sizlerede ben teşekur ederim zamanında yaptığınız için bildirimlerinizi
listeleri erken bitirmeme rağmen mısafirimz gelınce onun gitmesini beklediğim için biraz saat aksadı
kg veren tüm arkadaşlarımı kutluyorum
ayrıca genel bi değerlendirmede bulunmak istiyorum
listemizde geçen hafta yeni katılanlarla 21 kişi varken bildirimdebulunan 10 kişiydi
neden kg bildirimnde yeterli katılımı sağlayamadık
bildirimde bulunmayanlar :
chevrefeuil
muhen
nesmekaya
kuzu06
yklm
Seberra
Cococio
ulasımız
soniaa
estağfurullah listede bulunmak istemediğini belirtmişti
elifxxx listede olmak istemiyor
jagabi ve ada392 haftaya listedesiniz lütfen buhafta düzenli menü spor ve su paylaşımlarınızı beklıyorum
Hayırlı olsun canım:))ben oğluma yaptırmıştım
çizelgeyi nasıl yaptınız tarif eder misiniz?
böyle bi dene canim:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wmfUAMA/weight.png
çizelgeyi nasıl yaptınız tarif eder misiniz?
Yukarıdaki linkten yapılıyor,çizelgemi oğlum hazırladı benim işim vardı öğrenemedim..
Kesinlikle katılıyorum.Vücudum herşeye karşı oldukça hassas.Spor yapmadığım an az bile yesem malesef hemen kilo alıyorum:18: Bu hafta daha dikkatli olacağım inşallah.İlginiz için çok teşekkür ederimdilaracım hergün en az 20 dak yürüyüş yapmak zorundayız zamanla kademeli olarak sürelerini artırırsın
bunu yapmadığın takdirde insilin direncini kıramayacak ve kg vermede zorlanacaksın
ki sen 22 yaşındasın metobolizman bana göre daha hızlı çalışıyordur
biraz daha fiziksel harekete yönelmen gerekıyor
Allah razı olsun canımannene çok geçmiş olsun canım...
29 NİSAN HAFTALIK KG BİLDİRİM SONUÇLARIMIZ
1.degua %2.3
2.denvir %2.1
3..Sİvasin gulu %2.04
4.Selmanin kızı %1.56
5.esas2006 %1.5
6.xc9 %1.2
7.felluz %0.71
8.sea %0.32
kg su sabit olan leneva Başlangıç tarihi 22 Nisan başlangıç kg su 60,şuanki kg 60
kg alan Dilara_20 %-1.07 Buhafta spor konusunda takipteyim
olsun canım, seninki özel durum sayılır, geçmiş olsun anneciğinehaftaya göster gününü
Bugünden esas duruşa geçtim artık ,yoksa halim fenaDeguacigim liste icin ellerine saglik..
iki haftadir cok iyi gidiyoruz, dimi kizlar
Leneva ve Dilara_20 gözlerimiz bu hafta üzerinizde, kendinize az ceki düzen verin ayolll
Bende hem iş çıkışı hem sabah yürüdüm canım.Korksun bizden kilolar:18::18::18::18:
iş çıkışı bir aksilik olmazsa hemen yürüyüşe çıkıcaaam
Dün sabah. 2 yumurtali menemen. 12 zeytin, 1 dilim peynir, Domates, salatalik. Cay
Ögle. bulgur pilavi 1 kepce &tabak manti. 1 cacik. 2 bardak ayran & su.
Aksam. 2 dilim kek, 1 tabak kisir. cay & su.
Valla dayanamadim
yürüyemedim amaİyi yürümeler:13:
Eline sağlık:)) bu listede yer almak güzelmiş teşekkürler:13:
ne demek canım. burada gerektiğinde birbirimize destek olmak için varız.Kesinlikle katılıyorum.Vücudum herşeye karşı oldukça hassas.Spor yapmadığım an az bile yesem malesef hemen kilo alıyorum:18: Bu hafta daha dikkatli olacağım inşallah.İlginiz için çok teşekkür ederim
Allah razı olsun canım
Çook güzel,cicili bicili bir liste olmuşYayında yapımda emeği geçen herkesin eline sağlık Spor konusunda takipte olmam sevindim,artık daha da dikkatli olmam gerekecek
Canım içimi rahatlattınİnşallah sende bende haftaya diğer arkadaşlar gibi artık eksileri görürüz.İnanıyorum ben bize:13:
Bugünden esas duruşa geçtim artık ,yoksa halim fena
Bende hem iş çıkışı hem sabah yürüdüm canım.Korksun bizden kilolar
o karnıyarığın patlıcanları kızartma şeklinde mi yapıldı yoksa fırındamı? 2 çatal pilav???Menü bildirimimi yapabilirim artık;
Sabah;
2 yumurta
lorlu maydanoz
zeytin
salatalık
peynir
Öğlen;
karnıyarık
2 çatal pilav
cacık
çorba
Akşam;
yoğurt
patlıcan yemeği
lorlu maydanoz ( salata niyetine)
Veee 1,5 saat yürüyüş
Herkese hayırlı geceler ve muhtemelen sabah okuyabileceğiniz için hayırlı sabahlarr
9 nisanda başladım karatay diyetine ve bugüne kadar hiç diyet yapmamıştım karatay diyeti bana mantıklı geldiği için yaptım 3 hafta oldu ve ben 1.5 kilo verebildim ve 8 senedir de spor yapıyorum hiç aksatmadan nerede yanlışlık yapıyorum acaba 3 kilo vermem gerekiyordu ha bu arada 56 kg dan 54.5 kg.a düştüm daha 5 kilom var
allahım şükürler olsun yaptım sonunda çizelgemi kızlar benimle gurur duyabilirsiniz:)))))
Merhaba arkadaşlar,
Yazacaklarım 10 aylık bir sürecin açıklamalı halidir. Nasıl zayıfladığımı ve kendimde denediğim bir takım deneyinde sonuçlarını aktaracağım. Biraz uzun olacağı için üzgünüm :)
Ben yaklaşık 10 ay önce bu konuya vakıf oldum. Okudum, taradım herkesin Karatay Diyeti'ne uymaya çalıştığını ve birbirinden yardım aldığına şahit oldum. İlk başlarda çok azimli başladım ve o azmim sayesinde gözle görülür bir fark da oluşmaya başladı. İlk ay 4 kilo verdim ( bu veriş tamamen 30 günün sonlarına yani 27-28. güne tekabül ediyor) ve bunun içinde spor salonuna da gidiyordum. Lakin spor salonuna sadece ilk ay gittim sonrasında gitmedim. Akşamları 7'den sonra bir şey yememeye çok dikkat ediyordum. Ve her ne olursa olsun 1 hafta yada 10 gün ara ile tatlı yemeye çok dikkat ettim. Pilav,makarna ,poğaça ve hamur işi olan hiçbir şeyi yememeye çalıştım. Yemeklerde seçici davranmadım her ne olursa yemeye gayret gösterdim. Ama şanslıyım ki çalıştığım yerin yanında balık yiyebileceğim yer olduğundan ilk 2 ay çoğunlukla balık yemeye gayret ettim.
