Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Tarçının kabızlık yapabileceğini bilmiyordum,dikkate alacam,teşekkürler

:18::18::18::18:
iş çıkışı bir aksilik olmazsa hemen yürüyüşe çıkıcaaam
İyi yürümeler:13:

Eline sağlık:)) bu listede yer almak güzelmiş teşekkürler:13:

Son düzenleme:
Arkadaşlar tekrar selam
Akşam menüm belli oldu.
Cevizli,maydanozlu koca bir kase yoğurt,çok acıktım da ben artık çıkıyorum yarın görüşürüz.

sabah 11:30 da 1 yumurta 3 ceviz 10 tane zeytin peynir 1 fincan şekersiz çay

öğlen 14:30 da eşim geldi yemeğe mecbur onunla yemek yemeliydim 1.5 tane lahmacun 2 bardak ayran içtim

su içmeyi yine unuttum yatana kadar tamamlamam lazım birazdan da yürüyüşe cıkarım
akşam yemek yemicem o yüzden bugünü böylelikle kapatayım akşama çay içerim sadece acıkırsam da süt içicem artık hepinizi kocaman öpüyorum iyi akşamlar

SABAH:1 Haşlanmış yumurta
1 çorba kaşığı lor
yarım salatalık,yarım domates, 1 yeşil biber
15 adet fındık,2 adet ceviz, 2 adet mürdüm eriği

öğle: taze bakla 1 tabak, 1 kase sarımsaklı yoğurt, haşlanmış tavuk

akşam: 3 kaşık kıyma, yeşillkli salata 1 bardak ayran

spor :1 saat yürüyüş
su:2 litre

İyi yürümeler:13:

Eline sağlık:)) bu listede yer almak güzelmiş teşekkürler:13:

Deguacigim liste icin ellerine saglik..
iki haftadir cok iyi gidiyoruz, dimi kizlar

Leneva ve Dilara_20 gözlerimiz bu hafta üzerinizde, kendinize az ceki düzen verin ayolll

:18::18::18::18:
iş çıkışı bir aksilik olmazsa hemen yürüyüşe çıkıcaaam

canım ellerine sağlık.kilo veren herkesi kutluyorum inş.haftaya daha güzel sonuçlar olur ve kilo veremeyenler üzülmeyin haftaya sizde vereceksiniz sadece biraz sabır ve dikkat....

degua cım liste için tşkler eline saglık ..:)
haa ha haay genecen hafta 1. ciydim bu hafta sondan 1. ci neyse az da olsa verdim.
Biraz kacamak biraz yeme bozuklugu, gece calismalari bakalımm..
yılmak yok devamm :))

sizlerede ben teşekur ederim zamanında yaptığınız için bildirimlerinizi
listeleri erken bitirmeme rağmen mısafirimz gelınce onun gitmesini beklediğim için biraz saat aksadı
kg veren tüm arkadaşlarımı kutluyorum

ayrıca genel bi değerlendirmede bulunmak istiyorum
listemizde geçen hafta yeni katılanlarla 21 kişi varken bildirimdebulunan 10 kişiydi
neden kg bildirimnde yeterli katılımı sağlayamadık

bildirimde bulunmayanlar :
chevrefeuil
muhen
nesmekaya
kuzu06
yklm
Seberra
Cococio
ulasımız
soniaa
estağfurullah listede bulunmak istemediğini belirtmişti
elifxxx listede olmak istemiyor

jagabi ve ada392 haftaya listedesiniz lütfen buhafta düzenli menü spor ve su paylaşımlarınızı beklıyorum

SABAH: Karatay kahvaltısı
ÖĞLEN: Bir kase yoğurt
Bir parça tavuk
AKŞAM: Bir tabak karnıbahar
Salata
Yoğurt

jagabi ve ada392 haftaya listedesiniz lütfen buhafta düzenli menü spor ve su paylaşımlarınızı beklıyorum [/QUOTE]

Tamam degua inşallah paylaşacam menu spor ve su paylaşımımı. menu olarak paylaştım bugün.

Öncelikle haftalık listedekileri çok tebrik ederim, kilolar bu hafta da gitmiş epey :)

Bugünkü menüm:
SABAH(08.00): Sahanda yumurta (2 tane), 1 bardak süt, 4-5 badem, 1 tane gün kurusu

ÖĞLE(13.15) Zeytinyağlı kabak, çok az turşu

AKŞAM(19.00): 1 şiş kuzu eti, keten tohumlu salata

Bunların yanı sıra 2,5 lt su, 50 dk kardiyo.

Arkadaşlar yemeklerimde, yumurtada, salatalarımda hiç tuz kullanmadığımı belirtmek isterim, tuz kullanmamak ödem oluşumunu çok etkili bir şekilde önlüyor ve tuz kullanmamaya alışınca yiyeceklerin asıl öyle gerçek lezzetinin alındığı fark ediliyor :) Vücut için gerekli tuzu da ev yapımı salça ya da turşu gibi şeyler tükettiğimde dolaylı yoldan almış oluyorum.

Herkese güzel ve sağlıklı bir hafta diliyorum :)

Ben uzun süredir karatay diyeti yapıyorum, ben de sizlere katılabilir miyim?
sabah: 2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 kase yulaf içine de badem ve ceviz attım
1 bardak süt
akşam: yemek yapmak zor geldi 1 yumurta kırıp yedim :) 1 kase yoğurt 1 hurma
1 kase yulaf içine de badem ve ceviz atıp yedim
spor olarak 20 dk ağırlık+40 dk kardiyo çalışmamı yaptım.Uyuyana kadar da içtiğim su miktarını 3 litreye tamamlarım :)

Herkese merhabalar...uzun süredir yazıkmalarınızı takip ederek karatay diyeti yapmaya karar verdim ve yaklaşık 20 gündür 3aşağı 5 yukarı yapmaya çabalıyorum telefon üzerinden bağlanıyorum bakalım ne kadar başarılı olacağım beni de aranıza alıp yardımcı olursanız çok sevinirim

İkiniz de aramıza hoşgeldiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…