Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sevgili Degua, paylaşım düzeninize az çok alıştım, önümüzdeki pazartesiden başlayarak ben de listeye katılmak istiyorum :)

iyi akşamlar arkadaşlar..
bugün ilk günümdü... menüm
sabah: çok az pastırmalı tereyağlı omlet - 3 tane yeşil biber(közlenmiş) - fındık (kavrulmamış) yeşil çay - peynir - zeytin
öğle: süt - Fındık - 2 tane gün kurusu kayısı - 3 tane çilek
akşam: ızgara tavuk- yoğurt çorbası - zeytinyağlı barbunya
3 litle su 1fincan türk kahvesi ve 1 saat kardiyo 45dk. plates
bugün hiç tatlı yemmedim:)) bu benim için çok zor ama alışıcam inanıyorum..

Hoş bulduk:)teşekkür ederim ilk günki menü bildimimi yapmak istiyorum.Sabah karatay kahvaltısı Öğle sade TÜrk kahvesi akşam 16.30 1tabak z.yağlı taze fasuye 1 tabak kıymalı patlıcan yemeği 1 kaseyoğurt 3 lt su 40 dakika eliptik bisiklet şimdilik bu kadar herkese iyi geceler...

Kesinlikle katılıyorum.Vücudum herşeye karşı oldukça hassas.Spor yapmadığım an az bile yesem malesef hemen kilo alıyorum:18: Bu hafta daha dikkatli olacağım inşallah.İlginiz için çok teşekkür ederim

annene çok geçmiş olsun canım...
Allah razı olsun canım

Çook güzel,cicili bicili bir liste olmuş Yayında yapımda emeği geçen herkesin eline sağlık Spor konusunda takipte olmam sevindim,artık daha da dikkatli olmam gerekecek
olsun canım, seninki özel durum sayılır, geçmiş olsun anneciğine haftaya göster gününü

Canım içimi rahatlattın İnşallah sende bende haftaya diğer arkadaşlar gibi artık eksileri görürüz.İnanıyorum ben bize:13:
Deguacigim liste icin ellerine saglik..
iki haftadir cok iyi gidiyoruz, dimi kizlar

Leneva ve Dilara_20 gözlerimiz bu hafta üzerinizde, kendinize az ceki düzen verin ayolll
Bugünden esas duruşa geçtim artık ,yoksa halim fena
:18::18::18::18:
iş çıkışı bir aksilik olmazsa hemen yürüyüşe çıkıcaaam
Bende hem iş çıkışı hem sabah yürüdüm canım.Korksun bizden kilolar

Menü bildirimimi yapabilirim artık ;
Sabah;
2 yumurta
lorlu maydanoz
zeytin
salatalık
peynir

Öğlen;
karnıyarık
2 çatal pilav
cacık
çorba

Akşam;
yoğurt
patlıcan yemeği
lorlu maydanoz ( salata niyetine)

Veee 1,5 saat yürüyüş
Herkese hayırlı geceler ve muhtemelen sabah okuyabileceğiniz için hayırlı sabahlarr

Dün sabah. 2 yumurtali menemen. 12 zeytin, 1 dilim peynir, Domates, salatalik. Cay

Ögle. bulgur pilavi 1 kepce &tabak manti. 1 cacik. 2 bardak ayran & su.

Aksam. 2 dilim kek, 1 tabak kisir. cay & su.
Valla dayanamadim

Son düzenleme:
İyi yürümeler:13:

Eline sağlık:)) bu listede yer almak güzelmiş teşekkürler:13:
yürüyemedim ama tam işten çıktım arkadaşlarla karşılaştım. benim evin otarafa doğru gidiyorlardı. beraber bana kahve içmeye geçtik.
ama ben naaptııım akşam yemeği yemeyip sadece salata,1 kase keten tohumlu yoğurt ve 1 adet elma yediim.

ne demek canım. burada gerektiğinde birbirimize destek olmak için varız.
şimdi sen bize inandığını söyledinya benide motive ettin bu sözlerin. artık bende inanmaya başladım.

o karnıyarığın patlıcanları kızartma şeklinde mi yapıldı yoksa fırındamı? 2 çatal pilav???
yinede tebrik ediyorum o yürüyüşle hiçde fena bir menü değil. afiyet olsun

dünkü menüm:
08.00 1 tabak keten tohumlu yoğurt
12.30 2 adet haşlanmış yumurta,zeytin peynir bol limonlu salata 1 muz yoğurt yedim mi yemedim mi hatırlamıyorum
15.00 yeşil erik 1 ceviz
19.30 1kase keten tohumlu yoğurt, salata, 1 elma
elma belki fazla olmuş olabilir ama hiç elma sevmeyen biri olarak çok canım çekti.bende yedim

Son düzenleme:
öncelikle kilo veren herkesi tebrik ediyorum
deguaya liste için teşekkürler liste yapma gününde 1. olmak güzel bi duygu olsa gerek

evet şimdi bakalım dün neler olmuş

yaşın 35 den fazlaysa metabolizma kaplumbağa gibi oluyor öyle bi durum olabilir
her zaman öğün saatleri ve sporu düzenli olanlar daha yavaş kilo verirlermiş okuduklarım öyle diyor diyete girince metabolizma şaşırmıyor çünkü

ben 1 kilo verdikten sonra 1 ay duraklama yaşadım üzülme 5 kilocuk fazlan kalmış 2 aya verirsin

allahım şükürler olsun yaptım sonunda çizelgemi kızlar benimle gurur duyabilirsiniz:)))))

selmanın kızı ve senin çizelge maceranızı heyecanla okudum arkasın yarın gibiydi

karaze
DamlaKutlay
Fatal_Serenity
Ryeo
TheVoice
ERCANBU

hoşgeldiniz kızlar

bugün iki günlük protein diyetine başladım bakalım nasıl sonuçlanacak
esas2006 esraemrak siz de yapıyorsunuz di mi

tebrik ederim seni çok güzel kilo vermişsin ve neleri nasıl yapacağınıda biliyosun inş.istediğin kiloyuda verip hedefine ulaşırsın...

hoşgeldin aramıza...

hoşgeldin aramıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…