.......png
hafta sonu giremedim,akmış gitmiş gene sayfalar...ara ara okudum aklımda kalanlara ;dilara geçmiş olsun,felluz tarçın tüketimini azalt,fazlası kabız yapar esraemrah regl döneminde kilo almış sayılmazsın ödem oödem... bittikten 2-3 gün sonra tartıl...herkes iyi kötü kilo vermiş tebrikler...yeni arkadaşlar var aramızda hoşgelmişler....kaçıyorum ben
neyse olur öyle dert etme düğün telaşındandır.hayırlısı olsun inş. Allah tamamına erdirsin...
Teşekkürler))
böyle bi dene canim:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wmfUAMA/weight.png
elimle yazdım o adresi ama yine olmadı neyse bana çizelge eklemek kısmet olmıyacak anlaşılan
yardımların için teşekkür ederim canım senide oyaladım kusura bakma
İyi yürümeler:13::18::18::18::18:
iş çıkışı bir aksilik olmazsa hemen yürüyüşe çıkıcaaam
29 NİSAN HAFTALIK KG BİLDİRİM SONUÇLARIMIZ
1.degua %2.3
2.denvir %2.1
3..Sİvasin gulu %2.04
4.Selmanin kızı %1.56
5.esas2006 %1.5
6.xc9 %1.2
7.felluz %0.71
8.sea %0.32
kg su sabit olan leneva Başlangıç tarihi 22 Nisan başlangıç kg su 60,şuanki kg 60
kg alan Dilara_20 %-1.07 Buhafta spor konusunda takipteyim
Eline sağlık:)) bu listede yer almak güzelmiş teşekkürler:13:
allahım şükürler olsun yaptım sonunda çizelgemi kızlar benimle gurur duyabilirsiniz:)))))
İyi yürümeler:13:
Eline sağlık:)) bu listede yer almak güzelmiş teşekkürler:13:
Deguacigim liste icin ellerine saglik..
iki haftadir cok iyi gidiyoruz, dimi kizlar
Leneva ve Dilara_20 gözlerimiz bu hafta üzerinizde, kendinize az ceki düzen verin ayolll
:18::18::18::18:
iş çıkışı bir aksilik olmazsa hemen yürüyüşe çıkıcaaam
canım ellerine sağlık.kilo veren herkesi kutluyorum inş.haftaya daha güzel sonuçlar olur ve kilo veremeyenler üzülmeyin haftaya sizde vereceksiniz sadece biraz sabır ve dikkat....
degua cım liste için tşkler eline saglık ..:)
haa ha haay genecen hafta 1. ciydim bu hafta sondan 1. ci neyse az da olsa verdim.
Biraz kacamak biraz yeme bozuklugu, gece calismalari bakalımm..
yılmak yok devamm :))
bende haftaya listede olucam inşallah
Ben uzun süredir karatay diyeti yapıyorum, ben de sizlere katılabilir miyim?
sabah: 2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 kase yulaf içine de badem ve ceviz attım
1 bardak süt
akşam: yemek yapmak zor geldi 1 yumurta kırıp yedim :) 1 kase yoğurt 1 hurma
1 kase yulaf içine de badem ve ceviz atıp yedim
spor olarak 20 dk ağırlık+40 dk kardiyo çalışmamı yaptım.Uyuyana kadar da içtiğim su miktarını 3 litreye tamamlarım :)
Herkese merhabalar...uzun süredir yazıkmalarınızı takip ederek karatay diyeti yapmaya karar verdim ve yaklaşık 20 gündür 3aşağı 5 yukarı yapmaya çabalıyorum telefon üzerinden bağlanıyorum bakalım ne kadar başarılı olacağım beni de aranıza alıp yardımcı olursanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?