2 ay sonra , 3 kg daha verdim toplamda 7kg vermiş oldum
3.ayda , 9kg vermiş oldum.
4.ayda 12kg vermiş oldum. (hafta sonları BİM'in profiterollerinden c.tesi ve pazar 2'şer tane yedim)
5.ayda 16kg vermiş oldum. ( tekrar spor salonuna başladım o ay ve işten gelirken ekstradan yolumu uzatarak yürüyüşler yaptım)
6.ayda aynı kg de kaldım. (hafta sonları aynı şekilde tatlı :) )
7.ayda 17. kg 'mi de vermiş oldum ve 2 ay boyunca(8.ve 9.aylar) hafta sonları sürekli ve sonraki 1 ay boyunca gün içine de yansıyan bir deli gibi tatlı yeme alışkanlığı edindim. Şimdi ise tekrardan 1,5 kg kadar almış bulunmaktayım. Kendimde denediğim uzun süreli ve hareketsizlik etmeninide ele alınca hamur işlerinden uzak durup tatlıya yüklenerek ne kadar kilo alabileceğimi ölçtüm. Sonuç başarılıydı. Hamursuz tatlı kg aldırıyordu ama çok fazla aldırmıyordu. ( sonuçta hamur içeren tatlılarda yedim ve sporsuz, tamamen pasif ve akşamları da zaman zaman 8-9-10 gibi yediğim oldu) son ay dediğim gibi abur cubur (cips,tatlılar ,dondurmalar ,kola ,gazlı içecek vs. ) türlerini akşam vakitlerinde de devam ettim ve çok huzursuzdum, sanırım uzun süre yememenin verdiği patlamaydı. Sonuçta birçok elbisemi daralttım ve bu kg'ye göre elbiseler aldım. (Masrafı düşünürsünüz sanırım :) )
Şimdi ise sonuç olarak toplamda 16 kg vermiş olarak gözüküyorum. Bu yola 105 kg ile başladım ve şuan 89 kg'yim. Boyum 1.85 ve vücudum da yağlar hala mevcut. Ayağa kalktığımda bunlar belli olmuyor pek ve herkesin çok hoşuna gidiyor şuan görüntüm. Laf aramızda manken gibi olmuşsun diyenler dahi mevcut oluyor. Ama sonuçta ayna karşısında kendi vücudunuza baktığınızda gerçekler saklanamıyor orada. Kendimde sevmediğim bir çok yağa mevcudum hala. 5 kg verip vücudumdaki tüm yağlardan kurtulsam yeter bana şuan açıkçası. Ve bugün itibari ile bana yakın olan bir otelde havuz-spor aletleri karışık olan salonuna yıllık olarak kayıt oldum.
Hedefim yüzerek tüm yağlarımdan kurtulmak olacak. İsteyince neler olabileceğine kendimde şahit oldum ve daha fazlasını da yapabileceğimi biliyorum, eminim. Kendimle daha çok barışık olup daha çok sevmeye başladım. Sonuçta 106 kg gibi büyük bir kilonun altında insanın halinden memnun olması sadece kendini kandırmasıdır. Şişman ve zayıflamış halim arasında dünya kadar fark var...
Ben uzun süredir karatay diyeti yapıyorum, ben de sizlere katılabilir miyim?
sabah: 2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 kase yulaf içine de badem ve ceviz attım
1 bardak süt
akşam: yemek yapmak zor geldi 1 yumurta kırıp yedim :) 1 kase yoğurt 1 hurma
1 kase yulaf içine de badem ve ceviz atıp yedim
spor olarak 20 dk ağırlık+40 dk kardiyo çalışmamı yaptım.Uyuyana kadar da içtiğim su miktarını 3 litreye tamamlarım :)
Herkese merhabalar...uzun süredir yazıkmalarınızı takip ederek karatay diyeti yapmaya karar verdim ve yaklaşık 20 gündür 3aşağı 5 yukarı yapmaya çabalıyorum telefon üzerinden bağlanıyorum bakalım ne kadar başarılı olacağım beni de aranıza alıp yardımcı olursanız çok sevinirim
bugün iki günlük protein diyetine başladım bakalım nasıl sonuçlanacak
esas2006 esraemrak siz de yapıyorsunuz di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?